- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
-
janek69
senior tag
Megelőztél,mert én is éppen ezt akartam írni,hogy ezen körülmények közt nem lenne rosszabb az n8 képe sem egy laptop kijelzőjén nézve. Ha óriásplakátot nyomtatnál talán akkor látszana a különbség.Beltéri fotót még senki nem rakott fel,mondjuk még videót sem láttam.
Ma gondoltam megnézem az RDA-n,hogy hogyan is néz ki a menüje...,még szabadot is találtam,de nem sikerült elindítanom. -
-
MC Pite
veterán
Tényleg, kössz!
ajani, szerinted miben rosszabb a bill symbianon mint másutt?
Szerintem messze a legjobb. Ios és androidét utálom. Aki annyira **** hogy ékezet nélkül ír, az symbianon is nagyobb gombokat nyomogathat. Aki pedig az anyanyelvén szeretne írni, másfélszer gyorsabban halad symbianon szerintem. Vagy mire nem gondoltam?semetka: Nekem a 9 pecsét helyett ajánlották fel hogy vásároljam le az N79 újkori árát - ebből 5× én vittem vissza, 4× az előző tulaj. Lassan ment, de legalább kárpótoltak.
-
SpongyaBob
veterán
Nekem pl. volt egy pár alkalmazás amit bizony Nokia Store-on leltem fel.
Az meg tipikus magyar betegség, hogy mindent ingyen akarunk (köztük én is) és így már a fizetős tartalmak között nem is válogatunk.. így tényleg kevesebb a jó szoftver.
Nekem pl. az többet ér egy okostelefon esetében, hogy elég 2 naponta - viszonylag aktív használat mellett - töltenem és nem kell minden nap végére konnektor közelbe kerülnöm..
Testreszabhatóság: Azért a Symbian is elég jó ilyen szempontból és mindemellett még átlátható is marad.. Oda pakolok bármit ahova akarok..
Fagyásom eddig egyetlen egyszer volt. Sebességre nem panaszkodom. A gyári böngésző tényleg fos, de kit érdekel ha ott az Opera?Kinézetre abszolút bejön a rendszer főleg egy jó témával (Próbáljátok ki a Meego Maximo témát, nagyon jó)
Sok sz.rt lehet mondani a Nokiáról, de egyik gyártó sem ad annyi frissítést a telefonjaihoz mint ők, szóval frissítésben nincs hiány. Megtehették volna hogy tojnak már a Symbianra egy nagyot, de mégis kiadják egy pár készülékre a Belle-ét, így is lehet nézni a dolgot.Nem tudom, de én valahogy nem vágyok Androidra, pedig vehettem volna azt is..
-
baradi
senior tag
Hat nem tudom. Lehet, hogy korosztalytol is fugg, mert en meg pont forditva vagyok.
Anno, amikor megjelent a 6600, szinte mindent kihoztam belole, amit csak lehetett, ment a mokolas ezerrel. Talan pont ezert vagy mert kinottem belole, manapsag jobban ertekelem a minosegi osszeszerelest, jo hangminoseget beszelgetes kozben es a nem fagyogatast meg ujraindulast, mint egy jo kis appot... -
Regirck
senior tag
Ezzel én is így vagyok (kivétel, hogy én nem tettem rá Bellét hanem várom a hivatalosat).
Szemezgettek már nagyon a Samsung telefonjaival de valahogy sosem tetszett az Android. Példa képen vagy egy barátomnak egy Huawei alap készülékkel amit a T-től hozott el ingyen és csak nézek, hogy azok miket lehet csinálni.
Én várom nagyon a Win8 telefonokat. Ha azok megvannak akkor lehet maradok a Nokiánál, de lehet HTC vagy Samsung lesz (feltéve ha ők is csinálnak Win8-ast).
Viszont eladási rekord vagy előrendelési rekordot döntött anno az N8 a Nokiánál és így leszarni ezek után a készüléket szerintem nagy hiba volt. Én már nem hiszek abban, hogy valaha is összekapják magukat...
-
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen, ez ismét nagyon hasznos volt.
Már csak egy
értelmező kérdés: Személyes dolgokon mit értesz pontosan ? Nemcsak a telefonkönyv/naptár/jegyzet csapatot, hanem a telefon beállításait is ? Az alkalmazásokat a store-ból hamar felrakom, de napokat elszórakozok az abszolút részletes testreszabással.
Köszönöm. Üdv. -
Langsam
aktív tag
Köszönöm szépen, ez igazán nagyon hasznos összefoglalás volt a számomra.
Ha jól értem, a Belle-ig felesleges erőlködnöm több szabad helyért.
A Belle magától "kitakarítja" a C-t, vagy hard reset is kell hozzá ? (csináltam már hard resetet is, de nem sok eredménnyel, legalábbis ami a szabad helyet illeti.)
A kevés szabad helyemet nem értem, 10 db utólagos (1-2 MB) alkalmazás van a telefonon
(E-re telepítve), mert gondolom Nokia Store és Ovi Maps a nagy szabad helyes N8-okon is van. Az N86-omnál 64 Mb-tól indult a C, de hamar lefeleződött. Erre most is ez van.És ha már kérdezhetek :
A biztonsági mentésnél ha nem csak a névjegy/naptár/jegyzet kombót kérem, hanem a telefonbeállításokat és az alkalmazásokat is, erre hogyan reagál a Belle telepítés ? Mert kényelmes lenne látni a Belle után is a régi beállításaimat és a fontos alkalmazásaimat.
Az Annára rögtön szűz telefonra frissítettem, ezért nem tudom. Köszönöm. Üdv.
-
stewe780
őstag
Köszi!
Pontosan. Magamnak n8-ra lesz. Akkor h264+aac. Gondolom a hangra a 128 megfelelő bitrátának, a filmhez meg a 768 elég? Vagy az még nagyon gáz? Inkább 1024? De akkor már lehet 1 giga lesz filmenként, nekem inkább olyan 700MB lenne a cél. Szóval milyen bitrátákat ajánlasz/ajánlotok?
-
deka10
senior tag
Úgy érzem igen elhanyagolt ez a rendszer az appok tekintetében, van jó pár alkalmazás amit meg lehetne csinálni de ki akar befektetni egy nyiltan kihalásra ítélt rendszerbe, én mindenestre türelmes ember vagyok de lassan az az érzésem, hogy lépni kell, csak még nem tudom merre.
-
TaylorPro
addikt
Nem merem elkiabálni. De ez jó, mert a verziószáma úgy néz ki az lesz amit én kiszivárogtattam. Így nem kell új romot csinálni.
Megerősítették hogy a Belle! Java motor javítva, ennyi történt az RC-hez képest!
Más: Zenelejátszó keresés szűrés, a private mappát csomagold ki a C gyökerébe és restart: [link]
-
MC Pite
veterán
-
CS_D
senior tag
A 4 soros QWETZ így néz ki:
@Tomsec86:
Egyébként nagyon egyszerű ilyen sis fájlokat csinálni. Egyetlen SISContents nevű program kell.
Létre kell hozni egy új projektet, kitölteni értelemszerűen a nevét. Majd a fájloknál hozzáadod az rsc fájlokat, és megadod neki, hogy melyik mappába kerüljenek. C:/resource/effects vagy C:/resource/plugins . Alapból is felajánl egy elérési utat ( !:/resource/apps ), de azt át kell írni, és jó lesz.Telefonon kicsit nehezebb a copy-paste, szerintem gyorsabb egy sis-t összedobni.
-
imi290
aktív tag
Köszi a gyors választ meg is csináltam nagy örömmel hozzáteszem nem kinevetni bár én kinevettem magam honnan vegyek térkép ikont ? a telefonból kitudom lopni ? mert én a nokia suite-ből print screen-eztem az ikont paint-ben meg kivágtam,de hogy is mondjam nem erre számítottam
kicsi lett az ikon,sőt még a fehér kerete is megmaradt
ötlet ?meg a zene ikon is kellene mert az meg el....m
-
Rendben, beállítom újra. Telefont kikapcsolom, bekapcsolom, ezután így járok el:
Menü -> Alkalmazások -> Mail -> Új postafiók -> Start -> gmail-t választom -> mailcímet megadom, jelszót megadom -> feltételeket NEM fogadom el -> "biztosan nem fogadom el".
Ezután betölti a maileket, megvárom, még végez a frissítéssel. Ok, befejezte. Most a frissítés jele megváltozott zöld körre.
A bejövő beállításnál imap.gmail.com a szerver, a kimenőnél smtp.gmail.com.
Mit lehet még nem jól beállítani?
-
CS_D
senior tag
Sikerült megoldalom a SIP-es dolgot.
A realm-et ki kellett tölteni. Nálunk asterisk van, így ezt kellett beírni.
Most már nagyon jó.
A hívásindításnál be kell írni a telefonszámot, de nem zöld gombot kell nyomni, hanem az opciókat, és ott megjelenik a SIP hívás.
A telefonkönyvben egy új fül jön létre. Ott lehet ki és bejelentkezni a szolgáltatásba.
-
Köszi, így már kezdem érteni, miért is működik elfogadás nélkül is.
Hogy milyen protokollon keresztül nézem...nem tudom megmondani. Simán, böngészőn keresztül, illetve van egy gmail-checker programom, ami elvileg POP3-at használ, de az csak figyelmeztet, ha jött új mail.
Ha jól értem, csak úgy érdemes beállítani a postafiókot a telefonon, hogy nem fogadom el a feltételeket...
-
Köszi, de nem jó. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy az egyik usernek ugyanez volt a problémája, és a "halott mód" sem oldotta meg. Ugyanúgy nem ment fel.
Egyéb ötlet?
Amúgy megint nem értem ezt a független Anna-s dolgot. Azt mondtátok, hogy a Nokia Care-ben ingyen felteszik, belepecsételnek a garipapírba, és kész. Szal' a T-s szoft helyett gyári Nokia-s lesz rajta, legálisan.
Erre most azt mondjátok, hogy a Nokia Care sem rakja fel, illetve felrakja, de ugrik a gari. Magyarán zsebbe megy a pénz.Hol az igazság?
Mellesleg nekem még mindig nem megy fel a 22.14-es Euro_3, de ha a garit ugrasztanám vele, akkor inkább marad a T-s szoftver, és majd a garancia lejárta után ráteszem a Nokiás (de még mindig hálózatfüggő) Anna-t.
Amit nem tud a T-s szoft: kamerahangot nem lehet kikapcsolni, "lélegző" mód nem működik...a többi hiányosságot még nem fedeztem fel.Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest