Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Daffni2 #4358 üzenetére
Na pont beletrafáltál. Én is munkára használom a 820-amat, és a sima S6-tal szemezgetek, mint lehetséges utód, de a W10M támogatás miatt felmerült a 830 is, persze használtban, elsősorban az ára miatt.
A munka nálam úgy értendő, hogy legyek elérhető Viberen, WhatsApp-on, Messengeren, Skype-on, működjön az e-mail kliens, és legyen laggmentes a telefon. A 820 ebből sok mindent hoz, viszont az appokkal már bajok vannak: Skype megszűnik 8.1-re hamarosan, a többi meg néha nyűgös, nem értesít, nem küldi el az üzeneteket, stb.Nyomkodtam pár androidos telefont hétvégén, és mondhat nekem bárki bármit, 100.000 alatt sajnos nincs normális droidos telefon, ami nem lassulna, nem laggolna, egyszerűen a rendszer felemészti a hardvert hosszútávon. Így jutottam el jelenleg oda, hogy az S6 felelne meg legjobban az igényeimnek. Belsőre ugyanaz, mint az Edge változat, és bár az Edge a tesztek alapján nagyon bejött, kézbe véve már abszolút nem tetszett, le is tettem róla. Az S6 viszont meggyőző volt.
Neked mi volt vele a problémád, amiért visszaváltottál Windows-ra?
-
Zoliee
senior tag
válasz
Daffni2 #4123 üzenetére
Nálad a pont, mivel ha valami rossz, akkor az nem lehet hogy másnál meg műxik rendesen.
Tényleg sajnálom azokat a usereket, akik szívnak most vele, de olyan nincs, hogy nálam meg jó pár fórumozónál oké, de Nálatok meg nem. Akkor tuti a rossz telepítés, sim/sd kártya, mentésből visszaállítás, HW a probléma stb.
Most direkt kipróbáltam bő fél órában:10 perc net az említett edigital.hu-t böngészve, majd szókirakó, gépház, fényképek böngészése/nézegetése, és mindeközben a háttérben ment a Core Music Player persze flac kódolású számokat lejátszva. A telómon W10 van, utolsó hivatalos build, és még nem is melegedett! -
Petester
senior tag
válasz
Daffni2 #3869 üzenetére
Most már mindegy, ezen a 3000 Ft-on nem múlik, legalább ki is pucolták a telefont.
Meg így nem motoszkál a kisördög, ha marad benne valami hiba, hogy mi lett volna ha mégis elviszem. Így csak magam hibáztathatom, hogy hogy lehet ennyire balf....
Szerk: Elkezdtem közben nézni a telefonokat, hogy ha kuka, mit vennék helyette, de nincs értelmes telefon, amire szívesen költenék. A Lumia 650 jönne be külsőre, meg a Spani 212-t leszámítva belsőre is el lennék vele, de az ára ezzel a specifikációval egyelőre nem rúg labdába. A 950-es drága, így óriási az űr egy 750/850 utód nélkül. Droid nem vonz, iOS megint nem. Az MWC-n beígért telefonok sem győztek meg - kivéve a HP újdonsága, de arra az árra gondolni se merek, amit kérnek érte a notis dokkolóval együtt.
-
baradi
senior tag
válasz
Daffni2 #2821 üzenetére
Igen, iphone tisztabb valamivel, de az se tokeletes. Manapsag mar nem szempont holmi telefonalasi hangminosegre odafigyelni. Az uj telok kozul nem nagyon talalkoztam olyannal,amivel maradektalanul meg voltam elegedve ilyen teren N8 ota.
Amugy a 2G-3G valtast valoban nem jol kezeli iphone. -
-
jeni
félisten
válasz
Daffni2 #1806 üzenetére
ha olvastad volna a srác nem Budapesti,hogy csak úgy átugorjon a legközelebbi edigital boltba, mint irta korábban,hogy nem személyesen hozta el a telót hanem postai úton kapta meg.
Egy Budapestinek max 2 óra az ilyen dolgok lerendezése.
De aki mondjuk Jenő község Fejér megyében lakik annak bizony körülményesek ezek a dolgok! ez csak példa,tudom,hogy nem ott lakik.az edigital ilyen levelekre jó ha 48 órán belül válaszolnak,és jó ha 72 órán belül érte is jönnek,ilyen esetekben a vevőnek kell vissza küldetnie a csomagot saját költségén amit az áruház nem ír jóvá.
-
Petester
senior tag
válasz
Daffni2 #1688 üzenetére
Engem a hangereje nem zavar, én is észrevettem, hogy halkabb, de az kiakasztott a Driveban, hogy az autó kihangosítóján szólt és némította a rádiót. Azt a véleményed énis osztom hogy szebb a grafikája a Drivenak, de a Sygicben a sávinfó kárpótol, meg vannak 3D-s épületek is.
-
Petester
senior tag
válasz
Daffni2 #1354 üzenetére
Nekem is jött frissítés, de én eddig nem telepítettem a Lumia Camerát és még most sem engedi telepíteni. Csak a Classicot tudnám az Áruházból letölteni. Mi kellhet még neki, hogy használhassam?
Mondjuk nem mintha nem tudnék élni nélküle, de azért már kíváncsi lennék rá. -
Akron99
aktív tag
válasz
Daffni2 #1309 üzenetére
Talán az akku élettartama esetén is számít, hogy naponta vagy kétnaponta töltöd. Azután én egy-egy éjszakát gyakran nem otthon töltök (szülők, rokonok, üzleti út...) Ilyenkor jól jön ha nem kell még a töltőt is magamnál tartani. Habár a micro USB elterjedésével már nagy valószínűséggel van alkalmas töltő ott is ahova megyek.
A billentyűzet szótárát lehet szerkeszteni (új szavakat hozzáadni vagy meglévőt törölni)?
Most nézegettem egy üzletben ezt a telefont. Erre nem annyira figyeltem, viszont nem találtam ilyen funkciót.
A WP7-ben még lehetett szavakat felvenni. Lehet, hogy visszafele fejleszt a M$? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest