- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Hát akkor Március szerintem, mire elér hozzánk is, mert ahogy kivettem China kapja meg először és után az egész világ.
Nem tudom, hogy direkt csinálják, hogy fogyjon a Lumia vagy tényleg még fejlesztik. Szerintem mindkettő mert ahogy láttam, most a widgeteket is átszabták kicsit és még reméljük sok mindent ha nem is átszabnak de a testre szabhatóságot bővítik...
-
attisx
addikt
"nincs más egyelőre"
Azért ez így nem teljesen igaz. Pl. Ha elég gyors vagy áttudsz váltani teljes verzióra (ezzel érdekes módon nincs probléma), illetve Opera Minivel jó a mobil verzió is.
BTW, kb. két hónapja írtam indexéknek ez ügyben egy tisztelet teljes levelet, de még csak válaszra se méltattak...
-
Misály
addikt
"(kezdjük ott, hogy az UI elemek nem lecsúsznak, hanem csak ott vannak statikusan, eleve bénán néz ki)"
Ez azert eleg szubjektiv
"az új SMS-re... Ééés... 1 frame home screen, 1 frame fekete semmi, aztán beugrik az SMS néző..."
Nyisd ki a szemed mert ott van az ahitott attunesed.
-
karldergroße
senior tag
- Lehet huzigálni őrült módjára a home screen-t, aminek igazából semmi haszna sincs, max. kettő: a) a *tetszőleges-mobilplatform*-fanok nem tudják azt mondani, hogy "lassú az egész" (holott by-design mozgott a PR1.x-en úgy, ahogy); b) amikor csak reflexből húzod elő a telefonod, és nem is tudod mit akarsz, tudsz elcseszni játszani vele pár másodpercet.
Ez különösen az Android-fanoknak volt egy vesszőparipája, túl sok haszna nincs...- Calendar osztott képernyős. Nem kell "belemennI" egy napba, hogy lásd az eseményeket.
Viszont nem lehet másolni a bejegyzéseket, ami (nekem) nagyon rossz.
- Mail kliens már nem szaggat istentelenül, a PR1.x-es egy katasztrófa volt. Ez gördül szépen.
Valóban jobb lett.
- Felbukkant pár TrueType betűtípus, pár weboldal szebb (gyári meg Opera böngészőben is)
Valószínű ezért nehezebb Nokiapure-osítani, ezért kell sokkal több betűtípus most már a Resource/Fonts mappába.
- Az agyonistenített portrait QWERTY, és végre splitscreen (nem mindenütt)
Hol splitscreen, hol nem, és az álló qwertz szerintem használhatatlan - legalábbis hibamentesen
- Érzésre picit gyorsabb.
Nem, inkább lassabb.Továbbiak:
- Jobban eszi az aksit.
- A naplóba nem menti el az összes eseményt.
- Van Internetes rádió (hogy mire jó, más kérdés)
- A legnagyobb javulás, ezzel kellett volna kezdeni:a listából több elem kijelölése rendkívül egyszerűvé vált, vére átvette azt a symbian, amit az s40 is tudott, kis négyzetek bepipálása
- Képek mappa sokkal jobb.
- Van NFC (állítólag ez még jól fog jönni...)Egy csomó gólhelyzetet azonban kihagytak, ahol még lett volna javítanivaló, de erről majd később, most nincs rá időm.
-
emre33
addikt
-
atoth
aktív tag
A hangkódolás/dekódolás chip szinten megy, kizártnak tartom, hogy az operációs rendszernek túl sok köze lenne hozzá. Ha vezérelhető is, akkor az valahol nagyon mélyen van a Symbianon belül elrejtve. Egy alkalmazásfejlesztő számára ez gyakorlatilag hardver szintet jelent.De szerintem a Nokián belül sem lenne könnyű olyan embert találni, aki adekvát választ tud adni a kérdésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest