- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lirion
addikt
Az N9-es nagyobb képernyője és más billentyű kiosztása miatt sokkal jobban használható.
Jah. A kérdés csak az, hogy mire? Az oké, hogy netezni jobb rajta, mert értelmes böngészőt írtak rá. De én meg felrakok egy operát és mindjárt nem vagy annyival előrébb. Van egyáltalán bármi olyan, amire az n9 képes, az n8 meg nem? Fordítva tudnék példákat mondani...
A más billentyűkiosztás meg nem feltétlen előny. Nekem pl. a symbianos fekszik a legjobban a repülő ékezetekkel..
-
donceleger8
őstag
Kinek mi az elvárása! Nekem a használhatóság. Nem sietek sehova, úgyhogy kivárom.
Amúgy iPhone 3GS-el pont össze tudom hasonlítani, egyáltalán nem lassabb.
Amúgy meg 2-3 másodperc és már böngészhetem is az adott oldalt.
Nekem ez megfelel.
Az N9 formavilága először megtetszett, de aztán láttam élőben, fogta mis, és úgy már nem nagyon jött be. Így a Lumia 800 sem. Meg ezek már nagyok nekem.
Nem te írtad, de ide írom.
Régebben a fém volt a minőségi anyag. Most hogy van valami más is, azért nem kell leírni ezt. Nálam tok nélkül van, és darab karc sincs rajta, pedig esett is már.De kinek a pap, kinek a papné......
Nekem megfelel és még sokáig jó is lesz. A 808 max a zoom-ban tudott újat hozni, de én azt nem nagyon használtam a kompakt esetében sem, pedig ott 10x-es állt a rendelkezésemre. -
Mit akarsz nekem 1288. Akkor gyanús a dolog ha mint az E90-esem egyik akkuja nagyon távolit mutat a gyárihoz képest.
Ez jó, a 2 nap, azt kéne tudod amit nekem, tehát, hogy X használattal milyen feszt kéne mutatnia, de mivel fix akkus így még akkor sem lehetne ezt neked kideríteni ha egymás mellett laknánk. Hm! Párommal akkut is cseréltem anno E72- E90 és hamar kiderült, hogy rossz az ő akkuja. Apró példa: Ha reggel 4.17V-ot mutat töltés után, de este már csak 3.96V-ot mindezt full készenlétben, na ott baj van. -
MC Pite
veterán
Köszi az alapos mérést.
De árulj el nekem valamit: Milyen módszerrel írsz symbianon ékezettel? Nem a repülő ékezetet használod?Asztalin gyorsan 6, átlagosan 8 másodperc nekem.
Mindenesetre úgy tűnik nekem hogy a lehetőség adott hogy gyorsan írjunk ékezetesen, sőt, szerintem ezen lehet a leggyorsabban.
Minek indítjátok általában újra? Én szinte sose indítom újra...
-
donceleger8
őstag
Nekem swype van, így vannak ékezetes betűim is, de ennek ellenére nem kicsi a billentyűzet. Pedig lapát kezeim vannak, mégsem szoktam hibázni. A swypeot szokni kell, de már eléggé jól megy. Sokkal gyorsabban írok vele.
Hogy melyik a jobb az relatív. Nyilván aki iost használ annak az a jobb, aki meg ezt, annak meg ez. -
ZooLee
senior tag
Az én véleményem az egyértelmű nem. Widgetek problémásak, de talán lesznek hamarosan. Az akksi nem gond, csak sajnos jobban oda kell figyelni a hülye widgetekre, amik esetleg szívhatják az akksit fölöslegesen.
Viszont van helyette nagyobb sebesség, jobb felület, notofication bar, jobb levelezés.Z.
-
MC Pite
veterán
Sokszor elhangzik, de ismétlünk kicsit:
Töröld a mélfiókot, hozd újra létre és most NE fogadd el a feltételeket HA imap-os levelezőfiókot (pl gmail) használsz - HA pop3ast használsz (pl freemail) akkor ilyen esetekben hasznos lehet mégis elfogadni. Ilyenkor a mindekori aktuális szolgáltatód beállításait kell megadni a küldésnél(pl hogy wifin vagy mobilneten át), hanem a nokia szerverén megy át. Hátránya a 4 megás korlát, és hogy néha beragad a küldés. -
peugeotmate
őstag
YouTubera használj CuteTubeot. Igen kellemes program!
-
-
MC Pite
veterán
Már-már sértésnek veszem: Hogyne tudná?
SPB weather-re keress rá, kellemes alkalmazás. A gyári naptár és mail widgetje nagyon jó (Anna, Belléset nem szeretem).
Navija jó-e? A 3.08 messze a legjobb navi telefonra.
Ingyen annyi ország amennyit szeretnél. Elindulás elött hozzáadod/lefrissíted wifin; a PNA-sok ezért ölni tudnának! Természetesen offline-ok a térképek, nem az éterből kell várni. Az utcaneves navigáció bemondja a táblákat amit látsz, le se kell a kijelzőre nézned, priceless. A megtervezet útvonalat (ami a gyors és rövid mellet optimalizált is lehet, ez kb olyan ahogy az ember magának is tervezné) megnézheted, nagyíthatsz rá, stb. De ha akarod, tervezd meg neten az útvonalat és szinkronizáld rá a telefonra!
Időjárással, poikkal bőven megszórva, legyen hotel vagy épp fix kamera, a környező országokban is tesztelem eleget, elég jó az adatbázis - és természetesen egy tapintás választ el a felhívástól. Már diszkréten pittyeg sebességtúllépésnél, választhatsz hogy menetidőt6érkezési időt/km-t akarsz látni, láthatod az adott szakaszon megengedett sebességet, nagyobb városokban 3D-s épületeket, textúrázva! Ahogy a főképet, természetesen ezt is olyan tájolással ahogy épp tetszik neked. Zenét lekeveri ha utasítást ad - én autó hifijére kötve használom, kellemesebb így hallgatni mint a kis prücök hangszórókat - de azt használva is elég a hangerő. Több sávos úton megmutatja a számodra megfelelő sávokat, és bonyolultabb kereszteződéseknél is érthető merre kellene menni. És ezen a készüléken nem is késik a pozíciód - mint pl v5-ös készülékeken. Nem egy E52 szintű gps van benne, de jellemzően alagsorba melóban és repülőn is azért össze szokta hozni a jelet. Természetesen tudsz hívást is fogadni navigálás közben.
(Persze pl egy garminnal fm transzmiterre is kirakhatod a hangot(ezt sokan kérik betalabson, van esély hogy a gyáriban is megjelenik), vagy rakhatsz rá turista térképet pl). Itthon nem sokat ér, de forgalom információt is figyelembe veheti/láthatod. Iránytűt is bekapcsolhatod, és gyalogos navigációja is van. Úgy gondoltam ez haszontalan, de pár nagyvárosban már tesztelem, rezeg mielött bemondja merre menj, egész használható.Webre jó, operával együtt még jobb. Flashre a gyár böngésző sokkal közelebb van a flashes droidokhoz mint az ájfóokhoz. (Természetesen a 100%os flash támogatás androidon hatalmas parasztvakítás, bugos oldalak és újraindulások jelezték ezt a desire-ökön. Több mint a flashlite, de ennyi.)
szerk: Lirion a Bellés vackokr... ööö... verzióról beszél, én Annáról. Neten találsz elég képet hogy néz ki a mélwidget mindkettőn, a naptár is hasonló: Annán látszat 3at (akár áttetsző háterű widgeten), bellén egy böszme nagy át nem látszó izé van. Van akinek az tetszik (meg az hogy huszat lapozhat már mindenért).
-
Lirion
addikt
A navigációja ugyanolyan, mint annan, de a legújabb verziós Maps csomó funkciót elvesztett... A régebbi jobb volt.
A böngésző jobb lett, de még így is nagyon gyenge.
Email és naptár widget van, előbbi 20 mailt mutat görgethető listában, utóbbi a napirendet mutatja, szintén görgethető listában és pár napot előre is lehet benne lapozni. -
gyurmau
tag
Bocs, tényleg zavarosra sikeredett. Tehát míg a safari talán a legjobb a kategóriájában, addig a sym gyári böngészője talán a legrosszabb. A 3gs-t nagyon jó készüléknek tartom, csak egyáltalán nem céges felhasználásra találták ki, erre nagyon rossz választás volt, e téren még az n8 is sokkal jobban teljesített volna és felbontás, kompatibilitás, személyre szabhatóság, adatkommunikáció terén is jobb az n8. Viszont ezen szempontok alapján már találsz jobbat is a piacon, de ha számodra fontos a fotó videó és a big screen akkor szerintem még nincs sok más alternatíva.
-
gyurmau
tag
A cégnél 3gs-t meg i4-et használunk - ha lejárt a szerz. szifon soha többé.
Szubjektív véleményem szerint
a 3gs-t a böngészőt (ami kategóriájában a legroszabb), billentyűzetet, store-t és a marketinget kivéve mindenben veri. A yahoo beállításai integrálva vannak a kliensbe. A Quickoffice nálam alpból teljes (szerkeszthető). Anna, és egy soft reset óta nálam kifogástalanul működik. Heti két három alkalommal használom a navit töltővel, és kb ennyiszer dugom a pc-re szinkronizálni kb fél órára, ezen kívül nem kellett még töltenem.
FB fMobival, de nem szinkronizál, vagy csak nem volt még időm átnézni.
Nekem a gyerekek miatt fontos a kamera, meg a hdmi, ezért nem fogok N9-re meg lumia 800-ra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest