Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
válasz Partyface007 #2999 üzenetére
Szerintem meg kell lennie,mert egy feltelepített program nem tud beavatkozni a gyári szoftba!
-
HaZse
őstag
válasz Wheelbarrow #2995 üzenetére
Én örültem vona, ha bekerül a T9-es tárcsázás, ami a W10 TP-ben benne van.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
mirci18
addikt
-
csabiks
senior tag
Települt nálam is a frissítés, érzésre gyorsabbnak tűnik, a menü így sokkal szebb szerintem.
Más: videókat visszanézve néha meg-meg akad a felvett videóknál, de most rátettem gépre a videókat és ott megdöbbentve látom, hogy nincs a felvételben akadás, szóval az a lejátszó hibája.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Wheelbarrow
aktív tag
A beállítások menü pozitív változásán kívül még annyit vettem észre, hogy a hívás végeztével a hívó fél képe pár másodpercig a kijelzőn marad de nem fekete a háttér mint régen, hanem a főképernyő látszik mögötte. A Lumia Camera továbbra is szaggat videófelvételkor, szóval az nem javult meg.
-
T0rnad0
addikt
válasz viewdetails #2992 üzenetére
Köszi, már azt hittem hülye vagyok, hogy nem találom... Lock Manager Free-t használok, ha az be van állítva, akkor nem jelenik meg ez az opció.
-
mirci18
addikt
válasz viewdetails #2992 üzenetére
Nem nem.
Színes is volt eddig.Már várom az update 2-őt.
Remélem minnél előbb kijön főleg azért mert abban benne van a bluetooth billenytűzet támogatása amivel könnyebb lessza a gépelés számomra.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kbyte1024
veterán
válasz Neurotoxin #2988 üzenetére
En is kaptam hozza. Azt hasznalom teljesen jó.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
HaZse
őstag
Pont most van egy teszt a MA-n egy Magyar cégről, aki L830-asra is árul 3 féle fóliát. Ebből az egyik üvegfólia. Sajnos kicsit drágán (3490 Ft). Ha valaki rendel tőlük egyet, akkor szívesen venném a talasztalatokat.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz Energie X #2986 üzenetére
Január óta használom a L830-ast. És azóta nincs is rajta fólia. Nem is tervezem, hogy teszek fel rá. Üvegfóliát akartam, de egyszer próbáltam és befürödtem vele. Pedig állatul nézett ki vele, csak használhatatlan volt.
-
őstag
-
T0rnad0
addikt
válasz viewdetails #2981 üzenetére
Ez hol is van pontosan? Nem találom
-
HaZse
őstag
válasz Energie X #2983 üzenetére
Semelyiket. Én vettem, de az érintőgombok az üvegfólián keresztül nem működtek.
Az üvegfólia olyan telefonokra való, ahol csak fizikai gomb van (Galaxy S4 Active), vagy olyan, aminek OSD gombjai vannak. (pl. Lumia 640)
-
őstag
A kis 830-asomra szeretnék venni üvegfóliát. Melyiket érdemes?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Neurotoxin
őstag
válasz viewdetails #2981 üzenetére
Valóban nem volt egyértelmű De most már rájöttem, hogy mire gondolsz (beállított színes kép zárolási képernyőn, megjeleníthető a glance-en fekete-fehérben és színesben is), kipróbáltam, nagyon jó! Ez újdonság, ennyire még nem keresgéltem az újdonságokat. Fekete fehérben a régi, monokróm kijelzős Nokiákon, az operátor logók jelentek meg így. Van is már pár jó ötletem
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
viewdetails
addikt
válasz Neurotoxin #2980 üzenetére
Nem arra gondolok, hanem a Glance kép megjelenítésre. Nem volt egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Neurotoxin
őstag
válasz viewdetails #2979 üzenetére
A 3 színű glance a Denimben(?) is benne volt gyárilag, de sosem használtam, mert elvileg csak éjszaka működik/még nem próbáltam, a mozgásadatok valóban frissültek.
-
viewdetails
addikt
válasz Neurotoxin #2977 üzenetére
Neurotoxin
Nekem gyorsabbnak nem tűnik, viszont a Glance beállításaiban csak nekem új a színes megjelenítés, illetve a mozgásadatokban a Részletes opció...?Japy
Nem valószínű, build számokban van minimális eltérés mindig.[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Az enyém független, most telepítette, kettő lépcsőben-volt update 1 is vagy lemaradtam?Mintha újra frissítette volna először 8.1re, felrakta azokat az alkalmazásokat, amiket én töröltem(flipboard, appsocial-utóbbit én hülye frissítettem, pedig tudjuk, hogy már megszüntették, de az invertált kezdő képernyője ütött szerintem).
A beállításokban a szortírozás 'nem gyere be', de ez valóban csak egy lépcső a 10 felé.
Érdemes telepíteni az Update 2őt, érzésre gyorsaságon rengeteget dobott a telefonomon!Eddig voltak mikrolaggok, de most még gördülékenyebb, számomra egy csoda.
-
gilfoyle
őstag
válasz viewdetails #2974 üzenetére
Míg felmegy lenyomok egy csatát a WoT-ban
-
japy
őstag
válasz viewdetails #2969 üzenetére
Hát nálam a névjegynél ez van:8.10.15116.125
-
gilfoyle
őstag
válasz viewdetails #2969 üzenetére
Sokan ráizgulhattak, már vagy 2 perce "Frissítések keresése folyamatban..."
Update: Megtalálta és tőtti
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Wheelbarrow #2968 üzenetére
Az MS oldalon a magyar függetlenre még 8.10.14226.359, de tényleg talált frissítést.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Hivatalosan megjött az Update2!
-
Gusztáv
addikt
Szerintem is szebb a kijelzője a 640-nek, de nekem a 830-is bőven megfelel. Akksiban is nagyon jó a 830, most jöttem haza FOO-ról és ott is röhögve kibírt egy napot (4G/GPS/net/Facebook/Messenger/sok fotó, videó), míg ismerősök Galaxy S4-e és iPhone 5s-e már délután töltőért könyörgött.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
kinedeck
csendes tag
válasz viewdetails #2857 üzenetére
a kamerától egészen a hangszóró bal széléig ki van vágva a fólia, úgyhogy nem az a gond:/
-
Partyface007
őstag
válasz McDoug6lak #2948 üzenetére
igen 2g-n nagyon király az akkuidő az nekem is nagyon bejön :-)
vodás vagyok lehet másnak aki t-s vagy telenoros hasonló üzemidőt produkál 3 vagy 4g-n is....
igen hátlap qi-s én is egy dt-601-el használom
összessségében bejön a telefon, wp folyamatossága miatt váltottam androidról és vannak idegesítő dolgok/hiányosságok de az inkább a wp-nek köszönhető és nem a készüléknek
-
japy
őstag
válasz Danny750 #2959 üzenetére
Én 630-ról beszéltem! Megéri csak okosan kell venni. Azért a 630-640 messze nem éri el a 830 minőségét.Kinézet anyaghasználat és egyebek. Nekem soha nem lesz beépített memóriás telefonom 930-1020. Ha újra kell rakni menthetek róla mindent ,ha éppen nem késő már!
[ Szerkesztve ]
-
-
BobTail
őstag
válasz McDoug6lak #2954 üzenetére
Már korábban kifejtettem itt, de amikor ősszel a 830-at teszteltem, első gondolatom nekem is az volt, hogy a korábbi IPS-es kijelzős telefonjaimhoz (920, 1520) képest fakóbb a képe, és a betekintési szögei sem túl jók. Azóta 640 is volt/van nálam, aminek érdekes módon sokkal szebb képe van, pedig ugyanakkora a mérete/felbontása.
-
japy
őstag
válasz viewdetails #2945 üzenetére
És azt mivel kell?
-
addikt
válasz McDoug6lak #2948 üzenetére
Én használom mindkettőt, elsőre a 830 kijelzője valóban fakóbbnak tűnt,de nem az,csak természetesebb.
Nagyon szeretem a 720-at,de azért a 830 más kategória.
Sokkal gyorsabb, nagyobb a kijelzője,jobb a kamerája,WiFi istenkirály,ahol a 720 elveszti a jelet a 830 vígan megy.Navigáció is gyorsabb.
Lehet tölteni alapból vezeték nélkül,bár én nem igazán látom sok értelmét."Aki ad,az nyer"
-
McDoug6lak
tag
válasz Partyface007 #2946 üzenetére
Ez elég korrekt akku időnek számít.
Amúgy a hátlap alapban wireless töltés képes?
Összességében mennyire vagy elégedett a telefonnal?
Köszi az eddigi válaszokat is! -
McDoug6lak
tag
válasz viewdetails #2945 üzenetére
Nem, nem is fordult meg a fejemben...Megláttam és megrökönyödtem a látottaktól
Néztem youtube videókat, és ott is elég korrekt kijelzőket látok. Éppen ezért lettem bizonytalan és csalódott is.
Köszönöm a válaszodat![ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz McDoug6lak #2944 üzenetére
720-am nem volt így nincs összehasonlítási alap de szerintem nem olyan rossz a 830 kijelzője
nálam már fent van a 8.1 update 2 ami után drasztikusan csökkent az üzemidő
reset után mentésből álltam vissza de az nfc valahogy mégse volt letiltva és én arra gyanakszom ( 2 dolgot kapcsoltam ki utoljára a device-ok között szinkronizálást (csak a jelszavak voltak bekapcsolva) és az nfc-t, én utóbbira gyanakszom hogy az zabálta az akkkumulátort mert azóta szinte ugyanazt hozza mint update2 elött) nfc nem tudom hogy egyedi eset és csak nálam szórakozik vagy másnál is sokat fogyaszt ha be van kapcsolva állandóan....
2G-n /wifi-n kevés nyomkodással kevés beszélgetéssel mondjuk napi 30 perc kb 15-20%-ot esik a töltöttség nap végére (reggeltől estig). Most épp 79%-on áll és 14 órája szedtem le a töltőről
1 exchange 2 outlook.com postafiók, whatsapp, viber
facebook nálam nem játszik....
-
viewdetails
addikt
válasz McDoug6lak #2944 üzenetére
Próbáltad a kijelzőt kalibrálni?
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Páromat lepném meg egy ilyen kütyüvel de kicsit elbizonytalanodtam.
Most egy 720-ast nyüstöl és a 720 as IPS kijelzőjéhez képest a 830 szintén IPS kijelzője meglehetősen tompa, színtelen, egyszerűen gagyi hatása van egy Media Marktba kiállított készüléken néztem...
Tényleg ennyire gyász a helyzet? Vagy esetleg a kiállított darab nem volt a helyzet magaslatán?
Üzemidő tekintetében kb. mi várható a 720 igen jó akkumulátorához képest?
Esetleg aki birtokolt mindkét általam említett típust és megosztaná velem a véleményét, az a döntésemben nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz Pikkolo^^ #2942 üzenetére
Már nem nagyon emlékszem. A 1020 után 930-asom volt. Az kevésbé bírta, mint a 1020-as.
UJtána párhuzamosan volt a 920 és a 830-as is.
A 830-as nekem (wifi/4g szinkronizálás - gmail és képen onedrive-ba való feltöltés) és így szűken kibír 24 órát.
Jelenleg 37%-on vagyok és 1 nap 9 órával ezelőtt vettem le a töltőről.
-
HaZse
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
Aki 920-ról, 925-ről vagy 1020-ról váltott annak ugyanazzal a használattal hogyan változott az akkuidő?
-
őstag
Insideres Update2-re most jött meg az újraindulós hibára a frissítés. Nekem spec talán 1x indult újra amióta megvan
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
kbyte1024
veterán
Nekem se indult ujra még soha.
-
Zoliee
senior tag
válasz gilfoyle #2932 üzenetére
Alá tudom támasztani, hogy létező hiba volt (735-ön és 830-on is). Pont tegnap délután (830-al), a frissítés előtt beszélgettem gsm-en, miközben bejött egy gsm és egy viber hívás szinte egyszerre. A teló nem bírta a megnövekedett igényeket kielégíteni, inkább úgy gondolta restartol.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz viewdetails #2933 üzenetére
820-ra is jött ugyanez ma
-
csabiks
senior tag
Kaptam ma egy frissítést, amely azt írta, hogy a váratlan újraindulást javítja. Ti ezt már hamarabb megkaptátok?
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A ProShot alkalmazással lehet videót készíteni? Képeket nagyon szépeket csinál, de videóra vonatkozó beállítást nem találtam sehol.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz viewdetails #2928 üzenetére
Ndzcajhhh má'!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
viewdetails
addikt
Jött frissítés, de még nem a GDR2.
-
thebeegee
tag
Valakit érdekel 830-hoz átlátszó, ultravékony szilikon tok és 6db fólia? Megvettem előre, de mégsem ilyen telefonom lesz. Ezresért adom az egészet Szegeden, vagy plusz posta... PÜ-ben részletek!
-
pezs89
tag
Gyors helyzetjelentés: Múlthéten csütörtökön leadtam az l830-asom pixelhibával a nokia care-be, kb 8-10 munkanap alatt ígérték, hogy meglesz a javítás. Nos ehhez képest tegnap jött az sms, mehettem a telefonért. Cserélték a kijelzőt a telefon fém keretével együtt (amelyen amúgy volt néhány mikrokarc leadás előtt). Megérdeklődtem, akinek a kijelzővel bármilyen problémája akad, a kijelzőt kerettel együtt cserélik.
Számomra hatalmas plusz, hogy ilyen gyorsak precízek voltak, bár ha jól tudom már hivatalosan nem a Jabil végzi a szervizelést. -
mirci18
addikt
válasz Gábor-KJ #2923 üzenetére
Nálam csak akkor hallható ha kilépsz a programból de közben megy a film magyarul háttérben játsza le.
Apropó szerintetek lehet olyan hogy a Lumia camera classic rosszabb minőségű felvételt készít videóban?
Mintha én ezt tapasztaltam volna.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gábor-KJ
őstag
válasz mirci18 #2922 üzenetére
Tegnap kipróbáltam és le is töröltem, mert a program bezárása után is hallani lehetett a videó hangját és csak a törlés után hallgatott el. Pfff
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
MODERÁTOR
-
Gábor-KJ
őstag
Tényleg nincsen rendes YouTube lejátszó program amivel rendesen bele lehet tekerni???
Ma próbáltam a sima YouTube-t és konkrétan egy vicc amit/ahogy az művel.
Ti mit használtok?
Mert ahogy elnézem az app bedob a böngészőbe... Pfff
-
Zoliee
senior tag
Sziasztok.
Akinek vezetéknélküli töltéssel gondja van: tuti a műanyag hátlap a hibás. Most voltam a Nokia szervízben, és egy másik hátlappal azonnal töltött. Megrendelték (mert olyan színben nem volt nekik), és a jövő héten cserélik. -
Gábor-KJ
őstag
Ma megjott a Nokiatol a gyari narisarga hatlapom...
Hat skacok ez a hatlap iszonyat jol nez ki - hat meg a fekete telefonon...Most mar csak egy Surface Pro 3 kellene hozza, hogy teljes legyen a kep!
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Weben keresztül hol tudom megnézni, hogy milyen programok vannak a telefonra telepítve? Valahol meglehet nézni, mivel már találkoztam vele, csak azt nem tudom, hogy hol. Lehetett törölni és telepíteni is weben /PC-n/ keresztül.
A másik dolog: néhány hozzászólással lejjebb írtam, hogy nem tudok letölteni programokat. Nos sikerült, de csak olyat, ami még nem volt meg. Ami megvolt, de törölve lett azt nem engedi. Csak kiírja a méretét és annyit, hogy letöltés. De nem történik semmi. A letöltési lista üres, tehát "beragadva" sem lehet. Ilyen pl. a Viber. Telepítettem, majd a telefon szoftvert frissített, Denimre. Azóta már nem tudom letölteni a Viber-t és még vagy 6 alkalmazást.
Erre kellene megoldás!
Köszönöm
-
mirci18
addikt
Ha a HDR módra gondolsz akkor:
Annyit kell tudni hogy ilyenkor egyszerre a telefon 4 fényképet készít ugyanarról a témáról hogy be tudd rajta a fényt a megfelelő világosságot állítani.
Plussz ha koncerten vagy vagy olyan témát fotózol ahol valamelyest bemozdul a kép akkor később tudsz korrigálni rajta.
Koncerteknél nagyon hasznos.
Meg azt vettem észre hogy hdr módban picit jobban tudok fényképezni élesebben.Annyi hátránya van hogy 2-3 fénykép után kb 7-10 másodpercig a telefon ment addig fotózni nem tudsz.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
hacki87
senior tag
válasz kbyte1024 #2906 üzenetére
Kamera váltó (előlapi) Vaku Varázspálca. Vaku jel mellett a varázspálca.
(#2905) Zoliee: Nyers fájl nem tömörítés nélkül amit a fényképezőgép lát amikor készíti a képet.
(#2909) Zoliee: Ha szerkeszteni szeretnéd és értesz hozzá akkor egy jobb végeredményt tudsz elérni vele. De ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Uraim hol találom a hdr modot?vagy én vagyok vakeger?
-
mirci18
addikt
Ha nem szereted akkor tényleg egy fényképezőgéppel jobban jársz ha nagyon jó képeket akarsz.
Én se tudok fotózni hanem autodidakta módon fejlesztem magam hogy ne egy átlag fényképet csináljak a tárgyakról emberekről hanem valamelyest művészieket.S az a jó benne hogy az átalakítást a fotók szerkesztését is meg lehet tenni telefonon.
Így én fotószerkesztésre semmit sem használok csak telefonos progikat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Nekem is vannak rossz képek a telefonnal.
De megfelelő fényviszonyok között jó képeket szokott csinálni plussz ha nem tetszik próbáld ki a hdr módot azzal nekem mindíg tuti a siker.Egy dolog biztos akár profi kamerád van akár egy telefonod ha érdekel a fotózás tudni kell a telefont használni beállítani mert akkor adja ki az igazi egyéniségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest