- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
El sem hiszem de csodák csodájára úgy néz ki, hogy sikerült a rom telepítése. Most épp a frissítés zajlik. Viszont a térképet nem találom. El van dugva a V9-ben vagy nincs is benne?
-
kpal
nagyúr
válasz
Freeman007 #36093 üzenetére
Viszont is BUÉK!
-
Freeman007
senior tag
BÚÉK
-
Anulu79
addikt
A lock-ot fel lehet valahogy oldani? Akitől lett a telefon az régebben egy mobil boltból vette és nem tudja a kódot hozzá. Lehet, hogy ezért sem akar sikerülni a telepítés. Nem lehet valahogy feloldani vagy kiütni?
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #36088 üzenetére
Köszi szépen!! :-)
Megvan,jò minden,kivéve,hogy nem làtja sem a tv,sem a ps3.
De így mostmàr tudom,hogy nem a telefon hibàja..
Az iphone-ommal szinte egész délutàn pròbàltam felmenni így a tv-re/ps3-ra és nem ment.Akkor jött a n8 ötlet.
Mostmàr tudom,hogy modem beàllítàs gond lesz..Mégegyszer köszönöm!!!! :-)
-
Elims
veterán
Mkinek köszi!!
Tommy: linkelnéd az a play to-t ha megkérlek.
-
TommyX_
őstag
válasz
Freeman007 #36085 üzenetére
Nokia Play To neked telepítve van?, mert csak akkor jelenik meg elméletileg, ha fent van a play to is.
-
Elims
veterán
Nem tudjàtok véletlenül,hogy hol lehet dlna kapcsolatot csinàlni?
Nekem a mùltkor megvolt,de màr elfelejtettem. :-/ -
Anulu79
addikt
Win7 van a gépen. A phoenixből pedig ez a verzió: 2012.50.001.49220
Ezek az üzenetek jelennek meg felváltva:
-
imi290
aktív tag
Ezek a hibák voltak nálam is.Még jó hogy van virtuális xp-m én azon keresztül tettem fel,a win7-el nem ment,pedig azelőtt engedte.Lehet hogy már újra kellene tenni.Próbáljátok meg egy másik gépen,ha van rá lehetőség.
-
-
Anulu79
addikt
válasz
Freeman007 #36070 üzenetére
Nem tudom, hogy hányszor próbáltam de folyamatosan kidobja ezt az USB-ről leválasztós dolgot. Akár mit csinálok mindig ez a vége. Csak most 2 féle ablakban írja ki.
-
Anulu79
addikt
válasz
Freeman007 #36070 üzenetére
Köszi!
-
Anulu79
addikt
válasz
Freeman007 #36067 üzenetére
Na akkor meg próbálom így is. Másik phoenixet próbáltam már. Minden verzióval ugyan az a jelenség volt.
-
Freeman007
senior tag
válasz
Anulu79 #36065 üzenetére
Kikapcsolt állapotban tudsz rajta szoftvert frissíteni.
"A halott USB mód frissítés kifejtése:
-Indítsd el a Phoenixet
-Connections lenyíló fülnél a NO CONNECTION legyen kiválasztva
-Fájl menü: Open Product
-Válaszd ki az RM-596-ot
-Flashing menünél válasszuk ki a Firmware Update menüt
-Product Code melletti tallózó gombal válasszik ki a firmware fájlt ha nem tallózná be automatikusan.
-Dead phone USB flashing rubrikát pipáld ki
-Kattints a Refurbish gombra
-Amikor a Phoenix kéri, a telefonnak nyomd meg röviden a bekapcsoló gombját. Persze a készülék legyen USB kábellel a gépre kötve.
-Ha a frissítés lefut, a telefon elindul." -
Anulu79
addikt
A dead mód az mi?
-
akos3
addikt
válasz
Anulu79 #36061 üzenetére
Nekem is folyton ledobta anno a kapcsolatot akár bekapcsolva csináltam akár dead módban..De vhogy a sok le-föl dobálgatás közepette csak sikerült feltennem. Próbálkozz. (vagy keress másik kábelt, bár nem tom mennyire oldja meg mert semmi gond nem volt és most sincs az én kábelemmel se..)
-
imi290
aktív tag
-
imi290
aktív tag
válasz
Anulu79 #36057 üzenetére
Skandináv szoftver
Itt le tudod tölteni.De mi baja lett a telefonnak ? -
Anulu79
addikt
Lehet valahonnan szerezni normális navifirm verziót? Egyikkel se megyek semmire. Vagy keressek rá a (talán) svéd romra? Azt hiszem, hogy behalt a készülék.
-
Francia91
veterán
válasz
Anulu79 #36054 üzenetére
Érdemes, Taylor V9-esre. Phoenix-szel, itt megtalálod a leírását. Bár pár kép eltűnt, legalábbis nekem nem hozza be a böngésző....
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Negyed órája előszedtem a dobozból a készüléket gondoltam kipbóálok rajta/vele 1-2 dolgot. Az lenne az első kérdésem, hogy lehet rajta romot cserélni? Van érdemleges?
-
Elims
veterán
Boldog Karàcsonyt Mindenkinek!! :-)
-
akos3
addikt
válasz
gyulavezir #36047 üzenetére
nekem is frissitett gond nelkul...
Deligth-rol meg csak hallani se hallottam
-
gyulavezir
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy van.e itt valaki, akinek nem Taylor van a telóján, hanem Delight? Láttátok-e, probáltátok milyen?
Előre is köszi! -
Freeman007
senior tag
válasz
gyulavezir #36047 üzenetére
Nekem ma már 3szor gond nélkül frissített.
-
gyulavezir
aktív tag
Nekem megint megállt a qooweather...
:-( :-( -
akos3
addikt
Látjátok, én soha nem telepítettem fel a gépemre, így nem is bosszankodom most
-
Joe215
aktív tag
A MS kilőtte már ezt a lehetőséget. IS.
-
kpal
nagyúr
Most jelzet a Pc van friss Nokia suite
-
attisx
addikt
válasz
Freeman007 #36030 üzenetére
"Vagy erre van kitalálva a 3G?"
Többek között...
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
Freeman007 #36035 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Freeman007
senior tag
válasz
gyulavezir #36034 üzenetére
Parancsolj, legelső a legújabb.
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1 -
gyulavezir
aktív tag
Egyszer már megkaptam valakitől a qooweather linkjét, most, letöröltem a telefonomból, hadd kérjem el mégegyszer! :-) legyetek kedvesek, dobjatok nekem egy linket! Előre is köszönöm!
-
Elims
veterán
válasz
Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni,egy csatornát használ.Mindig bontani fogja.
-
Francia91
veterán
válasz
Nekem is mindig bontja (a GPRS kapcsolatot), ha telefonalok.
-
Freeman007
senior tag
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy ne bontson adatkapcsolatot ha telefonálok? Vagy erre van kitalálva a 3G?
-
Tomcat
őstag
válasz
Freeman007 #36021 üzenetére
Nekem valami olyasmi rémlett hogy "provided by MSN", végülis mindegy, megy az a lényeg.
-
akos3
addikt
válasz
Freeman007 #36021 üzenetére
igen, az volt
-
Tomcat
őstag
Ma regel óta nálam ismét megy a qooWeather. A widget is és az app is magától frissül aktív kapcsolat esetén. Ahogy nézem az adatszolgáltatót cserélték ki. "Weather data provided by Foreca". Kérdés hogy meddig működik, de biztos ami biztos ezentúl párhuzamosan használom az Accuweather-rel.
-
Francia91
veterán
Mikor még a gyári szoftver volt az N8-asomon, ezzel csináltam, a "Módszer 2-vel"
-
kpal
nagyúr
Találtam city lens progit , és párat ,de tanúsítványhiba miatt nem települ , lehet ezt valahogy orvosolni ?
-
akos3
addikt
válasz
Freeman007 #36007 üzenetére
zsíír
és mit ajánlotok helyette ami hasonlóan egyszerű, de nagyszerű? Accuweather-t nem ismerem.
-
Tomcat
őstag
válasz
gyulavezir #36004 üzenetére
A Qooweather jó volt, talán a legjobb, én is azt használtam múlthétig az N8-on. Azóta Accuweather van szintén widgettel megy nálam, de tény hogy ezzel már nem bír ki annyit a telefon akksija nálam sem.
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
Freeman007 #36003 üzenetére
Én leszedtem az Accuweathert és azóta megint másfél nap az akksim. Amikor ment az Accuweather is, akkor nap végére már tölteni kellett. A GISmeteoval ugyanez volt a helyzet. A qooweather jó volt, annál ilyen probléma nem volt.
-
Freeman007
senior tag
Be van kapcsolva az energiatakarékosság, de nem wifiről frissítem. Tegnap kicsit teszteltem készenléten, az Accuweather folyton fent lóg a neten de kb óránként frissít vagy amikor megnyitod, de amit eszik az aksiidőből az egyenlő a nullával. A Slick IM progi eszeget teljesen szépen kimutathatóan kb 5-20 mA-t. Hogy mitől evett nekem többet múltkor nem tudom.
-
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #35998 üzenetére
Nézd meg,hoy a wifi-nél be van e kapcsolva az energiatakarékos mòd.Ha nincs akkor folyamatosan fent van akkor kicsit gyorsabban merül.
-
Freeman007
senior tag
válasz
gyulavezir #36000 üzenetére
Igen, fent van. Majd délután tesztelem hogy csak az mit fogyaszt. Köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest