- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
Bepróbálom először a T-st.
Ha már az is vinyít (a többi hang nem érdekel) alapból akkor kuka, s jöhet a függ... -
Regirck
senior tag
Nem tudjátok véletlen, hogy az Anna vagy a Belle kezeli-e majd az NTFS fájlformátumot? Jó lenne ha igen...
-
oggy71
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Trés szervízbe, amúgy sem vinném, már a telot, csak Care-be.
Sokkal rugalmasabbak!
Mikor a tréhez bevittem repedt HDMI fedéllel, csak néztek mint a sülthal!
Nade most kigyúlt a fejemben a fény!
Adok egy esélyt a trés Annának (talán még idén lesz), ha meg butították a fényképezős részét a csajnak, akkor meg a gondoskodásban feldobatom a függetlent, (meg egy 3. fedelet) és kész!
-
silentkiller
senior tag
N8-on az új Anna + új kamera szoftver + sklchan, napközben random "Rendszerhibát" ír ki, kamerát el sem indítja. Sklchan uninstall után minden működik... Remélem, nemsokára kihozzák az sklchan 8.0-ás modot.
-
Lirion
addikt
válasz
peugeotmate #12784 üzenetére
Tulajdonképpen miért nem ugrik a gari?
-
peugeotmate
őstag
válasz
oggy71 #12782 üzenetére
A Trénél jelenleg a legfrissebb szoft. az 1.1-es, ha esetleg hajlandóak az egyik Careben feldobni a független szoftot, akkor Annát kapsz. Downgradeelni is lehet otthon, ha nagyon akarsz.
Ami(k)ről Te kérdezel, arról mind volt már szó többször a fórumban, de értelemszerűen nem fog ugrani a gari. -
oggy71
tag
válasz
Misály #12776 üzenetére
Az kéne, mert ezzel a trés pr 1.1-el nem tudom már kikapcsolni a visítós hangot.
Bezzeg bekapcsolni engedte, igaz én voltam a balfasz, hogy visszaállítottam gyári beállításra, de ki a franc gondolta volna, hogy előjön ez az idegesítő hang.
De most nagy dilemmában vagyok, várjam-e meg a T-s Annát (ebben ki tudja engedik-e mókolni a kamerahangokat), vagy csak dobassak rá egy pr 1.2-t, amiben elvileg ki lehet kapcsolni a csippanást-visítást-klattyanást.
..és Annáról, lehet visszamenni 1.2-re?
Ha rátetetem mondjuk az 1.2-t, egy Care-ben, akkor ugye nem ugrik a gari (ha volt már róla szó akkor elnézést)?
-
busman
veterán
Voltmár....
-
Misály
addikt
válasz
Sarlon #12778 üzenetére
Vegyuk figyelembe hogy kiszerveztek a symbian fejlesztoket keso tavasszal, ami normalis esetben igen eroteljes fejlesztesi leallasokat jelent, valoszinu ezert nem tudtak tartani az utemtervet.
Volt ugye kora tavasszal meg kocsogoles is a mernokokkel, senki nem tudta mi lesz a sorsa, nyilvan senki nem dolgozik a projektjen, az kiszervezes fontosabb volt.
-
Sarlon
aktív tag
válasz
Declare #12766 üzenetére
Most még csak bejelentik (talán).. Aztán egy laza fél év után piacra is dobják (talán). Na ezért kellett az anna. Így legalább mindig lesz vmi, amiért szeretni fogjuk a symbian, mert milyen jó h ennyi újítás van benne (lásd a legújabb story: 30 fps kamera mod helyett véletlenül maradt a 25 fps amit meg is magyaráztak:
Due to a configuration mistake, the current package is set to record videos at 25 FPS, not at 30 FPS. We are really sorry about this mistake and are working hard to address it. We will update the package very soon with the 30fps functionality enabled, please stay tuned for the update.) és megint lesz vmi jó, ha kiadják 30 fps el is. -
atoth
aktív tag
válasz
Declare #12766 üzenetére
Feltételezem, hogy eredeti tervek szerint sokkal korábban kellett volna érkeznie Annának. Így kicsit összecsúszott. Bár a Belléről eddig csak annyi biztos(?), hogy idén jön, szerintem ez novembernél korábbi időpontot nem jelenthet. 3 hónap két szoftverfrissítés között meg nem olyan kevés.
-
oggy71
tag
Bementem volna.., borít.., aaztán.., szorry
!!
Legalább kicsit felpörgettem a topikot értetlenségemmel!
A FÉL KAROM ODAADNÁM HA KI TUDNÁM KAPCSOLNI!! -
Assdak
őstag
Én azért megvártam volna, míg bemegy és rájuk borítja az asztalt
-
oggy71
tag
válasz
Declare #12764 üzenetére
NA BAZMEG (már elnézést)!!!
Ezt miért nem tudtad így, szájbarágósan leírni a HÜLYÉKNEK(önmagamra gondolok) !
ööö.., íízéé, a kikapcsolását eme "jópofa hangnak" kérhetném mégegyszer, hülyebiztosan, mert nem tiszta (rányomok mégegyszer a visszaáll.ra?, és teló kikapcs.., de így magmaradt), állatmód szeretnék megszabadulni tőle!!
-
attisx
addikt
válasz
Declare #12766 üzenetére
"Viszont akkor mi értelme volt megcsinálni az Annát, ha rá egyből jön az új ?"
Valamivel tartani kell a lelket a népekben, amíg elkészülnek az igazi újításokkal.
MÁS, mindenkihez, akit érint: Ti még nem unjátok, hogy néhány napja szinte másról sem szól a topik, csak egymás cseszegetéséről?!!
-
Lirion
addikt
válasz
Declare #12767 üzenetére
Nálam kétszer van hang, egyszer, amikor megtalálja a fókuszt és egyszer, amikor elkészül a kép. A fókusznál mindig ugyanaz a hang, függetlenül a beállítástól, vmi fura csippanásszerű hang, ami független szoftban vagy egyáltalán nincs, vagy a néma módban tűnik el. Ennyire nem próbáltam ki tesómét, csak annyit tudtam megállapítani, hogy neki néma a fotózás, tehát független szofttal biztosan eltüntethető az is.
-
stewe780
őstag
válasz
oggy71 #12762 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz senkivel, menj be egy nokia szervizbe, es boritsd rajuk az asztalt.
En peldaul ugy erzem a fruit ninja tegnap esti aktiv hasznalata komolyan elkoptatta a mutato ujjamat, megyek en is, es kiverem a balhet!
Ez az USB-OTG-t most probalom, nagyon jo, csak valamiert nekem angol kiosztassal kell gepelnem, van erre valami megoldas, hogy magyar billentyuzet kiosztast hasznaljon? -
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz
Camper2006 #12763 üzenetére
jeee
, remélem 1-2 hónap múlva megérkezik hivatalosan is
Viszont akkor mi értelme volt megcsinálni az Annát, ha rá egyből jön az új ?
na mind1, a vállalkozó kedvűek nyomják a Bellét és tapossák ki az ösvényt mindenkinek
-
Lirion
addikt
válasz
oggy71 #12762 üzenetére
Nálam T-s telefonon csippan, amikor befókuszál. Ha T-s telefonod van, akkor az a ludas, a tesómnak független és neki teljesen néma. Továbbá nekem akkor is ad hangot, ha elkészítem a képet, szóval duplán zajong, de ha a hangszórót az ujjammal letakarom, akkor már egyik hangot se hallani, csak közelről. Tehát nem mechanikus zaj, hanem szoftveres.
A megoldás független szoft felrakása vagy vmilyen hack, de ezt már leírták többen, többször is a forumon. -
Declare
őstag
válasz
oggy71 #12762 üzenetére
Tényleg ennyire korlátort vagy, vagy csak élvezed, hogy vannak itt akik nem bírják megállni azt, hogy a folyamatosan értetlenkedést nem bírják ki szó nélkül ???? (főleg ha ilyen kellemes hogy asztalt akar burogatni, meg qr.anyázik valaki....lehet ehhez még idősödnöm kell, hogy ne szóljak)
De akkor most leírom még egyszer ( másokéval együtt úgy 10. szer) nehogy azt mondd, hogy mindenki csak fikázza a hülyéket.
A fémes hang amit hallasz nem más mint a fényképező HANGSZÓRÓJÁBÓL érkező EFFEKT, amit a NOKIA DIREKT épített be, mert szerinte az jópofa. Ha nem az utcán fényképezel, hanem nagy körülötted a CSEND akkor HALLOD ezt az EFFEKTET a telefon HANGSZÓRÓJÁBÓL. Vagy kapcsold KI a settingsben, vagy viseld el. Ha meg nem tudod kikapcsolni, akkor valószínűleg szolgáltató függő a telód és NEM TUDOD KIKAPCSOLNI. De ilyen történetet már hallottunk ugye. Meg megoldást is írtak rá mások ugyebár.
Ha viszont KIKAPCSOLOD és nyomsz egy olyat a kamera beállításokban, hogy gyári beállítások visszaállítása, VISSZAKAPCSOL magától a kamera EFFEKT HANG, de ezt KI TUDOD KAPCSOLNI, csak újra KI KELL KAPCSOLNOD. Ezt követően nem fogod hallani a hangot.
Tiszta a kép?
-
Camper2006
tag
Szerdán Belle
[link]
-
oggy71
tag
válasz
Declare #12708 üzenetére
Itt van ám a fémes hangot halló kollega, akit ez a hang kibaxottul zavar
!!
Mert amíg nem kezdtem el komolyabban fényképezgetni addíg ez nem vót!!
Egyébként arra a kérdésemre sem kaptam egyértelmű választ, hogy ez flex hang van-e másnak!!
Na mindegy, itt úgy látom leginkább csak kioktatják a "júzert", ha kínja támad!!
Megoldom a problémám önmagam!
Beviszem a szervízbe és télleg rájukborítom az asztalt, ha nem foglakoznak velem!! -
Lirion
addikt
válasz
vanezigy #12756 üzenetére
Jut is eszembe, egy korábbi kérdésedre, próbáltad már az Any Video Convertert? Én korábban azzal konvertáltam a filmeket és telefonra elég volt a minőség.
Mondjuk az N8-on a sötét részek sokkal csúnyábbak, mint a régi 5230-asomon, az automata fényérzékelés meg külön rátesz egy lapáttal, mikor hol elsötétül, hol kivilágosodik a video.. Nem lehet vhogy kikapcsolni azt az érzékelőt?
-
kacsa7
őstag
Sokan panaszkodnak h. az Anna szívja náluk az aksit, én ezt nagy örömömre nem tapasztalom. 1.5 nap alatt durván 45 perc beszélgetés és 20p GPS használat után 80% az akku töltöttségem. Energiatakarékosság kikapcsolva, viszont a fényerő le van véve durván 1/4-re.
-
vanezigy
aktív tag
Találtam egy jó fotó progit az ovi áruházban. Elég sok funkciót tud, de ami sokaknak jó lehet, csendben fókuszál, nincsen visító hang és exponáláskor nem csippan.
Viszont amiért leszedtem az a HDR funkció amit az áruház lapján jól kiemelnek, viszont a trés telómon ez a funkció hiányzik belőle. Meg tenné nekem egy független N8-as tulaj, hogy felteszi a szoftot, hogy nála előjön e mert akkor függetlenítem a telót.... -
válasz
Silverr #12750 üzenetére
File -> Manage connections -> No connectiont tedd felülre
File -> Open product -> RM-596
Flashing -> Firmware update -> Dead phone USB flashing pipa be
Indítsd el a flasht.Húzd le a telefont, dugd be újra, és nyomd meg röviden a bekapcsgombot. Ha a Windows új hardvert érzékel (USB boot ROM vagy hasonló néven), akkor nyert ügyed van.
Ha nem ez történik, próbáld 10 másodpercig nyomvatartani a bekapcsgombot, és kezdd újra.
BTW nem tudom ez milyen Phoenix verzió, de a nokiaprogramokról biztosan működőt is tudsz leszedni. Illetve pár hozzászólással ezelőtt is volt linkelve jóféle...
-
slimshady
senior tag
válasz
peugeotmate #12745 üzenetére
Hát akkor reméljük a legjobbakat!
Ha valaki esetleg előbb tapasztalná, hogy kijött T-sre is az Anna akkor ne habozzon posztolni!
-
kp78
addikt
De nagyon rossz olvasni mostanság a sok személyeskedő, vitatkozó, kioktató hozzászólásokat. Nem lehetne, hogy akit vmelyik téma nem érdekel, vagy zavar, az szimplán nem vesz róla tudomást, és nem kommenteli, ill. nem oktatja ki az illetőt?
Anno 5800 topicban néha nekem is elegem volt, mikor századszorra kérdeztek meg vmit, de olyankor inkább, ha nem volt türelmem hozzá, akkor csendben maradtam, max. nagyon finoman jeleztem neki, hogy van egy kereső is fent a sarokban, ami "csodákra" képes.
Itt már nem is tudom hányadik ember megy neki a másiknak, ilyen-olyan dolgok miatt.
Srácok (bocs lányok, ha vagytok itt ti is), próbáljatok kicsit türelmesebbek lenni, vagy ha nem megy, akkor inkább nem írni, mintsem személyeskedően kioktatni a másikat. Ez amúgy az alapelvekben is benne van.
Szép estét mindenkinek! -
slimshady
senior tag
Hi all!
Nincs infója valakinek arról, hogy T-Mobile-os N8-ra lesz mostanában Anna például OTA vagy leginkább OVI Suittal frissíthető módon? Thx
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Misály #12737 üzenetére
Hú de vicces vagy!
Lehet te borral oldod meg a gondjaid, de én nem!
És unom a személyeskedésedet!
Befejezhetnéd velem és mással szemben is már!
És NEM lehet áttenni sehogy sem az indió animációt az alap Annába!
vagy ha át is lehet tenni NEM FOG működni.. mert a beállításokat is átkellene tenni, de azt meg a fene se találja!!!Ennyit az okoskodásodról!
-
deka10
senior tag
Na felraktam a kamera update-t de semmi egetrengető kicsit változott a kezelő felület meg a videónál is van macro mód ennyi (autofocus), aki kívánja a telfonmárkájaprogramok.hu-ról letölthető síma sis-ként.
-
Misály
addikt
válasz
Ronny3 #12721 üzenetére
Istenigazából mindenki tisztában van vele, hogy a te sületlenségeid viszik előre a fórumot, mivel a t-mobilos animáció nem megléte tönkreteszi a felhasználói élményt, és sajnálom hogy nem jutott eszembe felrakni az fw-be. Megtanultam, hogy az európai törvényhozás ugyanúgy működik, mint az öröklődési elv az informatikában. Súlyos tévedésekben éltem, mint pl valaminek utánanézni kifizetődőbb mint panaszkodni. Szerintem add el a telefonod és menj el inkább borért.
-
Ijk
nagyúr
Nektek nem dobja el az anna a wifit? Amióta fent van minden alkalommal csatlakoznom kellett amikor elindítottam az operát, most meg percenként eldobja.
-
Declare
őstag
válasz
Sn00PiG #12714 üzenetére
közben megtaláltam, itt a lap alja fele ( (#4044) Declare ) segítettek beállítani és működik is szépen!
-
Ronny3
aktív tag
válasz
kacsa7 #12720 üzenetére
Gratulálok ehhez a NAGY értékű hozzászóláshoz is!!!
VAlószínű ezzel is előrébb lesznek akik itt olvassák a fórumot!
Fikázni, meg beszólni te is képes vagy, de érdemben segíteni nem!
NEM LEHETNE, hogy akinek nem tetszik amit én és hasonló "rinyálós" forumozó ír, annak NEM UGATNAK be itt a nagyokosok???
NAGYON KÖSZÖNÖM!
És ellehet húzni a pi......a az én dolgomról, aki csak fikázni tud!
És semmi köze senkinek hány éves vagyok!
Nekem az úgy tetszik és akinek nem tetszik, az röhögjön otthon magában a beszólás helyett!!!!
ÉS AZÉRT ÍRTAM, hogy valaki esetleg megcsinálhatná, mert ha valóban valakinek 2 perc akkor talán annyi ideje van, hogy segítsen nekem.. de NEM KÖTELEZŐ! Inkább kóstólgassátok tovább, aki RINYÁl itt, azzal mindenki előrébb lesz! ISTENEM
-
kacsa7
őstag
válasz
Ronny3 #12717 üzenetére
Amúgy tényleg baromi idegesítő a rinyálásod. A függő telefonokkal évek óta probléma h. mindig butítva vannak a függetlenhez képest. Lásd spec T v. Voda menü és egyéb nyalánkságok.
2 lehetőséged van. Vagy elfogadod ezt a fos függő szoftot és nem sírsz, v. befogod a pici kis szádat és teszel végre azért h. olyan telefonod legyen, amilyenre vágsz. Igen, teszel érte, utána olvasol és megcsinálod magadnak olyanra, amilyet TE szeretnél, nem elvárod mástól h. idejét rááldozva oldja meg a problémádat. Nem 1 fórum van ami foglalkozik a telefon okosításokkal, itt is elég sok megoldást kínáltak már. Mi lenne ha magadat aktivizálnád, nem azt várnád h. más oldja meg a gondjaidat? Helyette mi van, itt sírsz legalább 2 napja mint vmi kisgyerek, h. bezzeg az én rendőrautóm nem úgy nínózik mint az unokatesóé. -
Declare
őstag
válasz
Sn00PiG #12714 üzenetére
Nekem pl pont ez volt a bajom és le is írtam ide a megoldást, mert én is ezt kerestem és nem tudott senki segíteni.
1. a műsorújság nem T-függő telók sajátsága, minden magyarországi telón rajta van. Nekem se mo.-i a telóm és először nem volt rajta.
A megoldás:
neten keresztül be tudod szépen regisztrálni a set top boxodat és már megy is. Csináltam neki egy könyvjelzőt, katt és már ott is a műsorújság, felvétel beállítás stbvagy keress rá itt a fórumban (júliusi hsz asszem), vagy a prohardveres IP tv topicban.
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Misály #12688 üzenetére
Az a baj, hogy én kapásból tudok egy dolgot, ami benne van a T-s szoftverben, de máshogy nem lehet ráhegeszteni telóra, pedig nekem kellene.
Asszem az a progi neve hogy "Műsorújság", és a T-home-os otthoni SetTopBox beállításait lehet vele mókolni (mikor mit vegyen fel, mik vannak rajta stb.)Valaki esetleg ezt amúgy nem tudná nekem telepíthető alkalmazás formájában odaadni?
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Declare #12708 üzenetére
NA jólvan, hát te csak tudod, hogy nincsenek uniós törvények!
gratulálok!
Szerinted akkor ők ott csak azért ülnek, hogy ajánlásokat tegyenek
vicces vagy...
meg amúgy is, ha nem tetszik a problémám, lépj túl rajta, vagy nézz át az egészen.. azoknak a hozzászólására vagyok kíváncsi, akik segitenek is, nem fikáznak orrba szájba!
És főleg nem forgatnak ki!
Pl a CS_D válaszát is ismerem, és a progit is... de nem elég szerintem egyszerűen kiszedni és áttenni az animációt, mert az sw-nek is indítania kell az animációt a telefon indítása után és a kikapcsolás nál is... és magától nem fog indulni, attól még, hogy beleintegráltam az sw-be az animációt
-
Declare
őstag
válasz
Ronny3 #12675 üzenetére
1. nem neked szólt az első mondat...mind1 ilyenen már nem lepődöm meg
2. uniós törvény felülírja a Magyart....biztosan, te már csak tudod....az államok autonómiája nem sérül nagyokos, az unió ajánlásokat tesz a tagországoknak, nem törvényeket. Vannak kötelezettségek, de nem törvények amik felülírják a Magyart .... de mind1.
3. nem korlátozott a kártyafüggő telefon, csak nem tehetsz bele más kártyát mint a szolgáltatóé....
gratulálok, ez nem azt jelenti hogy korlátozott ? hmmm mind1, ne erőltesd magad, mert megfájdul a buksid.
ahelyett, hogy az ember fellép és olvasgat tapasztalatokat, ki milyen hasznos dolgot talált, milyen az új sw akármi, de neeeem ilyenekkel van tele a fórum, hogy 8 oldal óta rinyálod hogy nem lehet kikapcsolni a kártyafüggő telefonodban a kamera hangot (amire kapásból megírták a főnixes megoldást, de nem sikerül elkapnod a fonalat), vagy az előző bravúros kollega, aki rá akarta borítani az asztalt a nokiára mert micsoda fémes morajt hall exponáláskor......és ez is megy 2 oldalon......... hát baszarás......
-
CS_D
senior tag
válasz
tiggger #12701 üzenetére
Linkek mögött kép.
Első lépés: kattints az options gombra
Második lépés: válaszd ki a Mem Card Content-s fájlt, és kattints a Delete-reAztán OK, és már flashelheted is!
-
Ronny3
aktív tag
Dee jelenleg a CSOMAG hibás azt írják! :
Due to a configuration mistake, the current package is set to record videos at 25 FPS, not at 30 FPS. We are really sorry about this mistake and are working hard to address it. We will update the package very soon with the 30fps functionality enabled, please stay tuned for the update.
http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update
-
Peat76
őstag
Akinek az Anna 1/2 2/2 meg sem jelent a szoftver frissités menüpontban,azok jutottak valamire??HELP
-
QuarK
senior tag
válasz
Misály #12698 üzenetére
Az is komoly, hogy a beta labs oldalán milyen bugokat* írnak le... Kb. olyan érzésem van, hogy ki akarták adni ma, mint külön frissítés. Srácok nem tudták tartani a határidőt...
- Mi legyen főnök?
- B*sszátok ki beta labs-ba, meg körítsetek hozzá blogbejegyzést, hogy igazából így jobb, meg jobb kommunikáció ügyfelekkel, meg hamarabb is eljuthat az emberekhez, mint frissítés, blabla"The simple answer was that we really wanted to go further with the Nokia N8 camera but didn’t want to tie it to a future software update release. We therefore decided to create this update via our Beta Labs channel to bring these as quickly as possible, this seemed the best way of doing that. And at the same time you can use the Beta Labs discussion tools for providing feedback which we’d like to use for on-going development."
Kiakadt a bullshit-o-meter
*Szerk: 25 fps "véletlen" 30 fps helyett,
video folyamatos fókusznál szaggat,
nincs exit gomb videó módban,
gps akkor is elindul, ha geotagging kikapcsolva,
...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest