- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy minden előjel nélkül azt csinálja a teló, hogyha elindítom a kamerát, van, hogy egyből kinyílik a külső védő, de van, hogy csak minden 10.nél! Ilyenkor a kép fekete, de hallom, hogy megy vagy legalábbis menne az autofokusz! Szétszedtem, manuálisan kinyitottam a védőt, utána jó is volt, amíg ki nem kapcsoltam!
Most megint csinálja! Szerintetek?
-
Vasy09
őstag
Srácok. Arra tudtok vmi okosságot, hogy mi lehet a gond, ha a kamera nem megy, és a teló is lefagy tőle? Javítható, vagy nem érdemes foglalkozni vele?
-
Vasy09
őstag
Esetleg nincs valakinek olyan N8-asa eladóba, aminek az érintő plexije, vagy a kijelzője, esetleg mind a kettő hibás lenne, de egyébként működne a teló?
Ha lenne, szóljon, engem érdekelne!
-
Vasy09
őstag
Srácok! A kamerával van egy olyan kérdésem, hogy sajnos továbbra sem jó!
Elindul, az első zár nyílik, de a második nem! Amúgy nem fagy meg tőle a teló! Ja és az előlapi kamera meg jó! Szerintetek mi lehet a hiba? Hardware-es, vagy software-es a hiba??? Kipróbáltam másik N8 teló kamerájával, azzal sem megy ebben, de abban pedig mindkettő jó!??
A másik! Lenne egy olyan N8-am is, aminek meg jó a kamerája, viszont szar a sim foglalata! Tudja ezt valaki cserélni? Már megvan az új foglalat, csak rá kéne forrasztani! Telefonos ezt meg tudja csinálni? Vagy Nokia-ba vigyem? Mondjuk félek, hogy ott naon sok lenne, ha javítják is!
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32366 üzenetére
Köszi!
Akkor viszem be!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy samsung microusb-s töltőm. Lehet ezzel tölteni a telót? Csak mert akkor bevinném a céghez, s ott is lenne egy tartalékba!
Amúgy, ahogy néztem ez is 5V-on tölt, csak az Amper kisebb 1 tizeddel, mint a gyári! De gondolom ez nem gond!? Meg ugye az sem, hogy nem a töltő csatin keresztül tölteném, mert ugye a gépről is tölt usb-n keresztül?!
-
Vasy09
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ahogy korábban írtam is, a kamera nem megy! Az elsővel nincs gond! Amikor elindítom, elindul a kamera, csak a képernyő fekete marad! Az első védő kinyílik, viszont a lencsét nem látom
Amúgy nem fagy le tőle a teló! Volt software frissítés, akku kiszedés, restor, de semmi! Lehet hardware-es a hiba?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32342 üzenetére
Megvan, sikerült! Köszi szépen mégegyszer! Ezzel tényleg ment a refurbish!!
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32342 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, le is jött! A Registry-ben mit töröljek ki, vagy csak simán uninstall a régi phoenix-nél elég?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32340 üzenetére
Köszi, de már a letöltésnél is akadt egy kis gubanc!
Vmi SmartScreen nem engedi letölteni sem!
Hol a p.csbe kell ezt kilőni?
-
Vasy09
őstag
Az UDA-t (teljes) utólag is fel lehet tenni? Ha igen, hogyan?
-
Vasy09
őstag
Nekem is sikerült a V7-ról V9-re telepíteni! És ahogy itt már írták is, csak úgy ment fel, hogy nem a refurbish, hanem az Update Software fülre kellett kattintani!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy javítható-e az a hiba, ha a kamera nem megy! Indításkor csak fekete képet ad, de semmi! A teló nem fagy le tőle! Esetleg egy kamera csere megoldaná a dolgot?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32224 üzenetére
Köszi! Ezt az oldalt néztem én is, de nekem nem egyértelmű a leírás!
Bár lehet velem van a gond!
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Én most tervezek venni egy N8-ast a páromnak! A kérdésem az lenne, hogy láttam van vmi Pro Edition V8-as rom hozzá, ami egész jó! Ezt érdemes lenne felrakni rá? Ha igen, vkinek lenne rendes leírása, hogy hogyan is kell?
Előre is köszi! Ja meg még egy dolog, van a telónak vmi komolyabb baja, amire a vásárlásnál figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest