- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Köszi.
Az aliexpresses refubrished mobilokat nem ajánlom.Gagyi lesz szerintem,már olvastam róla hogy a legolcsóbb elő-hátlapot rakják rá a kínaiak.Van hogy nem is úgy működik a teló ahogy kellene.Igaz én ebayen néztem,de egy kaptafa mind. Ha teheted inkább európait nézz,és ahol aukció van.Azok nem lesznek gagyik.Igaz lehet hogy nem lesz makulátlan.
Amit én rendeltem portugáliából jött.
Viszont az aksit megrendelheted onnan,abból csak kínai van
-
Elims
veterán
-
Francia91
veterán
Win7-et használok (64 bit), más OS-en még nem próbáltam.
-
imi290
aktív tag
Ha a megvétel napjától,ebben a tokban hordtam volna a telefon,egy szem kopás nyom sem lenne rajta.A kijelző melletti fényes keretet is védi,amit a gyári nem.Sokáig én is a gyárit használtam,de azt nem lehetett kivenni a nadrágból szinte,meg vékony is ez mellett.Aztán volt műanyag flipes,amitől aztán szépen lejött a festék,mert bement a kosz a tok és a telefon közé.
Csak ajánlani tudom a tokot
-
Freeman007
senior tag
Én is MM-ben tapiztam a telóméretekek, hogy melyik lenne megfelelő és nekem már a 4,7" (ilyenem van) is határeset amit egy kézzel lehet kezelni. Szerintem egykezes használatra a 4,5" megfelelő - persze kézmérettől is függ
Most csináltam meg barátnőmnek egy N8-ast egy régi droidos telefon helyett. Annál sokat panaszkodott, hogy nincs hely - hát ezen van
Alap dolgokra használja, jó lesz neki vagy majd az idő eldönti.
-
Francia91
veterán
Az N82-es 332 MHz-es prociját is fel lehetett húzni anno 400 MHz-re. Az N8-asét is lehet szerintem valamilyen módon, de fogyasztásban sokat fog benyelni, legalábbis ezt olvastam fúrumon még 3-4 évvel ezelőtt.
Az én véleményem, hogy telefon CPU-ját ne húzogassuk, nem egy PC-ről van szó, amin aktív hűtés van....Itt éppen van vami N8 CPU húzás téma vagy alkalmazás, nemtom, mennyire megbízható...
De éppen itt is van egy fórum erre a témáraOlvasataim szerint 1 GHz-ig lehet felhúzni az N8-asban is lévő ARM CPU-t
Ha véletlen sikerülne is, az üzemidő biztosan csorbát fog szenvedni, szerintem nem is kicsit
-
-
-
-
Francia91
veterán
Gondolom a 64 GB-os verzional mar elnéznéd a bovithetoseg hianyat...
Elmeletileg Mo.-n is volt forgalomban belole keveske mennyiseg, de ugy tudom, hogy eredetileg a brit O2 szolgaltatonak lett gyartva a brit piacra. Akarcsak a Lumia 928, ami az USA piacra keszult a Verizon-nak... Pedig Xenon-os a Lumia 928 is, es nem lattam olyan rossznak a vele lott kepeket
-
Francia91
veterán
-
EndR
tag
N8-at sajnos csakis kompromisszumokkal lehet cserélni...
(ingyenes -működő- navi, kamera, dedikált kameragomb, fm-transzmitter stb.)
És ha esetleg még dual-simet is szeretne az ember, nem 200eFt-ért, teljesen reménytelen.
Nálam a Lenovo Vibe Shot van kinézve, de igazából nem érzem a legjobb döntésnek azt sem.Ha tehetném, sosem válnék meg tőle!!
-
T. I.
senior tag
Emlékszem, kb. 2 éve még én is itt vettem HA!-n 32GB-s SanDisk-et, bontatlan csomagolásban, és azóta is kiválóan szuperál. Akkor még 5k-ba került, de az is félárnak számított.
Egyébként augusztus elején én is elváltam szeretett N8-amtól, bekerült a fiókba a nagyöreg. Persze el sosem fogom adni, legfeljebb a családon belül elajándékozom.
Sokáig rágódtam, hogy mi lenne jó választás: WP, Android, BB vagy Sailfish.. aztán gondoltam egy merészet, 19-re lapot húztam, és most egy BQ Aquaris E5 Ubuntu Edition boldog tulajdonosa vagyok.
Kicsit olyan izgalmat érzek, mint anno az N8-cal még mikor sima Symbian3-mal volt szerelve, ígéretes rendszer és szerintem robbanásszerűen és látványosan fog fejlődni, mint anno a PR1.2, Anna és Belle update-ek esetében ez megtörtént.
Mindazonáltal a fórumot folyamatosan figyelemmel kísérem, ahogyan eddig... up-up N8, ne sikkadjon -
tomee007007
addikt
Én egyszer itthon, hardverapron rendeltem 32-es karit már jó régen, 5000-ért (akkor ez nagyon olcsónak számított), Kingston (legalább is ez van rá írva), évek óta hibátlanul működik, szerencsém volt...de ahogy több topikban is megfigyeltem az ilyen hiperolcsó kártyák általában kamuk...én nem kockáztatnék a helyedben.
-
-
-
Elims
veterán
Ha tényleg egész nap nyomkodod akkor sajnos lehet így.Esetleg az akksi cserén gondolkoztàl màr? Vagy te is kicserélted?
Francia: Nincs gond a 3g-vel.Akkor problémàs ha olyan helyen vagy/esetleg utazol közben.Akkor ugye ugràl gsm és 3g között.Ha viszont -mondjuk- pesten vagy a belvàrosban egy helyen -és nem pincében- akkor simàn jò a 3g és kicsit sem meríti jobban az akksit mint a gsm.
Egyébként nekem is elég volt a sima gsm internetezéshez.Ha szinte csak olvasol és nem sok képeket nézegetsz tökéletesen elég a gsm.
Nagy ritkàn ha le akartam vmit tölteni akkor nyomtam be kicsit a 3g-t.
Ma is így van az iphone-nal.Csak ugye ebben nagyon kényes téma a 3g...ennél tényleg gyorsan merül ha az be van kapcsolva és legyek bàrhol. (Nem csak nàlam.) Kb.3òràval megrövidíti az akksi üzemidejét. :-/ -
Elims
veterán
Annak a vírusirtòs dolognak mennie kellene.
Pontosan követed a leíràst?
Hol különbözik a leíràstòl?
Ha nem akarod lecserélni a rom-ot -amit én is nayon ajànlanék- akkor vhogy ràgjuk àt magunkat ezen,mert fontos lenne ez neked.Sok alkalmazàst nem fogsz tudni telepíteni enélkül.Szerk.: Most jut az eszembe,hogy talàn van egy màsik megoldàs is.Délutànra utànajàrok neked...Én többször megcsinàltam màr.
-
Francia91
veterán
Nah, közben megtaláltam a leírást! )
Én a Taylor V9 telepítése előtt ezzel hackeltem a telefont, még mikor a gyári szoftver volt rajta. A "Módszer 2"-vel csináltam, úgy biztosan működik a dolog -
akos3
addikt
Vmiért annak ellénre, h erősebb a 820 a 720-at jobb vételnek gondoltam azért döntöttem e mellett
Hát úgy tűnik, h a 2 napot pont nem fogja kibírni az én használati módom mellett. pedig jó lenne. 1,5-t simán visz. Modnjuk igaz, h még az újdonság erejével hat és 1-2 progit telepítgettem még ma is...Majd én kiváncsi lesezk, ha majd "beállt" a dolog, akkor mennyit fog bírni. -
akos3
addikt
Egyelőre nem éreztem semmi ilyen hátrányt! Jó nem nyúzom rég óta, de azért a böngésző, az áruház és pár kisebb progi megvolt egyszerre nyitva és semmi lassulást nem tapasztaltam.
Bár többen jelezték, hogy célszerűbb lenne 1G ramosat venni, de én nem gondolom, hogy egy normál felhasználatnál ez hátrány lesz. (jó lehet, hogy fél év mulva kijön egy játék ami picit belassitja, de most e miatt annyira nem érdekel a dolog)
Ebben a videóban a 820-al hasonlitják össze. Látható némi sebesség különbség nyilván, de nekem nem ért meg ez ennyit. Nem érzem tragikusnak -
Ijk
nagyúr
Jó lenne ha fognák az N8-at, belefaragnának egy 4"-os kijelzőt, meg egy erősebb vasat, nekem jöhetne symbiannal is. Valami ilyesmit (ps tákolmány):
A HDMI ajtót valami normálisra kicserélni, mert még nem találtam ilyen masszív és jó fogású okostelefont a mai napig mint az N8.
-
Sajna eleg kicsi erre az esely, ha ki is adnak nokia nevvel valamit az nem biztos hogy finn fejlesztes lesz. A finn nokianak, se kutato , fejleszto reszlege , se gyarto sora nincs, de hosszan lehetne sorolni. Az ms-nek anno a teljes nokia mobil reszleg el lett adva. Esetleg ber gyartas, vagy csak a nev licencelese varhato.
-
Elims
veterán
Ja,a legelső n8-am vmikor 2010. őszén került hozzàm egy összetàkolt darab személyében elég hùzòs àron... (Egy symbian-os samsung i7110-et+x Ft-ot adtam érte boltban..)
Az utàna lévő ez az ezüst,ezért egy 3gs-t adtam.
Mindegyiket szerettem,kivéve az összetàkoltat....akkor meg nem volt se anna,se belle. -
Freeman007
senior tag
-
Freeman007
senior tag
http://warspear-online.com adatforgalmilag alig eszik, ellenben az aksit rendesen szívja. A teli aksi kb 3-4 óra játék és 20%on lesz.
-
Elims
veterán
Bàr nem engem kérdeztél.. Igen,olyat is letakarít,de ha tényleg teljesen tiszta/gyàri szoftvert szeretnél a telefonodra akkor a phoenix az igazi megoldàs.
Csabyka: Ne félj tőle!! Nem egy kemény dolog!
Komolyan.
Tegyél fel egy Taylor rom-ot és nem ismersz a telefonodra. ;-)
Nem könnyű elrontani,vàgj bele nyugodtan.Csak mindig kövesd a leíràst és 100%,hogy nem lehet gond! -
Francia91
veterán
Tudom, talan ez az egyeduli hatulutoje az 1020-asnak, de annyira nem gond szamomra, az N8-asrol is hetente lehuzom a cuccot (fenykep es video) a notimra a biztonsag kedveert. Mondjuk az N8-asomban a belso 16 GB-os memoria mellett bent csucsul egy 32 GB-os MicroSD, amin van 14 GB szabad hely
Ez a legkisebb problemam. A zeneim most 9,3 GB-ot foglalnak az N8-ason, az egy az egyben atkerul majd az 1020-asra, a tobbi hellyel meg majd gazdalkodok. Jo lenne majd egy 64 GB-os verziot kifognom, magyarositani egyszeru es gyors
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest