- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
sompetike #16582 üzenetére
Márciusban vettem a telenoros DG-t. Minden okés volt vele, mondom szolgáltatót úgyse váltok, nem sufni garis, legyen ez.
Majd októberben letiltották. 1 hónap alatt derült ki, hogy részletre vették. Felajánlottam, hogy kifizetem a hátralékot, minden megoldás érdekelt - de a szolgáltatót nem. Feljelentést tettem, most várunk másfél évet, 4-5 szabi és út pestre, és egy fillér nem sok, annyit ne fogok viszontlátni. Tanulság: xart se ér lenyomozni egy telefont a szolgáltatónál, nem érdekli őket hogy pénzhez jussanak, és jobb ha nem tudod az eladó adatait, merr csúnya önbíráskodás lenne belőle, ha anyagilag nem is jönnék ki belőle túl jól... Az nem is tanulság, sejthető volt hogy a kéksakás balfaszok megint képtelenek bármire, névvel, címmel, szigszámmal, mint MINDIG. De engem megbasznak ha nem utazok fel többször elpofázni ugyanazt. Könyörgöm valaki védjen meg az államtól és az igazságszolgáltatástól... 9ből nullaszor segítettek (4nél tudtuk az elkövetőt), de legalább már 3* büntettek bizonyítottan ártatlanul (2* engem, 1*fater) kb 250e összértékben. Szeretem őket, most is csak azért mentem a poliszhoz, hogy le legyek védve. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
sompetike #9981 üzenetére
Hasonló helyzet alakult ki nálam egyik reggel, nekem a dátummal nem voltak gondjaim, de a reggel 7:30-8:00 ébresztők nem szóltak, elaludtam, mert az órát vmi esti időpontra visszatolta... Rejtély.
Másik problémám, ami kicsit kezd idegesítővé válni, hogy (független teló, de vodás vagyok) melóüban néha kevés a térerő, és ha innen hívok valakit, akkor sokszor az első hívásra csak magukat hallják vissza. Ha leteszem&újrahívom megjavul, de elég idegesítő. Más találkozott ilyesmivel?
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
sompetike #9010 üzenetére
no? Miért? Mert Gyula nap lesz?
Szerk.: Vettem egy ilyen tokot. Egész jó kis cucc. Bár először nem rajongtam érte, hogy ilyen lehajtható izébizé van az elején. De egyre inkább tetszik. Frankón védi a kijelzőt.
Más: Mennyi idő kb míg az OPDA-n megkapom a key és cer fájl-t?
-
MC Pite
veterán
válasz
sompetike #8719 üzenetére
Véletlenül de
. Mostmát tudom honnan ismerős a nicked, a
Picasso-ról
.
Bükk (mtb top)maratonra? Persze! Középtáv mint mindig, jó tempóban. Szilvás?Ha meló nem jön megint közbe.bringasisti: Ok, épp kevés. De azt sem tudhatom hogy kevés lesz vagy sok. N79 és X6 nem genyázott sose, ha offline akkor offline. Bezzeg amikor mondom keress útvonalinfót az nem ment neki. Nem igazán tetszik hogy mind a Sport-tracker, mind a térképek offline mód ellenére állandóan popupban kéri hogy válasszak kapcsolatot.
1, Ne tegye ha offline
2, Vagy legalább jegyezze meg a sügérdjbahool:Ezek gondolom külön is fognak menni. Érdekes, a maps-ban írt újdonságok nem újdonságok sztem.
syner:Sok van, de nekem 3-4 nem jött be, így maradtam a nokiásnál, nem tudom melyik tudta megnyitni.
Menj sorba a n..aprogramokon.
-
szucsisti76
csendes tag
válasz
sompetike #8077 üzenetére
Szia. Ha tényleg júzer hiba, elfogadom, csak homályosíts fel, hogy mi... Főleg, hogy eddig heti rendszerességgel végeztem sikeresen, a beállításokon nem változtattam... Nokia Ovi Suite-os frissítési hibáról másnak tapasztalata? Most a reggeli NOS-s szinkronizáláskor sem sikerült frissíteni a NOS-t (ugyanaz a hibakód: 12014), illetve többször is kiírta, hogy foglalt a NOS (?...), illetve nem tud csatlakozni a Nokia-fiókhoz...
-
Sarlon
aktív tag
válasz
sompetike #7637 üzenetére
Én nem tudom, Nekem ez a kép nem jön át, nem tudom mi olyan "különleges" ebben, ennél jobb képeket is láttam már amit N8 al készítettek
Amúgy meg ez a multi touch os dolog.. Nem értem, h miért vagytok kiakadva ezen (akinek nem inge..) a dolgon, hétköznapi használatban ezt nem veszed észre sehol. Max több ujjas, képforgatós programot nem fognak hozzá kiadni, ennyi kb.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
sompetike #7184 üzenetére
Na ez a gaz, mert pl. a Galaxy of Fire-t egyik meghajton sem talaltam meg, ergo lementeni sem tudom
Vagy ha csinalok egy full biztonsagi mentest az OVI Suite-tal, utana fonixel felrakom az 1.1-est, utana OVI Suit visszaallitassal visszatelepit mindent ugy, ahogy volt vagy ez igy tul egyszeru lenne
-
peugeotmate
addikt
válasz
sompetike #7037 üzenetére
Az NFS Shift se gyenge HDMI-n keresztül a TV-re kötve! (106 centis plazma televízióról beszélünk.) Egyáltalán nem szaggatott! Ma döbbentem le, hogy mikre nem képes ez a telefon!
A big screen alkalmazás pedig igencsak esztétikusan mutat a tévén! Le a kalappal!
No meg most volt alkalmam a felvett videókat is megnézni, hát azon is ledöbbentem, milyen jó minőségűek lettek (pláne egy mobil kamerájától)! Jó fényviszonyok közt elképesztő minőséget lehet produkálni vele!
Nagyon komoly ez a teló! -
Gyuree91
tag
válasz
sompetike #7030 üzenetére
Szinte ugyanaz a füles, csak USB-vel csatlakozik, és bele van építve. Szerintem nem éri meg megvenni (asszem 15ezer a füles), mert csak pesten lehet használni, és elég sovány a kínálat: MR1, MR2, MR3, Klub, Info, MKR, Lánchíd rádió érhető el... Nem valami sok a zenei adó...
-
Galahed
senior tag
-
válasz
sompetike #6711 üzenetére
1, Ne kiabálj légy oly kedves!
2, Moderátort keresek
3, szvsz a telefon beszerzése és a körítés is hozzátartozik a telefonhoz! De majd a mod-ok eldöntik...
4, Nyugi, javaslok egy kávé-cigi-friss levegő kört! -
Kvazár
őstag
válasz
sompetike #6707 üzenetére
Szerintem meg ez az ideális döntés. Végre lehet olyan is, hogy NTFS fájlrendszer támogatás, meg wmv video stream nézés netről, és egyéb finomságok.
Pl. minek a 16, meg 32 giga tárhely, ha nem tudok egy 5 gigás filmet rátenni és a telefonon, a vonatozás közben megnézni. Az meg a másik fele, hogy akkor lesz YX player, meg a társai és lehet majd rendesen videózni.
Jó lesz, ha kihasználják a lehetőségeket.Sőt én egy jól megírt wm-et szívesen rá is tettnék az N8-amra. Tuti jobb lenne mint ez a fagyogató "vacak".
A programozókat meg nem kell félteni. Biztosan gyorsan át tudnak majd állni, ha eddig nem is programoztak volna másra csak sym-re. Bár a programozó haverjaim szerint a sym a legbonyolultabb az összes többi közül, így ez neki is egy felüdülés lesz.
Tejföl: Nem! Röviden, tömören.
Hosszabban: azért be kell ismerni, ez az op elég trágya.Az-az 1-2 plusz opció nem éri meg!
Max majd veszel egy normális fényképezőt az SGS mellé és kész.
-
Sarlon
aktív tag
válasz
sompetike #6473 üzenetére
Szedd le Navifirm-el az euro3-ast, rakd fel Phoenix-el az újat...
Kis segítség -
Kvazár
őstag
válasz
sompetike #6234 üzenetére
Ha belegondolsz még a sym vs. android összevetés is felesleges, mert sym-et szinte csak a Nokia (meg 1-2 SE) használ, androidot meg szinte az összes többi.
Tehát túl sok esélye így sincs, vagy ha igen, akkor a Nokia valami kolosszálisan nagy mobileadással rendelkezik a többi fölött. -
-
Kvazár
őstag
-
-
válasz
sompetike #4496 üzenetére
Ezt most nem érek rá kifejteni, meg egyébként se kell a flame ebbe a topikba.
Az előző hozzászólásomat kiegészíteném még annyival (csak meghalt a MA innen nézve, így nem tudtam szerkeszteni), hogy a telefon swappelést se végez, és nincs olyan jelzés se az alkalmazásoknak (az iOS-sel ellentétben), hogy fogy a RAM, szabadítsanak fel mindent amit tudnak.
Úgyhogy bár a Symbian memóriakezelése szar, aki ezzel magyarázza a lassulásokat, annak igazán ajánlom a gondolkodást. Vagy legalábbis fejtsd ki az álláspontodat, Misály
-
Lord Zero
addikt
válasz
sompetike #2277 üzenetére
meg lehet próbálni...
csak egy kérés: ha ilyen boltigaris konstrukcióban veszed, tedd meg, h megkérded tőlük, h nadehaelromlik, ugye viheted a nokia szervizbe - aztán majd oszd meg a választ : )
(a típusreplika: nem, nem, hozzánk kell visszahozni, akármi baja van - és ez minimum gondolatébresztő)mindenesetre kívánom, h ne fuss bele semmiféle gebaszba!
-
Lord Zero
addikt
válasz
sompetike #2268 üzenetére
a bolti garanciával jobbára (tehát még egyszer: jobbára, ejtsd: van kivétel, de elvétve) az a baj, h ha visszaviszed a telefont (bármilyen problémával), az alapkoncepció az, h te vagy a hibás/hülye. ez a kiindulás, a rajtvonal - innen lehet futni a köröket.
hiába fagyasztod csonttá a mobilod, vagy mutatod meg a halott példányt, ők előbb szeretik megnézni, mert nem ám hogy te jobban tudd, mi a diagnózis. ha netán kiderül, h még telepítgettél is rá ezt-azt, akkor szokott jönni az ááá-hhhááá, nalátod h elbasztad, hm, hm mér' nem hoztad be, ezt nem szabad otthon, stb..
azonnali csere /még ha elméletben jogosult is lennél rá/ nagyjából kizárt ami érthető, tekintve, h nekik ez nagyobb érvágás
az meg, h a nokiához küldik szervizelni, illúzió..szerk. mindemelett én is vásároltam már "boltigaris" készüléket, nem is egyszer.
szerk2. és az egyik helyen ki is cserélték a (magától!) behalt kijelzőt probléma nélkül - miután egy Szent István királyt ábrázoló színes papírrajzot átnyújtottam nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest