- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #29952 üzenetére
Látod megy ez. Itt legalább írtál egy példát, ráadásul el is hiszem,hogy így van,csak engem ez nem érdekel. Látod mindenkinek másra kell a telefon. Szinte minden funkcióját használom időnként. Chatelek is róla ha kell,hol facebookon,hol skype-on ha nem vagyok gép előtt,de a munkaidőm 90%-ban ott vagyok és a szabadidőm 50%-ában is. Nekem nem okoz örömet,hogy youtube-ról videót nézzek,majd megteszem a laptopon.Ellenben ha elindulok itthonról,akkor tudom,hogy van a zsebemben egy megbízható telefon,amivel mindent meg tudok oldani ami nekem kell, az meg,hogy kicsit macerásabb olyankor nem érdekel.Ha induláskor 50%-on van az aksi akkor sem kell aggódnom,hogy vajon estig kibírja vagy sem,jó a kamera,masszív,strapabíró készülék. Ennyi. Szerintem akik annó az N8 mellett döntöttek azoknak zömmel ilyen készülékre volt szükségük.Mindenki másra használja és ennyi.Úton van kínából 7"-os tabletem,majd azzal megoldok minden mást,amit ezzel nem tudok és olyan rohadtul szükségem lesz rá.
Szóval béke van és folytassuk inkább ebben a hangnemben és figyelembe véve,hogy mindenki mást vár el egy telefontól. -
janek69
senior tag
válasz
Misály #29944 üzenetére
Volt már a kezedben modern androidos telefon,mert ha nem,akkor addig fingod nincs arról,hogy milyen az ha egy progi megakaszt egy oprendszert,a WP8-al powerkodni meg menj a saját topikodba,mert arról meg fingod nincs milyen bugok vannak benne,hiszen használod vagy 2 hónapja.Egyáltalán minek jössz még ebbe a topikba? Fikázni? Olyan mintha egy régi HTC tuch diamond topikba mennék és fikáznám a winmo 6.1. Ja és mielőtt ebbe is belekötnél van HTC touch diamondom és nem fikázom,tudomásul veszem,hogy az annyit tud.
Miért nem tudsz normális emberként viselkedni mint a SymbianOS? Neki 808-a és 920-a is van,de még mindig építő jellegű hozzászólása volt,pedig jöhetne,hogy mit akarunk ezekkel az elavult szar 12Mpx-es kamerákkal.
Ezt most neked sem írtam volna,ha nem fikázni járnál ide,hanem épeszűen leírnád,hogy az N8-hoz képest mik az újítások a 920-ban mik a tapasztalataid..... Ha ezekkel jössz szivesen látunk,amúgy meg én hagyom itt ezt a fórumot,mert a külföldi fórumok nem anyázásról szólnak és nekem jobban tetszik az olyan. -
janek69
senior tag
válasz
Misály #29906 üzenetére
Mit jelent nálatok az instabilitás? Ha nekem 1 év alatt 1x sem fagyott le és ha hívtak mindig fel tudtam venni,mindig tudtam hívást indítani,netezni,emailetni,fotózni,videózni az is ebbe a kategóriába tartozik? Nem lehet,hogy nem kellene főzött romokra mindenféle lopott szar progit feltenni? Ha valaki meg telepakolja mindenféle szeméttel,ami rezindensen fut a memóriában az éljen együtt azzal,hogy azok a programok nincsenek tesztelve,csak futnak és néha fagyhatnak. Nekem ennél nem kell stabilabb telefon,de már ilyet sem nagyon gyártanak,mert mindenki ritkán cserélné.
-
baradi
senior tag
válasz
Misály #29865 üzenetére
ha nincs szethekkelve , akkor nem instabilabb mint akarmelyik. az mas kerdes, hogy nem a leggyorsabb, de mihez is kell az a brutal nagy gyorsasag? Oke, hogy ha megallas nelkul valtogatom a kepernyot ide-oda, ide-oda, akkor nem olyan gyors, mint WP vagy droid, de ez miert is kiraly? A valodi hasznalati ertekhez ez nem sokat tesz hozza. Az mar sokkal inkabb, hogy telefonalasra, navira, fenykepezesre meg mindig az N8 az egyik legjobb alternativa.
-
-
stewe780
őstag
válasz
Misály #29616 üzenetére
Hajaj, ezt most nem tudom miért kellett. Lehet valami önigazolásként akkor mostantól idejársz majd, és ecseteled milyen jól döntöttél, és aki meg nem vált az "symbian imádó"? Terítsd az igét a 920 topicban, ott vevők rá. Láttam már közelről is ezt a tepsit, nagyságrendileg kétszer akkora mint az N8, kell a fenének. Az opera mini nem csak szükségmegoldás, hanem nagyon hasznos, ha nem kívánok 1-2 gigás netet venni. WP8-ra konkrétan nincs is...., mint ahogy egy csomó feature sincs, ami nálunk még mindig tök természetes. Ja, hogy gyors meg smooth? Legyen is, annyi pénzért amennyit elkérnek érte. Szóval gratulálok, meg használd egészséggel, és ha kérdésem van, majd felteszem a 920 topicban, ha már nem csak a buzikról megy ott a téma...
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Misály #29645 üzenetére
Én is igyekszem objektíven szemlélni a dolgokat.
Biztos user error, de nálam USB-OTG-n heti 2-3x kerül pendrive a telóra. Heti 4-5x tv-re is kötöm a telefont (sőt, nekem még nincs hdmi-m a tévén és emiatt tv-t sincs szándékomban cserélni). Ha utazunk, akkor szinte mindig használatban van az FM transzmitter.
Nem imádom a symbiant, hanem csak egyszerűen el lettem kényeztetve azzal, hogy egy rakat funkciót elérhetővé és használhatóvá tettek az N8-ban. Mint fentebb írtam, az már a saját bajom, hogy volt igényem és képességem megismerni és megkedvelni ezeket a funkciókat. Most már hiányoznának, ha nem lennének. És bárhogy nézem is, nincsenek az új telefonokban.
1x váltottam androidra, de 2 hónapig bírtam (és erőltetnem kellett magam addig is), aztán visszacseréltem a telefonokban a sim kártyát. A WP tetszik, de irreleváns, hogy most csempe, vagy ikon, vagy folder. Hogy élő-e, vagy más értesítési felületet talál magának a rendszer. Mindegy. A lényeg az általános használhatóság. Igazából vártam már a WP8-at is, mert az elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a WP7-nek túl sok korlátja van.
Tegnap volt szerencsém egy HTC 8X-et kipróbálni (igazából ma is lenne, a szemben ülő kollégámé). Tetszik. A kijelzője meg tényleg király. De ennyi. Azt a funkcionalitást meg se közelíti, mint az N8. Egyéni döntés eredménye, hogy kinek elég a kevesebb funkció, cserébe szebb körítéssel, és ki igényli a teljesebb körű "kiszolgálást" - picit pixelesen, picit türelmesebben. Nekem jobban fáj a funkciók hiánya, mint a sebességé. Az én következő telefonom a 808 lesz. Természetesen a 920 érdemei elismerése mellett, mert ettől az még nem lett hirtelen rossz telefon.
szerk.: androidnál egyébként szerintem 100x jobb a WP8. Van SGSIII is a közelben...
-
gretzky77
veterán
válasz
Misály #29645 üzenetére
Ezzel a symbian imádat dologgal nem értek egyet! Én is váltottam N8-ról csak éppen 808-ra! Nem azért mert imádom a symbit ( hozzáteszem semmi bajom vele ) hanem mert a mai napig jól használható rendszer és sok olyan van ami nekem illetve sokunknak hiányzik más Os-ből,tudod miről beszélek nem sorolom! Azt nem értem miért kell szemellenzőzni ha valakinek ezek a dolgok fontosak,fogadd el ,hogy másnak ez egy jó rendszer és szivesen használja,neked volt vele bajod sokunknak nem ettöl még nem hordunk szemellenzőt csak nekünk más fontos ennyi! Ha meghal a 808 én is wp8-ra fogok váltani de addig remélem megoldott lesz az a pár dolog ami hiányozna symbi alól! El kell fogadni mindenkinek.más fontos azért mert neked nem kell fm transzmitter,attól még másnak hiányozna,el kéne fogadnod,de gondolom most jön,hogy mekkora symbian fan vagyok,lehet de én szeretem használni és nekem tökéletes még akkor is ha te ezzel nem értesz egyet! Ettöl még nem tartom magam szemellenzősnek,volt pár telefonom de mindig symbian lett a vége,tudom ezért most lesajnálsz de nem érdekel mert az számit,hogy nekem tökéletes és szerintem vagyunk még igy páran!
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #29641 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges lenne elkezdeni keresgélni,hogy miért szar a 920 ,mert nem az, egy 2 évvel frissebb modellről beszélnénk,de a lényeg,hogy kinek mire kell.Ha veszel egy fullos desktop PC-t játékra,akkor 2év múlva dobhatod el,de ha egy 2 éves PC-t netezésre,szövegszerkesztésre,irodai dolgokra használsz akkor az 2év után is kiváló arra az adott célra. Hát kb. így van ez a telefonnal is.Ha valakinek csak arra kell,hogy beszéljen rajta néha sms-ezzen,akkor annak egy 3210,3310,2510 is nagyon király.
-
-
bgabek
tag
válasz
Misály #29635 üzenetére
Ok. Bevallom én is nézegettem a 920-at, de aztán a megszokás és az általam használt funkciók győztek. Nekem most a belső tárhelyen kívül van bent egy 32 Gb-os kártya, amit én ki is használok. Ahogy egy fórumtárs írta, kinek a pap, kinek a papné. Kinek mi a fontos, mi a hasznos.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Misály #29635 üzenetére
Érdekes az egyik forumon kérdezték a csengő hangot és ezt írta akinek 920 asa van eddig is lehetett – annyi kell, h max 40s, max 1MB és “RINGTONE” a műfaj.Na ennyit erről .N8 a király igaz hogy a böngészése nem a leggyorsabb de az opera mini a mostani gyáritól is sokkal jobb.
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #29554 üzenetére
Mint írtam,tapasztaltam amit te is,de hagyjuk,mert nekem ez a szakmám és a te szempontodból tök mindegy,hogy nincs átvitel,vagy csak annyira lassú,hogy nem veszed észre,mert a végeredmény akkor is az,hogy a szerver eldobja a kapcsolatot. Amint írtam arra lennék kíváncsi,hogy egy másik típusú készülék ugyanazon a ponton jobban kezelné-e ezt a problémát. Ja és az sem mindegy melyik szolgáltatónál vagy. A telenor ZTE eszközöket használ és azért nem minden tökéletes eme kínai technikánál.
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #29551 üzenetére
Akkor másképpen írom,amit ebből ki akartam hozni.Nem a térerő nem jó,hanem az átvitel.Legalábbis nekem amikor ezt megfigyeltem,akkor így volt,ugyanis a böngésző nem mondta,hogy a lap nem jeleníthető meg,mert az adatok jöttek,csak annyira lassan,hogy esélytelen volt kivárni.Na persze ettől még a végeredmény ugyanaz volt,hogy nem tudtam netezni. Ebben csak az a kérdés,hogy másik telefon jobban csinálta volna-e ezt.
-
-
rocks
aktív tag
válasz
Misály #29526 üzenetére
Nekem a Opera mini megfelel a nethez. Aránylag gyors és nem vesz le sok MB-t. TV-t is elég jól lehet rajta nézni. (nem akadozik stb).
A hotmélnél csak az almappákkal van gond (jelenleg).Na ja, 1-3 mp. bizonyos esetekben qrva sok lehet...
Kénytelen lesz mindenki váltani majd, ha elsorvasztják. Jelenleg viszont nem érzem szükségét.
Az is lehet hogy 15 nap múlva már tök mindegy lesz... -
matyi19
őstag
válasz
Misály #29533 üzenetére
Egyáltalán nem értelek
, most mit vársz egy N8 topicban....
Vegyél Luimiát és legyél vele boldog.
Attól hogy Te kipróbáltad egy bt fülessel, az nem azt jelenti, hogy egyikkel sem megy.
Illetve ez a hálózatváltás is röhejes, nekem semmi gondom nem volt ezzel sem.
És hozzáteszem Te is jó ideig ezt a telefont használtad, attól hogy váltasz másnak még ez is tökéletesen megfelel. -
janek69
senior tag
válasz
Misály #29526 üzenetére
Én kínából vettem stereo bt fülest,tökéletes,soha semmi panaszom nincs rá.Nem kell minden faszságot a telefonra kenni. Ja és a nokia fülessel is jól ment,valamint egy olcsóbb kínai fülessel is. 1000ft volt.
Mobil net meg honnan veszed,hogy a készülék hibája.Lehet az szolgáltató gond is.Egyébként meg amire egy telefonon kell a net,arra az edge is megfelel és úgy meg nem fog ugrálni.Ja és a belle refresben alapból ott a 3G/2G váltó widget. -
rocks
aktív tag
válasz
Misály #29523 üzenetére
látom sikerült feldobnom a N8-at temető hangulatot...
Haverom Lumiája a windossal szinte ugyanannyi idő alatt (kb.1-3mp-vel hamarabb) csatlakozott fel a netre mint az én "agg" N8-am. és jelenítette meg a keresett infót...
Persze mindig lesznek olyanok akiknek majd olyan kell amelyik reggel nem csak ébreszt, de kávét is főz ,autómatikusan bevásárol a netről stb...
N8 amíg teszi a dolgát addig az egyik legmegbízhatóbb telo.
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #29466 üzenetére
Így igaz,de ami még hozzátartozik,hogy egy alap telefonnak és fényképezőnek,egyenlőre gps-nek is kiváló és az is marad.Az SMTP és POP,IMAP protokollok maradnak így emal-ezni biztosan jó lesz sokáig még.Az mp3 sem sokat változik,így az is menni fog,meg még sok dolog. Sajnos a webes szolgáltatásokat fogják majd kihúzni alóla.Időjárás...... Aztán meg a flash egyszercsak úgyis elfárad benne és el kell dobni. :-)
-
akos3
addikt
válasz
Misály #29036 üzenetére
és se hordok répa gatyát
Csak nem szeretem ha kb leülni se tok a zsebemben lévő tárgak miatt. persze simán lehet, h ez még nem olyan nagy, de amit korábban írtam, én pont ezt szeretem az N8-ban, h nem olyan nagy még (4" és felette), h ne lehessen kényelmesen tartani, viszont kellően nagy már h ki lehessen élvezni a tudását..
-
perge666
veterán
válasz
Misály #29007 üzenetére
Azt is fogom várni nagyon
Aki újabb Nokiára cseréli az N8-at,és ír majd tesztet,az nyugodtan jelezzen nekem.
Így könnyebben eldönthetem majd hogy melyík teló lessz a méltó utód
920-808 mindkét teló bejövős,de......a 920 egyenlőre túl nagynak tűnik számomra,a 808-nak pedig elavult a rendszere/no terméktámogatás/
-
matyi19
őstag
válasz
Misály #29014 üzenetére
Igen, most olvastam a tesztet, nekem is ez lesz a következő telefonom
Just486
Szerintem is kicsit eltúlozzak a telefon súlyát, az S3 is több mint 130g, a lumia ennél csak 50g-al nehezebb. Tény kicsit nehéz lett, de ez arra utal hogy van benne anyag
Nekem nagyon tetszik, és szerintem a WP8 is szép. -
rocks
aktív tag
válasz
Misály #28476 üzenetére
Én picit jobban vigyáztam rá.
A tokot azért vettem, mert így biztonságosabban tudom fogni. Én is utálom, mert beragad a zsebbe, nehezebb elővenni, de ez van...
A 920-ast én is kinéztem, de szerintem brutál drága jelenleg, azonban nagyon okos is. 150.000 Ft körül van és csak külföldön lehet kapni novembertől.
Viszont kissé nagynak tűnik...
Nekem még egy évig valszeg elketyeg, mert eddig semmi gond vele (ritkán előforduló, apróbb problémákat nem számítva)
Mire rászánom magam egy cserére, addigra lehet a 920-as is elavul...Remélem a 1.40.... sofit frissítésként hamarosan tolja T-M szolgáltató
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Misály #27137 üzenetére
Voltam ma a váci úti nokia careben hogy ugye eláll a kijelzöm,mint ugye kiderült mert hiányzik belőle egy csavar! Úgy vettem a telefont,hogy gari már nincs rá viszont ma a careben kiderült,hogy közel egy év gari van még rá :-) és minden papír meg számla nélkül megcsinálták gariban! Jól indult ma a napom!
-
-
deka10
senior tag
válasz
Misály #26242 üzenetére
Nálam nem tapasztalható ilyen jellegű de korában volt más és arról mind mind rosszul megírt programok tehetek. A legdurvább egy qt fordító volt mire rájöttem mi a probléma már majdnem kukáztam a készüléket (lefogta úgy a telót, hogy kb fél perc volt mire belépett a fájlkezelőbe és ez csak egy része volt a problémának).
Nem azt mondom, hogy über király de nem bughalmaz. -
vanezigy
aktív tag
válasz
Misály #26246 üzenetére
"" Ez kérlek szoftveres gond, egyszerűen a symbian egy bugos instabil rendszer, de ezt nem hajlandóak elfogadni az igazi fanatikusok...""
Akkor miért nem küzd a nálad tapasztalt hibával mindenki?
Nem lehet, hogy egy olyan appot erőltetsz rá ami szarul van megírva, vagy tartalmaz valami ártó vírusszerű dolgot? -
user01
aktív tag
válasz
Misály #26242 üzenetére
Akárcsak te... egy nem létező (nem publikus) rendszerről.
Az, hogy te egy rossz készüléket fogtál ki (vagy nem értesz hozzá), még nem jelenti azt, hogy az összes N8 rossz lenne! Ebből nem kellene általánosítani! Ha nem vagy vele megelégedve, akkor add el, vegyél egy újat, akár más márkát is, de nem kellene állandóan itt siránkozni meg szapulni.
Már mindenki tudja, hogy a te példányod selejtes, esetleg "user error". -
stewe780
őstag
válasz
Misály #26233 üzenetére
Fejlesztői kommentek, meg keynote-ok? Nekem már akkor gyanús volt, mikor a WP7-nél kijelentették, hogy az mennyire újra van írva, 0-ról építették fel az új rendszert, aztán most, mikor a 8-as jön, derül ki, hogy a belét csak most cserélik...
Majd meglátjuk mit hoz a 8-as, de sokat nem várok tőle, ebben is több lesz a szöveg, mint a kód. Aztán majd te is rájössz, hogy a vakvilágba ugattál."még nincs is marketingje a rendszernek" a hét vicce!
Ezt ugye nem gondoltad komolyan. Már vagy egy fél éve zakatol a WP8 marketing gépezete, az, hogy ezt te észre sem veszed igen nagy gond.
-
stewe780
őstag
válasz
Misály #26231 üzenetére
Ki sincs még adva, de már a kiforrottságról megy a vita? Talán majd ha megjelenik... talán majd ha kijön rá az első javító csomag...
Ahogy az MA-n egyesek a WP8-at emlegetik nem semmi. Majd az megold mindent, majd abban minden tuti lesz... ki a fene tömte tele a fejeket ezzel a marketing szarral? Örülök, ha telefonnak elmegy majd... fényképezőt meg rakjanak bele 1 N8 szerűt aztán pár év múlva jó lesz. -
donceleger8
őstag
válasz
Misály #25849 üzenetére
Azt hiszem ez a minőség ellenőrzés most a Sasmsungnak sem sikerült! És ráadásul egy horror árú készülék esetén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest