Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mirci18 #4105 üzenetére
Nekem az első okostelefonom egy N8-as volt
Deszerettem
Aztán lassú volt netezéshez és jött egy Lumia 620. Borzalmas kamerával. De netezni jó volt és több minden volt rá mint symbianra. Aztán 625, majd 830. 830 is azért lett mert jó a 4 mag, biztos nem lesz olyan lassúcska az alkalmazások mint 2magoson. Hát annyira nem lassúak, de sokkal nem is gyorsabbak...
Sebaj jön a win10 milyen jó lesz. Több lesz rá a program és szupcsi lesz. Nem jön. Kicsit odébbtolták. Már megint odébbtolták stb...
Van win10dejó
Basszus ez lassabb mint a 8.1. Sebaj a programok! Háát nincs választék még mindig... Basszus a facebook app is lassabb. Basszus az adobe reader is lassabb pedig csak 2 oldalas a szöveg... ÁÁÁÁÁÁá. Na lassacskán váltani kell mert ez így nem jó.
Kb valahogy így jutottam el oda, hogy váltani kell.. A telefonom lassul (Ugyanugy mint Symbian Anna után jött a Belle... Hát nem tetszett)
Az appok hiánya... Zavar, hogy 99%-át az appoknak iOS-re meg Droidra írják... WinPhone? Ááá minek. A win10 új meg még gyerekcípőben jár meg blablabla. Ez volt a win8-al is. Kifejlődött meg minden de baszki ne kelljen már megint hónapokat vagy esetleg 1-2 évet várni arra hogy működjön rendesen minden funkciója. Én most akarom használni a telefont, nem 1 év múlva.
Azt meg már meg sem említem, hogy milyen az adott x50-es készülékkínálat... Borzalmas low-end high-end és nincs mid? L650 75e ft snapdragon 210-el? Kajak h*lyének nézitek az embereket?
Szóval gyűjtök zsét és veszek egy megfizethető droidos készüléket normális kamerával. Vagy ha nyerek kaparóson beruházok egy iPhone-ra. -
válasz
viewdetails #3979 üzenetére
Nálam a Buidszám 164-es, de én is lassabbnak érzem a 830-asomat a win10-el, pedig miután lefrissítettem, utána ki is vettem a memóriakártyát, meg is formáztam, illetve gyári beállításokra tettem a telefont. Bízom benne, hogy a későbbi buildekkel javulni fog a sebesség. Esetleg érdekes lehet még a hardver verziószáma? Az enyém 1.0.0.0, Neked melyik?
-
Sziasztok!
Van egy dolog amit nem értek...
A telefonon a gépház->névjegyben az operációs rendszer buildszáma: 10.0.10586.164 (insideres)
A microsoft weboldalán pedig 10.0.13080.107Akkor most ha resetelem a telefont és az upgrade advisorral frissítek elvileg újabb lesz az oprendszerem verziószáma? Vagy ez most hogy van?
-
válasz
Gusztáv #3885 üzenetére
Kopik az csak le kell ejteni... Ez is porfestett sajnos...
Egyéb: van valakinek infója arról, hogy hozzánk független telefonra mikor adják ki végre valahára a Win10-et? Már elkezdtem gondolkodni az Insederen inkább... Bár ott meg nem tudom melyiket érdemes választani...
-
Hol lehet azt beállítani a telefonon, hogyha ha hívás közben vagyok és más is hívna akkor valami értesítés legyen? Jelenleg úgy állok, ha hívásban vagyok és más is megpróbál ugyanabban az időben hívni nem tud mert foglalt jelzést kap. Én viszont egy deka értesítést sem. Jó lenne ha erre lenne valami megoldás...
-
Sony SBH20-as Bluetooth headsettel használja valaki a telefont? Ha igen mik a tapasztalatok?
-
válasz
Neurotoxin #3672 üzenetére
Az lehetséges, nálam a régi Nokiás kék ilkonos battery app szívta, azután kezdtem el keresgélni egy jobbat és ennél lukadtam ki már 2 éve
-
válasz
Neurotoxin #3670 üzenetére
Erre nemigen tudok neked válaszolni, szerintem nem szívja jobban mint más appok. Én speciel használom csempeként, meg egész nap a neten lógok (4G) és baromi sokat telefonálok + időjárás stb... Szóval játékon kívül én rengeteget használom a telefont, persze a nem kellő alkalmazásokat kikapcsolom a háttérből (here drive+, skype stb) Nekem így nap végére 30%-os az akksi, de én hozzászoktam, h otthon töltöm telefont
-
válasz
Neurotoxin #3667 üzenetére
-
Szervízeltettem a telefonom, és kaptam egy vacsi új kijelzőt
(a régi foltosodott...) Tegnap óta nagy a boldogság, de hiányzik egy valami, a képernyővédő fólia!
Előtte Xprotector Ultra Cleart haszáltam. Az a tapasztalatom, hogy a mikrofonnál nincs kivágva hely, tehát ezt manuálisan kell megtennie annak aki ilyet vesz, illetve ha ez a fólia van rajta a visszanyíl sokszor nem reagál illetve a nyalóka sem! Ha valaki ilyen fólia vásárlásán gondolkozna azt tudom mondani, hogy ne tegye, mert csalódni fog és sokszor emelkedik majd meg a vérnyomása.
De! Jelenleg fólia nélkül vagyok. Gondolkoztam már üvegfólián is, nem tudom létezik-e olyan ami teljesen lefedi a 2.5D-s üveget vagy sem :S Illetve kérdezném, ki milyen fóliát használ, melyiket érdemes venni, melyik az ami így hosszabb távon bevált? -
Valaki tudja egyébként, hogy a Lumia Software Recovery Tool hova a ...-ba menti a letöltött Rom-ot? Bent leszedtem direkt navifirmmel, hazahoztam, hogy itthon már ne kelljen letölteni de fogalmam sincs hova másoljam be. A cucc letölti magától csak 33 perc van meg hátra és ez egy kicsit zavaró...
-
A kis 830-asomra szeretnék venni üvegfóliát. Melyiket érdemes?
-
Insideres Update2-re most jött meg az újraindulós hibára a frissítés. Nekem spec talán 1x indult újra amióta megvan
-
válasz
viewdetails #2880 üzenetére
Nincsmit
Kíváncsi vagyok CV mikor kapja meg...
-
válasz
viewdetails #2878 üzenetére
Operációs rendszer verziószáma: 8.10.15116.125
Belső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14251.55002 -
válasz
Neil Watts #2664 üzenetére
Elvileg mindegyik 8-as futtató készülékre jön a 10-es
A hardver ezekben a készülékekben egykaptafa - középkategória. Az új Tomb Raider megakadt nekem az elején, ez szerintem GPU és ram függő, mindegyikben Adreno 305-ös van ugyanúgy mint az 520-720-ig, 630-830-ig. Ha abszolút csúcsot akarsz, akkor inkább 930. Időtálló telefon szvsz nincs, 2-3 év múlva az ember általában lecseréli. A házakkal kapcsolatban annyit mondok, hogy sztem menj el a duna plaza mm-ba és ott fogdosd meg őket, 640, 730, 735, 830, 930 nyomogatható
mérlegeld az árakat, hogy neked megér-e annyit amiért kínálják, illetve próbáld meg megbecsülni, mennyi ideig tartod meg. A 8X-ből kiindulva nálad 3 évente lesz esedékes a csere. Ennyi tanácsot tudok adni, remélem valamennyit tudtam segíteni.
-
válasz
Neil Watts #2658 üzenetére
Kérdés, hogy mi a fontos neked?
Kamerában annyit tudok nyilatkozni, hogy a 830-nak a képei egy picivel szebbek mint a 640XL-é és ami fontos, hogy van benne optikai képstabilizátor!!! Azt nem tudom, hogy pl a 640XL-ben van-e gyro azt tudom hogy a simában nincs, míg a 830-ban van. 735-ról nem tudok nyilatkozni, max annyit, hogy a sima 640-nek szebbek a fényképei mint annak (tegnap próbálgattam MM-ban mindkét készüléket). A 830-al van lehetőséged a 3 mikrofonnak köszönhetően videózáskor Dolby Digital 5.1-ben hangot rögzíteni. Hirtelen én ennyivel tudok szolgálni kérdésedre, nálam ezek voltak a mérvadók.
-
Szerintetek egy esztétikai hibás, tökéletesen működő még 23 hónap gyártói garis független 830-asért mennyit lehet elkérni?
-
-
válasz
Ceftriaxone #2274 üzenetére
A középső windows gomb az mindig működik, csak a két szélső nemnagyon. Én azt szoktam csinálni, hogy újra hozzáérek a képernyőhöz és utána mondjuk a visszanyílra és akkor műlödik. Szerintem a boltiakon azért működik, mert ott régebbi a sw. Ezért is lenne jó tudni pl, hogy akinél ilyen előfordul melyik sw verziót használja
-
válasz
Partyface007 #2271 üzenetére
Ez szerintem valami sw-es bug lehet. Nekem végül úgy volt, hogy a duplakoppos felébresztést kikapcsoltam használtam a telót pár napig mert a módszer nem vált be. Aztán valahogy elfáradt a kameragomb is, ekkor néztem nagyot és anyáztam, tel kikapcs akksi ki majd vissza. Eszembe jutott, hogy duplakoppot azért visszakapcsolom és hopp viszonylag jó lett.
A telefonom gyárilag független fehér variáns. És ezzel most nem PfD-zek hanem normálisan használom
Operációs rendszer verziószáma: 8.10.14226.359
Belső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14521.55002Microsoftnak nem lehetne jelezni a problémát?
Kérdés akinél jelentkezik milyen sw van rajta? Win10 dev-nél is van ilyen? Esetleg előző denimnél (02040.00005.14372.54001)? -
válasz
Wheelbarrow #2241 üzenetére
Nekem is hasonló gondom van, bár nekem alapból Denim volt rajta és kb 1.5 hetes a készülék. Nekem a visszanyíl érzéketlen, van olyan, hogy nyomogathatom aztán semmi sem történik, de ha megérintem a képernyőt aztán a visszanyilat akkor jó. A kereső gombnál is ugyanez a helyzet... Ezelőtt volt 620-asom meg 625-ösöm (a végén Denimmel), ott nem volt ilyen. A nagy kérdés, hogy ez most ez csak 830-nál van és vmi sw-es bug vagy irány a nokia care?
-
Mától én is ezt a tábort erősítem
-
válasz
FіkuszKukіsz #783 üzenetére
Akkor a sejtésem beigazolódott, így adhatják nekem akármilyen akciósan a készüléket... Én inkább a Nokia garanciában bízok, ez nekem ugyanúgy gsm/sufni/stb bolti garanciát jelent, nem a gyártóit... Akkor várunk vmelyik szolgáltató szupcsi ajánlatára illetve az idő vasfogára amely majd olcsóbbá teszi a telefont
-
válasz
Integrale #689 üzenetére
Én is ettől tartok. Nem tudom, hogy a színes hátlaposak szürke kerete hogy kopik, illetve a fekete telefon kerete kopik-e egyáltalán... De van még idő karácsonyig, addig meg várom a 830 tulajok visszajelzéseit
Illetve még egy kérdés foglalkoztat, hogy a kapacitív gombok vajon világitanak-e a sötétben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest