- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Én sajnálom. Egy használóval kevesebb. :-/
Én is megtartom,kizárt,hogy bármikor is eladnám. Kizárt.T.I.: nekem is az a szutyok vagy a tablet-en,jelly bean vagy vmi ilyesmi.
Hiába,hogy két mag,nem tudom hány mhz,de bizony gondolkozgat néha-néha.. N8-Taylor v9 köröket ver rá mind stabilitásban,mind gyorsaságban. -
T. I.
senior tag
-
Just486
senior tag
Szerintem érdemes újat venni belőle. A leszakadt fület nem tudnád visszaragasztani, csak a kupakot az éleknél a készülékházhoz. Valószínűleg csúnya is lenne, illetve a jövőbeni akkucserét is megnehezítené. Az eredeti kupak párja (alsó + felső) kb 4000 forint, nem mondom, hogy olcsó, de megfizethető. A cseréhez kell egy kis méretű Torx csavarhúzó (T5), hipermarketben kapható szerszám.
-
tomee007007
addikt
-
rokarudi
aktív tag
Nekem is N8-am van, de azt azért nem mondanám, hogy mindent tud, amit egy mostani telefonnak tudnia kell
Szó se róla, ritkábban fagy le, mint a régi androidos telóim, viszont sokkal lassabb, internetezni is kész gyötrelem vele, ezért használok mellette egy tabot. Inkább olyan, mintha valami hibridet próbáltak volna gyártani ami a régi "konzervatívabb" Nokiás dolgokat (jó minőségű ház, jó hangminőség - ez sikerült) és a "modernebb" (facebook, email kezelés, internet - ez már nem annyira) igényeket próbálta összegyúrni több-kevesebb sikerrel. Egy tab-bal és a Joikuspottal azért a problémák nagy része megoldható.
Ezt csak azért írtam, hogy attól, hogy magatokat biztatjátok, hogy a Nokia-tól nincs jobb telefon, azért ez nem biztos, hogy így van.
Inkább csak mindenkinek az igényei mások.
-
attisx
addikt
"Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé..."
Közel sem. A 808 a Nokia Rich Recording technológiával 140 dB-ig képes torzítás mentes hangrögzítésre. Egy kis ízelítő: Nightwish Amazing Live show!
Lassú voltam...
-
matyi19
őstag
"Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé.... "
Azért ez nem így van...
Rich Recording -
janek69
senior tag
Neked valami olyan progi kellene,aminek meg lehetne mondani,hogy csökkentse az erősítést pl. 20dB-el fixen. Nem lenne nagy ügy egy ilyen progit írni sem olyannak aki ehhez ért,csak az a kérdés,hogy engedik-e a hozzáférést ezekhez a hardver elemekhez mint az előerősítő és annak szabályzása. Persze assembly-ben tuti megoldható,de ehhez adatok kellenek a hardverről illetve az erősítésszabályzás regisztereiről.
-
ferkope77
csendes tag
Szia!
Nekem ilyen, néha nálam is megreccsen a nagyon mélyeknél. Szerintem egyszerű a magyarázat, nem erre van kitalálva, illetve egyes felvételeknél túl közel állhattál a hangfalakhoz. Én örülök, hogy ilyen "kiváló" minőségű felvételeket tudok vele csinálni. Láttam egyszerűen élvezhetetlen mobiltelefonos felvételeket is. Nem állnak másból csak recsegésből.
-
Misály
addikt
Keress valamit mikozben a telefonod valtogat 3g es 2g kozott. Olyan szepen felejti el hogy most mit is kell csinalni, hogy orom nezni. Opera minit pl ujra kell inditani, de mast nem erdemes hasznalni rajta, mert mind a mobile mind a gyari bongeszo ala sajnos mar keves a vas.
Hotmail nem megy rendesen, rss olvaso nincsen. Rakenyszerultem a twitterre hirolvasas celjabol ami kisse igenytelen.
1-3 mp meg eleg sok.
Megbizhatosagrol meg tudnek meselni... Eleg sok faszsagot tud csinalni, pl egy bt fules kulon kihivas szamara.
-
Ha nem szólsz egy mukkot sem akkor is felrakják, külön kell kérni, hogy ne rakják fel. Kapsz egy belle refresht teletelepítve rengeteg felesleges dologgal. Én hazaértem és legyalultam. Tudod ki fog várni perceket mire kipörgi magát a főképernyő a sok ****g miatt. Tudjátok amikor indul a teló. Br...
-
Megnéztem a 900-as szerelését. Hát abban egy akku csere nem 2 perc. Elmúlnak azok az idők amikor az akkut mi magunk tudtuk cserélni. Az N8 átmenet mert belső, de cserélhető, a 900-ba meg úgy eldugták, hogy ajjaj. Vagy garba vagy magad és ugrott a gar. Néha úgy érzem direkt csinálnak olyan megoldást amivel alánk lehet tenni. A 920-is is hasonló lehet.
Misály! Motor tetejéről... Sarkára esett, de tokban volt az a része, viszont a teteje nem, azon a végén a két sarok horpadt. Jövő hónapban kap rá kupakot és még a gari is megmarad.
-
vanezigy
aktív tag
Szintén így jártam.
Taylor V5-nél alapból felkerült a időjárás, viszont ha megakarom nézni a előrejelzést, akkor telepítenem kell a térképek alkalmazást. Tök logikus, nem? Bár logikus is lehet, hiszen a helyhez szüksége van a gps adatokra, de ezt nem tudná mondjuk a neten keresztül megtudni?
Telepítésnél szerintem a C-re nyomta mert elötte nem kérdezte meg a telepítési helyet... lehet leszedemmmmmmmmmmmJa, hogy leszedni sem lehet.. sirályság.
Most 187MB-nál jár a C-ém, hogy a telefonon pluszba csak ez és a sygic, whatsapp, skype került fel. -
Langsam
aktív tag
Köszönöm, engedelmeddel idézlek:
"Tegnap csináltam egy részleges visszaállítást. (április 01-re) A dokumetumokat, és a készülékbeállításokat, alkalmazásokat állítottam vissza a többit kihagytam.Ma reggel beléptem a telepített alk.-ba és nem jelölte meg piros csillaggal sem az ozont, sem az m1 webtv-t stb.Ennek ellenére sikerült mindent törölnöm amit eddig nem engedett!!!!
(ozon, webtv-k, postr, iwiw stb. amiket nem használok"Ami érdekes, hogy mi az a többi amit kihagytál. Mert én a biztonsági mentésnél a névjegyzék, naptár, jegyzetek, készülékbeállításokat, alkalmazásokat jelöltem be. Gondolom az első 3 nem sok vizet zavar a C szempontjából, a másik 2-t Te is bejelölted, visszaállítottad és mégis megnőtt a szabad hely. Tehát csinálok a fentiekkel ma egy biztonsági mentést, majd holnap visszaállítom tegnapra ?
Köszi. Üdv.
-
donceleger8
őstag
-
donceleger8
őstag
ios-t próbálgattam, android naponta tudom próbálgatni (asszonynak van), de egyelőre egyik sem tudott meggyőzni.
WP7-et még nem próbáltam, de nem is akarok. Tökéletesen megfelel a Symbian! Kötözködés nélkül mondom én is, hogy számomra sokkal egyszerűbb és kezelhetőbb, mint a fent említett rendszerek.
Most már egy hete használom a Belle-t, most már biztosan állíthatom, hogy jobb mint az Anna. Számomra minden megvan benne, nem hiányzik semmi, sőt, még kezelhetőbb mint az Anna. Pedig az elején féltem tőle, mert aki már Bélát használt panaszkodott erre-arra, de nálam szerencsére nem jöttek elő ezek a hibák.
Apróság ugyan, de az nagyon tetszik, hogy a hívás befejeztével felbukkan egy információ, hogy mennyi volt a beszélgetés hossza, illetve az sms jelentés is felbukkan.
Testre szabhatóbb mint elődje, tetszik, hogy szinte bárhova pakolhatom a widgeteket. Tetszik a többoldalas képernyő. Van aki szerint ez felesleges, én most éppen ötöt használok, tematikusan elrendezve.
És ami a lényeg, tényleg gyorsabb lett a rendszer, illetve tovább bírja az aksija.Az N8 utódjára leszek én kíváncsi. Bár egyelőre nem kívánom lecserélni az N8-at, most is bőven elég az, amit nyújt. Ha az utód csak a kamerában tud többet nyújtani, akkor nem hiszem, hogy valaha is lecserélem rá, kivéve persze ha javíthatatlanul elromlik.
-
Ufff
senior tag
Tegyétek fel a betalabs.nokia.com-ról a legfrisseb 3.08-at, ami ott van. Az működik, én anno onnan dobtam fel, megy minden funkciója.
A jelenlegit is felülírja elvileg, ergo mennie kell utána!
Nem kell rögtön gyalulni mindent, mert egy progi elfossa magát!
A betalabs.nokia.com oldalra az OVI felhasználónévvel és jelszóval is be tudtok lépni. -
Kvazár
őstag
Csoda, hogy azzal a régi sim-mel még megy a telefonod! Nekem egy 5 éves volt és olyanokat csinált vele a telefon, hogy időnként nem lehetett sem hívás fogadni, sem kezdeményezni. Majd bevittem a telót a Nokiához, hogy ez vacak! Ők mondták, hogy menjek át a tréhez és cseréltessem ki, és jó lesz. És jó lett!
Én csak annyit mondtam nekik, hogy a Nokiások mondták, hogy cseréltessem ki, mert vacak, és minden papír és gond nélkül kicserélték. 5 perc volt az egész.
Ha akadékoskodnak hivatkozz a Nokiásokra, hogy ők mondták, hogy ki kell cserélni!Declare: Nem, az N8 vakuját nem lehet lápaként használni. Csak a ledeseket lehet.
-
-
slimshady
senior tag
Nálad pontosan mi is a baj a videóval?
Amúgy nálam sikerült ilyen képeket (1 kép és még 1 kép) produkálnia ami finoman fogalmazva is kritikán aluli. Sőt valamelyik nap meg azt vettem észre, hogy nem volt jól bezáródva a telefonom optikája. Kb 1/8-ad részén volt 1 körcikk nyitva, ami a durva ebben pedig az, hogy mégis "kilátott" a kamera. 3-4-szer elindítottam és kiléptem de nem csukódott be illetve nem is nyílott ki teljesen. Ez beltéren volt, de ahogy láttam tök mindegy volt neki.
Majd 1xcsak pár perc múlva be volt csukódva mikor néztem illetve kinyílott fotózáskor teljesen, ahogy kellene is neki. De ez akkor is gáz. Féltem, hogy szerviz lesz belőle. Nem sok kedvem lett volna hozzá szó se róla...
-
Sarlon
aktív tag
Épületben ki akar navigálni?
[Egy kis unalom űző, egész élvezhető, Ovi-ból is letölthető, 200 ft.]
-
Sarlon
aktív tag
"A Váci útra kellene mennem vele, ami egy kis luk.'
És akkor mi van?
Én ma voltam ott, megmutattam a kijelzőt nekik, azt mondták, h nem vészes, az enyémnél csak cifrábbakat láttak eddig, de ha megnyugtat, vigyem vissza jövő héten és kicserélik másfél óra alatt.
Kérdeztem, h ok, de mi van, ha rosszabb lesz mint a mostani.?
Azt válaszolta, h nem lesz az, mert gyári, stb..
De hát ami most benne van, az nem gyári? Gondoltam magamban, de mindegy, hiszek nekik, lehet, h Ők már tudnak vmit, amit Én/Mi még nem
Nagyon jófejek, nagyon segítőkészek, a hangulat remek, bla bla
És még várnom sem kellett.. -
Cz.A
csendes tag
A lilulást csak pluszként írtam oda,azt vágom hogy kijelzőcserés!Kár hogy vidéken nincs nokia service így utazhatok ezért Pestre ,mert ha az ember nem személyesen megy be hozzájuk akkor ne hajlandóak vele foglalkozni!Tiszta szégyen ez komolyan!Csak menjek be eligazítom odabent őket!Rendben megkérdezem,azt jelzem hogy mi a válaszuk!
-
Sarlon
aktív tag
Nem fognak elhajtani, nem gond, h t mobile os volt, Én is T nél vettem és már ott figyel rajta az 1.1, igaz nem látok túl nagy változást, de így legalább hamarabb fogom megkapni az újabb frissítéseket, a 2.0- ról nem is beszélve
Csak légy magabiztos és rámenősJa és ami még érdekes, a csávó kivette az akksimat is, azt mondta, h ez igazából "alapkövetelmény" lenne, de az N8 esetében ugye ha otthon csinálod, garivesztéssel járhat, bár nem tudom, h ezt miből látják, talán semmiből.
Én nem értek hozzá, szóval hagytam, h szétkapja, nem tudom h tényleg kellhet e neki ilyenkor ez a kis reset. -
-
gyurmau
tag
Autóstöltőt mindenképp szerezz be, nem egy nagy tétel és borzasztóan bánni fogod, hogy ezért kelljen egy benzinkútnál fél-háromnegyed órát rostokolni. Sajnos nem tudsz az energiával arányosan spórolni, ha ritkábban használod, néha nálam egy óra alatt 50 százalékot zabál a gps.
Plusz a lemerülésben Murphy nagyon jó.Bocs, nem voltam elég tiszta.
Tehát, minden, amihez online kell lenned, az forgalmat csinál, így az "itt és most" is. De ha megállsz pl. egy McDonalds-ban, vagy amellett, ahol ingyenes a wifi, és a telefonod könnyedén rácuppan mert nem kell kód, akkor az adatforgalom után nem kell fizetned, mert az a McDonalds számlájára ment. Természetesen ez egy plusz szolgáltatás a gyorsétterem részéről, így ott könnyedén elintézheted az internetes dolgaidat és nem kell féltened őket, hogy ebbe tönkre mennek, Te pedig egy kanyit sem fizetsz utána (benne van a hamburger árában). Ez Mo. is így van, próbáld ki, sőt ajánlom is, hogy tegyél még a nagy út előtt egy kisebb próbát, hogy belejöjj.A térképeket meg az indulás előtt még egyszer frissítsd, a németeknél lehet, hogy már azóta is leaszfaltoztak valamit ami még egy hete ugar volt. Jellemző rájuk.
-
gyurmau
tag
A térképek tartalmazzák az általad keresett helyeket, a beállításokban tudod aktiválni, hogy mit akarsz látni belőlük ("Kategóriák"), tehát ha letöltötted, akkor az már ott van a kütyün. Ne felejtsd el indulás előtt a navigációt offline-ra állítani. Viszont tapasztalataim szerint a címek keresésére néha kell az internet kapcsolat még akkor is, ha a térképen rajta kell lennie, ezért azokat a pontos címeket, amiket már ismersz, keresd ki előre és mentsd el a kedvencekhez, így két tapival előhozhatók. Szerencsére ez nagyon jelentéktelen forgalmat generál, ha mégis roamingban kell megtenni. Kellemes meglepetés volt számomra hogy először még akkor is offline keresett címet, amikor online-ra volt állítva.
Én német nyelvi csomagú készüléket vásároltam, amiben van egy nagyon hasznos "hier und jetzt - itt és most" alkalmazás, amivel az általad keresett lokálokat, vásárlási lehetőségeket stb. találod meg az aktuális helyzeted alapján. Szerintem a magyarban is benne van. Ez viszont internetkapcsolattal működik, de szintén nem fogyaszt sokat, bár én ajánlanám inkább a kávézókat és gyors éttermeket az ingyenes wifi miatt. A német városokban szinte mindenhol van ingyenes wifi.
Az útvonaltervet a készülék maga készíti az aktuális helyzetedhez offline. Ehhez viszont kell autóstöltő, mert megdolgoztatja a procit. Az agps csak rásegít a pozicionálásra, amikor nem talál holdat, offline is működik és nem csinál adatforgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest