- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Nálam is volt a telefonnal egy csomó probléma.
Lassulások.
Hol a kevés hely 1.5 gb szabad memória alatt hol más miatt.
De újraindítások az appok átszervezése megoldotta.
Csomó újraindulásom volt és néha fagyás ami vagy valami szarul megírt program vagy esetleg memóriakártya hiba vagy valami más miatt lehet.
Összességében viszont elégedett vagyok mert ez tényleg okostelefon sokrétű felhasználással.Más a waze egy éve nincs fejlesztve azért szar erről nem a Microsoft tehet-
Ha valamelyik program szarul van megírva és kifagy a telefon arról sem ők tehetnek.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MrCsiT
addikt
A "mostanában fagyogat" esemény 2. előfordulásánál nyomnék rá HR-t: nem kizárt, hogy az 1-1,5 év alatt feltett programok valamelyike szemetelte tele a rendszert.
Az ezen a héten elvileg érkező fast ring-es insider preview WP10 -ről ígérik, hogy már egészen rendben lesz.
Én jelenleg a 10549-es fast ring-es WP10 Prew-et használom, igazából, néha van egy-két apróbb röccenése, ami simán belefér a preview státuszba, de már ez is teljesen jól használható számomra a mindennapokban, levelezésre (outlook), netezésre, meg amire még kell.
A WP10-ről annyit, hogy a frissítések során van, hogy vissza kell állni átmenetileg 8.1-re, és többen írták a preview topicban, hogy WP10 után nagyon fapadosnak, primitívnek látják a 8.1-es UI-t. Ez sokatmondó szerintem.
Az igaz, hogy droidon sok program funkcionálisan erősebb, kérdés, hogy a WP-s verzió tudása elegendő-e, vagy sem.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Kbali
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók