- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
deka10 #35698 üzenetére
Jaja, ez a progi is ezt tudta volna... valami Mariska próbaverzió volt fent, az teljesen korrektül működött állítása szerint. Csakhát nem akaródzik fizetni...főleg bankkártyaszám megadásával. Erre jött az, hogy valami más úton-módon megoldani, de nem sikerült. Személy szerint nem is értek az androidhoz.
-
janek69
senior tag
-
Elims
veterán
válasz
deka10 #34796 üzenetére
"Pedig lezárt kijelzőnél csak a nokia lumia sorozat hozza az órát.."
Ja,a symbian után. :-)
Tomee: Fasza. :-// Milyen rendszer van a telefonodon? (Bár nem sok köze lesz hozzá)
Ljk: Pedig most reggel direkt rákerestem a google-ban/appstore-ban és az appstore kidobott egy pár programot.
Sajnos nem tudom linkelni,mert kidob az appstore-ba,az egyik clock screesaver,egy analóg órát rak ki,a másik a dw clock,szintén analóg és van egy csak digitális óra a screen saver.
De tény,hogy n8-ban a legjobb és még program sem kell hozzá...Szerk.:
Van itt olyan fórumozó,aki akár csak pár 100Ft-tal is,de beszállna egy n8-ba Taylor-nak? -
janek69
senior tag
válasz
deka10 #31269 üzenetére
Erre mondják azt,hogy mindenkinek másra van szüksége.Megnézném,hogy egy teljes testhevederzetben egy fullos alpin felszereléssel az oldaladon 50m magasban 2 kötélen lógva hogyan használnál egy 5" note-ot.Az első mászásnál törne kettőbe az tuti. Ennyi. Nyáron is elég hülyén nézhet ki trikóban rövidgatyában az ember a Balaton partján egy tepsivel,viszont akinek olyan a "munkája",hogy öltönyben jár,annak kurva jó,mert ma már a ruhákat is ezekhez a tepsiphone-okhoz méretezik, sőt egy zakó zsebbe egy 7" tab is elfér,akkor meg inkább az.
-
-
-
válasz
deka10 #30722 üzenetére
K..vára szeretném. Az Annácska frankón ment.
Ilyenek hiányoznak: Folderplay, Drop, SymDVR, Shoott and Tag, Egg Timer! /konyhatündéreknek kötelező és létfontosságú./ GPSInfo, Counter.
Ja! Battery Monitor - ami nagyon jó. Nekem a kettes volt. Van-e újabb és jobb?És persze a kedvenc AttisX témáim!
Ez a gyári katyvasz rém ronda!
-
T. I.
senior tag
válasz
deka10 #30342 üzenetére
Megtaláltam az almenüt, és ott úgy látszik, hogy 5csillag a lezárókód. Valami mégiscsak be lehetett állítva rajta valamikor rég. Nem tudom kikapcsolni, amíg el nem találom. Reset esetleg segíthet 12345-re visszaállítani?Az appjaim elszállnak ezzel?
Még egy észrevételem van: kikapcsolt adarforgalomnál valamijen progi rendszeresen fel akarna mászni a hálózatra, de persze nem megy neki, így a bal felső sarokban megjelenik az kis jelzés: kapcsolódás sikertelen. Utána lehet nézni, hogy mi csinálja ezt? -
zed juron
aktív tag
válasz
deka10 #29340 üzenetére
Most hogy Galaxy S3-m van gyári droid Jelly Bean-el, nem igazán értem miért kellett a Symbiant alkalmatlanság címen halálra ítélni. Némi-nemű fejlesztés kellett volna hogy támogassa a többmagos CPU-t illetve GPU-t és simán maradhatott volna jó alternatívaként.
Nagyon erősen gondolkodom hogy az egyébként hibátlanul működő (végülis tetszik) S3-at elcserélem egy Nokia 808-ra. Mert ugyan elég jó az S3 kamerája, jobb mint a legtöbb csúcsmobilé, de már nem ér fel az N8-al, a 808-al meg pláne. Az Iphone 5-el lehet igazából az S3-at versenyeztetni kamera terén.
A Nokia navigációt én eléggé szerettem, de kizárólag azt ami N8-on van, illetve a 808-on. Se Sygic se a Igo nem jön be annyira használhatóság tekintetében.
-
donceleger8
őstag
válasz
deka10 #26839 üzenetére
Amúgy Taylor legutóbbi Rom-jaiban is már jelen volt a 8.3-as böngésző, viszont már hónapokkal ezelőtt elérhető volt. Így számomra semmi újdonság sem lesz benne!
Máshol írták, hogy új térképek is lesznek, 3.09-es verzióval, de már ez is benne volt az említett ROM-ban!
Újdonságként emlegetik, hogy a MAPS és DRIVE funkciónál lesz hang alapú használat.
Én viszont ilyennel nem találkoztam!
Amúgy itt írtak róla! -
válasz
deka10 #26839 üzenetére
Köszönöm. Remélem majd megoldja, most szedem le.
A fő problémám -mint ahogy írtam a Belle frissítés után- , hogy nem tudom a biztonsági kódot megváltoztatni sem, és kiolvasni sem. A telefon pernamens memóriájában egyszerűen nincsen a 308-as bejegyzésben 5-ös változó
Létrehozni nem tudok DC4-et kér hozzá. Olyan meg tudomásom szerint nem létezik az N8-asokhoz.
Az officiális Nokia fórumon vannak rajtam kívül egy csomóan akik ezzel küzdenek. A Nokia sem tudott semmi "házi" megoldást javasolni. Be a szervizükbe és alaplap vagy valami flash csere
-
madstunt
addikt
válasz
deka10 #26754 üzenetére
ó az már volt korábban, btw amíg nincs ssim ha általánosra akarom rakni kiírja, hogy rakjak be sim kártyát
@kvazár: microsim átalakítótt nem akarok, mert még elbuzerálná a többi divajszom slotját
igazából főleg a fotós képességei miatt lett véve meg backup phone-nak mikor nem tudom magammal vinni a tabot. Karmával azt találtuk ki, lehet ha kissé megvastagítanám a simet akkor érintkezne
Amúgy széljegyzet: nem tudok semmit se frissíteni, még a store is hibát ír ki ha próbálom, pedig már ment a telóra factory reset a settings menubol
-
Kvazár
őstag
válasz
deka10 #26747 üzenetére
Ha függő lenne, akkor azt valami üzenet formájában jelezné!
Viszont mobilos ismerős egyszer mesélte, hogy nagy baja az N8-nak az, hogy sok ember fordítva próbálják a SIM-et beletenni és ezzel elhajlítgatják a érintkezőket. A javítása meg nagyon nehéz, sőt 1-2 gyári szerviz nem is javítja, csak fődarabot cserél...
-
VGYke
addikt
-
válasz
deka10 #24774 üzenetére
Azt mondod ezzel, hogy a mobilról nyomkodjam a nokiaprogramokat????
Ötletnek nem rosz, de a jelszavamat már nem tudom... Ja, és kicsi a képernyő persze hozzá!
Olvastátok, hogy a trónörökös újra késik????
Nem május 07, hanem júni 21!
Karácsonyra majd csak ideér a 808 Pure View!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
deka10 #23199 üzenetére
Igen, engem is a böngészés aggaszt a legjobban. Ezen a videón 6:11-től borzalmas amit látok. Ezt nem neveznék böngészésnek. A böngésző helyett rakhattak volna be diavetítő programot és ugyanott tartanánk. Botrányos.
-
gyugyo79
addikt
válasz
deka10 #23016 üzenetére
A DLNA szerver != kliens. (De ha nem találtam csak meg ezen funkcióját akkor kérlek segíts beállítani)
Knioni-t tudom megvettem és igen átviszi a hangot (csak a legújabb ami megvásárolható és a tömörítéshez, hogy gördülékenyen mennyen azért kell gép alá ).Van VNC kliens is igaz apróbb hibákkal. De ezek nem natív direkt egy programhoz megírt távirányítók.
Ez kb. olyan hogy a media player classic -hoz is van már a nokiára app. és azért sokkal kényelmesebb az mint előtte a webes felületét használni csak a távirányításhoz. Vagy mint belépni egy távoli asztallal ott azért kényelmesnek még nagyon nem mondható módon oda navigálni az egérrel egy gomb fölé , ránagyítani, hogy nehogy mellé nyomj utána nyomni egy pauset mert ennyi idő alatt akár fel is kel az ember az ágyból és odalép a géphez ezt megtenni.
De pld PowerDVD -hez már nincs vagy DVBViewer-hez nincs direkt erre szabott webes felület vagy DreamBoxhoz csak olyan klienst tudtak csinálni amihez be kell kapcsolni egy számítógépet amin a vlc real time kódolja a streamet ha az adást is nézni szeretnéd róla valahol interneten keresztül holott nem lenne rá szükség mert maga a hardver tudná egyből is játszani , az hogy valami megoldható egy dolog nekem a "kütyük" -től lesz kényelmesen megoldható amik mint írtam nem létfontosságúak éppen ezért.donceleger8
Ugye elolvastad azt is, hogy azok hogy működtek? Mert én infrát az n8 akár hogy is keresem nem találom.
-
Kvazár
őstag
válasz
deka10 #20995 üzenetére
Köszi a segítséget, ez volt a megoldás.
(Csak sajnos későn jött, így nekem kellett kisakkozni.)
Viszont lenne még egy kérdésem mindenki felé.
Többféle óra widgetet lehet valahogyan használni?
Mind a 6 "asztalon" nem szeretném ugyanazt használni, mert az unalmas és ráadásul van elég elérhető féle/fajta.Pl. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest