- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
válasz
Peat76 #17820 üzenetére
Anno elég nagy telóbuherátor voltam, mára ez kissé leapadt, úgyhogy némi seítség kéne, mert a leírás nem egyértelmű. A szöveg RM-675-öt emleget, a screenshot-ok meg RM596-ot, most akkor hogy is van ez?
Peat76, ha kérhetem, egy kicsit segíts be
A teló semmire nem reagál, hiába nyomom a bekapcs gombot, mikor a Phoenix kéri.
Köszi! -
Tappancs2001
senior tag
válasz
Peat76 #17728 üzenetére
Szia! Leszedtem a gépre a phoenixet, kerestem alá product code-ot, de a telefon színéhez (ezüstfehér) passzolót nem. Ha egy másik színhez (pl. zöld) magyar nyelvet tartlmazó euro 3 product code-ot próbálok a phonix alá telepíteni, akkor mi fog történni. Még egy kérdés: honnan tudnám letölteni a telefonra a legújabb nem hivatalos, magyar nyelvű belle op. rendszert? Előre is köszi a válaszokat.
-
válasz
Peat76 #13402 üzenetére
Ugy tunik, eddig csak a hivatalos oldalon lehet megvenni.
Lehet, hogy az Ovi Store jovahagyasara var, azert nem jelent meg meg ott. -
kp78
addikt
-
kacsa7
őstag
válasz
Peat76 #12496 üzenetére
áááááááááááá
ez fájt.
Amikor elindítod a telepítőt, megkérdezi h. hova telepítse és ott a C-t, azaz a nand flasht választod. Ne haragudj, de ennél ovisabban már nem tudom elmondani. (az alap qt-nél nem lehet választani, de az összes többi összetevőnél, mint pl a mobility, a webkit és a qmlviewer igen)
-
atoth
aktív tag
válasz
Peat76 #12377 üzenetére
Igen. Amikor frissítést nyomtam, akkor pörgött egy kicsit, majd újraindult és felkínált az Anna 1/2 és 2/2 frissítéseket, mint kötelezőt. Emellett két nem kötelezőt (Közösségi és egy másik, amire nem emlékszem). Az egészet engedélyeztem, elindítottam, felment hiba nélkül. Egy kis pánik volt (Menü gomb nem működött), de egy újraindítás helyre rakta.
-
Declare
őstag
válasz
Peat76 #11986 üzenetére
És gondolod, hogy ez csak a nokiára igaz? Vegyél egy tag heuer meridiist, na ott nem fog lilulni a kijelző, ha mégis, biztos körülugrálnak a szervízben
Amúgy nem hiszem, hogy elküldik lilulós kijelzőcserére és betesznek egy másik lilulósat. Én biztos beadnám garanciás cserére, ha olyan lila képe lenne, mint valaki linkelte. Nekem szerencsére csak ha fényerőt csökkenti a teló, akkor egy pillanatra lehet látni lila beütést, ami el is tűnik, de ez nem zavaró és ha jól tudom ennél a display nél ez normális.
-
gyurmau
tag
válasz
Peat76 #11309 üzenetére
Igazság szerint pont az a lényege, hogy automatikusan elinduljon és átvegye a kezdőlap szerepét. Nekem csak uninstallal sikerült leállítanom. Így persze újra kell installálni, de megmarad az összes beállítás, vagyis reinstall után pont úgy fog kinézni, mint ahogy előtte, és a szériaszámot sem kéri újból, ha közben nem csinál az ember egy komolyabb resetet.
-
tibike8
őstag
válasz
Peat76 #11309 üzenetére
Ki lehet azt lőni, de valóban nem egy baráti megoldás. Egy feladatkezelőben kinyomod és ahogy kezdi egyből visszatölteni, megint kinyomod és 3-4 próba után kilőve marad. Vagy beállítod, hogy betöltés után álljon le és előbb utóbb leáll magától. Nem szerencsés így de én sem tudok jobbat. Simán kilépést nem találtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest