- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
Silverr #37260 üzenetére
Hááát, én spec 31-et találtam...
Ezt azért nem mondanám soknak -
Francia91
veterán
válasz
Silverr #36404 üzenetére
- Kikapcsolt allapotban is mukodo ebreszto (sokszor hasznos)
- FM Transmitter. Tudom, ez nem OS kerdese, vmiert megis csak a Nokia tette bele a Symbian-os telefonjaiba. Nekem pl nagyon jol jon a transmitter, surun hasznalom.
- Vegyuk a 808-ast: egymagos ARM11-es 1,3 GHz-es processzor, es ennek ellenere gyonyoru minosegu 1080p videot rogzit, ami meg ma is megallja a helyet. Tudom, most majd jon, hogy van mellette egy grafikus mag is, de a tobbi telefonban is van, raadasul a Broadcom BCM2763 mar akkor sem volt vmi modern cucc, ma meg ennel sokkal erosebb GPU-k vannak az also kategorias telefonokban is. Es azok a tobbmagos "csodak" sokszor 720p-ben sem tudnak rogziteni, vagy ha megis, meg az N8-as 720p videojanak minoseget sem erik el.... Szoftveres optimalizacio, biztosan kellett a dologhoz, tobb kulfoldi oldalon is megjegyeztek, hogy azert nem semmi optimalizalast hajthattak vegre az OS-ben, hogy a hardver ellenere igy boldoguljon az 1080p-s tartalmakkal.
Egyenlore ennyit tudok hozzafuzni.Ahhh, ez a szar ketszer kuldte el.... Azt hittem lefagytam, a kuldest mar nem lattam, kilepett az Opera......
-
Francia91
veterán
válasz
Silverr #36404 üzenetére
Mondjuk kikapcsolt allapotban is mukodo ebreszto. Ebreszt, aztan megkerdezi, hogy bekapcsolod-e a telefont, vagy sem.
FM Transmitter. Tudom, ez nem OS kerdese lenne, de megsem latok sem Android, sem WinPhone rendszeru telefonokon FM Transmittert. Pedig rem egyszeru lenne megcsinalniuk, raadasul szerintem marha hasznos funkcio, nekem legalabbis.
Na meg ott a Nokia 808-as. Tekintsuk a hardvert: 1,3 GHz-es egymagos processzor, megis gyonyoru 1080p videot vesz fel, ma meg egy tobbmagos "csoda" sokszor a 720p-re sem kepes. Vagy korlatozas, vagy mas miatt, de azert kerem. Ahhoz, hogy ilyen videot vegyen fel, kellett egy pici optimalizacio...
Tudom, most jon, hogy ott van hozza egy grafikus mag, de a tobbi telefonban is ott van, raadasul ennel sokkal fejlettebb, es a 808 processzora sem a csucs volt akkor
Na meg sokan hianyoljak az AMOLED kijelzokon levo keszenleti orat az N8 es a 808 utan, aki ezekrol a telefonokrol valtott Droidra vagy WP-re. Es ott nincs, akkor sem, ha a keszulekben AMOLED van. Bar programmal lehet, hogy elerheto, de alapbol nincs. -
baradi
senior tag
válasz
Silverr #33512 üzenetére
Varjuk ki, de valamilyen formaban a Nokia nev meg fog jelenni a termekeken, ez szinte boritekolhato, mert az elejen kell a huzo nev a mobilos szegmensben, ami mar beleivodott az emberek fejebe. Ahogy ezt anno a Sony-Ericsson is csinalta. Aztan szepen el mertek hagyni a nagy mobilos nevet, es ma mar Sony. Csak nem gondolod, hogy a Nokia nevet egyik naprol a masikra elhagyjak? Nem ezert vettek meg, hidd el...
-
T. I.
senior tag
válasz
Silverr #33475 üzenetére
Szerintem meg a symbian nemcsak eldobott, de kiforrott op. rendszer is. Nekem nincs szükségem arra, hogy naponta, hetente frissítgesem a telót (mondjuk a T-mobile sem tesz sokat ennek érdekében). A meglévő extrák meg sok esetben így is túltesznek pl. egy (szintén eldobott) WP7.8-as op. rendszerű készülék tudásán.
Emellett a hardver is lehet elavult, de szerintem arra a symbiant tökéletesen optimalizálták. Nálam legalábbis nem akad, nem fagy. Nincs eyecandy persze, de bizonyos életkor felett (részemről 30) asszem ez már nem számít.
Én is osztom azt a nézetet, hogy multimédiára droid tablet, munkára win7 laptop, napi egyéb használatra (telefon, sms, +fotó/videó) N8 a zsebben. -
gretzky77
veterán
válasz
Silverr #33462 üzenetére
Ne haragudj 808-ra váltottam N8-ról,és a semmivel sem jobb mint az N8 kicsit erős azért! Nem istenitem mivel úgy gondolom felnött emberek el tudják dönteni mi a jó nekik! Nekem nem kell a játék meg a millió program,az igényeim ezen részét kiélem a droidos Tabomon! Mail,net,telefon,zene,navi,fénykép,videó ezekre nekem tökéletesen megfelel a 808 és majd ha már teljesen megadja magát jöhet a 1020! ÉN viszont telefonon mindennapi használatra nem kérek droidot! Ez az én véleményem és szerintem a programok játékok kivételével a 808 nem vall szégyent a droidhoz képest! Nem akarok vitázni mert milliószor leirtam már mindenkinek szíve joga és izlése eldönteni,hogy neki mi a jó!
Elims te is fogadd el mások döntését,változnak az idők,volt pár hétig lumia 520-am és annyi pénzért igenis jó kis készülék nem hulladék!
-
fmohacsi
csendes tag
válasz
Silverr #33300 üzenetére
Kösz a gyors választ.
Egyfolytában azt íra, hogy húzzam ki az usb-t nyomjam 8 másodpercig a bekapcsgombot.
Megcsinálom, de utána megint ezt csinálja.(kipróbáltam mindkét módót+ downgade-t)Közben nekiálltam Product Support Tool For Store 5.0 val letölteni a gyárit. 1.56 Gb.
-
janek69
senior tag
válasz
Silverr #33164 üzenetére
Na látod erre jöhetnék azzal,hogy minek kell egy ekkora készüléken filmet nézni??? Leülök a TV elé és megnézem. Ki a f..szom netezik ezen folyamatosan mikor van laptop meg 7" tabletem .....,ha egy cég címét meg akarom keresni guglival akkor tökéletes. Ahogy írtad az igények mások. Nem is kell ezt nagyon ragozni. Hogy miért androidost írtam? Mert a legtöbb szemét hardver azzal jön ki,csak ennyi,persze,hogy az oprendszernek semmi köze hozzá,hogy hulladék minőségű hardveren fut.
-
válasz
Silverr #32611 üzenetére
Teljesen egyértelmű mint látható.
A telefon telefon marad.
A multimédia meg multimédia.Akinek a net kell, az netképesebb gépet vegyen.
Aki döntően a képet,videót használja az vegyen kamerás mobilt. Sajnos még nincs igazán jó ötvözet.Ami várható erre az a legjobb összettet gép talán az új EOS lesz.
A Blackberry is készül még idén az A10 Aristoval. Jobb kamerás és élből vakus mobil lesz. És nem fut rajta windows!
Sem a jolla, sem a Firefox mobil nem készült még ilyen készülékkel.
Várható, hogy a Sony még bedob valami öszvért.
A számszong pedig a végleteket hajszolja. A végeredmény még kicsit kusza... -
Elims
veterán
válasz
Silverr #32603 üzenetére
Nekem is volt már legalább 40-50 telefonom -lehet,hogy 70-80-,ezekben volt sok symbianos is és azt mondom,nem potyára symbian a rendszer neve.
Lehet,hogy már "elavult" és van tőle nagyobb kijelzőjű,de ennyire összerakott nem igen.. Esetleg n95,6310i,de ez már más téma.Azalatt a pár év alatt,összeraktak rá annyi alkalmazást,hogy nehéz lenne megunni.
Szab: ha sikerül választanod és ha n8-at veszel,írj be ide pár nap után légyszives..
Szerk.:
az opera mini-vel szerintem simán lehet olvasgatni. -
Szab24
tag
-
válasz
Silverr #31837 üzenetére
Úgy akartam, amikor a phoneix kérte hogy húzzam le meg 8 mp kikapcs aztán vissza onnantól rádugom és kapok egy hibaüzenetet és nem tudja megcsinálni. Ellenben a telón a belle refresht 0-zza úgyhogy mindent vissza kell rakni... :/
Pikkolo^^: Nem tudom a v7-nek mi volt az alapja (belle?) én idáig csak gyárit használtam. Nekem csak az tűnt fel, hogy Anna után a következő hölgyeménnyel kakibb képeket lehet csinálni :/
-
válasz
Silverr #31832 üzenetére
Próbáltam már, de a phoenix nem tudja megcsinálni
Pikkolo^^: Ugye ez gyárilag ilyen, sajna nem Taylortol függ.
viszont azt elég érdekesnek tartom, hogy minőségromláson kívül én anno szórakoztam a vakuval is
Mégpedig a régi K810-esemmel gyakran csináltam hófehér képeket ha kb 10 cm-re volt egy nagy területtől a teló és úgy fényképeztem. Ez Annán nem fordult elő, nem tudtam ezt a jelenséget produkálni! Hiába villant a vaku, valahogy jó lett a képe, nem egy nagy fehér zaj volt és láttam a tapétán a mintázatot
Belle és Belle Refresh-en pedig 10-cmre trtom akkor naagy fehér paca, a kép szélein látszik vmi a tapétából....
-
Elims
veterán
válasz
Silverr #31280 üzenetére
Köszi!
Matyi: én is csatlakoznék a többiekhez és azt mondom,ne próbálkozz utángyártottal.
Legutóljára a n95-be vettem gyáribak tűnőt az ebay-ről.Senki nem mondaná meg,hogy kamu,még a doboza is gyári nokiának néz ki,nem csak a hologram.
Kb. 3hónapot ment másod telefonként,ma már be sem kapcsol vele a telefon.Amíg működött annyit sem bírt mint a több éves gyári.
Ha kell vkinek -bár kinek kellene-,írjon rám és elküldöm neki.Nokia dobozban.. -
schumy1
aktív tag
válasz
Silverr #30547 üzenetére
Mondom próbáltam én már mindent, a Facialt is. Azt se értem ha ír valaki face programot akkor miért nincs benne a megosztás lehetőség, miért nem lehet teljes értékű mint a pc-n?
Az opera mini, mobile-t tök jól lehet kezelni és a scrollozás se akad. A Belle menü scrollozást gondoltam, hogy szinte sehol nem akad olyan látványosan mint a menünél a telefon.
A touch.facebook.com kinézetre tökéletes is lenne, de problémás a használata, ha meg üzenetet akarom megnézni akkor a végtelenségig tölt. Valószínű a böngésző gyengéje, mint hogy az is hogy kicsik a betűk nagyítani meg nem lehet. Na mindegy, lehet hogy csak én vagyok egyedül ezzel a gonddal. -
schumy1
aktív tag
válasz
Silverr #27544 üzenetére
Van facial is? Nem facinate-t akartál írni? Jelenleg ott tartok,hogy a facinate jobb mint az fmobi,de az oldalak megosztása még mindig hiányzik mind a kettőből. Pld. van a kedvenceim között egy oldal és azt idönként megosztom hogy más is lássa, olyan reklámként, de ezt csak pc-n tudom megtenni.
-
Declare
őstag
válasz
Silverr #25428 üzenetére
Hát nagyon irigyellek....én olyan dühös vagyok most a nokiára hogy hihettelen....állandóan ezzel a franccal bosszankodom, várom, hogy cseréljék stb....az előző n73 as telóm aminek az alján volt a nagy bumszli csatlakozó az 4 évig bírta és ott sem a füles ment tönkre....menjenek a fenébe....
bocs a kirohanásomért, de én eddig mindig kiálltam a nokia mellett, de ez most baromira felbosszant (apróság, tudom egy telefon esetében de ezek az apróságok amik legalább olyan fontosak mint a fő dolgok...) ráadásul nem is tudom, hogy ez az 4. számla is megvan e a fülesről.....
-
kacsa7
őstag
válasz
Silverr #22835 üzenetére
De a feladatkezelő legalább gizdábban mutat
Igazából funkcionalitásban nem látok óriási előrelépést egyik téren sem. Szép h. a böngésző 157 pont helyett 257-et kap a html5test.com-on, csak épp használat közben nem érezni h. bármi előrelépés történt volna.
Tudom, én vagyok a telhetetlen
Ettől függetlenül ez nem Taylor munkásságának a ledegradálása. Legalább van aki még foglalkozik ezzel az egésszel.Szimplán a 600mhz-es galaxy minin még mindig fényévekkel jobban lehet netezni, laggmentes az egész stb. Nem igazán értem h. 680mhz-el + külön gpu-val ezt a szintet h. nem lehet hozni. Pedig ez már a sokadik "próbálkozás". Kíváncsi lennék h. akár a 808-on akár a 700-as szérián 1.3ghz-el, 512mb rammal gyorsabb-e a történet, v. szimplán szerencsétlenek a nokiánál.
-
-
-
stewe780
őstag
válasz
Silverr #13746 üzenetére
Szerintem hallgass bele egy fülhallgatóval, hogy az tényleg sztereó-e, mert nekem az a tippem, hogy nem. Az FM adókra nem jellemző, hogy sztereó vételminőségből hirtelen 1szerűen elveszik a jel. Először átmegy monóba, majd azután tűnik el az adás. Amúgy a 3-4 méter nálam is megvan, csak nem sztereo.
-
válasz
Silverr #12750 üzenetére
File -> Manage connections -> No connectiont tedd felülre
File -> Open product -> RM-596
Flashing -> Firmware update -> Dead phone USB flashing pipa be
Indítsd el a flasht.Húzd le a telefont, dugd be újra, és nyomd meg röviden a bekapcsgombot. Ha a Windows új hardvert érzékel (USB boot ROM vagy hasonló néven), akkor nyert ügyed van.
Ha nem ez történik, próbáld 10 másodpercig nyomvatartani a bekapcsgombot, és kezdd újra.
BTW nem tudom ez milyen Phoenix verzió, de a nokiaprogramokról biztosan működőt is tudsz leszedni. Illetve pár hozzászólással ezelőtt is volt linkelve jóféle...
-
Declare
őstag
válasz
Silverr #10697 üzenetére
zsííír, ezt lehet én is kipróbálom !! Először mondom mi a rossebnek 3 képernyő, be sem tudom tölteni....3-4 napja van meg a teló, már nem kérdezek ilyeneket
lenne pár kérdésem:
- xenon vakut nem lehet lámpaként használni ?
- skype nak nem lehet valahogy widgetet csinálni? Találtam egy oldalt ahonnan le lehetett tölteni n8 hoz skype widgetet, le is szedtem egy wgt fájl, de mit lehet azzal kezdeni?(más: nem tudom mit állítgattam, de valahogy jó most az e-mail. Zenél ha jön üzenet, annyi a szépséghiba, hogy nem jelzi a kis lélegző gomb...na de nem vagyok ennyire telhetetlen
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest