Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
mongoose66 #4474 üzenetére
Szeva!
Szerintem senki sem kényszerített a frissítésre! Vagy tévedek? Saját döntésed volt!
Nekem két és fél éve hibátlanul megy a 8.1-el. Frissítés kikapcsolva a megvételtől számított első bekapcsolás alkalmával.
-
Aurig@
őstag
válasz
metalstorm #4458 üzenetére
Nem!
-
Aurig@
őstag
Ezért maradtam a 2014-es állapotnál. A frissítés az első perctől ki van kapcsolva, nem hiányzik semmi. Minden működik, ahogy kell. Nem fagy, nem akad.
-
Aurig@
őstag
válasz
Neurotoxin #4306 üzenetére
Milyen régi készülékek ezek? Mert az enyém decemberben lesz két éves, de közel sincs ilyen jellegű probléma.
-
Aurig@
őstag
válasz
gprspeter #4261 üzenetére
Bugos fos? Mégis használtad.
Nekem most 19 hónapos, ez idő alatt egyetlen egyszer fagyott le, akkor is egy weboldal miatt.
Semmi bugját nem vettem észre, pedig netezek, telefonálok, Viberezek, vásárolok vele.
Játszani nem játszok (szerintem a telefon nem játékra való, nem arra találták ki.) -
Aurig@
őstag
Szia!
Másfél éve használom. A mai napig nagyon jó az akku idő, a kategóriában nagyon jó a kamerája. Nem fagy, nem akad. A kijelző (nálam) egyáltalán nem vált el a kerettől. Jelenleg egy 64GB-os kártya van benne. Egy JBL E50BT fülessel használom. Hibátlan, mind zenehallgatás, mind telefonálás közben. Nem szakad meg egyáltalán.
Az elején kicsit szokni kellett a csempés felületet, de hamar meg lehet barátkozni vele. -
Aurig@
őstag
Miért izgat néhány embert a Win10, mikor a szolgáltató függő telefonokra még nem is jött frissítés? Lehet nem ok nélkül?
-
Aurig@
őstag
válasz
mirci18 #4099 üzenetére
Lehet, hogy alternatíva az Android, viszont gari vesztés nélkül nem tudod kigyomlálni a gyári, előre telepített alkalmazásokat, úgy mint WP esetén.
Mikor megvettem a 830-at, alapból legalább 15 olyan alkalmazást töröltem, ami engem nem érdekel (Facebook Twitter, Skype és egyéb társaik.)
Ha nem használom, minek legyen a telón. Sajnos ezt Android esetén lehetetlen megoldani. -
Aurig@
őstag
válasz
pengwin #3913 üzenetére
Azért jó lenne tudni, hogy június 30 után, hogy fog működni a navigáció? Vagy egyáltalán lesz-e valamilyen alternatíva?
A jelenleg megjelent készülékeken sem fog működni, pl. Lumia 950? Ilyenre terveztem váltani ősszel, de ha a navigáció nem fog működni, akkor marad a 830, Win 8.1-el.
Ennek rovására nem igazán lesz értelme áttérni Win 10-re, csak azért, hogy legyen egy csilli-villi oprendzer. -
Aurig@
őstag
válasz
#23920384 #3789 üzenetére
Van mentett Wi-fi kapcsolat?
Wi-Fi -> Kezelés -> Ismert hálózatEsetleg ha itt lenne valami, hosszan nyomva -> törlés. Ezután próbáld meg. Én is így jártam melóban. Van egy router, ami csak IP címet oszt, semmi hálózat nincs rajta. Erre egyszer felcsatlakozott és nem tudtam csatlakozni a mobilnetre. Töröltem és minden helyre állt.
-
Aurig@
őstag
Egy éves lett a telefon!
A mai napig, nem lassul, nem akad, nem válik el a kijelző a kerettől, egyszer fagyott csak le (valami idétlen weboldalra keveredtem és akkor állt meg).
A lényeg, hogy ugyan olyan gyors, mint egy évvel ezelőtt, mikor megvettem.Csak 32 alkalmazás van, amit letöltve telepítettem. Igaz a sok gyári baromságot kigyomláltam: (Facebook, Skype és, amiket engedett törölni a rendszer, szinte minden ment a levesbe.)
Ami maradt: Office, navigáció és a rendszer működéséhez szükséges dolgok.Hibátlan készülék!
-
Aurig@
őstag
Nem hinném, hogy jobban merítené, mintha egész nap be lenne kapcsolva. Adattovábbítás, ha videót, képet küldesz vagy zenét hallgatsz.
Ha veszek én biztos, hogy madzag nélkülit. Néztem és kipróbáltam a JBL E50 BT-t, nagyon szépen szól. ...és nem utolsó sorban tudnám használni a házimozi erősítőhöz is.
-
Aurig@
őstag
válasz
namsdrowseht #3486 üzenetére
Igen, fekete. Semmi kopás!
(Dec. 21-én vettem!)
-
Aurig@
őstag
válasz
namsdrowseht #3483 üzenetére
9. hónap után sincs festékkopás. Nincs karc a kijelzőn stb. Napi szintem használom, viszem melóba. Ott csak az asztalomon van, mégsem kopik a festék. Igaz nagyon vigyázok rá, hogy ne sérüljön. (Munkahelyen sehol sem szeretik ha az ember órák hosszat bájcseveg.) Szerintem nyugodtan megveheted.
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #3369 üzenetére
Mi az az Insider?
Én csak fényképezésre,videózásra, hívásra, néha sms, Viber és navigációra használom. Ja igen naponta netezek rajta. /hírlevelek, mail-ek/.
Ezekkel kapcsolatban lesz változás?
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #3367 üzenetére
Erősen gondolkodom frissítsek-e majd win 10-re. Ahogy eddig olvastam gyakorlatilag nem lesz olyan újdonság, amiért - nekem - érdemes lenne frissíteni.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megjelenik a WP10, érdemes lesz frissíteni?
Jelenleg hibátlanul megy a WP8.1. Nem szívesen raknám fel csak azért mert 8.1 helyett 10 lenne rajta. Lesz egyáltalán olyan funkció, opció, ami végett okvetlenül frissíteni kellene?
A telefont: hívásra, üzenetküldésre (Viber is), levelezésre és fényképezésre és néha zenehallgatásra használom, tehát a többi sallang nem érdekel.
Közösségi applikációk és egyéb számomra használhatatlan dolgok ki vannak törölve: Facebook, Skype, Cortana, Top alkalmazások, Cinemagraph, Kreatív Stúdió, App Social, Shazam stb. (Az előre telepített dolgok közül csak azok maradtak meg a térkép és Office kivételével, amiket nem lehetett eltávolítani.)
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #3004 üzenetére
Köszi, akkor várok. Előbb-utóbb megjelenik.
-
Aurig@
őstag
Nos, tegnap frissített nekem is a telefon, viszont így lett a verzió 8.10.14219.341, ami a keresés alapján a legfrissebb.
Ilyennel /8.10.15148.160/ vagy hasonlóval nem találkoztam.
Lehet azért mert Telekomos?
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A ProShot alkalmazással lehet videót készíteni? Képeket nagyon szépeket csinál, de videóra vonatkozó beállítást nem találtam sehol.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Weben keresztül hol tudom megnézni, hogy milyen programok vannak a telefonra telepítve? Valahol meglehet nézni, mivel már találkoztam vele, csak azt nem tudom, hogy hol. Lehetett törölni és telepíteni is weben /PC-n/ keresztül.
A másik dolog: néhány hozzászólással lejjebb írtam, hogy nem tudok letölteni programokat. Nos sikerült, de csak olyat, ami még nem volt meg. Ami megvolt, de törölve lett azt nem engedi. Csak kiírja a méretét és annyit, hogy letöltés. De nem történik semmi. A letöltési lista üres, tehát "beragadva" sem lehet. Ilyen pl. a Viber. Telepítettem, majd a telefon szoftvert frissített, Denimre. Azóta már nem tudom letölteni a Viber-t és még vagy 6 alkalmazást.
Erre kellene megoldás!
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #2886 üzenetére
Nincs, tök üres a menü!
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Miért nem lehet az Áruházhoz kapcsolódni? Vagyis lehet, csak nem tudok letölteni semmit sem. Tudok keresni is meg minden, el tudom olvasni a véleményeket stb. De, amikor letöltenék valamit kiírja, hogy folyamatban, de csak várakozik. Wi-fi-n keresztül töltenék le alkalmazást, de nem igazán akarja. A kapcsolat biztos, hogy OK, mivel Internet Exploreren keresztül hibátlanul megy minden. Bármit meg tudok nézni, el tudok olvasni. De az Áruház nagyon akaratos egy jószág.
Várom az ötleteket.
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Csak azért kérdeztem, mert ez előtt egy N8-as volt és az hibátlanul kezelte. Igaz az még Symbianos volt.
Köszönöm, akkor reménykedjünk a Win 10-ben.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Van olyan opciója a 830-ak, hogy a micro USB-re dugott adathordozót képes legyen olvasni? Pl. ha rádugok egy pendrive-ot, akkor az azon lévő filmet, zenét lejátszhassam.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Egy kérdésem lenne hozzátok!
Hol tudom beállítani, hogy zárolt képernyőn mutassa az időt és dátumot?
(Igaz Lumia 530-on kellene beállítani Win 8.1 van rajta, feleségemnek vettünk egyet és nem találom sehol sem.)
Köszönöm!
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #2704 üzenetére
Érdemes frissíteni?
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #2569 üzenetére
Ez az! Nagyon köszi!
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne: néhány napja találtam egy olyan dolgot a telefonon, hogy mutatja az elmúlt 24 óra "közlekedési" helyzetét, úgy értem, hogy amerre jártam megjelöli a térképen vonalakkal. De abszolút nem tudom, hogy milyen programban találtam meg. Tudja valaki, hogy ez hol lehet?
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz
Neurotoxin #2474 üzenetére
Szintén T-s vagyok. Nekem is "csak" 200MB-os csomag van az előfizetéshez, de: vettem hozzá +200MB-ot, havi 590-ért. Nincs rá hűségidő, akkor szüntetem meg, amikor szeretném. Viszont sokkal olcsóbb így, mintha átléptem volna egy magasabb díjazású előfizetésbe, ami hűségidővel járt volna +2000 Ft-al több lenne. Így van 400MB-om, ami bőven elég. ...és LTE-n (4G-n) használom.
Viszont kérdeznék valamit, ami a telefonnal kapcsolatos: Használható vele bármilyen Bluetooth-os fejhallgató? Pl: JBL E50 BT, vagy Sony MDR-XB950BT, MDR-ZX750BN?
-
Aurig@
őstag
válasz
Ágógreen #2412 üzenetére
- Még csak 4 hónapja van meg, (több, mint 80 óra beszélgetéssel - hívott-fogadott összesen) de egyetlen egyszer sem gerjedt be a hang. Lehet, hogy túl hangosra van állítva a hangerőd.
- Mivel nem használom a telefon alap csengőhangjait (magam készítem őket), egyik sem halk. Ráadásul úgy, hogy csak 4-es hangerőn van a csengőhang.
- Egyszer sem lassult be eddig, még csak nem is akadt vagy laggolt, pedig használom rendesen.
- Rossz anyagminőség? Szerintem nagyon össze van rakva, nem recseg, nem nyekereg, legalább olyan jó, mint az előző N8-as telóm. -
Aurig@
őstag
válasz
Partyface007 #2335 üzenetére
Már hogy ne lehetne törölni a gyárilag feltett szoftvereket? Igaz mindet nem, de pl. Skype, Facebook, Shazam, Top alkalmazások, Cinemagraph, Kreatív Stúdió, App Social és még jó néhány, ami számomra tök felesleges egy laza mozdulattal pattintottam le a telefonról.
Amit nem lehet törölni, annál nem is jelenik meg az "eltávolítás" lehetőség. Tovább engedné még a Here Drive, Here Maps programokat is eltávolítani, de ezeket használom.
(#2333) sunpower
7. Igen lehet. Amelyiknél, ha hosszan rányomsz és a lenyíló menüben van "eltávolítás" akkor törölni is tudod.
-
Aurig@
őstag
válasz
Petester #2299 üzenetére
Nemrégen, mikor még a Nokia N8-at használtam azon volt egy alkalmazásom (Total Recall v5.6), ami minden hívást rögzített, mindenféle pittyegés nélkül. Még azokat is, amik ismeretlen, vagy anonímak (hívószámkijelzés nélküliek) voltak. Volt, hogy 15-20 percet beszéltem az éppen hívott, vagy hívó féllel és minden gond nélkül rögzítette. Nem kellett semmilyen engedély a másiktól, automatán vett mindent. Ismétlem: pittyegés nélkül.
Sajnos Windows Phone-ra ilyet nem találtam. Sokszor jól jönne.
(#2308) Ágógreen
Eddig nem vettem észre. Mivel fizetős, nem hinném, hogy néhány perc után leállna.
-
Aurig@
őstag
válasz
Wheelbarrow #2238 üzenetére
Hál' Istennek nálam hibátlan!
-
Aurig@
őstag
válasz
Ágógreen #2148 üzenetére
Nem a megapixel számít egy fényképezés esetén. Unokaöcsémnek Sony Z1 van, ami 20 Mpixel, nekem a régi telóm egy Nokia N8, ami "csak" 12 Mpixel. De az N8 mindenféle mókolás nélkül alapon, jobb képet készített, mint a Z1. Ő is csodálkozott, de igaz. Főleg nagyításkor jött elő a Z1 gyengébb minősége.
/Ez igaz a 4K-s videó felvételekre, telefon esetén. A felbontás lehet, hogy 4K, de a minőség még a BD minőségét sem közelíti meg. Szerencsére láttam már "igazi", minőségű 4K-s felvételt, na abból 10 perc cirka 9GB! Hogy ezt egy telefon nem csinálja meg az biztos./
Ezt csak azért írtam, ugyan ez igaz a fényképekre is. Nem a felbontás a lényeg.
Ezeket hívják parasztvakításnak.
-
Aurig@
őstag
válasz
Ágógreen #2128 üzenetére
Ha mindenképpen fényképezni akarsz miért nem veszel 100-120-ért egy fényképezőt? Egy mobil ilyen apró objektívvel ennyire képes. Miért kell ilyen szőrszálhasogatónak lenni?
Nekem a telóban 64GB-os microsSDXC kártya van, max. 1-2 másodperc és ment minden képet, mindegy milyen beállítással készült. Ha valaki ennyit nem tud várni vegyen fényképezőt. Különben is a telefon nem fényképezésre készült, ez csak egy plusz, ami vagy tetszik vagy nem.
-
Aurig@
őstag
válasz
Gusztáv #2067 üzenetére
A 4K sajnos csak parasztvakítás. Felbontásilag tényleg 4K, de minőségileg igen messze van tőle.
/Sikerült szereznem igazi 4K-s felvételt, amiből 10 perc 9 GB, 125 Mbits a videó bitsebessége, erősen kétlem, hogy a telefonok, bármelyik, amelyik "tudja" a 4K-t képes lenne ilyen minőségre. Olyan, mintha BD konvertálnék 4K-ra. A felbontás OK, de a minőség már elmaradt a várttól./
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Ismét lenne egy kérdésem:
Fényképezéskor két "kép" jön létre, egy .jpg és egy .nar kiterjesztésű, ami jóval nagyobb méretű, mint a jpg. Nos, ezzel mit lehet kezdeni, van valami, ami megnyitja? Van értelme megtartani, vagy törölhető?
Köszönöm
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Érdekelne, hogy a Viber alkalmazás esetén lehet-e módosítani a hátteret, egyedi (nem előre telepített) általam letöltött háttérre? Próbáltam a beállításoknál, de csak a saját hátterei közül lehet választani.
-
Aurig@
őstag
válasz
viewdetails #1568 üzenetére
Köszi, így már működik!
-
Aurig@
őstag
Egy kérdésem lenne ismét.
Miért nem tud biztonsági mentést készíteni a beállításokról?
A képekről, jegyzetekről simán ment, csak a beállításokról nem.
Mi lehet a bibi? Karácsony előtt mikor megvettem egyszer készített, viszont azóta nem, még manuálisan sem. 96%-nál megáll és sikertelen mentést ír ki.
Nem zavar csak épp nézegettem és akkor vettem észre, hogy egy hónapja nem volt mentés. Előtte viszont magától készített.
-
Aurig@
őstag
A Lumia Camera 5 (v5.0.2.42) már az új verzió lehet? Ha igen, akkor hibátlanul megy.
-
Aurig@
őstag
válasz
hülyegyerek #1462 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdeztem. Egyébként olyan érdekelt volna, hogy mennyi szabad RAM, van mennyire terhelt a proci.
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Létezik rendszer-diagnosztikai alkalmazás Windows Phone-re? Jelen esetben, ami 830-on is használható.
-
Aurig@
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy a UPC Wi-Free-re nem lehet csatlakozni? Viszont bármilyen más wi-fire minden gond nélkül. Ez mitől lehet?
-
Aurig@
őstag
Én a T-Mobile-tól vettem. Ott említették is, hogy a Skype és a Viber alapból CSAK Wi-fin keresztül működik. Ha azt szeretném, hogy a saját hálózatot is használni tudjam, havi 15 ezres előfizetés kellene.
-
-
Aurig@
őstag
A jelenlegi mobil előfizetéshez sem jár nagyobb sebesség. Miért is fizessek havonta többet csak azért, hogy gyorsabb legyen a net? Letölteni nem ezen fogok, hanem otthon a kábelesen. Nem használok Facebook-ot, sem hasonló ostobaságokat. Ahhoz, hogy a Viber is hibátlanul, akadásmentesen működjön ez bőven elegendő.
/Az előbb letelt az 5 perc limit. Nem tudtam módosítani./
-
Aurig@
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Nagyobb microSD kártyát tervezek a telefonba (Lumia 830). Az átmentéshez elég ha csak simán PC-n átmásolom a jelenlegi kártya tartalmát a nagyobb kártyára? Minden működni fog utána? Vagy van valami speciális megoldás erre?
Köszönöm a válaszokat.
-
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Tulajdonosa lettem egy Lumia 830-nak! Nagyon pofás és pöpec kis szerkentyű.
Viszont lenne néhány kérdésem a hozzáértőkhöz:
1. Hol találok rá az éppen futó folyamatok listájára?
2. A memóriakártyára hová, milyen mappába tegyem a videofájlokat, hogy le is tudjam játszani?
3. Létezik valamiféle fájlkezelő alkalmazás wp-ra?
4. A gyorshívást hol érem el?
5. Használati útmutató, mint régen hol található a készülékhez?Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest