- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sn00PiG #14684 üzenetére
"Nem a finnek a süketek, ez a csengőhang a közönség által megszavazott első helyezett"
Csak hogy tiszta legyen: egy fenét. Ez a csengőhang egy, a Nokia által felállított nyolc fős szakmai zsűri szerint legjobbnak ítélt csengőhang.
A közönség szavazata sokat nem ért, lásd az eredeti oldalt, ez a fos csak tizedét érte el például a Progressive Nokia csengőhangnak.
Ha nem megterhelő az angol, íme az oldalról a lényeg:
"How are the winners selected?
All users of the Nokia Tune Contest Website may vote on the best User Material submitted to the Contest during the Contest Period. The five (5) most voted or 'liked' entries submitted on the Contest Website will qualify as finalists. A further five (5) finalists will be selected by a panel of judges from all eligible entries. One winning entry will be selected by the panel of judges from the ten (10) finalists. In addition the panel of judges will select five runners-up from the remaining nine (9) finalists. All eligible User Material will be judged based on the following criteria: quality and functionality, (ii) usability and creativity, (iii) uniqueness, novelty value and innovativeness and (iv) commercial viability." -
Lirion
addikt
válasz
Sn00PiG #14448 üzenetére
Már a 2 érintést sem tudja normálisan kezelni és ez bizony okozhat gondot is játékoknál. Nálam rendszeresen előfordul, hogy mászkálós játékban (avatar, spiderman, HoS, dungeon hunter) mozgás közben nem érzékeli az akcióbillentyűket. Szerencsére elég könnyűek a játékok ahhoz, hogy ez ne érintsen rosszul, de ez csak épphogy elfogadható minőség. Ilyen telefonba jobbat kellett volna rakni.
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Sn00PiG #14231 üzenetére
köszi majd megnézem,én most a 3.2es ivo félét tettem fel csak a coderus féle rofs2 vel a magyar miatt és nekem eddig hibàtlanul megy! ez a tinkerbelle effekt cucc mit takar illetve ezt hogy lehet feltenni? az attisx féle ikonkészlet hogy tehetö fel ezeket phonexnél kell betteni vagy utòlag is feltehetö?köszi
-
Declare
őstag
válasz
Sn00PiG #12714 üzenetére
közben megtaláltam, itt a lap alja fele ( (#4044) Declare ) segítettek beállítani és működik is szépen!
-
Declare
őstag
válasz
Sn00PiG #12714 üzenetére
Nekem pl pont ez volt a bajom és le is írtam ide a megoldást, mert én is ezt kerestem és nem tudott senki segíteni.
1. a műsorújság nem T-függő telók sajátsága, minden magyarországi telón rajta van. Nekem se mo.-i a telóm és először nem volt rajta.
A megoldás:
neten keresztül be tudod szépen regisztrálni a set top boxodat és már megy is. Csináltam neki egy könyvjelzőt, katt és már ott is a műsorújság, felvétel beállítás stbvagy keress rá itt a fórumban (júliusi hsz asszem), vagy a prohardveres IP tv topicban.
-
stewe780
őstag
válasz
Sn00PiG #12588 üzenetére
Igen, 5800-ban is volt rá progi, de itt maga a nagy Nokia érezte, hogy lépnie kell (egy lépést hátra a szakadék széléről
), azért ez mégiscsak pozitív.
Mondjuk a konkurencia sem csinál semmit, már majd egy éve kint az N8 és azóta sincs jobb kamerás mobil, de még hasonló sem. Meg is torpant egy kicsit a Nagy nokia, megijedt talán a hirtelen nagy innovációtól, mert azóta sem merte még elsütni más típusban. Ha jól figyeltem az N8 óta minden telójuk EDOF-os. N9 lesz majd fókuszos, de abba sem merték a 12MP-belerakni. Komolyan, mint ha félnének jó telót kiadni.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sn00PiG #12552 üzenetére
Látod, pontosan itt van a kutya elhantolva... Én nem vagyok az, aki upgrade-elget és downgrade-elget 10 percenként. Én használni szeretném a telefont, mégpedig egy megbízható készüléket, amely nem fejlődik vissza egy frissítésnél. Nekem munkámhoz is fontos a telefon és nem kísérleti eszköz, mint Sas Elemérnek a vasgolyó. Minden véleménykülönbség ebből adódik köztünk. Én addig foglalkozom a telefonommal, amíg testreszabom, hogy minél gyorsabban oldhassam meg vele a gondjaimat. A fórumba pedig azért járok, hogy ötleteket merítsek és esetleg én is segítsek, ha tudok. Ezt az empátiát hiányoltam a google-s "segítségedben".
De felejtsük el, tiszteletben tartom a te hozzáállásodat is.
-
attisx
addikt
válasz
Sn00PiG #12551 üzenetére
Azért szerintem annyiban mindenképpen egyet kell érteni karldergroße kollégával, hogy a Nokiára nézve ultra nagy szégyen, hogy a végfelhasználók számára hivatalosan ajánlott szoftverfrissítő módszer nem úgy működik, ahogyan kellene. És erre ne az legyen már a megoldás, hogy akkor vegyen iPhone-t, mert ennek így előbb-utóbb tényleg az lesz a vége, hogy a Nokia örökre eltűnik a süllyesztőben...
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sn00PiG #12548 üzenetére
Az, hogy kinek mi a nagy falat, megbeszélhetjük. Nekem a mobiltelefon, neked a helyesírás... (˝ utána˝ ) egy mondaton belül kétszer két ˝n˝-nel... Tehát: UTÁNA. Így kell írni.
Szóval még egyszer, mert te a lényeget nem érted sajnos. Az általatok istenített főnixes módszer ugyanis tulajdonképpen nem legális. Ugyanis a szoftvert nem lehet jogtisztán beszerezni, vagyis nyilván lehet, csak pénzért. Én viszont nem a mobiltelefonokért élek, hanem elvárom, hogy a telefon legyen értem, és ha a nem kétfilléres, hivatalosan használt telefonomat hivatalos módon, gyári szoftverrel frissítem, akkor működjön is. És akkor nem szándékozom "menő", geek- és profi módszereket igénybe venni, hanem azt akarom, hogy a dolog a gyártó részéről működjön. Ez az, ami ezúttal a Nokia részéről nem igazán volt meg. És ha most az én telefonom most csak időlegesen működik, mint írod, az elég szomorú, de nem rám nézve. Nem frissítek phoenixszel, mert maga a szoftver is kérdéses, a módszer meg méginkább.
Ui: Küldjek pár jó google-linket helyesírás-fejlesztésre???
-
Sn00PiG
aktív tag
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sn00PiG #12451 üzenetére
Egyébként odáig én is eljutottam, te nagyokos, hogyan kell a google-val keresni. A parasztságra nincs jobb bizonyíték, hogy te időt fecceltél abba, hogy szivass. Más kérdés, hogy a gyönyörű phoenix-szel kapcsolatos első találat olyan szoftvert hozott fel, amit a vírusirtó úgy dobott a trágyadombra, hogy öröm volt nézni. Olvasd el Stewe hozzászólását. Teljesen igaza van. Miért a Júzer a hülye, ha egyszerűen csak frissíti a telefonját (ami nem hackelt, nincs rajta semmi illegális) és az csak úgy fogja magát és összeomlik. Te lehet, hogy egy hűdenagyzseni vagy az informatikában, viszont én egy teljesen mezei 40 év feletti felhasználó vagyok, akinek nincs sok kedve főnixként röpködni a magasban. Úgy gondolom, jogosan várom el a Nokiától, ha megvettem a telefonját (számomra nem kis összegért), akkor az egy egyszerű frissítés után úgy - vagy jobban - működjön, mint addig, főleg akkor, ha semmi illegálisat nem tettem vele.
De ezt lehet, hogy nem érted, mert a szemellenződ takarja a kilátást. -
Ronny3
aktív tag
válasz
Sn00PiG #12442 üzenetére
Húha
Jó én megszoktam, hogy minden képet láttam egy helyre behívva.. most már értem mért van a változás.. nem is rossz! Csak megkell szoknom bepakolni a képet az IMAGE mappába!
Ám valóban csak a Phoenix-el érdemes frissíteni!
És abban is csak a REFURBIS-al! És érdemes a MEMO fájlt is feltenni flasshelsénél!A jelenlegi verzió: Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_C.
CSak a Phoenix-el frissített a legjobb megoldás arra, hogy gyári alap helyzetbe álljon a telefon! ez így van!
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sn00PiG #12442 üzenetére
A kép dolog teljesen rendben van. Én is utáltam, amikor a háttérképek is benne voltak a képek mappában. Sőt elismerem, a kijelölést nagyon jól megoldották, ez korábban egy mizéria volt a Symbianban.
Viszont miért kellett azt a lehetőséget megszüntetni, hogy a naptárban másolni lehessen a bejegyzéseket? Ez nekem bizonyos okok miatt nagyon fontos volt. Miért nem frissít normálisan a zenelejátszó? Ha már eltörölték a valóban idétlen külön ablakos sms-írást, miért nem hoztak létre egy olyan billentyűzetet, amivel könnyebb írni?
Nem az újdonság ellen vagyok, hanem a visszafejlődés ellen. Mindenkinek más fontos egy telefonban, ez igaz. De sajnos engem hátrányosan érintett ez a változás. -
blt.62
őstag
válasz
Sn00PiG #12254 üzenetére
Az a gondom,hogy el se jutok a beállításokhoz,hiába kapcsoltam ki a telefont,csak a lezárókódos képernyő jön elő,és innen nem tudok továbbmenni. Beírom a régi kódom nem fogadja el,beírom az 1,2,3,4,5-t azt se fogadja el, Az 5. próbálkozás után 5 percre letilt. Teljesen kivagyok akadva mert nem soká indulnánk Görögbe,és nincs mobilom.
-
válasz
Sn00PiG #12251 üzenetére
Ivo elvileg nem csinalt mast, csak bedobta a ROMPatchert az UDA-ba... Mindeneset nekem is ilyenem van fenn, es a homescreenrol se indulnak el az Operak, mondjuk hibauzenet sincs.
Sn00PiG: az az opcio csak azert nem jo, mert keri a biztonsagi kodot az elkezdesehez... Legalabbis ugy emlekszem.
-
deka10
senior tag
válasz
Sn00PiG #12039 üzenetére
Én is így gondoltam de ha símán a saját böngészőjével nyitottam meg a youtubot úgy még lehetőség sem volt elindítani a béta flasht (akkor is próbáltam miután teljesen újra raktam a telót) míg az operánál felajánlotta. Természetesen attól még lehet én nem állítottam be jól valamit, a lényeg anna böngészőnél most símán játsza nem kellet még törölnöm semmit és nem csak a béta flashel símán is viszi a böngészőn belül.
-
Declare
őstag
válasz
Sn00PiG #11913 üzenetére
Hogy bizonyítod be, hogy egy elrepedt hdmi fedél nem azért repedt el mert nem bántál vele megfelelően?
SW: miért is illene tudnia, hogy warez oldalakról letölthető, kínai angolra átbuherált szoftverekkel miújság van? (én amikor bevittem a boltba a telót ahol vettem, pikk pakk feldobták újra a softot és ők sem hallottak még a kínai Annáról. Amikor kérdeztem tőlük, ők kérdeztek vissza, hogy meséljek róla
. Először én is meglepődtem, hogy miért nem ismerik, aztán rájöttem, hogy nyilván nem egy nokia n8 nevű üzletben vettem, ahol ez a típus az életük közepe és nyilván nem ez után fórumozgat, nyomozgat a neten)
-
emre33
addikt
válasz
Sn00PiG #11889 üzenetére
"3. A jack-körüli repedésre annyit tudott kinyögni, hogy mivel ez fizikai sérülés, ezért ő nem tud vele mit kezdeni, sőt, ha ezzel beküldetem a központi szervízbe akkor még a garanciám elvesztését is kockáztatom,'
Ez így igaz, ebbe semmi különös nincs.
Kupakot nem mindegyik Nokia pontba cserélik ki.SW verzió. Ezen se csodálkozz, olyat látott, amit nem szabadott volna meglátnia, hirtelen nem tudta mi is ez, gondolj bele: Napi 8 órán át folyamatosan jönnek a telefonok, ember nincs aki fejből összes nokia telefon aktuális SW verzióját fejből vágja kapásból.
Cserekészülék: ezen se csodálkozz, nincs semmi meglepő ebbe.
Soha eszembe nem jutna azon sírni, hogy nem kapok cserekészüléket.
-
Just486
senior tag
-
Just486
senior tag
válasz
Sn00PiG #11880 üzenetére
Téves, a legtöbb esetben az egész HDMI fedél műanyag része átreped, egészen a gumiig. Ez pedig azért fordulhat elő, mert a gumira felragasztott fényes műanyag túl rideg a gumihoz képest, és mivel még vékony is, nincsen elég tartása. Nem törvényszerű, hogy elrepedjen, csak attól függ ki -milyen intenzitással nyitogatja a fedelet. (Ami egyébként nem is lakkozott, hanem polírozott, de mindegy
)
-
kacsa7
őstag
válasz
Sn00PiG #11636 üzenetére
1 érdekes kérdés van a dologgal. Nekem pl GSM garis a telefon. Ettől függetlenül ha felmegyek a nokia honlapjára és IMEI alapján csekkolom, simán írja h. garis a teló. Szóval fel kéne őket hívni és kideríteni, ebben az esetben lehet-e vhogy érvényesíteni a gyári garit. Mert ha pl pc vonalon indulok el, ott is van gyártói garancia, amihez csak vissza kell küldeni a meghalt terméket és a gyártási szám alapján eldöntik h. beleesik-e a garanciális időszakba és ha igen, akkor kb. kapsz 1 újat helyette. Elképzelhető h. itt is van vmi ilyesmi lehetőség és akkor 2 éven belül javítják v. vmi. Utána kellene érdeklődni.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Sn00PiG #11654 üzenetére
Valaki megnézné nekem az [origo] Időjárás appot (igazából widgetet), hogy megy neki rendesen?
Itt melóhelyen van egy prototípus N8, azon megy normálisan (pr1.1), enyémen (BZS féle Anna) meg az időjáráskép durván villog, kész epilepsziagyár. Pedig szívesen használnám, mivel hasonló az UI mint a WeatherHD-é, csak az adatok jobban lokalizáltak.
Meglesnétek nekem, hogy jó-e, megy nálatok rendesen? pls ha meglesitek szoft verziót is írjatok.
(Thx mindenkinek a helpet előre is) -
oggy71
tag
válasz
Sn00PiG #11634 üzenetére
Köszi
!
Az az érdekes, hogy tegnap élő wlan kapcsolatban próbáltam, és mégis a 3G-t dobta fel.
Na mindegy, ma megpróbálom mégegyszer (vagy az Ovin), de megvan az esély, hogy a trénél még nincs 1.2.
A BZS féle Annát nem szeretném feltenni, megvárom a hivatalos verziót.
Amúgy ha 1.1 marad az sem nagy tragédia, mert így is jól működik a telefon.
Kollegám kb. fél éves Telenoros C7-én viszont, már gyárilag (hát igen a tré az tré) 1.2 van.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sn00PiG #11431 üzenetére
Értem a problémát, de ha le is tiltod az adatforgalmat, attól még a "felugró ablak" befog jönni szerintem, csak üresen. Próbáld ki...
A wifi problémád bár sokan írták már régebben is, mai napig nem értem... Esetleg próbáld meg widgeten belül kikapcsolni. Elvileg nincs az az Isten, hogy felmásszon netre, ha be sincs kapcsolva. -
Kasya
nagyúr
válasz
Sn00PiG #11428 üzenetére
Sajnos 3rd party lehetőség nincs. A mindig kérdezzen rá pedig ha jól emlékszem csak a programoknál esedékes, tehát különösebben nem zavaró. Ilyenkor pedig rögtön indításkor rászokott kérdezni és különösebb mozdulattal sem jár leOKézni
Én mindig így használtam...
Ha jól emlékszem, csak egy hal akváriumos játék volt játékok közül ami nem indult el net nélkül ha elutasítottam, mert flash alapú volt. -
-
válasz
Sn00PiG #11335 üzenetére
Hol találkoztál splitscreennel? Nekem csak simán a kínai Anna van fenn, de konkrétan sehol se látom, mindenhol fullscreen billentyűzet jön fel. Úgy egyébként a billentyűzet elég jó.
BTW az Exchange szinkronizáláson három napja halott, még az emailem olvasottságát se akarja észrevenni (amit ugye három napja kaptam és helyben és online is elolvastam). Fincsi, majd rebootolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- sziku69: Szólánc.
- Nem nyílnak a Foldok?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest