- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Lehet vhonnan még beszerezni szignó fájlokat, vagy már minden forrás elapadt?
FP1-es Nokia 700 és 701 többeknek is fagyogat hackelve, így inkább szignóznám azt a pár progit, amit feltennék. -
kp78
addikt
Bélás N8-aknál is van ez a hiba? >> [link]
-
kp78
addikt
Jól tudom, hogy szignó fájlok már nem beszerezhetők?
Melyik most a legegyszerűbb, legbiztosabb módja a hack-elésnek, hogy bármi telepíthető legyen? Egy Nokia 700-at, meg egy 701-et kellene "megokosítani" -
kp78
addikt
válasz
peugeotmate #19968 üzenetére
Nekem semmi sem ajánlja fel a frissítést, de nem vagyok nagy fakkbukkos, nem is hiányzik.
-
kp78
addikt
Van vkinek infója, hogy mire jó ez a mostani Microsoft frissítés?
-
kp78
addikt
válasz
Kobak77 #19743 üzenetére
Eddig alfanumerikus billentyűn nyomtam az sms-t T9 szótárral, de ez tetszik
Bár szerintem álló módban azért nehézkes a használata, ott maradok a T9-nél.
Fekvő módban viszont nagyon jó.
Véletlen kikapcsoltam, és most nem bírom visszakapcsolniHol a fenében tudom? Beviteli opciókban nem találok swype-ot.
Szerk.: megvan, a programot kellett újraindítani
-
kp78
addikt
Megszűnt a Nokia Shop?
Illetve ez van helyette:[link] -
kp78
addikt
Nekem a C7 pont Bélával fagyott meg az elmúlt 3 napban kétszer is úgy, hogy csak akksi ki segített.
Egyszer Opera Mobile indulás után, egyszer simán a menüben turkálva, míg Anna ilyet sosem csinált.
Bélát feltettem én is mikor kijött, de biztos ami biztos, inkább újrahúzattam Nokiában is, szóval teljes gyalu volt a telefonon, nincs fent maradt program, vagy ilyesmi.@ ajani
Jó kis Certina, nekem is az van[link]
-
kp78
addikt
válasz
stewe780 #19386 üzenetére
Nekem is a kapcsolatkezelésével van a legnagyobb bajom.
Ti engedélyezitek neki az adatkapcsolatot állandóan, vagy csak ha használni akarjátok a mobilnetet?
Mai napon bekapcsolva hagytam, mert korábban többször felugrott a bal sarokból, hogy nem tud csatlakozni.
Olyan program, widget nincs, aminek fel kellene másznia, mégis ránézek a telefonra, és ott virít az E betű (EDGE), lehúzom a rolót, rábökök, hogy mi is használja jelenleg a hálózatot. Üzenetek. De nem küldtem, és nem is fogadtam. -
kp78
addikt
válasz
Energie X #18986 üzenetére
A kapcsolatok kezelése nekem is a legfájóbb.
Korábban ahogy Te is írtad, teljesen korrektül működött.
Tudtam, hogy mikor miről megy éppen az adatforgalom.
Most az áruház pl. el sem indul, ha az adatkapcsolatot nem engedélyezem, opera viszont megy akkor is, ha csak wifi-t kapcsolok.
Áruház ha be van kapcsolva a wifi, akkor is a mobilnetbe harap bele, még véletlenül sem a wifibe.
Ezt az adatkapcsolatot Ti mikor engedélyezitek? Vagy folyamatosan engedve van?
A térképek alkalmazás nekem mindig újra betölt a háttérben, hiába lövöm ki Appstop-pal.
Minek indul ez el állandóan?
Lehet beviszem egy szervizbe, és "normálisan" is rárakatom "Bélát", mert ez a Nokia Suite nem biztos, hogy teljesen jó munkát végez. -
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #18952 üzenetére
Igen?
Minden programot?
Memókártyát azért remélem nem formázza. Az oda telepített programokkal mi lesz?hagel
Ha jól figyeltem eddig, akkor még -
kp78
addikt
válasz
bringasisti #18066 üzenetére
Valószínű olyan részre próbálsz fókuszálni, ami túl beleolvad a háttérbe, és nem talál rajta "fogást" a fókusz.
-
kp78
addikt
válasz
Just486 #17930 üzenetére
Én írtam, hogy nem töltöm rövid ideig, mert szerintem az is elvesz az akksi élettartamából.
Ettől függetlenül mindenki úgy tölti az akksiját ahogy akarja, nekem ez vált be notiknál, telefonoknál.
Amúgy szerintem a töltésciklusokra igenis érdemes odafigyelni. 2. bekezdés -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #17379 üzenetére
Én ezt a Pizero témát használom. Store-ban is fent van, de fizetős.
-
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #17321 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a webeszközök között jön elő?
Hosszan nyomsz a képernyőn, és ott sem ajánlja fel a listában, hogy ki tudd tenni? -
kp78
addikt
válasz
stewe780 #16561 üzenetére
Edigitalnal még van, sőt még az ára is esett 5 ezret
-
kp78
addikt
A hardreset mindent töröl, de vigyázz, mert lehet, hogy olyat is, amit nem akarnál.
Nekem az áruházat tönkre tette (meg még jó pár embernek), bár azóta az egyik anna frissítés helyre tette, és működik újra.
Majd talán a nagyobb guruk megmondják a tutit, hogy a HR még most is tönkreteszi-e az áruházat pl. -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Amit én kettőt visszavittem, azoknál 6. négyzet már rendesen lila volt.
-
kp78
addikt
válasz
deka10 #16138 üzenetére
Hát nekem volt már olyan, hogy amit kezembe adtak telefont, nagyon rossz volt a nyomáspontja 2 billentyűjének is, természetesen kértem másikat, ami már jó volt.
Ha az eladó csak eladás/fizetés után engedné bekapcsolni/kipróbálni, magát is szívatja, mert akkor minden papírt csinálhat újra, hiszen nem csak úgy van, hogy visszaviszi a raktárba, és kihoz egy másikat a papíron már eladott helyett.
De szerintem kezd sok lenni itt az OFF. -
kp78
addikt
válasz
peugeotmate #16027 üzenetére
Ezek a "csempék" nekem sem bejövősek
Pedig maga a telefon tetszik. -
kp78
addikt
válasz
donceleger8 #15835 üzenetére
Ugyanezt írtam, csak leegyszerűsítve, de köszi a megerősítést a többiek nevében.
-
-
kp78
addikt
válasz
attisx #15507 üzenetére
Csak kicsit morogni kellett, és máris összedobnak vmit
-
kp78
addikt
válasz
b4zsi- #15444 üzenetére
Mintha korábban vki azt írta volna, hogy a T már nem forgalmazza, de nyilván biztosat az üzletekben tudnak mondani.
-
kp78
addikt
válasz
bringasisti #15421 üzenetére
Inkább a "szerkesztés"-t nyomtad volna meg egy újabb post helyett
Amúgy szerintem nem nagyon van egyéb jól használható.
-
kp78
addikt
válasz
Lirion #15261 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, kinek a pap, kinek a paplan
Nekem pl. sok "béla" újítás sem jön be, amit az asszony Nokia 700-án látok.
Magától pl. sehogy sem kapcsolja be a wifit, hiába van elérhető saját wifi. Előbb neked be kell kapcsolni a wifi keresést, ami viszont szépen szívja az akksit. Oké, hogy ez a felülről lehúzható menüsávból ez egy mozdulat, de nekem jobban bejön, ami most van.
Opera megnyit, telefon meg rákérdez, hogy hova is menjen némi adatforgalmat generálni.
Ami meg automatán csatlakozik (ovi áruház), ott a prioritás szerinti beállítás tökéletesen működik. -
kp78
addikt
válasz
kacsa7 #15195 üzenetére
SE K800i után ugyanez volt a baja sok embernek. Sajnos xenon villanót rakni egy telefonba még nem megszokott dolog. Egy ideig nekem is hiányzott K800 után, de aztán lett "rendes" fényképezőm, és amellett már nem is hiányzott annyira, a zseblámpa funkció meg sokszor jobban jön.
-
kp78
addikt
válasz
semetka #15144 üzenetére
Nekem a C7 meg N8 is olyannak tűnik ezen tokok nélkül, mint egy szappan.
Viszont ezek a gumis hatású műanyag tokok nagyon jók, bár ez az angrybirds-ös nem tudom milyen anyagból van. -
kp78
addikt
válasz
csabyka666 #14754 üzenetére
Az, hogy ott az "E" betű, még nem biztos, hogy vmi használja a netet.
Beállítások > kapcsolatok > admin.beáll. > csomagadat
Itt célszerű áttenni "ha szükséges"-re.
Na meg persze a főképernyő (webeszközök) ne legyen online-ban. -
kp78
addikt
válasz
TaylorPro #14645 üzenetére
Nekem pedig a barna nagyon is színem, el is gondolkodtam a dolgon, hogy a C7-et lecserélem.
Csak a fizikai gombok nem tudom mennyire hiányoznának.
De ennyiért valóban nem rossz, ugye?
Bár nyilván muszáj levinni az árát, mert jönnek az újak (N9 pl.) ezerrel (na jó ez pont nem igaz, mert qrva lassan, de jönnek) -
kp78
addikt
Mediamarktban a bronz színű N8 10.22-ig 80ezer Ft.
Az elég jó ár, hogy nyilván nem sufni garis.Szerk.: látom már más is írta
-
-
kp78
addikt
N8-ra is jött ki ilyen, csak sz.gépen keresztül telepíthető frissítés? Tud vki vmit róla, hogy mit is javít?
-
kp78
addikt
válasz
kakuk100 #13462 üzenetére
Csak 4 hozzászólással korábban linkelték a leírást
-
kp78
addikt
válasz
busman #13440 üzenetére
Azért azt nem hinném, hogy Care nem tudja helyre rakni
Korábban egyszer én is nyomtam egy HR-t, áruház elszállt, azóta sem volt jó, semmi itt kapott ötlet nem oldotta meg (qt, sleeping screen, stb).
Viszont Anna frissítés (+ az összes kiegészítő frissítéssel persze) után nekem egyből megjavult, és azóta is megy -
kp78
addikt
válasz
Sarlon #13152 üzenetére
Én már egy ideje leszoktam az sms írásról vezetés közben, mert az egyik legveszélyesebb "játék".
És nem csak magaddal "játszol".
Vigyázz, nehogy Te is így járj. (elég kb. 4. perctől nézni)
Persze gombos telefonon lehet vakon is smst írni, de akkor is jobban elvonja a figyelmet, mint a telefonálás. -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Az új böngészőben hová dugták el a cache & cookie törlést?
-
kp78
addikt
De nagyon rossz olvasni mostanság a sok személyeskedő, vitatkozó, kioktató hozzászólásokat. Nem lehetne, hogy akit vmelyik téma nem érdekel, vagy zavar, az szimplán nem vesz róla tudomást, és nem kommenteli, ill. nem oktatja ki az illetőt?
Anno 5800 topicban néha nekem is elegem volt, mikor századszorra kérdeztek meg vmit, de olyankor inkább, ha nem volt türelmem hozzá, akkor csendben maradtam, max. nagyon finoman jeleztem neki, hogy van egy kereső is fent a sarokban, ami "csodákra" képes.
Itt már nem is tudom hányadik ember megy neki a másiknak, ilyen-olyan dolgok miatt.
Srácok (bocs lányok, ha vagytok itt ti is), próbáljatok kicsit türelmesebbek lenni, vagy ha nem megy, akkor inkább nem írni, mintsem személyeskedően kioktatni a másikat. Ez amúgy az alapelvekben is benne van.
Szép estét mindenkinek! -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Ma nyomtam egy frissítés keresést, és lám megjött Anna második része is (meg még további 3 v. 4 frissítés), így már van quickoffice is újra
Végre a frissítéstől működik az eddig halott OVI áruház is, lett közösségi elérés, ami szerintem elég gyenge, bár kb. 2 percig próbáltam csak.
Nekem eddig az NFC is csak félig volt fent, most telepítette fel 100%-ra.
Szóval szerintem aki tegnap szívott a frissítéssel, mint én is, annak lehet, hogy a szerver terheltsége miatt csak fele lett meg a frissítésnek. Nálam most minden a helyén van, OVI is megjavult, én innentől üdvözlöm AnnatTudja vki az értesítések menü mit takar?
Meg ez a Communicator mire is való? -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
oggy71 #11831 üzenetére
Kevésbé látványos, mint az SPB, de ezt is ki lehet tenni. >> Accuweather
-
kp78
addikt
válasz
imi290 #11828 üzenetére
Ez esetleg? Azt nem tudom, hogy ki lehet-e tenni főképernyőre, mert én nem használom.
"...tudnék" Pls
-
kp78
addikt
Melyiket érdemesebb feltenni Sygic-ból, az Aura-t, vagy a McGuider-t?
Egyáltalán mi a kettő közt a fő különbség? -
kp78
addikt
válasz
silentkiller #11779 üzenetére
Már majdnem egy hónapja van nokiamaps frissítés, és mindkettő szerepel a Mo-i térképen.
Persze ettől még nem vitatom, hogy a Sygic egy jó navi. -
kp78
addikt
válasz
Vikthor #11743 üzenetére
Látom már válaszoltak, de ha már egyszer megcsináltam, belinkelem
A lényeg, hogy beírod "/download" az adott program száma után, és már jön is -
kp78
addikt
válasz
Vikthor #11666 üzenetére
Nekem C7-en szállt el reset után, és mindent felraktam már, fel is települt a sleeping screen, de attól sem javult meg.
Phoenixet javasolták nekem, de még nem vettem rá magam, mert tudok store nélkül élni. Letöltöm a gépre ami kell, és ráküldöm BT-n a telóra. -
kp78
addikt
Valakinek sms visszajelzéssel nincsen ilyen gondja?
Az enyém ugyan C7, de N8-nál is hátha van ilyen vkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest