Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
djstavross
üzenetére
Mint máson: Semennyi.
Hackelésre jó a vírusírtó
-
djstavross
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én az időjárás widgetes dologra gyanakszom valamiért! Mióta leszedtem nem volt ilyen jelenség. Szerintem akkor jött rá a frissíthetnék és adatkapcsolat meg nem volt mert ki volt kapcsolva. Mióta leszedtem nincs ilyen para. Hát nem tudom! Remélem az kavart be!
Ennél a telefonnál hol érdemes "takarítani"? Van-e olyan app vagy mappa, amivel a rendszerben helyet és szabad memóriát lehet/kell felszabadítani? Akár kézileg vagy tényleg, appal!
A víruskeresőnek mennyire van létjogosultsága ezen a telón?
-
válasz
djstavross
üzenetére
Na ilyen hibát még életben nem dobott sem enyém sem párom defektes N8-asa. Mi is csak GSM-be működünk.
Szerintem a térképek 2.0-ról van szó. Jó, hogy van, de nem sokat ér, aki pesten tud közlekedni annak tök mindegy. Tömegközlekedéssel bővült a navi rész. -
csopi04
csendes tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Írtam már: kissé gyengus a hallás nálam, annak nagyon örülnék én is, ha megoldható lenne, hogy navit kitegyem az autó hangrendszerére! Amennyiben tudtok erre okosságot, írjatok bátran!
Taylor, V5
ÖSZÖNET! gyors, friss még, sok tapasztalat nincs, tehát annak tűnik. Azonban egyik szemem sír, a másik meg nevet...Örülök, hogy megújult a zene lejátszó! De volt probléma a régivel? Nokia már megint nem oda gyúrt, ahova kellene! Látom, bele tetted Ivo féle energia optimalizálót, tehát ez is jó! Videólejátszó? (Annán jobb volt...) Miért nem erre fejlesztettek? Továbbá, flash player! Csak mert pár napja az orrom elé toltak egy androidos HTC-t. És most nem kérek "vén kujon" kezdetű hsz.-at, de azon ment a Livejasmin kurva nézegetés, a mi szeretett N8-on meg még mindig nem...
Mi lenne, ha..
Írjunk peticiót a Nokiának! Adja ki a symbi forráskódját szabad fejlesztésre! Aki ért hozzá, had élje ki magát (a mi örömünkre), de ne úgy mint androidnál, legyen valami kontroll! Csak minőségi dolgok legyenek elérhetőek! Ezt szeretném! -
MC Pite
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Gyárilag növelhették az adó teljesítményét?
Igaz, a maps oldalán a betalabsnak régóta sírnak az emberek hogy navi hangja is kerüljön már ki fm-re, ez gondolom nem történt meg...De hogy az elbaltázott bellés videólejátszóval nem sikerült semmit csinálni aza azért vérforraló... kevesebb formátum, no beletekerés, folytatás...

-
deka10
senior tag
Felraktam én is a V5-t nagyon jó és végre jó erős lett az fm transmitt, vagy tíz méterre mentem el a kocsitól és még meg sem sercent pedig egy nem túl erős rádióadót is el kellett nyomnia király. Köszi Taylor és neked is Attisx nagyon jó a téma.
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Abban kérek segítséget, hogy számítógépről frissíteném a térképeket, de nem engedélyezi, mert mindig közli, hogy kevés a C meghajtón a hely, 6,43 GB-ot igényel, és CSAK 8,14 GB van?!!! Ilyenkor mi a teendő?
-
kp78
veterán
Bélás N8-aknál is van ez a hiba? >> [link]

-
Langsam
aktív tag
AttisX. Köszi a Clear Black II témát, kiváló.
Azért az Áruház keresője nem semmi, ha nem írom be szóköz pontosan, nem találja. Segítettél múltkor a navi saját hang dolgában, érdekes hogy az Áruház azóta sem tud a progiról pedig gondolom azóta is létező Nokia szolgáltatás, legalábbis én nem találom. És mikor jön ugyanezen téma N86-ra is ?
(van 3 ilyen telefon a családban
) Üdv. -
MC Pite
veterán
válasz
simongab
üzenetére
Elküldött leveleket (vagy az egész mélfiókot) töröld.
Valaki NSU-val takarított, várjuk a leírását ((#21977) Energie X). Azért alkalmazásoknál is megnézheted mi van a C-n, vagy képet/videó.
Taylor, én is erre várok, aztán este/holnap rakom fel
.
30fps és makró módban AF már anna camera update óta megvannak, nem? Mármint a kamera tuning akkor csak a 90@95%, ugye? -
simongab
senior tag
Sziasztok
Anna van a telefonomon, Belle re nem akarok frissíteni, mert úgy tudom elveszteném a telepített fizetős de ajándék alkalmazásokat..igaz ez?
És az a gondom hogy a telefonmemória megtelt hobaüzenetet ad bekapcsolásnál, az áruházat nem tudom frissíteni. Mit lehet tenni, hogy csináljak rajta helyet. Alapértelmezetten semmit nem telepítettem, nem tudom mi foglalja a helyet...
Segítsetek
Üdv
Gábor -
semetka
őstag
Ezt PM-ben akartam.

-
TaylorPro
addikt
válasz
donceleger8
üzenetére
Ez nem változott, de ment róla a hibajelentés.
-
donceleger8
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
A videoplayer javításáról nincs véletlen információd?
Annán tökéletesen működött a filmek megállítása majd folytatása, de Belle óta a legtöbb film nem hajlandó megállítás után folytatódni. Pl egy bejövő hívás esetén automatikusan megállt a film, majd ha leraktuk akkor folytathattuk. Legalább is Annán. Most Bellen volt olyan, hogy néztük a filmet, már csak fél óra volt hátra, jött egy hívás, lebeszéltük amit le kellett, majd akartam folytatni és meg se moccant. Ekkor tapasztaltam ezt először, aztán gyorsan kipróbáltam más filmekkel is. Még csak beletekerni sem lehet, akkor is megáll.
Szóval ezzel kapcsolatban nincs valami jó híred, infód? Köszi
-
TaylorPro
addikt
Majd a honlapon légyszi értékeljétek a romot!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok a két firmware között mi a különbség euro3 ill. V5? Csak a nyelv? a 123mb az mindent tartalmaz ami kell,nem kevés egy kicsit a v2 ami nekem van fent most mintha több lett volna? köszi,aki feltette mik a tapasztalatok?
-
Pikkolo^^
addikt
Belle-hez van olyan program amivel mondjuk 2 óránként automatikusan változtatja a háttérképet?
-
djstavross
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Akkor ok, ha esetleg tapasztalok ilyet hamarabb is akkor már elkezdek valamire gyanakodni!
Kapcsolódási hiba alatt azt értem, hogy beszélünk, aztán egyszer csak 3 pitty és megszakad a vonal, aztán úgy emlékszem, hogy "Kapcsolódási hibát" ír ki a telefon.Eddig másnál nem fordult elő, csak GSM-re vagyok állítva!
És a telefonnal pedig úgy vagyok, hogy sajnos az LG-vel nagyon sok negatív tapasztalatom volt és nem szeretnék még1 hasonló kálváriát! Jobb félni mint megijedni alapon.
Kicsit kivoltam az miatt a telefon miatt. Öcsémé lett, erre reggel b*szta ébreszteni! -.-"Látom, hogy a srácok valami frissítésről susmusolnak. MI is ez pontosan? Honnan érhető el?
-
Spricccer
tag
na fent is van

eddig f×sza

-
Spricccer
tag
én az en-hun-t töltöm

-
válasz
djstavross
üzenetére
Azt hozzá kell tennem, hogy az N8 akkor adja be a kulcsot ha pl a bluetootal szarakodok, mert a gép fele eléggé problémás, nem mindig jó az adapter, bonyolult. Random tehát úgy hogy hozzá sem nyúlok nem indulgat újra, ki kell készíteni. Az E90 néha olyat is csinált, hogy magától, az elődei meg kb naponta full random. Már a 7650 is ezt játszotta - 6300 stb stb.... Symbiantól függetlenül. Tehát én ezt nem kezelném nokia problémának, de semmiképpen sem aggódnék. Ez kb olyan mint megvágtam az ujjam lehet hogy elfertőződött és levágják. Nem fogják.

Én is rányomtam akkor amikor nem kellett volna, nem lett végül baj, de tény és való, hogy páromén már nem piszkáltam. Kapcsolódási hiba alatt mit értesz? Sok féle dologra tudok gondolni.
Kicsit nekem úgy tűnsz mint aki most kezdte el a telefont és azt láttam éveken át, hogy vagy valaki megtanulja kezelni a dolgokat vagy elege lesz és leszarozza. Kitartás!

-
lizakd
tag
valóban!! akkor nyomassuk!!!!
-
gti16v
őstag
sziasztok,,,
a telómon az előre beállított ébresztések,random inaktívá válnak,+ a naptári bejegyzéseim is eltűnnek rendszeresen,,,,(úgy,hogy semmi szinkronizáció nem történik,sem restart) egyszer csak egyik perceben,ott van a másik órában már nincs... és ez többször egymás után is megismétlődik...
ez normál N8 tulajdonság?Tehát tapasztalt már valaki hasonlót? vagy esetleg a Taylor N8 CFW V3 -nak lehet hozzá köze?
köszönöm szépen.....
-
busman
veterán
Berényi saga vége?
-
Spricccer
tag
Már bekészítettem minden programot amit vissza kell tennem majd a V5-re

csak jönne máááááá

-
Spricccer
tag
az oldal nem található

-
busman
veterán
Van már?
-
Spricccer
tag
Klárikára....

-
djstavross
tag
Kicsit hülye kérdés, de mire várunk? :$ SymbianOS majd olvass vissza! Köszönöm!
-
semetka
őstag
Most látom Taylor aláírásában már V5 van. Milyen ez már?

Ide vele, mi is akarjuk.
-
Spricccer
tag
válasz
donceleger8
üzenetére
én meg a barátaim között rakom fel

-
djstavross
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Remélem tényleg ritka. Kicsit megijedtem, mert az LG-nél eléggé gyakori volt...:/ Attól tartottam, hogy a Belle-re frissítésnél rontottam el valamit, mert véletlenül amikor a suite azt írta, hogy ne nyúljak a telóhoz még ha a nyelvet is kéri akkor én ezt figyelmen kívül hagytam és le okéztam a magyart! :S Az nem para? A kapcsolódási hibára tudsz valamit mondani? Olvastam a blogod, hasznos!

-
MC Pite
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Mester, megint elb*tam a telefont (ms csomagból csak a levelezést raktam fel, de elqrta a levelezést, hiába toltam rá a full csomagot utána) így ha pár napon belül jön a 114, megvárnám a hr-et vele.
Mit tudsz ezügyben?
(érdekes, annát eg év alatt sose fektettem ki - igaz, bellén is hiányosság pótlásokkal sikerül...)
-
válasz
djstavross
üzenetére
még nem volt olyan nokiám ami nem restaltolt volna az általad leírt módon. Random dolog amúgy. Az N8 és az E90 az ami kilóg a sorból,mert nagyon ritkán csinálják. Azaz nem naponta.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Köszönöm az időjárás widgetes válaszokat viszont most találkoztam egy kicsit aggasztó jelenséggel! Ma töltés közben arra lettem figyelmes, hogy restartolt a telefon. Nokia logo aztán pont-pont-pont majd újra felállt a rendszer pin kód kérése nélkül! Ilyen fordult már elő valakinél? Miért csinálhatta? Belle-m van!
Aztán 1-2 alkalommal ha hosszasabban beszéltem a barátnőmmel akkor egyszer csak megszakadtunk és a telefonom csatlakozási hibát írt ki! Segítsetek! :$
Köszönöm és további szép napot!
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Kobak77
üzenetére
Akkor mégis elképzelhető, hogy az általad a 22010.-ben írt "Maximum User Storage" jelenti a c: méretét. Ezek szerint a full méret C7-nél alapból 350 MB lenne, az N8-nál max 135MB, phoenix okossággal lehet nagyobb.
C7-esként valszleg azért furcsállottam itt a c: meghajtó 100MB alatti szabad kapacitásával kapcsolatos sopánkodásokat.
De majd az okosok megerősítenek (v. cáfolnak).

-
Spricccer
tag
Ha már van új attisx téma jöhetne egy taylor féle V5 béla is...
-
Kobak77
aktív tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Hát épp azért írtam, hogy nem tudom, honnan csípheti le, mert olyan furák a számok. A mass storage-ből ugye tuti nem, mert az az E. A RAM ugyanannyi mindkettőben, szóval onnan nem jöhet (ráadásul az 256 MB, ami miatt a C7-nél eleve kilőve mint forrás). A ROM "elméletileg" nem lehet, mert ROM, gyakorlatilag viszont lehet, ennyire nem ástam bele magam. A fórumban többször írt 135 MB-nál nagyobb C szabad helyre vonatkozóan én arra tippelnék, hogy phoenix-es Taylor ROM-os flashelés lehet a háttérben. Én a hack és phoenix mentes N8-on még nemigen láttam 110 MB-nál többet.
-
attisx
addikt
Gyerekek, használjátok egészséggel...
@MC Pite
"Pontosabban 1× jött elő."
Akkor egyelőre fogjuk fel fícsörként...

@SymbianOS
Ajándék lónak ne nézd a fogát...

-
dave_gahan
aktív tag
válasz
karldergroße
üzenetére
A 22003-as hozzászólásod úgy értelmeztem, h 270 MB szabad helyed van a c:-n, ami a néhányak által 256 MB körül saccolt összmemória függvényében több, mint jó.
De akkor ezek szerint a 270MB-ot a c: összkapacitására értetted, amiből x használt, y, szabad. -
Kobak77
aktív tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Nem tudom, hogy honnan, miből csípi le, de a developer.nokia.com-on a következő áll:
Memory Functions
Maximum User Storage 350 MB (C7) 135 MB (N8)
Mass Storage Memory 8 GB (C7) 16 GB (N8)
ROM Memory 1 GB (C7) 512 MB (N8)
RAM Memory 256 MB (C7) 256 MB (N8) -
karldergroße
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
utópisztikus??
-
donceleger8
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Az X-plore kiírja a meghajtónkénti terület nagyságát.
Nálam ez a helyzet:
C 99,4MB/251,9MB
D 117,7MB/117,8MB
E 4,3GB/14,2GB
Z 0KB/0KBEz alapján gondolom a C mérete maximum 251,9 MB lehetne. A D meghajtó nem tudom micsoda, és a Z-n is vannak adatok, de valamiért 0-át ír méretnek.
-
matyi19
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
ezek alapján én tudtam rosszul

-
matyi19
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Úgy tudom, mindkét telefon esetében 256MB a C.:
ha nem így van, javítsatok ki...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
karldergroße
üzenetére
C7: 8 GB storage, 256 MB RAM, 1 GB ROM
N8: 16 GB storage, 256 MB RAM, 512 MB ROMMelyik érték mutatja a C: kapacitását? A C7 csak a ROM-ban jobb, de akkor 512MB-tal nagyobbnak kellene lennie a C: szabad helyünknek, mint az itt panaszkodóknak.
Én azt hittem, hogy a c: számára a belső (8 GB) memóriából van valamennyi kihasítva.Na megnéztem, nálam a C:-n 276 MB a használt, 214 MB a szabad memória.
-
karldergroße
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Nekem 270 MB a C7-en.
szerintem ez az egyik azon kevés szempont közül, ahol a C7 jobb.
-
rocks
aktív tag
Szevasztok!
A Bellét követöen nekem is lecsökkent a C-m ~ 80 MB-ra
C-n a szabad hely megnőtt!!!
Tegnap csináltam egy részleges visszaállítást. (április 01-re)
A dokumetumokat, és a készülékbeállításokat, alkalmazásokat állítottam vissza a többit kihagytam.Ma reggel beléptem a telepített alk.-ba és nem jelölte meg piros csillaggal sem az ozont, sem az m1 webtv-t stb.
Ennek ellenére sikerült mindent törölnöm amit eddig nem engedett!!!!
(ozon, webtv-k, postr, iwiw stb. amiket nem használok)
Emberek, megnőtt a tárhelyem és ismét kicsit 100 MB felett vagyok!!!! (104 MB-on)

-
dave_gahan
aktív tag
válasz
matyi19
üzenetére
Nálam soha sincs 3G módba kapcsolva, mindig GSM-en van. Ha mobilnetezni szeretnék, egyszerűen csak bekapcsolom a redőny lehúzása után az adatkapcsolatot és már megy is.
Más. A C7 C:memóriája is alapból annyi, mint az N8-nak? Csak mert nekem Belle-lel is 214,1 MB szabad helyem van a C:-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ÖSZÖNET! gyors, friss még, sok tapasztalat nincs, tehát annak tűnik. Azonban egyik szemem sír, a másik meg nevet...Örülök, hogy megújult a zene lejátszó! De volt probléma a régivel? Nokia már megint nem oda gyúrt, ahova kellene! Látom, bele tetted Ivo féle energia optimalizálót, tehát ez is jó! Videólejátszó? (Annán jobb volt...) Miért nem erre fejlesztettek? Továbbá, flash player! Csak mert pár napja az orrom elé toltak egy androidos HTC-t. És most nem kérek "vén kujon" kezdetű hsz.-at, de azon ment a Livejasmin kurva nézegetés, a mi szeretett N8-on meg még mindig nem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)