Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kbyte1024 #3322 üzenetére
Akkor meg minden mindegy alapon miért nem viszed egy független de szakértelemmel rendelkező szervízbe?
Adjak egy kontaktot?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kbyte1024 #3320 üzenetére
Azért raj gyerek vagy, hogy inkább elkótyavetyélsz egy ilyen telefont ahelyett, hogy megpróbálnád a kolléga által ajánlott ultrahangos tisztítást!(?).
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
viewdetails
addikt
válasz kbyte1024 #3224 üzenetére
Te tudod, mennyit szánsz rá. Meg kell nézni a robbantott ábrát, hány panel van benne, tudni kéne mennyit ért ebből vízkár.
Szerintem, ha az árajánlatuk 2/3-a egy használt példány árának, akkor már nem érdemes, hiszen ha helyettük Te mókolnád otthon, utána sem lenne már garis.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
hacki87
senior tag
válasz kbyte1024 #2906 üzenetére
Kamera váltó (előlapi) Vaku Varázspálca. Vaku jel mellett a varázspálca.
(#2905) Zoliee: Nyers fájl nem tömörítés nélkül amit a fényképezőgép lát amikor készíti a képet.
(#2909) Zoliee: Ha szerkeszteni szeretnéd és értesz hozzá akkor egy jobb végeredményt tudsz elérni vele. De ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
-
Zoliee
senior tag
válasz kbyte1024 #2892 üzenetére
Igen, többet. Nagyon nem lehetek béndzsa, hisz mindent auto-n hagyva, napfényes időben, az osztrák hegyekben... Sajnáltam, hogy nem vittem a Pana fényképezőm.
A saját kijelzőjén megnézve tuti a kép, de monitoron, tv-n már nem tetszik.
Viszont videója az szuper.[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kbyte1024 #2693 üzenetére
Lehet, hogy egy Lumiaval kellet volna fotoznod!?.
Megtalaltam a tokot es meg is rendeltem - holnap atvehetem es 2790- - az teljesen korrekt.
-
Gábor-KJ
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest