- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
-
Zoliee
senior tag
válasz Partyface007 #2898 üzenetére
Kösz az infót.
Képek: Lehet még játszanom kellene a beállításokkal, hogy jó legyen.
Videó: Nekem is kihagyott a hang pár mp-et, de ahogy áttettem belső mentésre, megjavult. Az a furcsa, hogy a videó szinei, totál rendben vannak, ilyen minőséget vártam volna a fotóktól is. Tehát lehet én csinálok vmit rosszul. -
Zoliee
senior tag
válasz kbyte1024 #2892 üzenetére
Igen, többet. Nagyon nem lehetek béndzsa, hisz mindent auto-n hagyva, napfényes időben, az osztrák hegyekben... Sajnáltam, hogy nem vittem a Pana fényképezőm.
A saját kijelzőjén megnézve tuti a kép, de monitoron, tv-n már nem tetszik.
Viszont videója az szuper.[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
válasz viewdetails #2894 üzenetére
Töltőfejre.
-
HaZse
őstag
Próbáld meg ide-oda helyezni a töltőpadon a telefont. Mondjuk nekem DT-900-asom van és az tökéletesen megy.
A csatlakozót is nézd meg, hátha nem jó az érintkezés.
Nekem mikor legelőször kipróbáltam nekem sem ment, mert a töltőfejbe menó kábel nem volt teljesen bedugva.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Zoliee
senior tag
-
Zoliee
senior tag
Korábban szó volt, hogy valakinek nem megy a vezeték nélküli töltés. Hát sajnos nekem sem megy. Nokia DT601-el meg se mukkan. Asszony 735-ösét tölti rendesen.
-
Aurig@
őstag
válasz viewdetails #2886 üzenetére
Nincs, tök üres a menü!
-
Gábor-KJ
őstag
Ha új a készüléked, akkor valószínűleg a háttérben tölti az alap alkalmazásokat és frissíti azokat, így amire éppen ráböktél az kb. 5-10perc múlva kerűl sorra - ilyenkor van kiírva a "folyamatban" állapot.
Ez a szerver téma max valami nagy frissítési hullám közben fordulhatna elő, de jelen esetben semmiképpen.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
őstag
válasz viewdetails #2880 üzenetére
Nincsmit Kíváncsi vagyok CV mikor kapja meg...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Miért nem lehet az Áruházhoz kapcsolódni? Vagyis lehet, csak nem tudok letölteni semmit sem. Tudok keresni is meg minden, el tudom olvasni a véleményeket stb. De, amikor letöltenék valamit kiírja, hogy folyamatban, de csak várakozik. Wi-fi-n keresztül töltenék le alkalmazást, de nem igazán akarja. A kapcsolat biztos, hogy OK, mivel Internet Exploreren keresztül hibátlanul megy minden. Bármit meg tudok nézni, el tudok olvasni. De az Áruház nagyon akaratos egy jószág.
Várom az ötleteket.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz viewdetails #2878 üzenetére
Operációs rendszer verziószáma: 8.10.15116.125
Belső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14251.55002* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
viewdetails
addikt
Aki Insiderből tette fel a GDR2-t Denimre, annak mi a verziószáma, 8.10.15148.160 ?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
HaZse
őstag
Rég írtam ide, de most 2 dolog miatt kérném a nálam okosabbak segítségét/tapasztalatát.
1: A régen párosított és már nem használt bluetooth eszközöket hogyan tudom kitörölni a listából?
2: Vettem a QI töltőpadot. Normális jelenség, hogy a padon melegszik a telefon? Nem fog valamik tönkremenni benne? (Nokia DT-900 a töltőpad)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
mirci18
addikt
Ezért lepődtem meg mert általában 2-3 év után már nem adnak ki frissítéseket.
Sőt sokszor ez leszűköl 1.5 évre.
Mondjuk ahogy látom egyre többször adnak ki a telefonokhoz rossz és hibás frissítéseket amik a telefont lassítják.Így sokszor nem is érdemes a frissítést várni.Másik 5 év alatt annyit változik a telefonok hardvere hogy sok új program amit most írnak el sem futnak a régebbi telefonokon.
Azt androidnál tapasztaltam.
Hiába egy rendszer van az összes telefonon csak szanaszét buherálva.
Wp-nél meg ugyebár a 7-es verziókra nincsenek új szoftverek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zzola
titán
válasz Neurotoxin #2871 üzenetére
Értem. Csak azért kérdeztem, mert MS 5 év szoftver támogatást ígért a készülékeire. A 830 meg ugye Nokia, annak ellenére hogy már a MS égisze alatt gyártották...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Azt elképzelhetőnek tartjátok, hogy a MS a saját márkaneves készülékeire tovább biztosítja a frissíthetőség lehetőségét? Gondolok itt a Luma 640/640 XL-re...tudom, ugyanaz a hardver, de még is...
-
zzola
titán
Sziasztok!
Hol tudnék hozzájutni gyártói garanciával legolcsóbban ehhez a készülékhez? Miliio +1 GSM bolt van, de csak a Nextel-t ismerem, mint megbízható boltot! Köszi!
-
totj80
tag
válasz Gábor-KJ #2858 üzenetére
Iphone-t használok már évek óta, kisebb megszakitásokkal,de mindig visszatérek a "kicsapongások" után
Ami még nagyon bejön az a BB10 es rendszer, de nekem az iphone áll teljesen kézre.
Viszont az androidtól irtózom, semmi nem jöhet szóba amin olyan robotos cucc vanEz a kis Nokia pedig tökéletes lesz a hugomnak.
viewdetails: meglehet, de hidd el a telefonra értettem
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
-
csabiks
senior tag
Ti milyen témát használtok?
Nekem narancs a hátlap, és valamiért csak a fehér-narancs / fekete-narancs témákat használom, a többi nem nagyon tetszik.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
pezs89
tag
válasz viewdetails #2840 üzenetére
Készülék tegnap leadva, a szervizes megnézte, valszeg szimpla panel csere lesz, viszont 8-10 munkanapot mondtak a javításra szal addig egy "jó" kis l630 lesz használva.
-
Gábor-KJ
őstag
Jahhh - ne aggódj én is kb. 1-2 éve írom úgy ahogy kell, mert szerintem simán N betűvel kellene írni.
Na sebaj...
Egyébként milyen készülék nálad az első amit használsz, amihez képest ennek tEsóphone-nak kellett lennie?
Csabiks: Ahogy mondod, ennek a billentyűzete iszonyat jó, androidon állandóan elütések vannak stb. - talán az iPhone amin még jó a gépelés, de a droid liga valóban egy vicc.
A 2G inkább csak akkor érződik annyira rossznak, amikor éppen átvált beszélgetés közben - akkor lehet érezni, de igazából egyik telefonon sem egy leányálom a visszalépés hangminőség tekintetében.
Hangszóró meg lehet, hogy nem annyira hangos, pl. egy Moto G2 igaz, hogy hangosabb, de ott elég sűrű a túlvezérelt hangerő miatti berecsegős beszédhangszóró cseréje.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
viewdetails
addikt
válasz kinedeck #2855 üzenetére
kinedeck
Just to be sure: a felső hangszóró és az előlapi kamera közötti 3x3 mm részről beszélünk (van olyan fólia, ami takarja). Esetleg koszolódás ugyanott?totj80
"Tetszik-tetszik, de nem az igazi nekem, valahogy, valami nem stimmel, pedig tényleg nagyon jó telefon."
Hasonlókat szoktak mondani a thaiföldi ladyboy-okról...[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
csabiks
senior tag
Rég szóltam hozzá, az elmúlt hónap tapasztalaim: a telefon nálam egyetlen egyszer indult magától újra (közvetlenül egy frissítés után), azóta stabilan és biztosan üzemel. A billentyűzet annyira kényelmes és jól használható, ilyen szempontból köröket ver bármire amit androidon használtam (gyári Samsung vagy gyári Sony vagy swiftkey vagy Google billentyűzet). Az üzemidő nálam stabilan 2 nap sok nyomkodással, állandó mobilnet és wifivel. A hangminőség 3g v 4g esetén kitűnő, 2gn elég sivár a minőség. A másik félt én kicsit halkabbnak hallom mint az eddigi készülékeimen, de ettől függetlenül nincs vele bajom. A kamera nálam gyors, és szép képeket készít. A kijelzőre én nem tettem semmit, munkában is csak úgy natúr a zsebembe van, és nincs rajta semmilyen karc. Nagyon elégedett vagyok, és bárkinek bátran ajánlom!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
kinedeck
csendes tag
válasz viewdetails #2809 üzenetére
nem,nem ott nincsen fólia
-
totj80
tag
válasz Gábor-KJ #2853 üzenetére
Elnézésedet kérem a plusz 1 n betű miatt tanár néni (úr?) fel sem tűnt, hogy oda keveredett
Úgy néz ki nálam nem lesz ebből vezér szerep,de még másod sem adom oda tesónak. Nagyon tetszik neki és ilyet akar már régóta.
Tetszik-tetszik, de nem az igazi nekem, valahogy, valami nem stimmel, pedig tényleg nagyon jó telefon. De jó helyen lesz -
Gábor-KJ
őstag
Egyelőre (mert amúgy n nélkűl kell írni) nálam simán átvette a vezér telefon szerepét és makulátlanúl is teszi azt... tehát nálad is bármi előfordulhat még.
-
totj80
tag
Sziasztok, ma én is beszálltam egy ilyen szerkezettel a WP világába, második keszüléknek vettem. Nem rossz jószág ez Majd meglátom meddig birom vele, egyenlőre tetszik
-
Aurig@
őstag
Csak azért kérdeztem, mert ez előtt egy N8-as volt és az hibátlanul kezelte. Igaz az még Symbianos volt.
Köszönöm, akkor reménykedjünk a Win 10-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van olyan opciója a 830-ak, hogy a micro USB-re dugott adathordozót képes legyen olvasni? Pl. ha rádugok egy pendrive-ot, akkor az azon lévő filmet, zenét lejátszhassam.
-
trust007
tag
De lehet, de akkor is többre számítottam,nem volt kulcs mellett, a tokot belül nem szoktam törölgetni. Ez egy belecsúsztatós övre akaszthatós műbőr tok(csak a 4 sarka nyitott valamelyest) , ugyanaz a márka/forma mint amiben a 620 volt.
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
trust007
tag
Hát ez a Gorilla Glass 3 nem egy nagy eresztés, (vagy az enyém hétfői műszakban készült,és kevesebb jutott belőle) nekem máris van két látható karc a kijelzőn, pedig tokban volt, nem dobáltam vigyáztam rá. Kénytelen leszek venni rá fóliát. A 620-ast az utóbbi több mint fél évben fólia nélkül használtam ugyanilyen tokban, és az mikrokarcmentes pedig két éves.
-
pezs89
tag
válasz viewdetails #2840 üzenetére
Meh...remélem egy héten belül javítják, valamint a szervíz nem dobja vissza kapásból, mert kurva nehezen lehet látni a kis fehér pöttyöket.
Szerk: Kijelző cserénél a keretet is cserélik?
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdésem lenne hozzátok!
Hol tudom beállítani, hogy zárolt képernyőn mutassa az időt és dátumot?
(Igaz Lumia 530-on kellene beállítani Win 8.1 van rajta, feleségemnek vettünk egyet és nem találom sehol sem.)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pezs89
tag
válasz viewdetails #2832 üzenetére
Na HR megvolt, de úgy néz ki mindenképp megy a care-be. Eddig világos témát használtam és újra rakás közben tűnt fel fekete háttérnél, hogy kb 10-15 db pixel ki van égve.
-
pezs89
tag
válasz viewdetails #2832 üzenetére
Sim csere volt. 735-öt vettem január magasságában, egyből nano simet kaptam, csak közben volt egy migrálás 830-ra.
-
pezs89
tag
válasz viewdetails #2830 üzenetére
Köszi a segítséget, egy próbát megér a HR aztán irány nokia care. Sim kártyával nem hiszem, hogy probléma lehet, kb fél éve cserélték.
-
pezs89
tag
Sziasztok egy kis segítség kéne. A telefonom hívás után (napi 10 hívásból 3 után kb) eldobja a sim kártyát, pin kódot kell beírni, valamint előfordul az az eset is, hogy újra indul magától hívás után, ez viszonylag ritkábban. Mit javasoltok, HR? (soft reset megvolt, nem segített)
-
Petester
senior tag
válasz Gábor-KJ #2825 üzenetére
Kicsit pontosítok:
"Kártya: SanDisk, Kingstonés Ennyi."
2 évvel ezelőttig sok Kingston-t vettem, de kártyában az igazi minőséget a Sandisk adja. A GoPro se véletlenül ajánlja ez a kameráiba.#2824 MrCsiT
Telefon saját kihangosító módjában vagy mondjuk autó kihangosítóval? Nekem utóbbival nincs rossz tapasztalatom, mindig tisztán szól, még max. hangerőn is. Egyedül az zavar, hogy Here navigáció is a kihangosítóra küldi az infót, némítva a rádiót.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
Gábor-KJ
őstag
Lehet, hogy a másik félnek szar a mikrofonja.
Samsung kártyákat meg inkább hagyjuk, de ha minden áron ragaszkodsz hozzá, akkor 1x formázd le a telefonoddal - hátha.
Kártya: SanDisk, Kingston és Ennyi.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Ha kihangosítóval hallgatom a másik felet, kb. 6-os hangerő fölött recseg a hang. Ez a teló hibája, vagy mindenkinél ilyen? (igaz, fentebb írták, hogy Iphone hívás gyengébb, és épp azzal tapasztalom, kipróbálom majd másféle hívóval is. )
2. Lumia Camera appal rögzítettem videót. 11 percet. Az elkészült felvételen vannak képhibák - be-bevillogó kép - és hanghibák - 1-2 mp-ig nincs hang. Elvileg egy class10-es samu kártyára rögzít.
Valaki találkozott már ilyen hibával?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Partyface007
őstag
telefonálás hangminőségét alapvetően befolyásolja a hálózat minősége az aktuális cella terheltsége....
-
baradi
senior tag
válasz Daffni2 #2821 üzenetére
Igen, iphone tisztabb valamivel, de az se tokeletes. Manapsag mar nem szempont holmi telefonalasi hangminosegre odafigyelni. Az uj telok kozul nem nagyon talalkoztam olyannal,amivel maradektalanul meg voltam elegedve ilyen teren N8 ota.
Amugy a 2G-3G valtast valoban nem jol kezeli iphone.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Ezt azért nem mondanám.
A Lumia 800 az valóban az volt, de ez nem.
Ha nem így lenne, akkor egy percig nem használnám.
-
Mr.Wasabi
újonc
Köszi a segítséget nektek, sikerült!
Üdv!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Mr.Wasabi #2814 üzenetére
Valamiert sokaig keresgel, de aztan megtalalja, viszont azt nezd meg, hogy a lakasban levo, elozoleg parositott telefonod vagy egyeb eszkozod ki legyen kapcsolva bluetooth ugyileg, mert ameddig valami fogja a Plantronicsot, addig a Lumia nem tudja befogni.
Elotte mondjuk nem art ha mindket resztvevot ujrainditod.
-
Mr.Wasabi
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Lumia 830 -at.Nem találja a Bluetooth a headsetemet, ami Plantronics márkájú.Tudtok valamit, hogy mi lehet az oka?Bénán próbálok kapcsolódni?
Előre is köszi a válaszokat és üdv! -
kinedeck
csendes tag
sziasztok! A telefonom megvétele óta most merül le először teljes töltöttségről. Az töltöttség 8%, gondoltam bekapcsolom az energiatakarékos módot. A fényerő a legalacsonyabb szinten volt és a takarékos üzemmód bekapcsolását követően a képernyő vibrálni kezdett, mint amikor nem egyenletes az áramellátás. hol világosabb hol sötétebb de nagyon gyorsan változik. Valakinek valami ötlet?
-
gilfoyle
őstag
Megvan a 830.
Egy kérdésem van, hogy a hátlap a kamera körül kicsit kiemelkedik, olyan mintha nem feküdne fel a kamera körül rendesen és simán benyomható 1mm-rel. Ez így normális? -
Kbali
nagyúr
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem csinálja azt a waze, hogy címkeresés után, ha rábökök a címre, akkor egyszerűen kilép? a legfrissebb 8.1 van a telón, de az előzővel is csinálta néha. waze már újra telepítve, de nem oldotta meg. -
Gábor-KJ
őstag
válasz trust007 #2802 üzenetére
Szerintem az Amoled sokkal rosszabb tűző napon.
Ez ahhoz képest teljesen rendben van...
Amúgy én is egy hete haszálom és meglepően jó készülék.
Az iPhone szintet simán hozza.
-
trust007
tag
Nekem 4 napja van meg a 830 eddig minden okés, kopp-kopp.
Talán abba tudnék belekötni, hogy a fényerő tűző napon lehetne több, de így is jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest