- iPhone topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Amúgy az jó, hogy nem egyformán látjuk a világot és a megoldásokat
Az SD-s megoldásra nem gondoltam, és szerintem, a kérdés feltevője sem ilyenre gondolt eredetileg.
Viszont akkor, viewdetails-nek abban igaza van, hogy erre app nincs, legegyszerűbben talán valamilyen felhős megoldás működik.
Clemi: 830-nál szerintem, nem az lesz a kérdés, hogy mi nyomja le az árát, hanem, hogy valahol megkapod-e még újként egyáltalán. Mindenhonnan azt hallani, hogy fogyóban van.
Esetleg, ha kicsit más paraméterekkel is megfelel, akkor 640 vagy 640XL , ezek LTE variánsai is jók lehetnek.
Több dologban is mások azok, de olcsóbbak is elvileg.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Clemi
veterán
válasz hülyegyerek #2595 üzenetére
Köszi neked is Már csak az tart vissza a váltástól, hogy mióta megvan, hiba, fagyás, újraindulás, vagy bármilyen hiba nélkül tökéletesen működik a 820-am, ráadásul bazira vigyáztam rá, így olyan mint az új.
Na és ami még érdekes lehet, hogy vajon ebben a kategóriában a nyáron érkezik-e valami készülék, érdemes-e várni egy kicsit, hogy vagy akkor inkább arra váltsak, vagy legalább lenyomja egy kicsit a 830 árát. -
hülyegyerek
addikt
-
Clemi
veterán
válasz viewdetails #2593 üzenetére
Köszi!
-
kbyte1024
veterán
Üdv mindenkinek 😊 BlacBerry Z30-rol váltottam 4napja. Előtte volt mar 820.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Clemi
veterán
Hali,
Kérdezem azokat, akik 820-ról váltottak a 830-ra, hogy érdemes? Mennyivel ad többet felhasználói élményben, a hátoldali PureView kamerát leszámítva?
-
MrCsiT
addikt
válasz viewdetails #2586 üzenetére
"OneDrive megosztás az egyetlen lehetőség" - elsőre nem ezt válaszoltad, hehe..
..pontosabban, a "Vagy van valami beállítás, ami miatt ezt teszi?" kérdést lazán ignoráltad, így nem tudtuk meg, hogy az ajánlásod nem csak egy lehetőség, hanem - ezek szerint - az egyetlen egy mód is..
[ Szerkesztve ]
-
-
benobi
csendes tag
Sziasztok! Azt árulja már el valaki, hogy a telóval készített fotókat mivel lehet teljes méretben elküldeni?
Messenger, WhatsApp ugye leméretezi, de a beépített böngésző is csak 1,5 Mp-s képet továbbít. Vagy van valami beállítás, ami miatt ezt teszi? -
aeroxr
tag
Sziasztok,
ebben is sárgul az IPS kijelző? mennyire melegszik a készülék?
Lumia 920 helyett szeretném a 830-ast, sajnos abban teljesen besárgult a teljes kijelző 2 év alatt.
The truth is out there.
-
Gusztáv
addikt
Ha ő cégként veszi egy EU tagországban, akkor ott 0% Áfa kerül rá, és mivel itthon értékesíti, így elvileg 27%. De ugye van a nulla perces, használt kategória, ami egy adózási kiskapu, gondolom ők is így adhatják Áfa nélkül. És ettől még lehet fóliázott, tök eredeti a készülék.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
MrCsiT
addikt
válasz #31816946 #2540 üzenetére
Olvass vissza, írtam erről. Turbado gyári fóliás készüléket ad, semmi trükk. EU tagországból szállított vásárláskor, hány % Áfa is kellene, hogy rákerüljön még a termékre?
csabiks: eléggé meglepett volna, ha nem bontatlan a termék, mi több, meg is reklamáltam volna, szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
A kicsi érzékelő felület miatt én nem ajánlanám az üvegfóliát neked.
Én is max a sima fóliát pontosabban az anti glare kiadást ajánlom neked.
De itt a legtöbben már fólia nélkül használják a telefonjukat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
HaZse
őstag
válasz hroberto #2557 üzenetére
Én ezt nem így tudom. Mikor eladtam egy Lumia 930-ast, ami a bezárt Nokia gyárból származott, a vevőnél elállt a kijelző és garijegy nélkül kicserélték neki az egész kijelzőt.
Jelenleg én egy Lumia 830-at használok, ami Magyarországi, de nekem sincs kitöltve a gari papír, mert az MS-től származik. (Doboz, stb.)
MÁS
Ki használ üvegfóliát? Mert én rendeltem egyet, ami fel is lett téve a tlefonra, de viszont a feltétel után az érintő gombok alul nem érzékelték az érintést.
Ezért kénytelen voltam levenni.
Tehát melyik ügevfóliát ajánljátok?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
-
benobi
csendes tag
Beszereztem egyet! Euronics akció, mínusz az áfa. Így 73 ezer, garanciával. Az asszony nagyon boldog vele. De hol lehet letiltani a rezgést, ha a képernyőhöz ér? Az még nincs meg...
-
Aurig@
őstag
válasz viewdetails #2569 üzenetére
Ez az! Nagyon köszi!
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne: néhány napja találtam egy olyan dolgot a telefonon, hogy mutatja az elmúlt 24 óra "közlekedési" helyzetét, úgy értem, hogy amerre jártam megjelöli a térképen vonalakkal. De abszolút nem tudom, hogy milyen programban találtam meg. Tudja valaki, hogy ez hol lehet?
Köszönöm
-
baradi
senior tag
válasz Partyface007 #2564 üzenetére
dehogy, uj, pl. speedshop, 90k, feher
-
-
Akron99
aktív tag
válasz ObieWan #2560 üzenetére
A Tér-Erőnél (és sok más helyen is) lehet rendelést leadni készülékekre úgy, hogy nincs nekik raktáron. Amikor leadod a rendelést akkor közlik, hogy várni kellene rá mert most éppen nincsen. Ezután vársz napokat vagy heteket és vagy lesz vagy nem ...fórumokon lehet olvasni rossz tapasztalatokat ezzel kapcsolatban.
Érdemes telefonon rákérdezni, hogy van-e raktáron náluk, mert az, hogy a weboldalon kint van az még semmit nem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
benobi
csendes tag
Ahoj! Pont, mint az előttem szóló. Hol lehet kapni biztonságosan és gazdaságosan? Az EMAG-on láttam 80-ért. Az jó ár? Köszi!
-
ObieWan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hamarosan terveznék venni egy ilyen készüléket, (persze ha megéri mert kutatgattam és sajnos csak 1 boltot találtam ahol még kapható lenne a készülék (függetlenül) ez pedig a Tér erő nem tudom ez mennyire megbízható oldal garancia tekintetben (bár ne legyen vele gond, de azért mégis).
Vagy esetleg ha valaki tudna segíteni, jobbat ajánlani nem feltétlenül árban jobbat (hanem megbízhatóság téren) akkor hálás lennék érte. És még annyit hogy milyen tokot, védőfóliát érdemes venni rá.
Persze ha még mindig megéri megvenni a készüléket akkor venném csak meg. (Úgy értem érdemes-e várni új modellre?).
PSN ID: Atticus_ID
-
csabiks
senior tag
Ma megjött az IMAK tokom, rendkívül jó benne fogni / tartani a telefont (nekem a teló hátlapja nagyon csúszkált).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
japy
őstag
-
hroberto
veterán
válasz FerengiNaar #2551 üzenetére
Ha nincs kitöltve, lepecsételve a garijegy, és a számlán sincs IMEI, gondok lehetnek a gariztatással.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
FerengiNaar
csendes tag
válasz FerengiNaar #2549 üzenetére
A számlán nincs, csak a dobozon található az IMEI szám.
-
-
FerengiNaar
csendes tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz viewdetails #2536 üzenetére
Köszönöm !
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
japy
őstag
válasz viewdetails #2534 üzenetére
Adatforgalom mellett nem nagy kunszt mivel rádolgozik a net!
-
japy
őstag
De pedig van! Ez sokkal jobb!
-
-
viewdetails
addikt
válasz Ceftriaxone #2535 üzenetére
A HERE sajátosságainak ismeretében nekem jól és pontosan működik.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Ceftriaxone
aktív tag
Tényleg mik a tapasztalatok a 830-al navigáció terén ? Mennyire gyors, pontos ?
Mennyire általánosíthatóak ez előbbi panaszok ? Vagy ez egy egyedi készülékhiba, ami amúgy ritka?
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
viewdetails
addikt
válasz b_tomi3 #2532 üzenetére
Semmiképpen nem normális, nálam másodpercek alatt talál jelet.
Sajnos ezen kívül nincs normális teszt, ami a műholdakat mutatná. Adatforgalom bekapcsolása mellett is ilyen gyenge?Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
b_tomi3
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt esetleg még valaki hasonló furcsaságokat a GPS-szel kapcsolatban?
Az offline navigáció számos esetben nem talál jelet (természetesen bekapcsolt helymeghatározás mellett). Ezt tapasztaltam lakóhelyemen, az ország több pontján, illetve egy külföldi utazás során is (a térképek le vannak töltve a készülékre, bár azok nélkül is zökkenőmentesen be kellene pozicionálnia magát). Összevetésre került az utazás során alsóbb kategóriás, Nokia Lumia 520-as telefonnal, mely 10-15 másodperc alatt minden helyzetben megtalálta az aktuális GPS jelet, míg a saját készülékem jóval ez alatt maradt, több esetben 10 perc után sem találta helyét.
A legfrissebb szoftver van telepítve, a telefon naprakész. A gyári beállítások visszaállítása már megtörtént, azonban sajnos ez sem oldotta meg a problémát.
Az offline GPS helymeghatározás lassú, illetve, ha talál is jelet, az esetek többségénél 1-2 utcányi eltérés tapasztalható. Lakhelyemen ~300 méter távolságra pozicionálja magát aktuális helyzetemtől offline, amint csatlakozik a wifire, egyből pontos helyet mutat.
Lumia 735, 920-asoknál olvastam még hasonló problémákat. Szerintem ez nem szoftveres eredetű probléma.
Ti hogy vélitek?
-
Kwabs
csendes tag
Sziasztok !
Úgy néz ki, hogy nem fogok tudni a szolgáltatótól venni ilyen telefont mivel nem árulják . Honnan volna érdemes vennem ahol rendes garanciát kapok és az ár is korrekt meg a bolt is.Előre is köszönöm !
-
Gusztáv
addikt
válasz Wheelbarrow #2511 üzenetére
Nyilván egyik cég sem jótékonysági szervezet, de azért ez nem azt jelenti, hogy ha felviszel egy névjegyet, holnap már a neten árulják. Pl a MS felhő megfelel az EU adatvédelmi előírásainak is, ami állítólag a legszigorúbb a világon. A másik két cég az más tészta, ők ebből élnek, de ez benne kell hogy legyen az adtavédelmi szabályzatukban, ami a neten elérhető (és amit el is fogadtál, amikor regisztráltál).
Laci
-
MrCsiT
addikt
válasz Neurotoxin #2527 üzenetére
OK, talán nem webmesterek, na.
.de a termék (830), lezárt, bontatlan, és a futárral küldéskor előre értesítenek, és azt megírják, milyen IMEI számú telót adtak át a GLS futárnak, szóval nem bízzák a véletlenre.
-
viewdetails
addikt
válasz Wheelbarrow #2517 üzenetére
Wheelbarrow
Próbálkoznak, de kaptam rá számsort...Kwabs
Csak állítsd be a Gmail fiókod a telefonon, vagy használd az Adatátvitel alkalmazást, gyárilag előtelepített.[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
Én tok nélkül hordom, építkezésen dolgozok, előveszem ha koszos a kezem, vagy akármi miatt, és utána vissza a zsebbe, de eddig 0 karc...
-
mirci18
addikt
válasz csabiks #2514 üzenetére
Ugyanez volt a lumia 800-ammal azt mondták arra is hogy nagyon karcálló láttam a tesztvideót is ahogy kulccsal és pénzzel próbálgatták.
És a végén mégis megkarcolta a zsebemben egy kulcs.
Úgyhogy nem nagyon hiszek egy ilyen videónak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
addikt
válasz Wheelbarrow #2509 üzenetére
"könnyen karcolódik"
Na szép is lenne,ha könnyen karcolódna. Gorilla3 üveggel.
"Aki ad,az nyer"
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz viewdetails #2515 üzenetére
Felétek gyakran szórhatnak
-
viewdetails
addikt
Olvasd el, merre szórtak ma repülőről, hátha az megnyugtat.
-
csabiks
senior tag
-
Kwabs
csendes tag
Sziasztok
Valaki esetleg megtudja mondani, hogy a T-nél most mennyiért hozható el a telefon ? Mert nem igazán akar működni a weboldaluk. Move S és Move M csomagban érdekelne.Előre i köszönöm !
-
Inarus
addikt
Kicsit túlreagálod. Csak pontosítottam, nehogy itt a végén még valaki félre értse.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Ebből a topikból megtudhatja bárki, hogy a Google a MS, a FB és a többi valójában mind jóságos cégóriások akik hét lakat alatt biztonságban őrzik a felhasználók adatait. Aki mást állít és kifogásolja, hogy fizet érte de még is a megkérdezése nélkül eladják az adatait minimum reklám célra, az paranoid személyiség, az erről szóló hírek mind hamisak és egyébként is minek vesz ilyen telefont aki paranoiás, olvassa inkább a Konteó blogot. Aki a rendszer vagy a telefon hibáit irja le az megkapja a fanatikus rajongók fantasztikus és döntő érveit, mit például - nem értesz hozzá, ez így jó és tökéletes ahogy van.
És most már azt is tudjuk, hogy gyártás befejeztével a raktárkészletet nem zuzzák be hanem eladják.
Mi jöhet még........[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Senki nem mondta, hogy leáll a forgalmazás. A gyártásról híresztelik azt, hogy leáll. Attól a legyártott mennyiség még forgalomban lesz.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz csabiks #2508 üzenetére
Az előlapot szinte lehetetlen megkarcolni
Nem, nem lehetetlen, könnyen karcolódik.
Más. Win10 csak összel és a 830 forgalmazása júniustól leáll.
-
csabiks
senior tag
Azon gondolkozom, hogy a kamera előtt lévő műanyag, vajon gorilla glass lenne? Az előlapot szinte lehetetlen megkarcolni, de nem tudom, hogy hátul mi a helyzet..?
-
törölt tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy új telefont.
A turbado.hu című oldal szerintetek megbízható, vagy hol érdemes egy 830-as telefont venni? -
-
MrCsiT
addikt
válasz csabiks #2501 üzenetére
Ma reggel ismét próbálgattam a Vodás 4G-t.
A tapasztalat nem jó: Bp-n, a Nyugatinál, egyszer csak nem tudtam egy google.hu-t megnyitni a mobilon.
3G-re állítva, azonnal jó lett. Ez azért elég gyenge hálózat így..más.. ma véletlen ránéztem a Turbado-nál azt a narancs hátlapos 830-at, amit én is vettem. Megdöbbentem, hogy az alig 2-3 hete, még 72k-s ár felment 80k-ra.
Most vagy nagyon keresett, és hiánycikk lett ez a készülék, vagy a forint gyengült, vagy mindkettő, de jellemzően nem nőni kellene az árnak.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
csabiks
senior tag
válasz Neurotoxin #2500 üzenetére
Külföldi fórumról:
The 4G network works so well in buildings and houses because it takes on the characteristics of 2G. It is able to go through building and infrastructure or around objects much more easily than 3G.Having used 2G and 3G I can see the noticeable difference. 3G phones make it seem like it is working harder to send and receive these said signals and thus adding to the battery strain. More excessive telecommunication activity...
Röviden: Ahol van 4g ott érdemesebb bekapcsolva hagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest