- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz gthomma #4449 üzenetére
Mielőtt falhoz vágod/áthajtasz rajta, én inkébb szívesen fogadom Nokia gyűjteménybe! Későbbi sorsa: Mobilmementók kiállításain retro (anno használható) telefonnak kiállítom!
Sajnos egyet kell értenem amúgy veled, a win10 gépen is és mobilon is használhatatlan. Volt hozzá szerencsém egy hétig egy 735-tel, valamint pár napig a 830-on, amíg Pesttől messze karácsonyoztunk. Lefelé menet vettem a telefont, mikor hazaértem, végre vissza tudtam tenni. alig vártam. Gépen meg folyamatosan szenvedek egy hibrid netbookkal vele, régebbi változat nem megy rá, valószínűleg a nyáron kap egy alternatív rendszert.
Sajnálom, hogy ez lett a vége. A változást nem lehet erőltetni.
Amúgy érdekesnek tartom, hogy egy komplett rendszert a facebook messenger miatt ítéltek halálra. Ennyire eltolódott a világ, hogy nem a kínálat alapján alakulnak a fogyasztói szokások, hanem a szokások alapján alakul a kereslet, ami alapján pedig egyes márkák, rendszerek meghalnak. Persze, vannak sikertelen próbálkozások, amik "érdeklődés hiánában elmaradnak" (Meego, Firefox OS, Jolla és a Sailfish, vvagy épp a hagyományos BlackBerry) - de hogy a windosw így érjen véget...(#4450) pengwin:
Egyetértek, a frissítések folyamatos erőltetése, a jó, kreatív alkalmazások (pl. refocus) törlése... Annak örülök, hogy amikor a gyűjteménybe megvettem a 1020-ast, akkor azt le tudtam rá tölteni. most már nem lehet...[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Petester
senior tag
válasz gthomma #4449 üzenetére
Insideren továbbra is mennek a frissítések, ha ennyire fáj a fuckdate hiánya (amit az MS egyelőre nem erősített és nem is cáfolt meg), érdemes csatlakozni az insider körhöz.
Amúgy mi fog hiányozni az RS2-ből, ami miatt áthajtanál egy 3 éves telefonon, ha nem kapja meg?(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz KSparrow #4451 üzenetére
A Jolla egyelőre nem visszafele, hanem talán előre halad, bár elég döcögősen. A Sonyval írtak alá nemrég egy együttműködési megállapodást, hogy valamely Xperia X típusokra készülnek Sailfish romok, ill. az orosz kormánnyal is szerződést kötöttek, hogy a kormányzati telefonokat a Jolla biztosítja.
Ha ezek a vonalak bejönnek, talán lesz alternatíva a 3. rendszerre, mert ha a Win mobilos vonal megdöglik - most a Surface nem ér, mert az prémium felszereltséggel és áron fog megjelenni - droid és alma helyett van még lehetőség más irányt is vennünk. Nekem nagyon nincs ínyemre egyik vezető platform sem...(ó\_!_/ó)
-
KSparrow
őstag
-
Petester
senior tag
válasz gthomma #4455 üzenetére
Ezt ismerem, de ebből Neked mi fog hiányozni? Mind?
A felét el is dobhatod, ha megkapnád akkor is: egy nagy része Cortanahoz kötött, ami magyar régióban eddig sem működött, a Continuum 930 esetében megint nem releváns, a 3D-s dolgok közül se kapunk meg mindent.
Nekem már Lumia 950-esem van, de engem hidegen hagy az RS2, számomra érdemi fejlődést nem fog hozni, amit szerettem volna nem jön ebben a csomagban. Hacsak a háttérben nem csinálnak még valamit, amitől néhánya zavaró dolog helyreáll...
De mint korábban írtam, állj át insiderre és ott továbbra is jönnek majd a frissítések.
Az amúgy bosszantó, hogy csak azért, mert nem MS logó virít a kijelző felett, hanem Nokia, kiesnek olyan telefonok, amik amúgy röhögve elboldogulnának az új verzióval is.(ó\_!_/ó)
-
Aurig@
őstag
Ezért maradtam a 2014-es állapotnál. A frissítés az első perctől ki van kapcsolva, nem hiányzik semmi. Minden működik, ahogy kell. Nem fagy, nem akad.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
metalstorm
aktív tag
Nagyon szép ez a telò... be kell szereznem! Az 1gb ram nem gàz?
-
Aurig@
őstag
-
Petester
senior tag
válasz metalstorm #4458 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni. Buta telefonnak elég, okostelefonnak határeset.
Ha maradsz 8.1-en, jó, de W10-nek már nem a legjobb, pl. a facebook appoknak kevés. Facebook állandóan összeomlik, messenger se a legacélosabb.
Pár napja elő vettem, kapott egy alaphelyzetbe állítást, kártya nélkül használom, de minden maradt ugyan úgy, mint ahogy letettem. Az elmúlt fél évben a facebook nem frissült, és lehet hogy már nem is fog. Messenger frissült, de jobb nem lett. Az elemlámpa elindítása is másodpercekbe telik, pedig nem egy összetett feladat...
Ha még támogatást is szeretnél, vegyél egy lumia 650-et. Tapasztalatom nincs vele, de a W10 jobban fut azokon a készülékeken, amik eleve ezzel a rendszerrel jöttek ki.(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz metalstorm #4462 üzenetére
Tényleg, kiment a fejemből a gyengébb fotó és videó képesség a 830-hoz képest.
Amúgy kézbe venni még mindig nagyon jo a 830-ast. Lumia 950-hez képest maroktelefon. Sokkal jobban kézre áll, nekem sokkal jobban bejön a dedikált érintő gomb is. Nagyon jól megtervezett készülék. Bárcsak ugyan ezt elmondhatnám a 950-re is.(ó\_!_/ó)
-
KSparrow
őstag
válasz metalstorm #4462 üzenetére
Nekem volt Z10, nagyon szerettem. Utána Z30-ra váltottam. Szép telefon a 830 is, bár elsősorban gyújteménybe vettem ( A Blekiket is használom minden nap, a Z10-zel fotózom a gyűjteményt, a Z30-on meg nezezek reggel)
Szerintem egyszerűbb lenne a váltás Androidra BB után, az már félig az, hiába nem az. Ugyanaz a logika, kompatibilis appok. Kínaiból mát lehet tényleg jót venni, P9 lite jó ár-érték arányú darab.
Nem rossz rendszer a Lumia, nem azt mondom. Ha ragaszkodsz a windowshoz, akkor kameráában lehet jobban jársz egy 1520-szal (bár az batár nagy, van, tapasztalatból mondom) vagy 1020-szal, vagy ha fém kereteset szeretnél, akkor meg 930.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
metalstorm
aktív tag
válasz KSparrow #4464 üzenetére
Hát az android kizárt! Igazad van hogy "félig android", de engem a rendszer ami lenyügöz benne... DE volt egy 735-ösöm és szerethető rendszer szerintem a windows mobil! Láttam egy összehasonlitó video tesztet a lumia 830/1020/950-ről... a 1020 hangja borzalmas szar A 830 viszont nagyon tetszik, valószinüleg , legalábbis lehet hogy cserélem a Z10-emet....
-
KSparrow
őstag
válasz metalstorm #4465 üzenetére
Ha még alternatív, gesztusvezérelt rendszert keresel, akkor Meego (n9) vagy Jolla, amit ajánlani tudok.
Én személy szerint iOS és az említett Jolla kivételével használtam minden rendszert legalább egy napig.
Az egyik legjobb sokáig a Symbian volt,. ma is használható, stabil, de már nem okostelefon. A z30 után Oneplus one, majd megjelenés óta OP3-asom van, a kettő között volt egy hétig 735 Win 10-zel, na nekem soha többet. 8.1 még használható volt, de a messenger kilövésével nekem meghalt ez a platform is.
Androidot egyszer beállítod, többet nincs vele gond. Letiltod a fölösleges appokat, sztán teszi a dolgát szépen.
Én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk én tényleg sokat használom, és követem is az újdonságokat, de az OP3 az első telefonom, amire lassan 9 hónap után is azt mondom, hogy nem kell másik, mert amit elvárok tőle, azt tudja. Ezzel szemben Lumia 1520-szal egy hetet bírtam. Leginkább az értesítési led hiányzott, amit a Z10-Z30-on megszerettem.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
pengwin
addikt
-
KSparrow
őstag
válasz pengwin #4468 üzenetére
Igen, Oneplus 3. Nem nyúltam rajta semmihez, minden gyári rajta, még nem frissítettem nougat-ra.
Én 5-ös androidra váltottam, korábi ugyan van itthon 1-2, de nem használtam sose youtube-ozásnál sokkal többre. Nekem BB után egyszerűen ment a váltás, sőt, örültem, hogy egyes APK fájlokat nem kell vadászni megint (pl GTA3). Meg ugye jóval több app van - nem mintha két hónapja jártam volna a Store-ban De ki tudtam már próbálni a VR-t, az oldalán a némító csúszka is szuper, a hangja is rendben van, a kamer is, és a kijelzőt imádom, hogy AMOLED, fullHD-nál meg több nem kell szerintem.
Persze nekem megvan az a jó tulajdonságom, hogy ami telefonom van, azt dicsőítem, (808, BB, most Oneplus, időközben persze a Lumia is) de ennél már talán nem áll fenn annak a veszélye, hogy úgy vagyok elfogult, hogy meghal a rendszer, mint a többinél.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
icezozo
addikt
megkapta a win10-et eme készülék. nem működik a dupla kop és gyorsnézet képernyő
van valami megoldás rá? ( mielőtt a gyerek a földhöz vágja )
http://qwankido.hu/
-
mongoose66
tag
Szevasztok!
Nagyon király ez a telefon! Imádom, olyannyira imádom hogy megérdemelné hogy földhöz vágjam. (neeem, nem földhöz bsszam). Szuper volt (8.1), gyors ingyenes támogatott navigáció, normális üzemidő, elfogadható nem idegesítő rendszersebesség, offline rádió ami gyári alkalmazással futott. Fapados gusztustalan csempék? Kit érdekel ha az előzőek megvannak (voltak). Kevés alkalmazás? Kit érdekel! Ami kellett megvolt. DE frissíts win 10-re te kis balfsz köcsg, mert.....CSAK. Frissítettem..azóta?
Lassú, gondolkodik. Navigáció? --> huss Normális rádió alkalmazás? --> huss Gyors rendszersebesség? --> huss. Azóta még a képek is rondák, de lehet ez csak üldözési mánia. Ami a legjobban felbsz, hogy azóta nekem az alsó navigációs gombok fele fele arányban nem működnek. Csak ha picit megpiszkálom (kijelzőt kikapcsolom, vissza, vagy lehúzom az értesítési sávot és vissza) vagy erre sem!
Még valami? Biztos van csak eddig nem jutott eszembe. Pont azokat vették el tőlünk ami miatt megvettem ezt a telefont! PONT azokat....I have spooken!
-
Aurig@
őstag
válasz mongoose66 #4474 üzenetére
Szeva!
Szerintem senki sem kényszerített a frissítésre! Vagy tévedek? Saját döntésed volt!
Nekem két és fél éve hibátlanul megy a 8.1-el. Frissítés kikapcsolva a megvételtől számított első bekapcsolás alkalmával.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
icezozo
addikt
-
Egyetértek veled. 8.1-el böngészőből ugyanúgy használom a Messengert és a Facebookot. Teljesen jól működik.
10-et most adtam fel, elég volt belőle. Párhuzamosan használok 640-735-830-at , de mindegyik katasztrófa a 10-el. 8.1-el okés minden.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mongoose66
tag
Nem, senki nem kényszerített. De ez egy frissítés könyörgöm! Jobbnak kellene lennie, de inkább elvett, nem adott. Ja igen, tehát felraktam, most meg vissza. Mert ez normális, és tessék így elfogadni. Na jó megértettem, nem hallani a szavam....voltam én is elfogult, agyba főbe dicsértem a rendszert, na de ennyire....!
"böngészőből" Ez jó!
"ne legyen ennyire okos a telefon" Ez is!
Akkor vegyek egy új 3310-est?
I have spooken!
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Hogy tudnám wp 10 re frissíteni a lumia 830 készüléket? A normál metódust ismerem, de ugye az már nem elérhető.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest