Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbahool
senior tag
Sziaszok!
Feltettem a HelloOX2.11-et, meg hozzá a Beep Supress pathet.
Applyztam is a patchet, de nekem mégis sípol.
(Total recall-t használok)
Mit rontottam el? -
Sifre
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Véleményem szerint mindegyik lila, csak nem egyforma mértékben.
Én fix 80%-os fényerőn használom, úgy már nem zavaró.Azt vettem észre, hogy az AMOLED nem tud a feketénél egy hajszállal világosabb árnyalatot megjeleníteni (simán feketével pótolja). Ez a szürkeárnyalatos skála végeinél jól látszik.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Végre itt van az N8 Dark Grey, null perces, 2-év Nokia garival, Finland. Tökéletes! Viszont. Van az ismert teszt képünk a kijelzőre. Nos ebben van egy olyan árnyalat ami lila. Egy vékony sávban. Nem feltűnő de én észreveszem. Most azon agyalok hogy visszaküldjem-e. Igazából semmi kedvem már görcsölni vele. Kérdezném a tulajokat hogy ennél a teszt képnél kinek mi az eredmény. Sajna a fotó nem adja vissza azt amit akarok mutatni.
-
Akoneira
tag
Más kérdés:
Ezzel a szignózással a garancia elvész?
Most tervezem a teló vételét-végre nyári meló kiegészítésből összejött a pénz rá
-, eddig nem volt nokiám, eg ykis fapados egyszerű samsung kagylósom volt.Nm is igazán tudom még hogy mi is ez a folyamat, de gondolom nem valami legális dolog...vagy? 
-
TooN
aktív tag
Siker!
Felraktam az SPB Mobil Shell-t. Simán USB-ről leszipkázta magának és úgy felment, hogy csak néztem.
Király.
Most aztán pörög forog minden rajta, mint......
Azt hiszem ma estére meg lesz a programom

-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Assdak
üzenetére
Beállítások->Kapcsolatok->Beállítások->
Adathasz. saj. országban és az Adathasználat külföldön is legyen mindig rákérdez. Így ha kapcsolódni is akar, max w-lanon teszi kérdezés nélkül. Ha pedig mégis fel akar mászni valahova, akkor megkérdez, hogy használsz-e 3G-t. arra nyomsz egy mégsét, és nem fog
-
Assdak
őstag
Egy időre külföldre utazok, és gondoltam letiltom a T-s mobilnetet, véletlenül se számlázzon valamit. Mi erre a leg egyszerűbb mód, ami könnyen visszavonható?
-
-
-
Kasya
nagyúr
Milyen beállításokat kellene alkalmazni T-mobile-nál, hogy a net menjen a gépen? Természetesen a modem opciót kiválasztottam az USB options-nál... Valaki tudja esetleg?
-
Sn00PiG
aktív tag
Az elején az "üveg" GorillaGlass, nagyjából karcálló (persze ha nagyon akarom ebben is tudok kárt okozni, de normál használatnál szinte egyálltalán nem karcolódik), a ház fém, az egyedüli igen sérülékeny pont a két műanyag kupak, és azon a HDMI fedél, ami könnyen megreped.
Lassan 2,5 hónapja nyúzom, minden nap zsebben hordom tok nélkül, és nekem is csúszkálgat az autóban. Lekopoghatnám, de szerintem felesleges, mivel eddig semmi baja nincsen, 1 olyan miniatűr karc van a kijelzőn, amit csak akkor látok, ha baromi erős napfényben pont úgy tartom, hogy látszódjon (és akkor is lehelletvékony).
Néztem hozzá tokokat, de őszinte leszek: állandó tok szerintem nagyon elcsúfítja a formatervet, ami alapból írtó jól néz ki, kihúzogatós tok meg felesleges, mivel a teló nagyrésze "karcálló". Nem rakok mellé kulcsot vagy gyémántokat, akkor nincs gondja.
tipp: Autóba autóstartó. Jobban is jársz vele.
-
TooN
aktív tag
válasz
Declare
üzenetére
Hello!
A bírja a gyűrődést tényleg úgy érted, hogy te nem is használsz semmi védelmet?
Én jellemzően a zsebemben hordom, meg a kocsiban "csúszkál", stb. Általában egy telefon nálam 1 évet bír ki és a rekordom egyszer 2 év egy SonyEricsson W800. Az maga volt a csoda. De jellemzően elkopnak ezek a kis izé kütyük!
Olyan telefonnal már nem is próbálkozom, amin bármi mozgó alkatrész van. Kiugró qwerty - 1 hét / flip-es telefon
max 2 hét.Persze értem én, hogy Gugli a barátom és néztem is, de ennek ellenére ha érdemes rá tenni és van valakinek jó tippje, azt elfogadom. De annak még jobban örülnék, ha az lenne egybehangzóan a válasz, hogy nem kell rá semmi, mert strapás darab!

-
peugeotmate
addikt
válasz
karldergroße
üzenetére
Enyém is egyenként játssza a gyári lejátszóval! De amúgyis kényelmesebb (szvsz) mappa szerint átlátni az egészet, ezért a FolderPlay nevű alkalmazást szoktam használni. És legalább FLACet és WAVot is lejátszik. (Persze ha Nálad stabilan működik az LCG, akkor az is megfelelő.)
-
Declare
őstag
Megoldódott az ip tv s problémám. Leírom hátha érdekel még valakit
.
A telón a progi nincs ugyan rajta, de a digi. műsorújság elérhető a thome mobilos oldalán. Működik a távolról vezérelt felvétel stbstb
TooN: jobbára sehonnan semilyet, állítólag bírja a gyűrődést, kár mindenféle tokokkal rontani az összhatást

amúgy felmész a nokia.hu ra, ott vannak a gyári tokok, vagy beírod gugliba (mert ugye az a barátod
) és 100 féle variációt találsz mindenféle tokra, fóliára, zoknira, és egyéb csudaságokra. -
karldergroße
senior tag
Kedves topicolók! A kérdésem annyi lenne, hogy a Ti telefonotok zenelejátszója sem látja a zenéket USB OTG-n keresztül, tehát azokat a zenéket, melyek egy pendrive-on vannak? Én ezeket vagy a filekezelőből egyenként (fájlonként) , vagy olyan zenelejátszóból, ami mappából játszik (pl. LCG Jukebox) tudom lejátszani. A norml zenelejátszó zenetárába nem töltődnek ezek be, hiába frissítem, amikor a pendrive rá van dugva.
??? Köszi előre is a válaszokat! -
blt.62
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hát igen! Kinek a pap,kinek a papné. Nem életbevágó a mozgó háttér,csak már kicsit más lenne ez az unalmas symbián képernyő. Gondolom a Galaxy S-be is azért rakták a ferde szeműek,mert látványos. Az meg,hogy nekem tetszene csak egy dolog. Sokan azért vesznek komoly mobilokat,hogy játszanak rajta,filmet nézzenek,stb. Holott mindannyian tudjuk,hogy ezekre van sokkal jobb megoldás. Attól vagyunk szépek,hogy mások vagyunk.
-
peugeotmate
addikt
válasz
blt.62
üzenetére
Lesd meg az X7es tesztjét pl. itt a Mobilarénán, abból megtudod, hogy az Anna tulképp semmi lényeges változást nem fog jelenteni. Lényegében álló qwerty, kicsit jobb böngésző, új ikonok (amelyek nem feltétlenül jobbak). Nem valószínű, hogy a mozgó háttér kezelése megoldott benne (, de elég vicces, hogy ez mint probléma felmerül, és hsz.aid felében rákérdezel erre).
-
TooN
aktív tag
Helló!
Van olyan tippetek, hogy milyen tokot érdemes venni hozzá.
Van egy tokom, de velúr és így tapad a zsebemben
, alig tudom kivenni és elrakni. Valami olyan lenne jó, ami műanyag hatású
és könnyen kezelhető.Van valakinek hasonló? Ha igen honnan, kitől?
Köszi
Üdv
-
Spricccer
tag
ott vannak a linkek szvsz ezek jól néznek ki
-
blt.62
őstag
Tudnátok pár olyat témát ajánlani ami jól néz ki az N8-on?
-
Spricccer
tag
Hali!
Találtam pár új IND190-es témát

http://store.ovi.com/content/144849
http://store.ovi.com/content/144816
http://store.ovi.com/content/141999
http://store.ovi.com/content/141926
http://store.ovi.com/content/141946
http://store.ovi.com/content/142045 -
CS_D
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Meglepne... A T-mobil nem erről híre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Érdekes, hogy csak a pinket adják annával a képek szerint...
-
Sziasztok!
Apósomnak kellene vennem teljes készülékházra való fóliát. Hol érdemes keresnem? A Speedshop oldalán ami van az szerintem nem az igazi.
Köszönöm előre is!
-
Kasya
nagyúr
Pink n8 - ajándék bikini. Érdekes akció...
-
Declare
őstag
Aham, közben én is kezdtem ilyenre gyanakodni, nem is csalódtam, nem Hu a Pc.
Köszi.
De akkor bontsuk tovább a fonalat, hogyan tudom én ezt a műsorújságot rávarázsolni? Írjak mailt a boltnak? Különösebben nem érdekel, hogy hova szánta a nokia, az biztos, hogy nekem (eddig legalábbis kopp,kopp) nem jelentkeztek a hibák amit itt többen írtak, ha mondjuk "reklamálok" vagy én magam rávarázsolok Hu firmware t ( ha lehet ilyet) akkor lehet hogy jönnek elő olyan bugok amik eddig nem voltak? Mert ha igen akkor annyit nem ér a műsorújság
. Máshogy nem lehet rávarázsolni ezt az egy dolgot? -
Kasya
nagyúr
-
Declare
őstag
[link] ezekről a szolgáltatásokról tudtok valamit? Több helyen olvastam, hogy iptv műsorújságot lehet rajta nézni, online adásokat is, de ami jobban érdekel, az hogy távolról is el lehet indítani felvételt ? Erről valaki tud valamit?
-
gretzky77
veterán
szia én az spb-t használom és szerintem egy nagyon eltalált és jól működő program ami nagyon sokmindent tud és jól variálható,csak ajánlani tudom amikor kipróbáltam úgy döntöttem ez megéri hogy megvegyem de aztán sajnos megláttam az árát ami azért elég húzós( 7600 ha jól emlékszem) de ugye telefongyártó.hu és még van oldva!
-
MC Pite
veterán
Ez így van; pl a Desire billentyűzete határozottam rossz a symbianéhoz képest. (Nem érdekel hogy angolul milyen, magyarul érdekel.)
Almásat még nem próbáltam, de ami késik az a vonat... (vidékre a divat kisebb hatással van, itt a kutyának sincs almája)TooN: Persze, install filet felmásolod. Én mindennek fel is rakom az installját (meglegyen bármikor, ill ha másnak kell, így szignózott és szignózatlan is ott van).
Declare: És a főképen sem tudod kirakni a wgz-t? Pl nokia favourite apps.
-
Declare
őstag
"Kinyúl egy kar és kitépi a gerincem, vagy csak simán meghal az N8?"
Azt nem, de öltönyös N.O.K.I.A feliratú fekete napszemüveges ügynökök fognak életed végéig üldözni
Amúgy ez engem is érdekel, én egy wgt. fájlt (widgetet) töltöttem le múltkor de nem tudtam vele semmit kezdeni....
-
Declare
őstag
Okés, ezt elfogadom!
Nem vagyok én a Nokia mérnöke (sajnos
), nem tisztem védeni őket, ha minden marad ahogy van, jóban leszünk az n8 al. 
Iphone t meg majd olyan országban veszek, ahol nem arról szól a dolog, hogy ezt lessétek iphone om van, eddig senki voltam, mától valaki lettem...
(na meg azért apple éknek is megvannak a maguk keresztjei, ha kijelzőben verhetetlenek is) -
TooN
aktív tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Köszi megpróbálom a tűzfal kikapcsolást még, aztán felkötöm magam.
Más módom nem tudok telepíteni rá programot?
Ha mondjuk felmásolom a memóriájába és onnan indítom el? Pl.: az SPB-t, akkor mi lesz? Kinyúl egy kar és kitépi a gerincem, vagy csak simán meghal az N8?
Vagy?
Működhet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Declare
üzenetére
Ez a varázs addig tart, amíg nem találkozol egy igazán jó virtuális billentyűzettel. Például az Apple megoldásához képest határozottan rossz a Nokia-féle implementáció mind érzékenység, pontosság, gombelrendezés és sebesség szempontjából is, az egyetlen előnye a diakritikus ékezetbevitel a magyar billentyűzeten.
Azért már a középkategóriában is elvárható lassan a két billentyűleütés helyes kezelése.
-
Declare
őstag
Igen akkor a Te teszted láttam!
Hát nem tudom.... nekem sem játékoknál sem gépelésnél nincs vele bajom, ezért is kérdeztem, hogy most ez mit is jelent. Pont tegnap írtam vele elfektetve egy hosszabb mailt és pont megállapítottam, hogy milyen jól belejöttem a tapi írásba a gombok után
, alig volt benne 1-2 félreütésem. -
válasz
Declare
üzenetére
Az én tesztemen szépen látszik, a piros és kék kör azt jelzi, hogy a telefon hol érzi az ujjaimat. Mint látható, nem éppen ott vannak

A gyakorlatban az egységsugarú felhasználóknál akik csak pinch-to-zoomra (se) használnák, semmi káruk nem származik belőle, hiszen ez a fajta érzékelő semmi másra nem alkalmas, csak annak az egy gesztusnak az érzékelésére. Játékokhoz, gépeléshez meg nem jó.
-
Declare
őstag
Mi ez a multitouch mizéria? Mi az hogy invertál? (néztem youtube tesztet, amikor az ember két ujját követte két pont és a nokia kicsit elvesztette az ujjakat
de most ez mit jelent, vagy mire jó, vagy miért baj?)Lekopogom ugyan, de nekem ezalatt a majd egy hét alatt nagyon sok pozitívumot hozott az n8, mindene tökéletesen működik (közelségérzékelőtől kezdve a mailokon át most már minden be is van állítva és frankó), pedig én aztán emlékezhettek rá, elég pesszimistán álltam az érintőkijelzőkhöz. Az akkujával is nagyon meg vagyok elégedve!
Lehet hasonlítgatni hogy húú a HTC mennyivel gyorsabban behozza a youtubot, meg milyen béna is a nokia hogy ilyen régimódi menügombjai vannak ( nekem ez a kritka tetszik a legjobban
) de tegyük mellé, hogy pl a főnökömnek valami fullos htc je van és már 2. szor volt szervizben pár hónap alatt. Azon kívül úgy melegszik hogy azon viccelődtünk, télen milyen frankó lesz mert nem kell majd járatni a radiátort
ja és az alap, hogy 1 nap normál használatot éppen kibír az akkuja.Ha veszek rá egy kijelzővédő fóliát az ujjlenyomatok kevésbé látszanak meg rajta?
-
Én kézben tartom és néha szoktam volt látni, hogy világít (szerencsére már vagy három hónapja nem kárhoztam arra, hogy az N8-ammal telefonáljak, csak mobilnetes SIM-et szoktam benne tárolni meg fényképezni szoktam vele a debugoláson túl). Valószínű itt is közrejátszik az, hogy mikor gyártották a telefont.
Ezzel kapcsolatban érdekes, YouTube-on nekemjött egy arc a multitouch tesztem kommentjeiben, hogy márpedig neki rendesen megy a multitouch, nem invertál. Aztán persze gyorsan elpárolgott. Szóval tapasztalt valaki már hasonlót?

-
Declare
őstag
válasz
karldergroße
üzenetére
Beállítás baj lesz. Nálam nincs ilyen gond. Kapcsolat beállításoknál, célokon belül meg tudod adni a prioritásokat (mondjuk nekem alapból a wifik épültek be a mobilnet elé).
mod: MC Pite látom már megválaszolta

-
MC Pite
veterán
válasz
karldergroße
üzenetére
Megoldás: Másold be a wifi hozzáférési pontot a wap kapcsolatok közép (pl OtthoniWlan>OtthoniWl@N) és ezt fogjákhasználni.
Egyes buzeráns alkalmazások wap kapcsolatot keresnek. A wifis wap kapcsolatoknak természetesen magasabb prioritása van mint a 3g-s nek, azaz mindig azt fogja használni ha elérhető.blt: Amikor többször elveszem telefonálás közben a fejem a géptől, vagy vállal telefonálok, szimplán a lezáró pöcökkel lezárom a telefont beszélgetés közben.
Nem tudom mit bénáztok, ha az ember nem rendesen (ha normálisan fogjuk nem old fel, ezen kár vitázni) fogja fél mozdulattal lezárja.
Nekem még ott van az Impact tok is, ami 2-3mm vastag, így sincs gond (vállal, valamilyen tevékenység közben persze van). -
blt.62
őstag
Szio!
Mostanában olyat csinál az N8-m,hogy hívás közben nem kapcsolja ki a kijelző érintés tiltását,és a fülem hozzá ér a kijelzőhöz és bekapcsol funkciókat, vagy eldobja a hívást,vagy bekapcsolja a kihangosítást. Ritkán csinálja de ma 3-szor. Van erre valami megoldás? -
karldergroße
senior tag
Miért van az, hogy bizonyos internetes felületek illetve app-ok (pl. Ovi STore, Youtube Downloader) csak a normál internetet képesek használni, a WLAN-t nem? Akkor is a Vodafone Internethez akarnak csatlakozni, ha a WLAN-kapcsolat aktív. Én állítottam be valamit rosszul?
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
AZ OVI Suite még mindig nem akar szeretni engem. Azt mondja, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a szerverrel és így nem enged belépni sem, meg regisztrálni sem. Próbáltam már proxy-val, nélküle, céges vonalon és teljesen szabad neten is. Most már nincs ötletem, hogy mitől lehet.
PLS. Help!
-
CS_D
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
5800: Symbian^1 S60 v5
N8: Symbian^3Így már érthető.

-
TaylorPro
addikt
Aki tud olcsón, null perces Dark Grey N8-cat, 2 év gyártói garival, boltból, az ne kíméljen. Sok helyen hiánycikk a sötétszürke, és még drágább is.
-
MC Pite
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A 3. jobb mint az 5.

-
-
TaylorPro
addikt
Ajánlanátok tokot ehhez a csodához?

-
Spricccer
tag
Hi
Most csinálom a gyári visszaállítást teljes takarítással....várom a végeredményt...
-
Kvazár
őstag
Csoda, hogy azzal a régi sim-mel még megy a telefonod! Nekem egy 5 éves volt és olyanokat csinált vele a telefon, hogy időnként nem lehetett sem hívás fogadni, sem kezdeményezni. Majd bevittem a telót a Nokiához, hogy ez vacak! Ők mondták, hogy menjek át a tréhez és cseréltessem ki, és jó lesz. És jó lett!
Én csak annyit mondtam nekik, hogy a Nokiások mondták, hogy cseréltessem ki, mert vacak, és minden papír és gond nélkül kicserélték. 5 perc volt az egész.
Ha akadékoskodnak hivatkozz a Nokiásokra, hogy ők mondták, hogy ki kell cserélni!
Declare: Nem, az N8 vakuját nem lehet lápaként használni. Csak a ledeseket lehet.
-
rocks
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
köszi, ez szuper!!! 
Elég, ha a korára hivatkozom?
Ja és azonnal megcsinálják, vagy napokig? -
Declare
őstag
válasz
Silverr
üzenetére
zsííír, ezt lehet én is kipróbálom !! Először mondom mi a rossebnek 3 képernyő, be sem tudom tölteni....3-4 napja van meg a teló, már nem kérdezek ilyeneket

lenne pár kérdésem:
- xenon vakut nem lehet lámpaként használni ?
- skype nak nem lehet valahogy widgetet csinálni? Találtam egy oldalt ahonnan le lehetett tölteni n8 hoz skype widgetet, le is szedtem egy wgt fájl, de mit lehet azzal kezdeni?(más: nem tudom mit állítgattam, de valahogy jó most az e-mail. Zenél ha jön üzenet, annyi a szépséghiba, hogy nem jelzi a kis lélegző gomb...na de nem vagyok ennyire telhetetlen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én fix 80%-os fényerőn használom, úgy már nem zavaró.

max 2 hét.

) és 100 féle variációt találsz mindenféle tokra, fóliára, zoknira, és egyéb csudaságokra.
, alig tudom kivenni és elrakni. Valami olyan lenne jó, ami műanyag hatású

(na meg azért apple éknek is megvannak a maguk keresztjei, ha kijelzőben verhetetlenek is)