- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Szerintetek hol kaphatok ilyen ultra vékony tokot a telefonhoz? Mert sajnos amit rendeltem az ebay-en, az nem pontos a telefonra és mindig kijön az egyik oldala.
Ja, és zöldet szeretnék, mert a telefonom is zöld.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz hroberto #2557 üzenetére
Én ezt nem így tudom. Mikor eladtam egy Lumia 930-ast, ami a bezárt Nokia gyárból származott, a vevőnél elállt a kijelző és garijegy nélkül kicserélték neki az egész kijelzőt.
Jelenleg én egy Lumia 830-at használok, ami Magyarországi, de nekem sincs kitöltve a gari papír, mert az MS-től származik. (Doboz, stb.)
MÁS
Ki használ üvegfóliát? Mert én rendeltem egyet, ami fel is lett téve a tlefonra, de viszont a feltétel után az érintő gombok alul nem érzékelték az érintést.
Ezért kénytelen voltam levenni.
Tehát melyik ügevfóliát ajánljátok?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Rég írtam ide, de most 2 dolog miatt kérném a nálam okosabbak segítségét/tapasztalatát.
1: A régen párosított és már nem használt bluetooth eszközöket hogyan tudom kitörölni a listából?
2: Vettem a QI töltőpadot. Normális jelenség, hogy a padon melegszik a telefon? Nem fog valamik tönkremenni benne? (Nokia DT-900 a töltőpad)
-
HaZse
őstag
Próbáld meg ide-oda helyezni a töltőpadon a telefont. Mondjuk nekem DT-900-asom van és az tökéletesen megy.
A csatlakozót is nézd meg, hátha nem jó az érintkezés.
Nekem mikor legelőször kipróbáltam nekem sem ment, mert a töltőfejbe menó kábel nem volt teljesen bedugva.
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
válasz Pikkolo^^ #2942 üzenetére
Már nem nagyon emlékszem. A 1020 után 930-asom volt. Az kevésbé bírta, mint a 1020-as.
UJtána párhuzamosan volt a 920 és a 830-as is.
A 830-as nekem (wifi/4g szinkronizálás - gmail és képen onedrive-ba való feltöltés) és így szűken kibír 24 órát.
Jelenleg 37%-on vagyok és 1 nap 9 órával ezelőtt vettem le a töltőről.
-
HaZse
őstag
válasz Energie X #2983 üzenetére
Semelyiket. Én vettem, de az érintőgombok az üvegfólián keresztül nem működtek.
Az üvegfólia olyan telefonokra való, ahol csak fizikai gomb van (Galaxy S4 Active), vagy olyan, aminek OSD gombjai vannak. (pl. Lumia 640)
-
HaZse
őstag
válasz Energie X #2986 üzenetére
Január óta használom a L830-ast. És azóta nincs is rajta fólia. Nem is tervezem, hogy teszek fel rá. Üvegfóliát akartam, de egyszer próbáltam és befürödtem vele. Pedig állatul nézett ki vele, csak használhatatlan volt.
-
HaZse
őstag
Pont most van egy teszt a MA-n egy Magyar cégről, aki L830-asra is árul 3 féle fóliát. Ebből az egyik üvegfólia. Sajnos kicsit drágán (3490 Ft). Ha valaki rendel tőlük egyet, akkor szívesen venném a talasztalatokat.
-
HaZse
őstag
válasz Wheelbarrow #2995 üzenetére
Én örültem vona, ha bekerül a T9-es tárcsázás, ami a W10 TP-ben benne van.
-
HaZse
őstag
Nekem Insider féle Update 2 van és kb. 4-5 napja tettem fel a restart fix-et.
Az én verzióm: 8.10.15116.125
Mobile operation: 000-33
Bleső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14521.55002[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest