- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oggy71
tag
válasz
slimshady #26975 üzenetére
üdv!
előző h.sz.-omban pont ezt próbáltam boncolgatni, csak letelt az idő, naszóval., már énis 15mb-nál jártam, és a tel folyton fagyott újraindult, ezért (van egy mobile cleaner nevű progi deaz lófütty), soft reset, majd belle újra fel éés most táárám 75mb helyem lett a c-n!
Mondjuk többre számítottam, legalább 120-130mb-ra, dehát így most ezse rossz, és megy rendesen a telo. -
donceleger8
őstag
válasz
slimshady #21095 üzenetére
Ezt most még annyira sem értem, mint korábban. Mivel flashelt a készülék, így gari most sincs rá! Az hogy te úgy gondolod, az a Nokiát nem fogja érdekelni. Ha baj van és beviszed, látják a rendszert akkor szépen fizetős lesz a dolog.
Nem értem a gondolatmenetedet.
Szóval a gari akkor ugrott már, amikor flashelted a készüléket.Amúgy tapasztalatom nincs róla, mivel nem volt még szervizes problémám, remélem nem is lesz. Viszont úgy gondolom, hogyha a gyári Bellet rárakod, akkor nem fogják látni mi volt rajta korábban.
És honnan veszed, hogy a Nokia látja a telefonod a Suiton keresztül? -
donceleger8
őstag
válasz
slimshady #21081 üzenetére
Nézd meg az egyedi verziószámod!
Nekem az újratelepítés után 306.08 lett a vége. Előtte más volt.
Ezt megnézni a ×#0000# kóddal tudod, vagy menü-beállítások-telefon-telefonkezelés-készülékkezelő
A Belle ugye 111.030.0609 és ott van az egyedi verzió is.
Nézd meg előtte is, meg utána is. Nem kötelező, csak így is le tudod ellenőrizni, hogy más lett a verzió.Amúgy miért olyan fontos neked a garancia? Csak mert megnéztem, és azt írtad, hogy jelenleg Taylor féle Belle fut a telefonodon, vagyis flashelt a teló, ergo jelenleg nincs rajta garancia, vagyis nincs mi megmaradjon.
De ha ily módon felteszed rá a gyári T-s Bellét, akkor nem lesz nyoma más rendszernek, vagyis újból élhet a garancia a telódra. -
donceleger8
őstag
válasz
slimshady #21081 üzenetére
Végül is ha Suiton keresztül frissíted a telefonod a gyári verzióra, akkor evidens hogy marad a gari, hiszen gyári lesz rajta a Belle.
Telefont összekötöd a géppel usb-n, suit indít és rámész a frissítésre. Kiírja, hogy nincs mit frissíteni, de van ott egy olyan, hogy szoftver újratelepítése, azt hiszem kékkel kiemelve. Arra rákattintasz és már megy is fel rá a gyári Belle. Persze csak akkor, ha most is Belle van a telódon.
Nyugodtan megcsinálhatod. -
donceleger8
őstag
válasz
slimshady #21074 üzenetére
Ezt nem értem hogyan gondolod, mert pl egy HR mindent legyalul a telefonról, soha nem fogják látni mi volt a telefonodon korábban.
Amúgy én rátettem egy független verziót még a T-s Belle előtt, utána meg a Suiton újratelepítettem a Belle-t és gond nélkül megcsinálta. Visszakaptam a T-s baromságokat, mint pl ozone stb..., szóval tutira T-s Belle került rá. Szerencsére törölni is tudtam ezeket a felesleges progikat. -
TaylorPro
addikt
-
slimshady
senior tag
válasz
slimshady #15963 üzenetére
Itt még azt is megemlíteném, hogy mikor a főképernyő kívánt háttérképét a C:\-n tartjuk akkor közvetlenül a főképernyőről történő "Háttérkép módosításával" közvetlenül nem látjuk (mivel ugye a galéria csak az E:\-n keres és jelen esetben ott is csak a képek mappában). Tegyük fel, elfogadjuk ezt így és fogjuk, Fájkezelőben kitallózzuk a kívánt képet --> megnyitjuk --> Kép használata --> Beállítás háttéképként. Így nem tudom próbálta-e már valaki de valami rettenetesen undorító minőségben teszi ki a képet akár hogy is variáljuk. Próbáld csak ki egy képpel üres főképernyőn első esetben állítse be közvetlenül a főképernyőről egy háttérképet majd egy másik üres főképernyőre tallózd ki fájlkezelőben ugyan ezt a képet és onnét állítsd be háttérnek. Meg fogsz lepődni.
3rd party tool-ok esetében meg még fájlkezelős kibrózolásra sincs lehetőség sajna (PL MazeLock)...
A csengőhangok esetében még nincs is ilyen probléma... szerencsére.
Engem meg személy szerint zavar ha usb-n (Mass Storage módban) lógva más a telefonom csengőhangja, + időbe telik mire lehúzás után magához tér és a háttérképet is visszaállítja az általam beállította ráadásul a MazeLock meg még x idő elteltével sem áll vissza az általam beállított háttérképre.
-
TaylorPro
addikt
válasz
slimshady #15946 üzenetére
A Final bug mentes. Csak annyi történt hogy az fsecure nem indult el a modok miatt ezért töröltem. Java és az EQ is javítva van a Finalban. Ha a mostaniról letörlöd az fsecurét, és a javítást bemásolod, akkor eléred a final verziót. Megnéztem a galériát! Ez a Belle változat gyárilag szűri a keresést és nem olvas a C-ről! Végre megtanulták hogy csak honnan olvasson. Mazelock helyett van jobb. Lock Screen.
-
MC Pite
veterán
válasz
slimshady #14497 üzenetére
Adapter kell neked, 4ről 3pinre, nekem a wh700hoz járt.
Ja, én is a droidos megoldásra gondoltam. A froyo sensel megtámogatva már ócska xarnak számít? Amúgy a desire z a papíron gyengébb hwel is gyorsabb, és 2.3ban már javítottak pár dolgot... De hát így se kéne. Ja, Sports tracker honlapja a csúcs flashes gépen se műxik normálisan.
-
-
Ricardo
titán
válasz
slimshady #13482 üzenetére
"Am volt már kameratakaró alatti plexi cserén át, egyéb a házon porszemek által okozott sérülések/esztétikai hibák miatti javításon át, telefon flash-elés, rossz alaplapcsere, headsetcsere,"
Minden telefonoddal volt valami
"De az összképem pozitív a Nokiáról is"
Kitartó vagy.
-
deka10
senior tag
válasz
slimshady #13385 üzenetére
Még hozzátenném a NSU ill. a szofterfrissítés menü a legjobb tudomásom szerint a product cod-ot szkennelik nem frimwert de majd meg mondják azok akik értenek is hozzá, + S^3-nál nem is lehet átírni a pc-ot. Ha felhőt wifi-nek érted akkor igen, még Bzs annánál mert ott is gyalultam mindent utána jött Hivatalos Anna és most belle. Halkan megjegyezném mikor feltettem bellét és elsőnek csatlakozott wifihez akkor felajánlott egy frissítést, de persze kinyomtam.
-
deka10
senior tag
válasz
slimshady #13374 üzenetére
Szerintem az ovistore-n is csekkolhatná a telót arra meg felszoktam menni de nem szóltak a nokia pontban eddig semmit, + ha egyszer letöltöd a térképeket (3.06-tól felfele úgy tudom nincs különbség) akkor csak cites mappát kell másolgatni és nem kell újra tölteni a térképeket. Nálam is belle van és fent van már a legújabb maps is.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
slimshady #13329 üzenetére
Nekem nincsen S3-as telefonom, de nemsokára tervezem a vásárlását, így ezért kérdem mi a helyzet ilyenkor. Volt nálam Iphone 3G 4.2-es sw-vel és vicces módon 1 percig világított, 6 óra standby-ból 2 óra telefonálás után 20%-on állt az aksi. Na ezt az amatőr dolgot szeretném elkerülni N8 esetén.
deka10: ez nem jó hír. 1,5 percre van beállítva a képernyő lekapcsolás?
-
kacsa7
őstag
válasz
slimshady #13326 üzenetére
Amennyiben dead módban csinálod, akkor kikapcsolt állapotban és ovi suite módban. A hacknek semmi köze a phoenixhez. A legjobb, ha kikapcsolod a telót és csak akkor dugod rá usb-vel a gépre, amikor a phoenix kiírja h. kapcsold be a telefont blabla. Ott rányomsz az OK-ra, a phoenix elkezdene flashelni és utána dugod rá az usb-t a gépre. Akkor magától szépen megcsinál mindent, nem kell neked kapcsolgatni a telefont stb.
Bár ez 500 helyen le van írva, de akkor a gyengébbek kedvéért:
1. Bemásolod az Anna fájljait a C/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-596 mappába
2. Egy tetszőleges mappába berakod a Belle fájljait (uda, rofs2 rofs3 core)
3. Kikapcsolod a telefont és NE LEGYEN A GÉPPEL ÖSSZEKÖTVE USB-n
4. Megcsinálod a videón levő lépéseket
5. Rádugod a telefont usb-n a gépre, amikor a phoenix kéri h. kapcsold be a telefont
kép
6. Örülsz -
kacsa7
őstag
válasz
slimshady #13320 üzenetére
Miért ne lehetne használni az Ovi-t? Nem frissít magától... Nem kell frissítéseket felpakolászni rá gondolkodás nélkül és kész. Tökéletesen működik vele az ovi.
Nyilván mivel az összes frissítés Anna-ra van, így nem működnek Belle-en, lásd kamera frissítés, ami elbassza pl Belle-en a kamerát, tehát sem oviban, se a telefon szoftverfrissítőjén keresztül nem szabad frissíteni, meg felpakolászni a mindenféle modokat. Max amiről tudod h. megy Belle-en.Belle felflashelés után is ugyanattól ugrik a gari amitől annán, 1.2-n v. akármelyik szofton. Ne vágd földhöz, ne úsztasd meg stb stb. Szoftveresen jóformán nem tudod elbaszni.
-
kacsa7
őstag
válasz
slimshady #13282 üzenetére
Product kódot nem kell átírni N8-nál, simán rárakhatsz kb. akármilyen fw-t, ettől függetlenül nyilván célszerű a pc-nek megfelelőt, de nem történik elvileg semmi extra ha másikat raksz fel, max a nyelvek nem stimmelnek, de majd vmi guru megerősít.
Másrészt a belle sokkal gyorsabb mint pl anna, legalábbis ez az elmúlt 2 nap tapasztalata. A flashelés megvan kb. 10 perc alatt, úgy h. először csináltam. Nem 1 bonyolult dolog, csak utána kell olvasni kb 20 percet h. mit hogyan.
Garivesztés kb. nincs, mert még a halott telefont is újra lehet flashelni.
Programokat tekintve, megy rajta a sygic aura pl, szóval van 1 kurva jó gps soft, ttpod-al megoldott a zene lejátszás, az opera nem megy, de kb. felesleges is, mert a gyári böngésző kurva jó. Brightness control, situation, bubbles. Szóval a fontosabb programok kb. mind mennek, vagy van alternatíva.
Egyedül játék fronton vegyes a történet, van ami megy, van ami laggol, viszont én pl mióta megvan a telefon még 1x nem játszottam rajta.
A felülete sokkal kezelhetőbb, egyszerűbben elérhető minden. Felhasználóbarátabb, mellé gyorsabb minden. Gyorsabban áll fel, gyorsabban indulnak a programok. -
CS_D
senior tag
válasz
slimshady #13283 üzenetére
Ha vissza tudod varázsolni garanciáztatás esetén a gyári szoftvert, akkor semmi gond nincs.
Már elmúltak azok az idők, amikor a product kódot kelett átírogatni.
Felteszed a Bellet, ha nem tetszik downgradelsz a svéd 11.5-re, majd onnan felteszed az Anna-t.
Amit kerülj el az ilyen FOTA frissítések főzött ROM-mal. Innentől kezdve csak Phoenix. (ha visszatetted a gyárit, akkor mehet újra a FOTA).
Lehet bátran flashelni, meg persze nagyon sokat olvasni a témában.
-
CS_D
senior tag
-
-
kacsa7
őstag
válasz
slimshady #13270 üzenetére
Meg amíg 1 világverőlegkirályabbmégannálisjobbmobilnakbeállított galaxy S2 2x annyiba kerül mint az N8 és a kamerája 1 kalap szart nem ér, mégis istenítik, addig nem nagyon fognak 16mpx-eles kamerát belerakni 2 féle vakuval, még a 12 is kurvajó most is, gyakorlatilag 1 év után. Ha az N8-at kiadnák több rammal, meg gyorsabb processzorral, mellé 1 belle-el, plusz több symbianra fejlesztett értelmes szoftverrel, nem lenne kérdés melyik a legjobb mobil.
-
QuarK
senior tag
válasz
slimshady #12897 üzenetére
Ovi Suite: full backup (üzenetek, képek, programok, ...);
Firmware: euro3_dg_...
Aztán Ovi Suite, restore.
Az viszont nem garantált, hogy minden megmarad így, nekem azt hiszem beta labsos cuccok tűntek el, meg az Opera-t kellett újratelepíteni, már nem emlékszem. Utána max. még 1 órát kellett szöszölnöm.
Annyi biztos, hogy kontaktok, üzenetek, képek minden rendben visszakúsztak.
-
nagysuhi
tag
válasz
slimshady #9608 üzenetére
Megnéztem a SIM-en és a telefonon is, nem voltak meg. Úgy vettem észre, hogy a fogadott hívásnál nem írta ki a hívót, csak a számot. Aztán én hívtam valakit beütve a telefonszámot, akkor meg kiírta hogy kit hívok. De nem gond, hetente csinálok mentést OVI-ra és már visszaraktam. Csak jó lenne tudni, hova mentek a névjegyek.
-
bandigno
senior tag
válasz
slimshady #9396 üzenetére
Az első kép nem teló hiba, mivel exponálás közben megmozdult a teló, a másodikon meg egyszerűen befókuszálás előtt lett ellőve a kép, szóval must be user error
nem az optika hibája
A bezárás viszont lehet hiba, akár vmi akadályozza(ta) (mechanikusan), anno N82-m optikáját kellett cserélni, mert az AF megadta magát és nekem se zárt rendesen, igaz előtte szervízben volt2-3 hónapig, előtte jó volt, ott barmolhatták el főpanel cserekor!
-
MC Pite
veterán
válasz
slimshady #9193 üzenetére
Szerintem nem sokan használják a gyári lejátszót, azért nem nagyon kapsz választ.
Kasya: ttcmd vagy amba vagy ftp kapcsolatot tud kezelni; erre inkább symsmb célszerű, már csak a sebesség miatt is. Bár elvileg megy bt-on is, ill bt3.0 elég gyors lehet, de gondolom gépen nem azzal rendelkezel még.
-
Sifre
senior tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
slimshady #9035 üzenetére
Mostmár én is a büszke N8 tulajok táborába tartozom, egész jó áron beszereztem egy Nokia garisat a kicsikéből
Úgyhogy szerintem itt is aktívkodok majd
Én miután megkaptam a telót rögtön oviszjút, frissítés, és meg is kaptam a PR 1.2-t.
Jelenleg így néz ki a dolog:
Verzió: PR1.2
Szoftververzió: 014.002
Szoft.ver. dátuma: 2011-03-01
Egyedi verzió: 014.002.297.02Más téma: szeretem a feltelepített cuccaimat mappákba rendezni, és ugye hála a symbiannak ezt könnyen meg is tehetem. Ezzel nincs is gond, de a játékok mappában valami miatt nagyon megáll gondolkodni. Nem tudjátok, hogy melyik lehet az a fent levő cuccok közül?
Amik fent vannak: Shift HD, Angry Birds lite, Galaxy On fire, Loop, Fruit Ninja, Drums challange és a Spiderman
Nem mintha világi nagy probléma lenne, csak mindig elfelejtem, hogy gondolkodik, kis ikon nem jelzi hogy dolgozik, ergo mindig azt hiszem hogy fagy, és nyomkodom újra a belépést, amitől mindig elindul egy game... -
djbahool
senior tag
válasz
slimshady #8911 üzenetére
Mi az hogy senki nem segít?
http://prohardver.hu/tema/re_nokia_n8_vajon_eleg_lesz-e/hsz_8862-8862.html
Ja, meg privibe is segítettem, de ha jól tudom más is. -
CS_D
senior tag
válasz
slimshady #8919 üzenetére
Igazából azt nem írják a modoknál, de ha valaki belenéz a konfig fájlba, akkor ott látszik, hogy lehet állítani a tömörítés minőségét, és a fájl célméretét.
Ennek tükrében igencsak eltérhetnek a 100% quality modok fájlméret tekintetében.
Csak azt tudom hangsúlyozni, hogy ne féljetek kísérletezni és megcsinálni a saját konfig fájlotokat. Próbáljátok megismerni hogyan működik a rendszer.
Az lenne jó, ha lehetne RAW-ba menteni a képeket, nyers formában, ahogy "lejön" az érzékelőről. Semmi JPEG tömörítés, majd inkább saját kézzel utómunkák után megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest