- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Gábor-KJ #3643 üzenetére
A szervizes személyesen indítja el az MS recovery toolját, miután a telefont beszállítottad, és ott hagytad egy
3-4 napos szervizre.(ám, én is kiröhögtem, a +12-24 hó sw gart WP esetén, mikor olvastam. A copy-paste kiváló esete szerintem.)
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Burki
aktív tag
válasz Gábor-KJ #3633 üzenetére
Egy hétig volt nálam a csere 930, ez alatt kb 3* kapcsoltam be, hogy képernyőképet csináljak róla, de a sebességbeli különbség érezhető, szóval hardveresen nagyon bejött volna. Viszont nekem a 830 képernyője sokkal sokkal szebbnek tűnt, ahogy egymás mellé tettem a két készüléket. Illetve a 930-as topikja szinte hemzseg a problémákat ripoltoló tulajoktól. Garanciával nyilván nem olyan nagy probléma ez, én ráadásul kifejezetten az a fajta ember vagyok, aki nagyon vigyáz a telefonjaira, szóval leejtés miatt sosem volt egyik telefonomnak sem baja, de azért mégsem volt annyira szimpi a dolog,hogy egy zászlóshajóval ennyi baj van.
Ettől függetlenül nem egy rossz készülék az sem, sőt... A hardver miatt közel álltam hozzá,hogy elcsábuljak. Remélem a következő cserénél már megengedhetem magamnak,hogy ne csak a 70-80 ezres kategóriából válasszak a telekom kínálatából, és feljebb is keresgélhetek, szintén lumiát.
(#3634) hroberto :
Kamera szempontjából szerintem a 830 sem panaszkodhat. Szerintem egy átlag felhasználó igényeit teljesen kielégíti. A múltkor éjszaka kellett pár képet lőnöm vele, és meglepően jó képek lettek. Arról nem beszélve,hogy a kamera appban elég sok dolgot lehet állítgatni, ha valaki ért is hozzá.[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
fulton
addikt
válasz Gábor-KJ #3526 üzenetére
Nekem pedig ami miatt sokat vaciláltam a 930 és 830 között, tovaszállt, nevezetesen a kijelzőtől féltem.
De meg kell mondjam ahogy én beállítottam color és fényerőséget imádom a kijelzőjét, gyönyörű. Maximálisan elégedett vagyok mind a telefon mind a külső a glance screen is fain...nagyon nem bántam meg. A fényképező mesés képeket lő, komolyan mondom elkezdtem fotózgatni a teloval annyira élvezem. Köszönhető a beépített IS nek.De az aksi kicsit bánt nekem pl 15 órát birt csak ki, és ebben ami kemény iram volt az kb 2h tömör netezés automatikus fényerőn. Reggel 5 kor 72% aksival jöttem el, ma délben már töltőre kellett tennem. azthittem azért jobban fog menni.
Most pár dolgot kikapcsoltam háttérben futást tekintve, kiváncsi vagyok mi lesz, de nem várok megváltást.
Megint kifogtam egy ilyen aksit. Ezt az egyet sajnálom.De lehet ez az update 2 miatt is van, kollega írta akinek jól bírja hogy neki az update 1 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
válasz Gábor-KJ #3526 üzenetére
Pronyó? Nekem csak a kezelése kicsit nehézkes, nem mindig egyértelmű hogyan is jutok vissza a számválasztáshoz. Viszont vettem hozzá egy Xiaomi Piston 3-at, azzal használom, nekem teljesen megfelel a hangzása így.
(#3527) Petester
Semmit nem tettem fel helyette. Rájöttem,hogy nem is annyira égetően szükséges nekem a hírolvasó a telefonomra. Az irodában 8-tól 4-ig gép előtt ülök, illetve otthon is gépen olvasom a híreket. Lehet,hogy nálam az óránkénti frissítés szívta nagyon az akksit.[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
válasz Gábor-KJ #3359 üzenetére
Hát, nem tudom nekem mennyire jönne jól a 2 giga ram. Tipikusan olyan felhasználó vagyok, aki első körben hasra esik a csúcsmobil teljesítményétől, főleg ha ennyire elérhető árban van, mint most a 930. Aztán kb. két hét agyalás után rájövök, hogy felét se fogom kihasználni annak, amit tud a vas. Persze én is nyüstölöm a telefont rendesen (mobilbank, facebook, messenger, viber, skype, youtube és társai), de életemben nem tettem még olyan programot/játékot telefonra ami megakasztotta volna, vagy akár csak a telefon képességeinek a határát súrolta volna, úgyhogy az én esetemben a jól jön majd a 2 giga ram olyan távoli dolognak tűnik, hogy emiatt teljesen fölösleges lett volna a 930. Ha mégis kelleni fog, nem egész két évente cserélem a telefonjaimat, majd jön addigra másik.
-
-
-
gabancs
addikt
válasz Gábor-KJ #3290 üzenetére
Dehogy nem! Ez a "prémium fém keret" a legtöbb embernél addig érdekes, amíg kiveszi a dobozból. Utána beleteszi egy akármilyen tokba. Ha véletlenül leesik, a műanyik rugalmas, meg sem látszik rajta, a fém....
Hát ennyit a prémium fém keretről. Ja, csak, hogy tiszta legyen. Volt P6-os, a fiamnak P7-es telefonja. Tudom milyen a fém keret. Öt percig érdekes.
És cserébe mind a 3 gomb tökéletes működik. Na ez a prémium érzés, nem az, hogy mindjárt a falnak csapom, mert megint nem érzékel ez a qrva gomb. Egyből elszáll a prémium érzés, majd dupla áron.
[ Szerkesztve ]
-
-
zozo1979
csendes tag
válasz Gábor-KJ #3096 üzenetére
Rendben, köszönöm a tanácsot.
Amúgy még valamire gondolok: most a napokban a tűző napon az autóban maradt a telefon, mikor ki akartam venni, a fém keret olyan forró volt, hogy alig lehetett megfogni. A nagy hő miatt nem károsodhatott a telefon?
És még egy dolog: amikor használom a telefont, a vezérlőgombok nem világítanak. Az előbb számítógéphez csatlakoztattam, és mindhárom gomb világított. Ez beállítás kérdése?
-
mirci18
addikt
válasz Gábor-KJ #2923 üzenetére
Nálam csak akkor hallható ha kilépsz a programból de közben megy a film magyarul háttérben játsza le.
Apropó szerintetek lehet olyan hogy a Lumia camera classic rosszabb minőségű felvételt készít videóban?
Mintha én ezt tapasztaltam volna.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
-
totj80
tag
válasz Gábor-KJ #2858 üzenetére
Iphone-t használok már évek óta, kisebb megszakitásokkal,de mindig visszatérek a "kicsapongások" után
Ami még nagyon bejön az a BB10 es rendszer, de nekem az iphone áll teljesen kézre.
Viszont az androidtól irtózom, semmi nem jöhet szóba amin olyan robotos cucc vanEz a kis Nokia pedig tökéletes lesz a hugomnak.
viewdetails: meglehet, de hidd el a telefonra értettem
[ Szerkesztve ]
-
totj80
tag
válasz Gábor-KJ #2853 üzenetére
Elnézésedet kérem a plusz 1 n betű miatt tanár néni (úr?) fel sem tűnt, hogy oda keveredett
Úgy néz ki nálam nem lesz ebből vezér szerep,de még másod sem adom oda tesónak. Nagyon tetszik neki és ilyet akar már régóta.
Tetszik-tetszik, de nem az igazi nekem, valahogy, valami nem stimmel, pedig tényleg nagyon jó telefon. De jó helyen lesz -
Petester
senior tag
válasz Gábor-KJ #2825 üzenetére
Kicsit pontosítok:
"Kártya: SanDisk, Kingstonés Ennyi."
2 évvel ezelőttig sok Kingston-t vettem, de kártyában az igazi minőséget a Sandisk adja. A GoPro se véletlenül ajánlja ez a kameráiba.#2824 MrCsiT
Telefon saját kihangosító módjában vagy mondjuk autó kihangosítóval? Nekem utóbbival nincs rossz tapasztalatom, mindig tisztán szól, még max. hangerőn is. Egyedül az zavar, hogy Here navigáció is a kihangosítóra küldi az infót, némítva a rádiót.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
veterán
-
-
mirci18
addikt
válasz Gábor-KJ #2725 üzenetére
Ez mind szép és jó de eddig mindenki hangoztatta itt hogy nézzük meg a videókat a telefon töréstesztjéről.
Mennyit kibír aztán mégsem igaz.
Tehát számomra ez egy felvetett kérdés volt hogy mennyire van értelme a gorilla glassnak hogyha elreped csak úgy az előlap.
Ráadásul úgy hogy nem zsebben volt és nem ejtettem le hanem egy táskában pihent.
Samsung telefonnál már sikerült a csere elvileg itt is kéne nem hinném hogy annyival bonyolultabb lenne.
Elhiszem hogy vannak veszélyek a sufni cserénél de 15-e ft-al többet nem fogok kiadni egy telefonra.
Lehet hogy más kiad de én nem akarok.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
viewdetails
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem