- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
rokarudi #31694 üzenetére
A rom újrahúzás kb 5 perc, inkább 3. Mi ezzel a gond? Csak a teljes újrahúzással lesz tiszta a teló és teljes értékű a rom. Ez még a gyári Bellére is igaz, mert ott is elszállnak olyan dolgok hogy igényli az újrahúzást. Leformázod a meghajtókat, Phoenixel újrahúzod és van egy szűz telód. Eladni amúgy is így érdemes, hogy az új gazdája ne szenvedjen a hibákkal, stb.
-
-
matyi19
őstag
válasz
rokarudi #31324 üzenetére
Szerintem itt senki sem bíztatja magát...egyszerûen kielégití az igényeimet, és gondolom a többiekét is, másodsorban ezér a pénzért nem kapsz jobb telefont!! Nem vagyok elvakult a Nokia iránt, volt sok telefon, más márka is, de nekem a Nokia vált be, tartósság szempontjából (lehet nem a véletlen mûve).
Én nem azt mondom, ha lenne rá pénzem nem vennék egy másik telefont (jelen pillanatban iPhone 5-t, vagy Lumia 920-at), de ezt bíztos megtartanám tartaléknak... -
TommyX_
őstag
válasz
rokarudi #31324 üzenetére
Én nem biztatom magam, hogy a Nokia-nal nincs jobb telefon, mert tudom, hogy számomra nincs.
Én is láttam sokféle telefont, de valahogy egyik se hatott meg, hogy lecseréljem rá az N8-t.
A másik meg, ha igen telefont akarnék cserélni, akkor már csak a kamera miatt is a 808 jöhet csak szóba, mert ott legalább volt fejlődés e téren.
De ha elvonatkoztatok a kamerától, ma nézegettem a T-mobile oldalán, hogy milyen készülékek kaphatók most és egyik sem kell, ezt nem gondoltam volna, hogy megérem. -
baradi
senior tag
válasz
rokarudi #30020 üzenetére
Na, nekem megoldodott. Ugye varost nem ajanlott fel. Csinaltam egy gyari visszaallitast minden adat torlessel. Persze elotte biztonsahi mentes kell. Majd amikor kesz volt, akkor Nokia suittal tettem ra a terkep frissiteseket, nem wifin. Talan az volt a gond, hogy wifin neha megszakadt a letoltes, es bar folytatta, ugy tunik megis bekavart. Most mukodik ahogy kell, szuper. Probald ki te is, de mentest ne feledd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest