- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha volt róla szó, most nem volt időm visszaolvasni. Mióta az új Belle van a telefonomon állandóan felolvassa az SMS-eket szörnyű hangon. Nem találom hol lehet ezt kikapcsolni. Tudna valaki segíteni?
Köszi, Üdv. -
oggy71
tag
válasz
donceleger8 #20093 üzenetére
Köszi! Oda mentette nekem is! Ezt nem lehet vhogy átalakítani, hogy az images mappába mentse? Valamint ez a cleaner progi érdekelne..
-
Valaki ajánlhatna már egy rendszertisztító alkalmazást - ami nem a számítógépen fut.
Nálam az annán jelenleg 48megaram szabad, és a multkor 1,5megás progi frissítéskor bepofázott a rendszer, hogy nincs elég memória!
Egy olyan rutin kellene, amit pár naponta elindítva letörli a felesleges adatokat.
-
friss rendszer 84,3MB, de a C-n van pl a német,magyar szótár, a handy task,nimbuzz,energy pro,opera mini,data counter,youtube...
Egyéb 68mb
sis 93 mb
képek 6 mbdonceleger8! Nálam nincsenek mtv,natgeo és társai már és így ennyi. Rendszer és rendszer között van különbség,kinek ez kinek az van rajta gyárilag. Párom telója hard után tök más képet mutatott pl.
-
donceleger8
őstag
válasz
stewe780 #20090 üzenetére
Nálam is 60-70 mega volt, de most van 112.
Egy cleaner progit raktam fel, ami törölt kb 20-25 megát. Illetve csináltam Suiton keresztül egy újratelepítést, ezt követően engedte letörölni a gyári progikat, mint pl ozone, mtv stb...
Így további 20 mega szabadult fel.
Őszintén szólva nem tudom, hogy ez miatt vagy sem, de ezen kívül mást nem csináltam, és egyszer csak ennyi szabad helyem lett. Azóta is megvan, és kb 3 naponta lefuttatom a cleaner progit. -
-
oggy71
tag
Na újabb problémával szembesültem a belle óta
! Miért nem látja a sz. gép a frissítés óta készült fotókat? Egyszerűen sehol nem találom őket, de a telefonon meg láthatóak.., az images mappában csak a belle előtti fotók vannak. Kezdek kábrándulni ebből az új lányból!
-
stewe780
őstag
válasz
oggy71 #20089 üzenetére
Azt nem tudom, hogy nálad miért csak 71mb van a C-n, de az jobban érdekelne, hogy nálam miért csak 56?
A hozzászólásod miatt megnéztem az enyém, 100 felett volt Belle után, most meg 56. Ahhoz képest, hogy semmi megterhelőt nem raktam a C-re, baromira nem tudom hova ment el a szabad hely. A ComingNext widgetet, meg 5-6 alkalmazást tettem a c-re, amik eléggé kis méretűek (kisebb mint 1 mega). A nagyokat mind az E-re telepítettem. Böngészőből a cache-t töröltem. Mi marad még?
Memóriaadatokban az 1 mega felettiek:
Üzenetek 2,2mb
Képet: 7,7mb
SIS-alkalmazások: 86mb
Egyéb fájlok: 99MBMit tartalmaz az egyéb fájlok?
-
oggy71
tag
Milyen nyitott alkalmazás bezárót használtok bellén? Valamint az miért lehet, hogy csak 71mb helyem van aC-n? Előreis
-
Üdv világ!
Pár órája születtem újjá! Igen zöld vagyok, üdv E90 kamera!Én egy gyári szoft vagyok mindössze egy rom patcherrel megspékelve!
-
primera1
aktív tag
Üdv!
Az UMUHACK nevű progit használja vki?
Mert a telepítésnél elakadtam és kéne egy kis segítség
Előre is köszi
Üdv -
busman
veterán
N8 ra nincs valamilyen autoinstaller?
-
busman
veterán
Nektek mennyi ram van induláskor?
Nekem most kb 110 , két oldal widget meg operáról írok.... -
A norton-symbian miért nem megy bellén? A lite verziós patcher sem, a rendes verzió oké zöld az X, de nem telepíti az unsignedeket.
-
xedos
addikt
Tegnap gyári állapotra visszaállítottam, töröltettem mindent, újra felraktam - most nem eszi annyira az akksit! Egy éjszak alatt csak 96%-ra esett, nem 85-re...
-
attisx
addikt
válasz
Polarstar #20048 üzenetére
Azt nem merném de facto kijelenteni, hogy a gyárinál jobban vannak optimalizálva a témáim (persze törekszem rá), de pl. a "Revolve" összességében picit talán sötétebb színvilágú, mint a "Nokia Evolve", ezért OLED kijelzőnél tapasztalható némi üzemidő javulás.
És ha már szóba került az energia takarékosság, ajánlom figyelmedbe a következőt: ClearBlack
-
oggy71
tag
bocsesz
, nem akarom teleszemetelni a fórumot.., de megy a hdr.., most inkább eltűnök, s kitapasztalok mindent, minthogy hülyeségeket kérdezzek..
-
oggy71
tag
Milyen időjárásprogi jó bellére?
-
baradi
senior tag
Info keppen, aki esetleg meg Annat hasznal: van uj terkep verzio, lehet frissiteni.
Mas: Bellen van valami valtozas a gyari video lejatszoval? mert tobben jeleztek, hogy sok mindent nem visz, amit anna tudott...
Koszi
-
oggy71
tag
Imént feldobtam a trés bellét! Nagyon fura az anna után, de azért teccik így első látásra! Majd megszokom.. Jaés van kamerahang ki, ebben a függő verzióban
. Eddig ezt mér nem lehetett beletenni? Namindegy, úgynézki marad ez, az índítási kutykuruttyal, meg azzal pár trés baromsággal egyenlőre elleszek. Nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem, milyen.., de azért egyszer lehet tetetek rá egy függetlent.
Egy kérdés:Miért van az utólag telepített alkalmazások ikonjának sarkában egy piros csillag? Nem tetszik, nem lehet vhogy eltüntetni ezeket a vackokat? -
Géta
csendes tag
Mióta a Belle van a telón rettenetesen akadozik a you tube hangja.Másnak is,vagy valami beállítási hiba lehet? A kép egyébként jó,és másban/zene,filmek/ a hang is.Tud rá megoldást valaki?
-
Sifre
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit... Eladósorba került az N8-asom, részletek az aláírásomban.
-
Még egy apró pici érdekesség.
Taylor lapjáról elmentem egy témát venni a általa reklámozott emberkétől. /AttiX - revolve Gratula, nagyon szép a téma - talán a legjobb a gépen eddig, pedig van rajta jópár!/
Fura volt látni, hogy előtte az akku 64%-ot mutatott, majd némi wifi, stb használat után immár 78%ot.
Lehet, hogy pár téma jobban van megcsinálva, mint a gyári?
Van-e ekkora valódi különbség a témák rendszerhasználatában? -
válasz
kacsa7 #20024 üzenetére
Nem nagyon lehet minden jelből észrevenni egy másolatot.
Néztem a vaterán egy másolatot. Félelmetesen meg lett műtve egy eredetiről!
És még a szoftver sem akarta elsőre elárulni.
Ez a másolat a HDMI-ről bukott le. Még egy kártyahely volt benne!
Kretén kincsik! Agyukra ment a két, három kártya! /Amit meg kell érteni, mert ott bizony utcánként is lehet térerő kiesés, tehát eleve több a szolgáltató. És ez a bukta oka./
-
Sztbeni
őstag
belle-re van valami alternatív videolejátszó?
-
-
busman
veterán
Volt ma pár rejtélyes rebootom...wifi se nagyon talált jelet....wifikapcsoló nyomkodása után újraindult.
Kevés memóriára is panaszkodott... -
semetka
őstag
válasz
TaylorPro #20041 üzenetére
Én is remélem. Már most rakom félre a pénzt rá.
Persze az N8 mellé veszem meg nem adom el ezt se.
Nekem a megapixel maradhat, a video 1080p legyen, xenon maradjon és mondjuk 1,2-1,4 GHz proci jó lenne. Kijelző 3,8-4" és lépjünk előre felbontásban. Nekem csak ennyi kell. -
válasz
bringasisti #20035 üzenetére
Mellettünk egy csak akkor volt ott negyedszer és elég határozottan nyomta szöveget, hogy többet nem akarok bejönni a C2-vel. Én nem aggódok mert addig cserélik még jó nem lesz. 10 hónapos telefon, van idő hozni-vinni.
-
stewe780
őstag
Emberek! Ez a Nokia.hu félelmetesen lett. Szét akartam nézni a bt fülhallgatók között, de nem lehet. Mondom ok, nem találom, írjuk be a keresőbe: "bh-109". Nincs találat! Olyat, hogy bh-109 nem ismernek az oldalon. Akkor legyen "bh-609". na itt már van találat, mint C6-00 tartozék. Rákatt. És most ideírom az összes infót, amit meg lehet tudni a termékről:
"Ez a keskeny, karcsú fülhallgató ötvözi az ergonómikus kialakítást a kiváló hangminőséggel"És ennyi. Ettől többet képtelenség megtudni róla. Kattintok a képre a szövegre, semmi. Sehol egy link, hogy részletek specifikáció vagy bármi egyéb. Nem borzasztanak el számokkal, részletekbe menő adathalmazzal, se méret se tömeg se üzemidő...
Félelmetes!
-
Regirck
senior tag
Tudtok valami megoldást arra hogy a kint lévő időjárás és battery monitor 2 alkalmazás widgetje időnként nem frissit. Mit lehet ez ellen tenni?
-
imi290
aktív tag
üdv,én meg most nézem a telefonkönyvemet a telefonban,és pár névnél ott van a facebook képük ? hogy lehet ez ? pl van olyan hogy 'Géza2' akkor honnan tudja a telefon hogy az az ő képe ? érdekes... és mi van ha én nem szeretném a képeket ?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a adaffix alkalmazást?
Telepítettem ugyan, de nem tudom jól tettem-e. Pl. attól rettentem vissza, hogy nem kell elindítani, állandóan fut. Ez nem fogja sokkal hamarabb lemeríteni az aksit?
Meg vajon a használata milyen adatforgalommal jár, erről sehol nem olvasok. Állandóan generál adatforgalmat, vagy csak amikor hívnak, vagy csak amikor nincs benne a telefonkönyvemben a szám? Mert ugye a a Mbájt előfizetésem korlátozott forgalomra szól, nem mindegy..... -
Just486
senior tag
Szinte minden téves amit írtál.
Ezek a szar wrt appok szinte nem kerülnek munkába, hogy működjenek (olyanok is) Ezért is van/(volt) minden gagyi weboldalnak (axn player, portfolio, natgeo, stb..) egy egy appja a store -ban, mind WRT -ben. (WebRunTime, ez sokat elárulhat)
Abba bele se menjünk, hogy azon lovagolsz, hogy a smart nem okos, közben meg azt írod, hogy a smartphone attól smart, hogy viszi a facebookot. A facebook a legótvarabb Java képes telefonon is működik. Gondolom nagyjából pár éve, a "hype" kezdete óta ismerkedhetsz a dolgokkal komolyabban... -
ajani
aktív tag
válasz
Just486 #20017 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, hogy ha van kismillió alternatíva, akkor minek görcsöltek ezen a retardált szoftveren? Felesleges volt energiát és drága mérnökórákat ölni bele...
Az meg, hogy okostelefon, az egy másik téma. Eleve az okostelefon szó is rossz. Az angol smart szó nem okosat jelent. Egy smartphone attól smart, hogy kezel olyan dolgokat is, amit egy sima telefon nem. Például facebook-ot... -
xedos
addikt
Megőrülök!
Este feltöltöm, energia takarékos mód bekapcsolva, reggel battery monitort indítva 85%... Mi lehet a baj? Accuweathert widget fut fixen beállítva, nem gps-ezik. Email widget, de 21óra után nem frissít.fut még a coming next és s zenelejátszó.
Nokia energyvel nézve 0.36w a fogy. Ha alszik, akkor meg 0,11w néhány 0,4-es tüskével. Fesz: 3.69V -
kacsa7
őstag
válasz
matyi19 #20015 üzenetére
Ránézésre is szembetűnő a különbség. A kamu N8-ak kamerájánál pl nincs xenon, csak 1 béna kis led szerűség, meg az egész "dudor" máshogy néz ki, másrészt nem 12mpx. Ha láttál már élőben N8at (bemész 1 media marktba, T boltba v. bármi), akkor azonnal észreveszed h. gagyi másolat. Másrészt nyilván a rajta levő szoft is teljesen máshogy néz ki.
-
Assdak
őstag
Ha a Social profilokat csatoltam a névjegyzékhez, vissza lehet vonni valahogy?
-
gyurmau
tag
Egy kis segítséget kérnék,
V3-hoz honnan tudom letölteni a romot? -
Just486
senior tag
Az előző sem volt gyorsabb, ez az alkalmazás típusából adódik, a WRT ennyit tud. Hogy miért nem törik össze magukat a sietségtől, hogy újraírják, mondjuk Qt- ban? Hát, ezt te is megválaszoltad: Azért mert kismillió alternatíva elérhető helyette.
Azt aláírom, hogy lassú, és ezzel az alkalmazástípussal a Nokia saját magát járatja le, de könyörgöm. Az n8 egy okostelefon, ami... -
matyi19
őstag
Sziasztok, nem vagyok amatőr a telefonok világában, de azért mégis azt szeretném megkérdezni, hogy pl. nokia n8 esetében hogy jövök rá a legkönnyebben/egyszerűbben arra hogy a telefon nem eredeti....
pl. én a *#0000# , *#06# kódokra gondoltam, de ezzel 100-osan kiszürhető az hogy eredeti vagy sem...
köszönöm -
ajani
aktív tag
Hát ez a Nokia Közösségi (vajon nincs senki a nokiánál aki tud magyarul?) egy rakás sz@r. Lassú mint a dög, nem tud megnyitni semmit. Ment is a levesbe. Nem értem, hogy ha nem tudnak írni egy normálisat, miért nem vesznek egyet (facinate/fmobi) ?
Vagy már annyira leálltak a symbian-ról, hogy unatkozó gyakornokok fejlesztgetik ezeket a gagyi programokat?
Elkeserítő. Bocs a kirohanásért, de ez már tényleg katasztrófa. -
Regirck
senior tag
A Belle gyári böngészőjében nem lehet valahogy kikapcsolni a másolást? Az ott tartom az ujjam egy kicsit mert olvasok majd húznám tovább de kijelöli a szöveget. Ez kicsit zavaró mert ritkábban jelölök ki mint, hogy scrolloznék.
-
Regirck
senior tag
A Belle gyári böngészőjében nem lehet valahogy kikapcsolni a másolást? Az ott tartom az ujjam egy kicsit mert olvasok majd húznám tovább de kijelöli a szöveget. Ez kicsit zavaró mert ritkábban jelölök ki mint, hogy scrolloznék.
-
-
Cool Hand
tag
Gondoltam kipróbálom ezt a Nokia Socialt, hát lassan tényleg csalódnom kell a nokiában, ekkora el**************** fost... Lassú mint a tetű, nem ezt várná az ember... Névjegyzékemet is meghülyítette, össze-vissza ugrál tőle. Simán fos!
Eddig türelmes voltam a Nokiával szemben de már lassan kezdem elveszteni a hitem benne
-
SuNrisE010
tag
Most a V2-es Belle van a telefonom ,hogy tudnám felrakni az eredeti módosítatlant?
-
Aki képben van érti:
Bevittük, 1 óra múlva SMS- hogy kész. BT hiba megoldva, szűz belle, oké, kapott BT-n egy átmenetes képet javult e a lilulás, hát a szemem kiverte a lila, de ez nem picit volt az, ez egyenesen katasztrófa volt, párom is mondta ez rosszabb mint valaha. Azt mondták ha van még kijelzőjük beletehetik, bólintottam, de nem volt, tehát viszik a központi szervizbe. 6-8 nap és kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest