- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
van olyan facebook app amivel ha az oldalon belül megnyitok egy képek (pl album) akkor jobbra ill. balra húzásra tovább lehet léptetni a köv. vagy előző képre. mert most vissza kell lépnem, köv kép és újra belenagyítani. elég gáz.
-
pr7310
csendes tag
Üdv mindenkinek!Sikerült nekem is beszereznem két hete egy 830-ast egy kis mázlival az e-digitalból még 83000-ért. Snowattack kuponnal itt olvastam a kuponról.Köszi a tippet ,imádom a telót,az előző telóm is lumia volt és nem csalódtam a windows phone-ba .Nem tudom egyedüli problémám volt e hogy a legutóbbi frissítés elvette a lumia camerából az arc cserélő funkciót. Én azt használtam többször ha valaki másnak is hiányzik keresse meg az áruházban a lumia camera classic appot és ott megtalálja.Tud valaki olyan fotós app-ot amiben használható minőségű a makro funkció?Mert a lumia cameráé szerintem hagy némi kívánni valót.Üdv mindenkinek egy újonc.
-
novi68
tag
Sziasztok!
Szerettem volna visszaállítani a telefonomon a korábbi beállításokat a felhőből,de nem találom a visszaállítási képernyőt,talán az lehet a probléma,hogy fiókbeállításnál nem tudtam megoldani a jelszavas belépést és átugrottam ezt a lehetőséget.
Valakinek van valami javaslata,mit tudok tenni ilyenkor? (Nem szeretném újraindítani,ha nem muszáj...)
Biztonsági mentést találok a telefonon,de visszaállítást nem.Köszi!
My name is White. Lumia White....
-
-
mirci18
addikt
válasz Gusztáv #1892 üzenetére
Köszi a választ.
Közben megtaláltam rá azt a programot amit egy másik lumián láttam bemutatva.
Nagyon érdekel ez az új technológia csak az a kérdés hogy ehhez ha folyamatosan be van kapcsolva az nfc funkció akkor mennyivel fogyaszt többet a telefon főleg úgy hogy bluetooth is kell hozzá.
Legalábbis fájlátvitelnél ezt tapasztaltam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz #32368896 #1890 üzenetére
Akkor lehet elgondolkozok rajta hogy kikapcsolom az online dolgokat a here drive-on mert lehet az hülyíti be.
de a többiek megerősítését is várom.Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
törölt tag
válasz mirci18 #1888 üzenetére
Voltam vele Érden, de ott meghülyült a belvárosban (körforgalmat mondott amikor a környéken nem volt stb...) pedig up to date volt
Máshol jól működött, bár Budáról a Mérnök utcáról (Fehérvári úthoz közel) visszanavigált az érdi pálya felhajtóhoz (Cél: Debrecen), holott szerintem a Hungária körút -> M3 gyorsabb és rövidebb is lett volna.
Bár lehet ki kellett volna kapcsolni az online beállítást, mert elképzelhető, hogy a forgalom miatt a szerinte gyorsabb útra vitt.
A 620-as Lumia az utóbbin vitt, ugyanezen beállításokkal, de offline-ban.
-
mirci18
addikt
Azt jól gondolom hogy nfc tagokat nem lehet a telefonhoz kapcsolni pusztán az nfc chip ennél a telefonnál adatküldésre van?
Lumia 920 lehet nfc tag-ot használni itt nem láttam még se videón se fényképen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Kinek mi a tapasztalata navigációval.
Próbálgattam a here drive-ot.
De sajnálattal be kelett látnom hogy elég sok a baj vele.
A régi nokia drive tökéletes volt de itt kétszer írtam be címet egyszer ahelyett hogy mondta volna hogy menjek balra elvitt jobbra hogy elősször tegyek egy nagy kört másodjára meg rossz helyre vitt egy földútra.
Valahogy nekem hiányzik belőle az hogy beállíthassam a kerülőutak helyett azt hogy csak simán forduljak vissza.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
csokito100
aktív tag
Koszonom,most mar mukodik
-
hala8
csendes tag
Hali!
Milyen fülest ajánlanátok, amivel hangerőt is tudok állítani? -
Gusztáv
addikt
válasz csokito100 #1884 üzenetére
Takarékos üzemmódon belül válaszd ki a WhatsApp-ot és kattints be, hogy futhat a háttérben.
Laci
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni? Amikor uj uzenet jon WhatsApp-on,nem jelez a telo.Csak akkor latom,amikor megnyitom az appot,viszont nem talalom,hogy hol tudom engedelyezni az allando futast a hatterben,valakinek otlete,hogy mi lehet a gond? Koszi.Udv -
viewdetails
addikt
válasz Wheelbarrow #1870 üzenetére
A Denim frissítést nem rakja föl, azt külön wifin keresztül frissíti a telefon. Érthetetlen miért
Mert a Nokia/MS LSRT-s szerverein még nem frisstették az állományokat. Más helyről dolgozik a LSRT és az OTA frissítés. Mire legközelebb használnád, már a helyes verzió jön le.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
törölt tag
válasz csokito100 #1867 üzenetére
1. Nem tudom mit ártottam azzal, hogy megkérdeztem (lehet többször is, sorry)
2. Újonc...., haha, töröltem a régi accom (amivel "nagyúr" vagy mi a fene voltam, 2005-ös vagy ott körüli regisztrációval) mert a user név a régi email címemre asszociált ami már régen nem él, de ez lényegtelen
3. Ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor ne mondj semmit, ez egy fórum, ahol elvileg lehet kérdéseket feltenni és az értelmesebb többség (szerencsére ez a jellemző) válaszol is normálisan
4. Volt 830-asom, 1 hét múlva vissza kellett küldeni, mert rossz volt. Ezek szerint akkor is hibáztam mert azt vettem? NEM!, rosszat kaptam és kész.... és legközelebb is megvenném a 830-at mert tetszik, de most kipróbálom a 930-at, ne legyek már ezért hülye
5. Ha a telefon rossz az legalább cserélhető, de a "stílus" nem...
Örültem!
A többieknek köszönöm a segítségét, főleg az építő jellegűt
-
kavarc
aktív tag
válasz Wheelbarrow #1876 üzenetére
A telefonon is meg tudod nézni:
Áruház, "hárompötty", saját alkalmazások menüpont alatt.... megelőztek...
[ Szerkesztve ]
-
tisti1965
aktív tag
"Kérdezni akartam, hogy itt nincs e olyan mint a Play-ben, hogy látom az eddig letöltött alkalmazásokat, "
áruház.alul 3 ...
itt mindent megtalálszLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
BobTail
őstag
Ööö nem ott van, a biztosnági mentsében ment minden - tehát a kontaktonon és szöveges üzeneteken túl a telepített alkalmazásokat, csempeelrendezéseket, beállításokat, sőt még a csengőhangot is visszaállítja.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Gusztáv #1874 üzenetére
Az én legutóbbi androidos xperia kütyüm az egyik frissítés után rendszeresen kikapcsolt ha feltöltődött. Úgy meg persze nem ébresztett.
Kérdezni akartam, hogy itt nincs e olyan mint a Play-ben, hogy látom az eddig letöltött alkalmazásokat, hogy a telefon újra telepítése után ne kelljen újból összekukázni a dolgokat, de végül megtaláltam. Jól eldugták az MS fiók telefon nyomonkövetése menüjében.
Egyébként jó kis telefon ez. -
Gusztáv
addikt
A töltéskor bekapcsolás normális, emlékeim szerint több androidos kütyüm is így viselkedett.
Laci
-
addikt
A Denim frissítést nem rakja föl, azt külön wifin keresztül frissíti a telefon.
Be kell állítani,hogy a frissítéseket ne csak wifin töltse le.
"Aki ad,az nyer"
-
hroberto
veterán
Kikapcsolva nem lehet a Lumiákat tölteni. Tedd Repülő üzemmódba!
A GG sem csoda üveg. Edzett, kemény, viszonylag karcálló, de azért az apró porszemcsék meg tudják karcolni.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz csokito100 #1868 üzenetére
Nem vagyok a szilikon tokok rajongója mert szerintem rontja a telefon megjelenését, de ez baromi jól néz ki.
Más.
Lumia fanatikusok ugorják át a következő részt ha nem akarják magukat fölidegesíteniTúl vagyok az ismerkedésen, kipróbáltam mindent és eldöntöttem mi kell nekem a telefonra ezért szokás szerint csináltam egy teljes visszaállítást a végleges beállítások előtt. Méghozzá az ajánlott (köszi "viewdetails") Windows Phone Recovery Tools programmal. A program elég gyorsan dolgozik, ez jó.
DE!
A Denim frissítést nem rakja föl, azt külön wifin keresztül frissíti a telefon. Érthetetlen miért
A szinkronizálás jól működik a telefonkönyvet és az sms-t is visszaállította bejelentkezés után.
Egyébként a "Blútyúkkal" való áthúzás másik telefonról is jól működik.Vicces, hogy ha töltőn van a telefon akkor kikapcsolhatatlan. Ha kikapcsolom újra indul, ha ki van kapcsolva akkor bekapcsol. Ez ilyen?
Találtam egy nekem tetsző böngészőt a gyári helyett "explora4" Gyors és vannak gyorshívók is, hátterezhető.
A gorilla glass kijelzőt sikerült megkarcolni, de fogalmam sincs hogyan. Hacsak a családból valaki a tudtom nélkül nem vette "kezelésbe". Mindenki tagad Olvastam ,hogy más is járt így, hogy egyszer csak karcot talált a kijelzőn. Hurrá karcállóság[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz csokito100 #1867 üzenetére
Értem én, hogy zavar az újonc rang, de nem ilyen megnyilvánulásokkal kell hozzászólást gyűjteni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
csokito100
aktív tag
Na vegre megszabadultunk AxlZoli-tol,930-at vett es most mar remelhetoleg ott is marad szegeny a 930 reszlegen!Majd radobben,mekkorat hibazott!Udv
-
Gusztáv
addikt
Elmlékeim szerint (amikor még E51,E52 volt a cégnél), a Nokia PC Suite gyönyörűen importálta csv-ből, Outlook-ból a névjegyeket. Nem egy-két telefono csináltam meg, plusz utána, amikor átálltunk BB-re, az öszes céges okostelefonon. Ahhoz képest a WP névjegy szinkronizálása egy álom.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Wheelbarrow
aktív tag
Megoldottam a problémákat, csak költői kérdés volt néhány szerintem körülményes megoldás említése
-
Dzsekó
addikt
válasz Wheelbarrow #1837 üzenetére
"A másik ami nem tetszik az a zene csengőhangként való beállítása. Miért csak egy perces zene lehet amit a Ringtone makerrel kell lerövidíteni?"
Én simán átkonvertáltam az összeset WMA-ba online netkonverterrel, és eszi az összes zeném csengőhangként, tök mindegy, hogy milyen hosszú. Jelenleg egy 2,5 perces zene van bent fő csengőhangnak.
-
mirci18
addikt
Jó nyilván erősebb is a 930 de nem használja ki és legyünk őszinték szerintem maximum majd 1-2 játék fogja kihasználni a jövőben.
Nekem a 4 mag 1 giga memória bőven elég.
Arra viszont kiváncsi lennék hogy fotózás közben a telefon gyorsabb tud e lenni 2 giga rammal fotózásnál.Mert ha rich capture módban fotózok és ha gyorsan akarnék csinálni 4-5 képet a harmadik negyedik kép után elkezd menteni és addig nem tudok fotózni.
De nem zavar mert ha úgy nézzük 3-4 kép készítése alatt amíg azok elkészültek ő csinált 12-16 képet ami azért idő.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
jeni
félisten
válasz mirci18 #1860 üzenetére
meg hardveresen is erősebb,az már más kérdés,hogy kihasználja-e a rendszer vagy jobban melegszik játék alatt, esetleg hamarabb merül az aksi.
tény,hogy a 930-ra lilásodás-t és a gyengébb ragasztások miatt kijelző elválás tapasztalható. ha rendesen meg van csinálva akkor nem iS probléma AZ.
az tévhit,hogy csak a kamerában jobb a 930-s teló
-
rüstü
csendes tag
válasz #32368896 #1858 üzenetére
Ami miatt én simán a 830 mellett döntenék:
- általában véve nagyon megbízható, eddig nincs ismert típushibája,
- jobb üzemidő,
- cserélhető akksi,
- microSD bővíthetőség,
- kevésbé melegszik,
- Glance,
- jobban szeretem az IPS-t, előző is az volt.A 930-nak is megvannak a maga előnyei, de mérlegre téve a kettőt, nálam a 830 nyerne. Nyilván ez egyénfüggő, mindenkinek más számít és máshogy súlyozza az egyes előnyöket.
C64-II, Levis magnó, Goldstar tévé, 1571 floppy, 2 joystick...
-
mirci18
addikt
válasz Ágógreen #1853 üzenetére
Érdemes mert ezzel a telefont véded a kopásoktól.
Én ilyet vettem Kínából:
tökéletes és kényelmes mivel ezzel vastagabb a telefon és nem csúszkál a kezembe.
Plussz így védem az optikát is és egy kicsit a kijelzőt is.
Fóliát teszek a kijelzőre mert a lumia 800-nál is volt annó mikor levettem nem telt bele 3 hét és a zsebemben karcos lett.Úgyhogy én a karcálló telefonba nem hiszek.Plussz ha a kijelző piszkos lessz könnyebb takarítani.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
törölt tag
Na végre visszáruzták a hibás Lumia 830-am és most vásárolhatok újat.
Remeg a kezem a 930-on, de a 830-ra kevesebbeb panaszkodtak
Ismerem az előnyöket hátrányokat, de elég pro-kontra a helyzet.Nem vitát akarok kirobbantani
Ki melyiket venné?
(Nekem igazából mindkettő tetszik, hardveresen a 930, kevesebb panasz szempontjából a 830 ) -
Kbali
nagyúr
-
Gusztáv
addikt
Outlook.com-ról ki lehet exportálni a névjegyzéket csv, meg xlsx formátumba, azt meg meg lehet szinte mindennel etetni.
@Ágógreen: én egy ideig vékony szilikon tokban hordtam, ami szinte észrevehetetlen, de pont a kellemes, hideg fémes fogása nincs így meg, szóval nálam csupaszon van (fólia soha nem volt rajta). Az elmúlt bő 3 hónapban egy karcot sem gyűjtött.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
csokito100
aktív tag
Meddig leszek itt ujonc,amig hulyesegeket kerdezek es irok,vagy valami mas besorolas alapjan?Mert akkor sokkal tobb ujonc lenne
-
csokito100
aktív tag
Telen erdemes a kocsira teligumit tenni? En Nilkin tokot hasznalok,legalabb vedi a kamera reszt egy kicsit,de attol meg nem torhetetlen.En foliat is hasznalok,sokan pedig el sem tudjak viselni.Viszont amikor karc van a kijelzon,attol kezdve mindig megakad rajta a szemed es engem szemely szerint idegesitene.Pedig meg soha nem esett nagyobbat egyik telom sem,de aladaskor mindegyik ujszeru allapotban van.Te dontesed .Udv
-
Ágógreen
senior tag
vagy érdemes egyáltalán tok a 830ra ?
-
mirci18
addikt
Elhiszem.
de hidd el eddig az elmúlt két évben egyszer sem mondta nekem senki hogy mennyire hiányolja a windows fonjából a sim kártyára való mentést.
Arról nem is beszélve hogy felhőbe sokkal részletesebb névjegyeket lehet csinálni és nincs benne névben betűkorlát sem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Azt megértem meg gondoltam is.
De aki jelenleg okostelefont hord nem fog butatelefonba visszaállni.
De ha visszaáll akkor meg átküldi a névjegykártyákat ahogy régen is volt.
Ha minden igaz bluetooth-al.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Wheelbarrow #1842 üzenetére
Ez tényleg paranoia.
Ha te egyszer is az életben az interneten valahol megadod a számodat vagy a neved vagy az adataidat akkor az már benne lessz a rendszerben azt elég sokan felhasználhatják.
Emiatt aggódni felesleges.Másik mint írtam is a lumia modellek felhőbe mentik a telefonszámokat ugyan de azt más gyártó is tudja használni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
jeni
félisten
válasz viewdetails #1844 üzenetére
egyre tuti a válasz:
NINCS SIM kártyára mentés,ezt már semelyik Nokia Lumia készülék nem tudja! Ezért kell valamelyik Microsoft-Google helyre menteni,onnan bármely okostelóra vissza menthetőek később.
Regisztrálással lehet megoldani. -
viewdetails
addikt
Android után első nekifutásra szokatlan volt de már kezd kézre állni. A Microsoft fiók regisztrálása szerintem macerás, főleg úgy, hogy semmi lényegeset nem nyújt de nélküle meg nincs frissítés.
Lásd Google, iOS. De ne is rendelj neten, mert még a címed is megtudják.Kár, hogy a letölthető "Windows phone" programban nincs biztonsági mentés és vészhelyzeti software frissítési opció.
Képek zenék másolgatásához meg minek?
Csempés felületre készült. Biztonsági mentés a 2000 évek vége óta felhőben történik minden platformon. Szoftver alaphelyzetbe állítás.Kérdezném a hozzáértőket, hogy a névjegyeket automatikusan menti a SIM kártyára a telefon? Ilyen opciót nem találok csak a SIM-ről lehet a telefonra másolni. Esetleg a Microsoft fiókba ment és visszaállítja ha kell? Ha igen akkor hogyan? A telefon csak az SMS-k biztonsági mentését, a beállításokat a fotókat zenéket menti a felhőbe ha bekapcsolom azt az opciót.
Nem használja a SIM jegyzéket. Mindent a regisztráláskor megadott címmel elérhető live fiókba ment és onnan is állít vissza, ha kell. A névjegyeidet is böngészőből tudod rendezni, ha nincs asztali Outlookod (minimum Office 2010).Szerintem a beállítások menü elég kaotikus, ez nem tetszik.
W10-ben rendezettebb lesz.A másik ami nem tetszik az a zene csengőhangként való beállítása. Miért csak egy perces zene lehet amit a Ringtone makerrel kell lerövidíteni?
Téged meddig csöngetnek, 5-10 percig?A böngésző jó lenne, de egy csempés rendszer böngészőjében miért nem lehet gyorshívókat csinálni a böngészőben? Miért csak a kezdőképernyőre lehet kirakni? Kipróbáltam az UCBrowsert ami androidon nagyon jó és gyors, na itt nem az. Operából csak mini béta van. Van tippetek, hogy mit használjak?
Gyorshívó?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Ágógreen
senior tag
830ra, az IMAK cowboy-nál talált valaki minőségibb, könnyebb, vékonyabb tokot ? köszi
-
Wheelbarrow
aktív tag
Lehet, hogy paranoia, de én a Google-ra sem szivesen bíztam a privát adataimat. Az agyvérzés kerülgetett amikor a Chrome is először a nevemen szólított Egyébként a Gmailes fiókkal regisztráltam az MS fiókot. Azért mentek SIM-re is mert ha telefont váltok akkor egyszerübb a nevek költöztetése. Ha megunom a windows-t akkor az új kapcsolatokat majd mindenféle macera után küldözgethetem egy másik nem wines telefonra. Ez inkább rablánc és persze adatgyűjtés
-
Gusztáv
addikt
Android után legegyszerűbb a Google fiókot beállítani, és onnan beszinkronizálni a névjegyzéket. A SIM kártyán lévő telefonszámokat be lehet másolni a névjegyzékbe, akkor automatikusan mentődik az MS fiókba. A SIM kártyára menteni nem lehet, ezt már el kéne felejteni a 21.-ik században.
A WindowsPhone alkalmazás egy opció, annak aki nem szereti manuálisan másolgatni a dolgokat, nem kötelező használni. Win 8-on több értelme van, mert Modern UI-s felületet ad, ami pl egy tableten jól jön.
A zenéket nem menti a rendszer a felhőbe (még), azt manuálisan kell lementeni egy hard reset előtt!
A beállítás menü tényleg elég kaotikus (bár van benne némi logika ), Win 10 javítja.
Csengőhangra fájl méret korlát van, ha jól tudom, nekem több 1 percnél hosszabb csengőhangom van. Kicsit körülményes ez a megoldás, de pl én nem nagyon cserélgetem a csengőhangjaimat, csináltam 5-6 db-ot és azt használom. Persze ha valaki minden emberhez saját csengőhangot állít, annak elhiszem, hogy kényelmetlen.
Böngészőben tudsz kedvenceket elmenteni, meg mutatja az utoljára látogatott oldalakat. És látod a többi eszközöd nyitott tabjait is (amiket ugyanazzal az MS fiókkal használsz)
[ Szerkesztve ]
Laci
-
mirci18
addikt
"A Microsoft fiók regisztrálása szerintem macerás, főleg úgy, hogy semmi lényegeset nem nyújt de nélküle meg nincs frissítés."
A microsoft fiók fontos jobban mint gondolnád.
Ezzel tudod összekapcsolni az email fiókod ezzel tudol felhőben tárolni névjegyeket és sms-ket.
egyébként androidnál is kell egy fiók és az iphonnál is ezért nem értem miért ilyen nagy gond neked."Kár, hogy a letölthető "Windows phone" programban nincs biztonsági mentés és vészhelyzeti software frissítési opció."
Van biztonsági mentés a telefonon ami lementi a képernyődet pontosabban azt hogy melyik programod volt feltelepítve és hol volt plussz elment még biztonsági és egyéb beállításokat.
Ami már nagyon hasznos volt nekem egyszer.
Mert ezzel automatikus visszaállít minden programot a telefonodra.
Ezért hetente egyszer érdemes biztonsági mentést készíteni.B]"Képek zenék másolgatásához meg minek?"
Talán azért jó mert ha megsérül a kártyád vagy a telefonod akkor a képek nem vesznek el.
Jártam már úgy hogy még nem mentettem le a képeket és a telefonom megsérült ezért a képek elvesztek."Kérdezném a hozzáértőket, hogy a névjegyeket automatikusan menti a SIM kártyára a telefon? Ilyen opciót nem találok csak a SIM-ről lehet a telefonra másolni."
Nincs a Microsoft felhőbe menti.
"Esetleg a Microsoft fiókba ment és visszaállítja ha kell? Ha igen akkor hogyan? A telefon csak az SMS-k biztonsági mentését, a beállításokat a fotókat zenéket menti a felhőbe ha bekapcsolom azt az opciót."
Felhőbe menti automatikusan utána le tudod hívni bármikor őket.
"Szerintem a beállítások menü elég kaotikus, ez nem tetszik."
Kicsit az lumia 800-hoz képest de mivel jó esetben csak egyszer kell a beállításokon végigmenni így annyira nem zavaró.
"A másik ami nem tetszik az a zene csengőhangként való beállítása. Miért csak egy perces zene lehet amit a Ringtone makerrel kell lerövidíteni?"
Így van.
"A böngésző jó lenne, de egy csempés rendszer böngészőjében miért nem lehet gyorshívókat csinálni a böngészőben? Miért csak a kezdőképernyőre lehet kirakni? Kipróbáltam az UCBrowsert ami androidon nagyon jó és gyors, na itt nem az. Operából csak mini béta van. Van tippetek, hogy mit használjak?
A többivel elégedett vagyok, egyébként jó telefon.
Tetszik, hosszú barátság lesz "Nem tudom hirtelen mire gondolsz de ha a könyvjelzőkre akkor arra az a megoldás hogy magát a könyvjelzőket kirakod a böngésződ címsorgombjára.
Nekem így kényelmesebb használni.Ami zavar hogy a nagyító gomb már nem egyből a netre visz de ezt ellensúlyozza az hogy ha a netre lépek
akkor az utolsó általam megtekintett oldalt adja.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Wheelbarrow #1819 üzenetére
Csatlakoztam a Lumia 830 tulajok közé
Az Edigitalban, 15% kupon akcióban 92 000ft volt. (március 4-ig még tart)Android után első nekifutásra szokatlan volt de már kezd kézre állni. A Microsoft fiók regisztrálása szerintem macerás, főleg úgy, hogy semmi lényegeset nem nyújt de nélküle meg nincs frissítés. Kár, hogy a letölthető "Windows phone" programban nincs biztonsági mentés és vészhelyzeti software frissítési opció.
Képek zenék másolgatásához meg minek?
Kérdezném a hozzáértőket, hogy a névjegyeket automatikusan menti a SIM kártyára a telefon? Ilyen opciót nem találok csak a SIM-ről lehet a telefonra másolni. Esetleg a Microsoft fiókba ment és visszaállítja ha kell? Ha igen akkor hogyan? A telefon csak az SMS-k biztonsági mentését, a beállításokat a fotókat zenéket menti a felhőbe ha bekapcsolom azt az opciót.
Szerintem a beállítások menü elég kaotikus, ez nem tetszik.
A másik ami nem tetszik az a zene csengőhangként való beállítása. Miért csak egy perces zene lehet amit a Ringtone makerrel kell lerövidíteni?
A böngésző jó lenne, de egy csempés rendszer böngészőjében miért nem lehet gyorshívókat csinálni a böngészőben? Miért csak a kezdőképernyőre lehet kirakni? Kipróbáltam az UCBrowsert ami androidon nagyon jó és gyors, na itt nem az. Operából csak mini béta van. Van tippetek, hogy mit használjak?
A többivel elégedett vagyok, egyébként jó telefon.
Tetszik, hosszú barátság lesz -
mirci18
addikt
válasz Ágógreen #1833 üzenetére
Csatlakozom az utolsó kolegához nekem is jó kép.
Múlt hónapban valóban szarabb volt.De frissítéssel ez változott.
Hogyha profi képeket akarsz használd a rich capture (hatásos mód) módot fényképezés közben.
Nekem ezzel még kevesebb fénynél is tudtam jó képeket csinálni.
Arról nem is beszélve hogy ha mozgó dolgot fényképeztem koncert stb akkor tudom állítani azt is hogy mennyire legyen éles a kép.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
jeni
félisten
a 930 és a 1520 telók még inkább megkapják a Windows 10 frissítést. igaz nem elsőnek,de ez legyen a legkisebb gond.azokon jobban fog futni,mivel erősebb vas van benne.
-
Ágógreen
senior tag
830 szar képeket csinál.
920 jókat.
mié ? megoldás ?
valami app ?
beállításokkal kell nyüglődni ?
920 automatája egész jó volt.830 nappal szemcsés
szar fénybe használhatatlan. ötlet ? -
mirci18
addikt
A feltehető objektívval kapcsolatban van valakinek tapasztalata amit tegnap kérdeztem?
-
fota
csendes tag
Most visszament 103-ra
Érdekes, de Ausztriában neten rendelve 243€ ami baráti szerintem, csak nem látom, hogy mennyi a garancia. Szerencsére lehetőségem lenne akár sógoroktól is beszerezni, de ott se találtam ennél jobb ajánlatot. itt a link is
-
fota
csendes tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel én i közétek fogok tartozni, a nagy kérdés, hogy hol vegyem meg a készüléket. Hasra rákerestem az Árukereső-n és mint az árak mutatják van hogy 70 de van hogy 144-ért van eladó Eddig nekem soha nem volt gsm sufnis telefonom, de most elgondolkoztam hogy pl itt 1 év garival fehéret (ahogy olvastam itt 1év hardver+1év szoftver garancia?)
Korábban elég kőbe vésett szabály volt, hogy ilyen helyről NE de jelenleg nem tudom mi a szokás Remélem tudtok segíteni -
Dzsekó
addikt
Az összes WP8 és 8.1 megkapja a Win10-et. Mivel WP8-asok már megkapták a WP8.1-et, ezért azok is frissülnek Win10-re.
-
mirci18
addikt
Igen én is örültem neki.
A microsoft amúgy sem tehet nagyon mást próbál újítani hogy vásárlókat szerezzen.Más téma:
Szerintetek ez működőképes dolog?Egy ideje foglalkoztat a plussz objektív telefonra.
Ha működik is nyilván nem innen venném meg ez csak egy példa.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Köszönöm a válaszokat király azt hittem már gond van.
Egyébként én úgy vettem hogy észrevehetően javult a kamera panoráma és sima képek tekintetében is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gusztáv
addikt
Ha mindig ott van, akkor igen az. Meg lehet próbálni gariba cseréltetni, ha telekomos vagy, akkor sok szerencsét.
@mirci18: ebbe én is belefutottam, ne a fényképek közül nyisd meg, hanem a Lumia Camera-ból. Akkor már ott lesz az opció. Kicsit körülményes, de ez van.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
mirci18
addikt
válasz Wheelbarrow #1814 üzenetére
Kapni fog.
Minden wp 8.1-es telefon megkapja a wp 10-et.
Amiket felsoroltál abban jó a lumia 830.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Lumia 830 vásárlását tervezem, de nem találok hiteles infót arról, hogy kap e végleges Win10 frissítést. Van erről hiteles nem pletyka szintü infó? Azt olvastam, hogy a tesztverzió letölthető rá, de a végleges változat minden funkciója támogatott lesz ha kap?
Pont az ilyen kap nem kap frissítést, működni fog e az adott program vagy nem miatt váltanék Androidról. Elegem lett a droidból pont az ilyenek miatt erre tessék, most itt is ez a helyzet
Egyébként vissza olvasva úgy látom nem sok gond van ezzel a telefonnal ha igaz. Jól választok ha ezt veszem? Fótózás, jó wifi, gyors böngészés lenne a felhasználás.
Előre is köszi. -
mirci18
addikt
Találkozott már valaki az alábbi problémával?
Tegnap fényképeztem a rich capture funkcióval egy halom fényképet.
És ma visszanézve a fényképeket az albumban a fényképek alatt nem írja ki a hatásos felvétel szerkesztést.
Így a fényerőt a képeken nem tudom beállítani.
Mi lehet a gond?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
C0ny71
csendes tag
Kicsit meg tudom érteni Daffni2-t. Nincs semmi gond, senki nem akar bántani, vagy sértegetni, ezért nem is tartom jogosnak a sértődött "felhangot" a kommentedben. Azt hiszem egy kicsit túlparázod ezt az egyszerű dolgot.
Természetesen jogod van hozzá, hogy érdeklődj, azért van ez a fórum. Csak néhányunknak tényleg körülményeskedésnek tűnhet a túlbeszélése ennek dolognak. Szerintem annyira senkit nem zavar, hogy elnézést kellene kérj miatta.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
novi68
tag
Köszönöm a sok segítséget(hál' Istennek,az van több...),hálás vagyok. Kanosszát járok valamiért. Nem szeretném szétoffolni a topikot,legközelebb akkor írok,ha lezajlott a csatám.
Üdv!
-
jeni
félisten
válasz Daffni2 #1806 üzenetére
ha olvastad volna a srác nem Budapesti,hogy csak úgy átugorjon a legközelebbi edigital boltba, mint irta korábban,hogy nem személyesen hozta el a telót hanem postai úton kapta meg.
Egy Budapestinek max 2 óra az ilyen dolgok lerendezése.
De aki mondjuk Jenő község Fejér megyében lakik annak bizony körülményesek ezek a dolgok! ez csak példa,tudom,hogy nem ott lakik.az edigital ilyen levelekre jó ha 48 órán belül válaszolnak,és jó ha 72 órán belül érte is jönnek,ilyen esetekben a vevőnek kell vissza küldetnie a csomagot saját költségén amit az áruház nem ír jóvá.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
a hardware tests progit szed le,azzal több mindent tudnál tesztelni és ellenőrizni.
-
törölt tag
Pár kommentel visszább írtam, hogy a 830-as hátlap csatija el van törve és így nem működik a wireless töltés.
Visszavittem a T-hez a 8.-ik napon a kézbesítéstől számítva, mivel webshopos rendelés volt.
Szó nélkül elvették, mivel a 14 napon belül voltam. Elvileg törlik majd a rendszerből a készüléket ha megérkezik a raktárukba és rendelhetek egy másik kedvezményes telefont.Kíváncsi leszek hány nap/hét lesz a folyamat. Mindenesetre most szemezek a 930-al, lehet most azt kérek.
-
jeni
félisten
Hello
Hol a legközelebbi edigatalos bolt nálad? Ilyenkor jönnek a mesékkel,ne hagyd magad! Sőt ha feltudsz ugrani nagyobb városba ahol este 8-ig is nyitva vannak. Jobban járnál,mint "mélezni" és telefonálgatni folyamatosan.
14 napon belüli visszavételi GARANCIA,KÖTELESSÉG!
ACER oldalról kiemelve de bármelyik cégre vonatkozik.
A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.[ Szerkesztve ]
-
novi68
tag
Helló!
Már küldtem több mélt is az E-diginek,de nem reagáltak rá,felhívtam őket,azt mondták,hogy nem kapták meg,küldjem újra. A kezdeti problémák miatt is vissza akartam küldeni,de a mai fehér foltos dolog végleg betett. Küldtem képet is a foltról,de még nem válaszoltak. A telefonos azt mondta,hogy még az első mélben szereplő ügyfélszolgálati mtárs foglalkozik az üggyel,-aki felajánlotta a cserét- ő-mármint a telefonos-nem tud most mást mondani.
Milyen jogaim vannak,nem szeretnék vitatkozni,pereskedni.Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem