Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trust007
tag
Sziasztok!
Lumia 620-ról váltanék. Most a Telekomnál jól megakciózták a 830-at így 60 db Mátyásért az enyém is lehetne.
A konkurencia a 735, ami pont ennyibe lenne. Nagyjából végigolvastam a fórumot és 830 kicsivel jobb mint a 735. Ti melyiket ajánlanátok? 735öst nyomkodtam pár percig, az Amoled kijelző feketéi nagyon szépek, de kicsit félek a beégéstől. 830as nem volt a kezemben.
(Igazából pár perc egymás melletti próba után nem volt sok különbség a 620 és 735 között sebességben, gondolom a mindennapokban jobban kijön a előny, üzemidő kamera stb terén.)
Fő szempontok a választásnál a kijelző/kamera minél jobb minősége.A 620 kamerája (nagyon) rossz, este kb nulla az esélye, hogy elfogadható képet csináljon vakuval, vagy anélkül, a zöld színt nem szereti nappal, itt mindenképp komoly előrelépést szeretnék.
A hozzáadott füles minőségéről tud vki vmit? Elvileg egy Nokia Purity HD(WH-930) adnak hozzá.
Esetleg vmi szériahiba jellemző-e a 830-ra?
[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
trust007
tag
Megrendeltem a 830-at, ha minden igaz holnap érkezik.
-
trust007
tag
Beköltöztem a 830-ra én is, eddig nagyon tetszik 620-ról váltottam, a wifi brutál jó, a fényképező nagyon gyors. Melyik kamera alkalmazást érdemes használni hozzá?
-
trust007
tag
Nekem 4 napja van meg a 830 eddig minden okés, kopp-kopp.
Talán abba tudnék belekötni, hogy a fényerő tűző napon lehetne több, de így is jó.[ Szerkesztve ]
-
trust007
tag
Hát ez a Gorilla Glass 3 nem egy nagy eresztés, (vagy az enyém hétfői műszakban készült,és kevesebb jutott belőle) nekem máris van két látható karc a kijelzőn, pedig tokban volt, nem dobáltam vigyáztam rá. Kénytelen leszek venni rá fóliát. A 620-ast az utóbbi több mint fél évben fólia nélkül használtam ugyanilyen tokban, és az mikrokarcmentes pedig két éves.
-
trust007
tag
De lehet, de akkor is többre számítottam,nem volt kulcs mellett, a tokot belül nem szoktam törölgetni. Ez egy belecsúsztatós övre akaszthatós műbőr tok(csak a 4 sarka nyitott valamelyest) , ugyanaz a márka/forma mint amiben a 620 volt.
-
trust007
tag
Olyan problémám van a telóval,hogy sokszor nem csatlakozik a wifi-hez. Malmozik egy darabig és utána kiírja, hogy sikertelen a csatlakozás, vagy egyszerűen nem csatlakozik. Beállított jelszavas ismert hálózatokról van szó, upc wi-free, és a melóhelyen lévő 2 wifi-nél is csinálja. Látja az összes wifi-t de nem hajlandó csatlakozni hozzá, ez random, de az inkább nem a nem csatlakozik a jellemző. Wifi ki-be kapcsolás, teló újraindítás nem segít, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest