- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
bandigno #9398 üzenetére
A képek rendesen befókuszáltak ez a szép az egészben, minden nyugodt körülmények között történt. De legközelebb, csinálok ugyan ott képet kb ugyanabban a napszakban ugyan olyan módon, és ha olyan lesz amilyennek lenni-e kell látható lesz a különbség. Szóval itt szó sincs user errorról.
Nem két képet csináltam már sem ezzel sem az eddig képalkotó eszközeimmel.
(#9403) Sifre: Én személy szerint tudtam, hogy van benn ilyen, bár még sosem néztem meg. Ez elvileg a túl sok fénytől illetve a képek beégésétől védené, ha jól emlékszem. Meg is nézem majd most én is.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
bandigno #9398 üzenetére
Nekem 3-4 szer csinált olyat amióta megvan a teló (2010 vége) hogy nem zárta be az optikát ha kiléptem a kamerából, meg amikor újra megnyitottam a kamerát akkor így vibrálva mindenféle csúnya hangot hallatva bezárta majd nyitotta újra stb. De már jó pár hónapja nem csinálta. Igazából szerintem az ilyen nem gyári kamera programok okozták.
Azon a két képen nem lehet hogy még az érzékelője is le lett takarva kézzel? Fehér egyensúly iso érték stb, semmi nem stimmel, minden túl magas. -
peugeotmate
addikt
válasz
bandigno #7955 üzenetére
Ez mind szép és jó, de ahhoz képest ugyanolyan lilulós fajta kijelzőt raktak bele nekem, mint amilyen eredetileg volt... No comment. Én momentán azt tanácsolom, hogy akinél minimális mértékben lép fel, vagy nem különösebben zavarja, az várjon egy kicsit és csak pár hónap múlva cseréltesse ki.
Más:
Fruit Ninjában nem tudom megoldani, hogy multi-touchos legyen? -
CS_D
senior tag
válasz
bandigno #7595 üzenetére
Úgy tűnik, hogy tényleg lesz végre valami a PR2.0-ból.
Tetszik az új böngésző. Ez már megközelíti tudásban az Opera Mobile-t sőt: a flash és multitouch miatt talán jobb is lesz.Ha nem rontják el a már eddig működő dolgokat, akkor nagyon jó lesz a 2.0, és még jobb a 3.0.
-
Kvazár
őstag
válasz
bandigno #5875 üzenetére
Ebben segíteni nem tudok, mert T-mobile-os vagyok, és nekem T-m-es FW-van fent. Viszont azt vettem észre, hogy 1-2 függetlennel rendelkező tulajtársnak is vannak gondjaik. Ezek a gondok sajnos állandóak minden telefon esetén megvannak, pl. érthetetlen eseti belassulás. Pl.:lépegetsz a menüben, és egyszer csak az egyik mappára rábökve nem történik semmi, majd amikor megint ráböksz, akkor már egy alkalmazást indítasz el, mert bár késve, de megnyitotta, és a 2. bökésed már a mappán belül történt. Ez alap hiba.
Viszont a minden telónak van valami gyíkja dolgot én is pártolom. Tegnap voltam egy bemutatón, és a bemutató úriember HTC-s telója pont a beszéde alatt fagyott le. Sajnos nem a konyhaművészetről beszélt, mert ott ez senkit sem zavart volna. Hanem alkalmazás fejlesztésről androidra, és a telefonján mutogatta volna a dolgokat. Így azért már kicsit kényesebb a szitu.
-
gyurmau
tag
válasz
bandigno #5850 üzenetére
Na pont ezt akartam még beleírni, hogy anno egy haveromnak volt egy RAZ-ja az osztrák vodától (A1), amin annak saját oprendszere volt, amiből csak a videorögzítés hiányzott, és minden ronda piros volt. Meg hosszabb volt a típusjelzése. Mert a hűséget meg is kell ám bélyegezni. Nem elég, hogy évekre aláírtál, jusson eszedbe minden nap hogy kihez tartozol.
Nem láttam még vodás N8-at, és elvileg a symbianra csak saját témát meg rém hasznos okosságot szoktak a szolgáltatók tenni, de ki tudja milyen szériát kaphattak a finnektől a vszínűleg nem kicsit nyomott árért a vodások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest