- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
830-on W10M alatt nincs glance screen Egyszerűen nem találom.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Aurig@
őstag
válasz #23920384 #3789 üzenetére
Van mentett Wi-fi kapcsolat?
Wi-Fi -> Kezelés -> Ismert hálózatEsetleg ha itt lenne valami, hosszan nyomva -> törlés. Ezután próbáld meg. Én is így jártam melóban. Van egy router, ami csak IP címet oszt, semmi hálózat nincs rajta. Erre egyszer felcsatlakozott és nem tudtam csatlakozni a mobilnetre. Töröltem és minden helyre állt.
-
törölt tag
Üdv! van egy problémám a telómmal nem működik mobinet. T mobilos-s vagyok a legnagyobb sebesség 4g-re van állítva de akárhogy állítom be nem működik. a wifi az megy. vki segítene?
-
viewdetails
addikt
válasz viewdetails #3785 üzenetére
Megvan. Ha elindítottam egy youtube klippet és elraktam háttérbe, onnan kezdve megjelent a kapcsoló
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz Neurotoxin #3784 üzenetére
Köszi, ezért bizonytalanodtam el, mikor ma le kellett volna, mert elkezdett a háttérben zabálni és erre nincs sehol ez a kapcsoló...
-
Neurotoxin
őstag
-
viewdetails
addikt
Már nem emlékszem, 8.1 alatt lehet tiltani az Explorer háttérben futását?
-
consono
nagyúr
-
Hínár929
tag
Ezekhez a telefonokhoz adták a Monster Nokia Purity HD (WH-930) fejhallgató headset-et. Ez működik minden telefonnal?
-
consono
nagyúr
válasz Neurotoxin #3777 üzenetére
Igen, jól működnek együtt, semmi gond nincs vele. Persze az értesítéseket nem jelzi a Band, csak a lépésszámlálás működik, illetve az alvás monitorozás (ehhez lehet, hogy már kell a fizetős verzió, én megvettem egy évre). Ja, én ezt használom: Bind MiBand
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
babaro
újonc
Most, hogy megcsinálták a telefont vettem rá egy tokot és üvegfóliát ami persze a szélein körbe ne tapadt fel rendesen és már nekem is szarakodik a vissza gomb. Beállítások érintés pedig nem elérhető. Valamiért visszadob ugyanoda a Beállítások menübe. Régen működött. Vmi tipp a hiba okára?
-
mirci18
addikt
válasz sznikkii85 #3774 üzenetére
A kijelző 50 körül van ezért szerintem itt is ennyire számíts mivel maga csak az alkatrész az ebay-on 12 e ft.
Sajnos drága.
Olcsóbb ha keresel egy maszek szerelőt és egy törött kijelzős telefont.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
sznikkii85
újonc
Szisztok. Tudna nekem valaki segíteni! Alaplapot kéne sajnos cserélni a telefonomban. Járt már így valaki? Milyen összegre számítsak? Jobban jarok ha veszek egy új telefont? :-o
-
mirci18
addikt
-
consono
nagyúr
válasz mirci18 #3768 üzenetére
Természetesen 830, különben nem itt mondtam volna Nekem ezek szerint mázlim van, pedig HR-t sem csináltam mikor 8.1-ről frissítettem. Vagy csak más az igényszintem. Van telepítve egy halom alkalmazásom, működik a bluetooth a kocsival meg a MiBanddel is, megy mindenem.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
mirci18
addikt
válasz consono #3767 üzenetére
Milyen tipussal?
Egyébként azért érdekes a kijelentésed mert sokan panaszkodnak a rendszerre.Másik attól mert új az nem jelenti még hogy jobb mint egy stabil régebbi rendszer.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Egy dolgot áruljatok el.
Mi a túróért várja mindenki a windows 10-et.
Facebook-on a klub 2/3-a erről szól.A windows 8.1 stabil rendszer.
Ha holnap jön a windows 10 még stabil nem lessz max pár hónap múlva.
Addig semmi értelme váltani.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Zoliee
senior tag
Én rögtön tuti nem frissítek rá, megvárom a tapasztalatokat. Ismerősnek 950 van, és még mindig nem tuti, jönnek neki rá a frissítések folyamatosan, és vannak kisebb problémák is, amit idővel javítanak, de én Inkább kivárom ezzel a jelenlegivel. Ez nem indul újra, jó az akkuidő stb
[ Szerkesztve ]
-
babaro
újonc
Visszakaptam a telefont, a "biztosítási esemény" kijavításra került. A biztosítónak 80 ezerbe fájt a javítás, amiért a Nokia szinte mindent kicserélt a telefonon. Még a hátlapot is. A kicserélt alkatrészek listája majdnem másfél A/4-es oldal. Örülök is neki. Jó dolog ez a biztosítás, már másodjára spórolt nekem egy csomó pénzt.
-
MrCsiT
addikt
válasz Partyface007 #3752 üzenetére
éppen a waze nálam droidon is egy instabil sz*r volt mikor próbáltam, így amiatt nem ekézném se a droidot, se a wp-t..
a 3755-ös hsz-nél viszont, igazad van: valóban nem ránthat(na) magával egy vacak app egy OP.rendszert, hiszen homokózóban, elkülönítve, blabla.. fut.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Pjotr
senior tag
Meg mindig csinálja a kijelzo, hogy lassan görgetek es hol kijelöl, hol megnyit oldalakat, a swipe pedig nrm jol swipe-ol. Folia van rajta. Vigyem vissza?
-
Partyface007
őstag
W10M-en se futnak az androidos programok (van rá elképzelés hogy majd könnyebben át lehet portolni de ez egyenlőre nem működik)
amúgy nincs pontos dátum de szerintem 1-2 hónapot még biztosan kell várnunk (legalábbis remélem hogy kijavítják a jelenlegi nem kevés bug-ot és a tapasztalat azt mutatja hogy nem túl gyorsak sajnos)
-
Partyface007
őstag
válasz mirci18 #3753 üzenetére
ha egy third party alkalmazást nem fejlesztenek az nyilván nem az MS a felelőssége
DE hogy egy lefagyó app magával tudja rántani az OS-t azért igenis ők !!!
"Hagy ne az én dolgom legyen már os gyártóként azt kivédeni hogy egy hibás program mit tesz velem."
de pont a te dolgod kivédeni azt és most teljesen mindegy milyen OS-ről beszélünk
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudjátok mikor jönn ki a win 10 lumia 830 ra? (végleges)
Egyébként kártya független a telom, de vodás kártya van benne.
Ez a win 10 beta verzió milyen fázisban van lumia 830 on szépen fut, bug ?
azért kérdem mert lenne egy fontos alkalmazás amit fel szeretnék tenni a telomra, de sajnos androidos, és windows platform alatt nem elérhető és nem is lesz így akkor feltenném ezt az előverziót.Egyébként nem bizgerélném a telomat mert nagyon szépen beállt az aku idő is semmi bajom vele. Alapjaiban félek ettől a win10 től...dehát muszláy leszek feltenni.....
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Partyface007 #3752 üzenetére
De komolyan gondolom.
Hagy ne az én dolgom legyen már os gyártóként azt kivédeni hogy egy hibás program mit tesz velem.
Értem én hogy írjak stabil alapot de könyörgöm millió appnál millió hibalehetőség van,
Ezt te hogy fogod megoldani.
Hogy egy app ne fagyjon ki vagy ne dobáljon le használható legyen az az app készítőjének legyen már fontos ne a Microsoftnak.Vagy szerinted a Microsoft hibás a Waze miatt azért mert direkt nem fejleszti az appját?
Vagy szerinted az android tehet róla hogy x mennyiségű apptól folyton gond van a rendszerrel?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Partyface007
őstag
válasz mirci18 #3748 üzenetére
"Ha valamelyik program szarul van megírva és kifagy a telefon arról sem ők tehetnek."
most ezt nem komolyan gondoltad ugye? :-)
ha kifagy egy program mert szarul van megírva nehogy már magával rántsa az oprendszert is...
többek között ez is (lenne) az OS feladata hogy lekezelje az ilyen hibákat
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Polllen #3749 üzenetére
Szerintem meg nem mert nem az oprendszert kiadó cég felel azért ha valaki hibás appot ad ki vagy éppen nem fejleszti.
Te sem a windows fogod okolni ha nem megy a libre office vagy más hanem az azt kiadó céget.
Ha esetleg az office 2013 nem megy akkor őket.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
Nálam is volt a telefonnal egy csomó probléma.
Lassulások.
Hol a kevés hely 1.5 gb szabad memória alatt hol más miatt.
De újraindítások az appok átszervezése megoldotta.
Csomó újraindulásom volt és néha fagyás ami vagy valami szarul megírt program vagy esetleg memóriakártya hiba vagy valami más miatt lehet.
Összességében viszont elégedett vagyok mert ez tényleg okostelefon sokrétű felhasználással.Más a waze egy éve nincs fejlesztve azért szar erről nem a Microsoft tehet-
Ha valamelyik program szarul van megírva és kifagy a telefon arról sem ők tehetnek.
-
nyesix
senior tag
Szia. Sajnos nekem nem jött be Ennyire a szintén 1eves 830. Csomó web oldal van ami akad,az Időkép rendszeresen kifagy. Néha lassu a teló,a waze hektikusságától kész vagyok. Igaz én okostelefonként használom,mert ennek gyártották,kb 70-80 app van rajat a gyáriakkal együtt
[ Szerkesztve ]
-
kinedeck
csendes tag
sziasztok!
Használ valaki selfie botot a telefonhoz? Létezik olyan bluetoothos ami működik? -
babaro
újonc
válasz gprspeter #3684 üzenetére
Szia! Nem tudom aktuális-e még a kérdés? Ha igen akkor sztem nyugodtan cseréld nem fogod megbánni. Én is P6ról váltottam kényszerből (összetört a drága és Vodánál csak ez volt hasonló árban így ezt adták) Bevallom féltem tőle eleinte mert a P6 életem egyik legjobbja volt. De kellemeset csalódtam a 830ban sőt megszerettem. Gyors nem fagy, teszi a dolgát. Remélem tudtam segíteni a döntésben.
-
Aurig@
őstag
Egy éves lett a telefon!
A mai napig, nem lassul, nem akad, nem válik el a kijelző a kerettől, egyszer fagyott csak le (valami idétlen weboldalra keveredtem és akkor állt meg).
A lényeg, hogy ugyan olyan gyors, mint egy évvel ezelőtt, mikor megvettem.Csak 32 alkalmazás van, amit letöltve telepítettem. Igaz a sok gyári baromságot kigyomláltam: (Facebook, Skype és, amiket engedett törölni a rendszer, szinte minden ment a levesbe.)
Ami maradt: Office, navigáció és a rendszer működéséhez szükséges dolgok.Hibátlan készülék!
-
babaro
újonc
válasz Gusztáv #3740 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy érzem, hogy sima kijelző csere lesz. Bár megmondom őszintén ha jol megcsinálják nem bánom, mert szerettem nagyon ezt a telót. 930 at el is adnám egyből. Sok jót nem hallottam róla. Cserének 625-t adtak. Elég gáz. A jót könnyű volt megszokni
-
-
mirci18
addikt
válasz Mr. Nimbus #3732 üzenetére
Nálam is ennyi van ennyi a normális.
-
babaro
újonc
Sziasztok! Hétvégén sikerült megtőrnön a telóm Volt rajta biztosítás intézi is a voda, de új rendszer van náluk (nem cserélik egyből hanem felküldik a nokiához aki majd eldönti h javít cserél vagy cserét javasol). Kijelző reccsent meg keresztbe + bal alsó sarok pókhálós. Vodánál már nem árulják a 830at szal ha cserét javasol a Nokia akkor nem tudom mit kapok. Szerintetek kicserélik a kijelzőt vagy új teló lesz. Nagyon szerettem sajnálnám ha váltanom kellene főleg a jelenlegi vodás kínálatot elnézve.Köszi
-
spider80
őstag
válasz Mr. Nimbus #3732 üzenetére
5-6 óra netnél többet bírt a 920? Ha ez egyben 5-6 óra kijelő időt jelent,akkor az elég hihetetlenül hangzik. 6óra kijelző idő jónak számít szerintem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Mr. Nimbus
senior tag
Üdv mindenki!
Nemrég beszereztem egy ilyen készüléket. Nektek milyen az üzemidőtök? Nekem átlag 19-22 óra, de nem érzem azt, hogy meghajtanám a gépet. Átlagban 5-6 óra net wifiről. Nagy ritkán youtube vagy 20 percnyi film. Fél óra mindig tv. A kicsi lumia 630 simán tovább ketyegett vele. Még a 920 is jobban boldogult. Nincs beakadt program, volt már hr is, de nem javul. Tipp? Előre is köszönöm a segítséget.
-
őstag
Hol lehet azt beállítani a telefonon, hogyha ha hívás közben vagyok és más is hívna akkor valami értesítés legyen? Jelenleg úgy állok, ha hívásban vagyok és más is megpróbál ugyanabban az időben hívni nem tud mert foglalt jelzést kap. Én viszont egy deka értesítést sem. Jó lenne ha erre lenne valami megoldás...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Cruzolka
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, az általam nézett videók alapján nekem nem volt egyértelmű...
830 vs 930... mindkét telefon igen jó árban van, mindkettő tetszik( jobban mint a jelenlegi zászlóshajók)
Úgy hiszem az év végi költekezéseim határozzák meg melyik készülék lesz a befutó!
Zolka
-
Cruzolka
aktív tag
Biztosan volt már, de megköszönném, ha kapnék akár egy egyszavas választ is:
Az érintésérzékeny gombok világítanak-e?
Előre is
Zolka
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok. Vettem ilyen telefont. Az a bajom, hogy böngészésnél ha görgetek mikor ráteszem az ujjam a kijelzore mar nyitja is meg az oldalt. Túl érzékeny vagy mi?
-
Polllen
nagyúr
-
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Szert tettem egy 830-ra, legújabb 8.1 van rajta & az egészség & fitnesz appra azt irja, h ezen a készüléken nem elérhető...
Van valami alternatíva helyette, amiben van lépésszámláló?"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
-
kinedeck
csendes tag
Sziasztok! Fél éve van meg a készülék(T) és mostanában egyre gyakrabban jön elő az a probléma, hogy nem érzékeli a vissza gombot. Találkoztatok hasonlóval ?
-
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv Urak
A kérdésem csak annyi, hogy ez a Készülék megkapja-e/és ha igen mikor a WP10 frissítést?
Előző készülékem lumia640 volt, de elcsábitott a sötét oldal droidja... Sajnos rájöttem, hogy Nem ezeket a Dridokat kerestem...
Zolka
-
pezs89
tag
válasz Partyface007 #3700 üzenetére
Mostmár nálam is van hang, remélem ez javítva lesz az éles kiadásig, de nem bízom benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Delta Force (2024)
- DIGI kábel TV
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest