Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Nekem Insider féle Update 2 van és kb. 4-5 napja tettem fel a restart fix-et.
Az én verzióm: 8.10.15116.125
Mobile operation: 000-33
Bleső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14521.55002 -
HaZse
őstag
válasz
Wheelbarrow #2995 üzenetére
Én örültem vona, ha bekerül a T9-es tárcsázás, ami a W10 TP-ben benne van.
-
HaZse
őstag
Pont most van egy teszt a MA-n egy Magyar cégről, aki L830-asra is árul 3 féle fóliát. Ebből az egyik üvegfólia. Sajnos kicsit drágán (3490 Ft). Ha valaki rendel tőlük egyet, akkor szívesen venném a talasztalatokat.
-
HaZse
őstag
válasz
Pikkolo^^ #2942 üzenetére
Már nem nagyon emlékszem. A 1020 után 930-asom volt. Az kevésbé bírta, mint a 1020-as.
UJtána párhuzamosan volt a 920 és a 830-as is.
A 830-as nekem (wifi/4g szinkronizálás - gmail és képen onedrive-ba való feltöltés) és így szűken kibír 24 órát.
Jelenleg 37%-on vagyok és 1 nap 9 órával ezelőtt vettem le a töltőről.
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
Rég írtam ide, de most 2 dolog miatt kérném a nálam okosabbak segítségét/tapasztalatát.
1: A régen párosított és már nem használt bluetooth eszközöket hogyan tudom kitörölni a listából?
2: Vettem a QI töltőpadot. Normális jelenség, hogy a padon melegszik a telefon? Nem fog valamik tönkremenni benne? (Nokia DT-900 a töltőpad)
-
HaZse
őstag
válasz
hroberto #2557 üzenetére
Én ezt nem így tudom. Mikor eladtam egy Lumia 930-ast, ami a bezárt Nokia gyárból származott, a vevőnél elállt a kijelző és garijegy nélkül kicserélték neki az egész kijelzőt.
Jelenleg én egy Lumia 830-at használok, ami Magyarországi, de nekem sincs kitöltve a gari papír, mert az MS-től származik. (Doboz, stb.)
MÁS
Ki használ üvegfóliát? Mert én rendeltem egyet, ami fel is lett téve a tlefonra, de viszont a feltétel után az érintő gombok alul nem érzékelték az érintést.
Ezért kénytelen voltam levenni.
Tehát melyik ügevfóliát ajánljátok?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Szerintetek hol kaphatok ilyen ultra vékony tokot a telefonhoz? Mert sajnos amit rendeltem az ebay-en, az nem pontos a telefonra és mindig kijön az egyik oldala.
Ja, és zöldet szeretnék, mert a telefonom is zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest