- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
miqlas #26799 üzenetére
Nincs rajta mit megoldani, ha navigációs szoftvereket, és pláne pl a (ismét) Google Translation felolvasóját meg tudták korrektül csinálni, akkor ez is mehetne.
Nem, nincs itt megoldhatatlan meló ezzel. Érdektelenség, na az viszont van. Ennyi az egész, nem vagyunk elég fontosak.
Persze, valahol érthető... is lehetne akár. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #26790 üzenetére
Vagyis csak nyomnám, már vagy 2 órája szarakodok a biztonsági mentés visszaállításával (még 8.1-ről) 25%-nál beragad, és sehova tovább... már 3 hard reset után vagyok, és semmi....a telefon hátulja meg olyan forró már, h tojást lehetne rajta sütni. Hát ez nem igaz.... Megy vissza a független 8.0...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát én meguntam a várakozást, és felnyomtam a vodást...
-
miqlas
őstag
válasz
monosgeri21 #26787 üzenetére
... és pl. a Cortana esetén a befektetendő munka meg gigászi (primkó angol vs. bonyolult magyar) ...
-
bump3r111
tag
sziasztok,
Feldobtam Preview for Devvel a 8.1 gdr 1-et, ami behozta ugye az élő csempés áruházat. Ezt szépen be is lehet állítani az áruház menüjében, nekem mégsem jelenik meg sima csempe vanHogy lehet elővarázsolni?
-
Valami jo kis hangrogzito progit tudnatok ajanlani? Amugy sikerult a microsoft fiokos dolog es mar a skype-ot is letoltottem, meg frissitettem valami app social nevu progit is. Van meg valami program a telon amit erdemes frissiteni? A heten meg az itthoni netre ra tudok csatlakozni.
-
juhasz22
aktív tag
Én nem tudom mennyire normalis de meg mindig napi kétszer kell töltenem a telefont hogy egy napja meglegyen ma egy töltéssel 6 orat bírt most vagyok 7%nal nem használtam egyfolytaba netet is próbáltam kikapcsolgatni amikor nem használtam most nem az van hogy ezeket az akksikat nem lehet elrontani csak felkell tölteni es kesz én töltöttem vagy 10 orat na jo használtam is közbe de ha ugysem lehet kikapcsolva tölteni.
-
Rocky975
senior tag
válasz
Namelesske #26773 üzenetére
Húú pedig nagyon jóó...
-
törölt tag
válasz
confuser #26774 üzenetére
Fogalmam sincs. Ezt a 30 email-t véletlenül kaptam, de rendszeresen levelezek több címzettel, soha nem akadt be, vagy nem volt gond vele. Igaz olyan emailt sem kaptam még, ami tele lett volna nagyméretű képekkel (engedélyezés után, ilyen több megás üzenetek), szóval ha van ilyened, akkor az okozhat lassulást.
-
Namelesske
addikt
Komolyan mondom már nem bírom a várakozást, igaz csendben vagyok vele kapcsolatban, de mikor jön már a Cyan. xD
-
westcoastog
asound
Rajt van igen! Koszi!
-
Sub-ZeRo
asound
Baszki mibe kezdtem en bele.
-
válasz
westcoastog #26761 üzenetére
A lumiahoz elvileg ez a zune kell ugye?: [link] Androidra nem tudod veletlen?
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #26733 üzenetére
Az Egyéb mappa annyira hízik meg, amennyire akar, és nem tudod miért. Sajnos a rendszer zártsága miatt (ami egyben áldás és átok) semmit sem tehetsz, csak a HR maradt, hogy biztosan eltüntesd.
(#26720) confuser: Nekem ilyen várakozós dolga az IE-nek csak 8.0 alatt volt, de ott többször is előfordult. Ha pl. linket nyitottam volna meg, akkor is állt és várt, én meg nem tudtam, hogy félrenyomtam-e. A Gmail viszont jó, le is teszteltem véletlenül (egy bekapcsolva hagyott értesítőfunkció miatt), kaptam majdnem 40 levelet, és mindet azonnal nyitogatta sorban.
-
Abban tudnatok segiteni, hogy egy androidos telorol (galaxy ace) hogy tudom atmenteni a nevjegyeket, uzeneteket stb a lumiara?
-
Namelesske
addikt
válasz
westcoastog #26757 üzenetére
Munkával kapcsolatban: Nekem sikerült elhelyezkedni, kerestem kb 25 ezret, majd 5 munkanap után kirúgtak és levontak 20 ezret.
Hagytak érvényesülni, hagytak beilleszkedni...
Megaláztak, kihasználtak, felvették utánam az összes létező pénzt... és még pofámba is hazudtak.
-
miqlas
őstag
válasz
westcoastog #26755 üzenetére
... a fiam iphone-ja is pókhálós ... rálépett a ló ... (lovaglás közben kiesett a zsebébõl) --> most címerezéssel keresett pénzt, abból javíttatja vagy vesz új valamit
-
kutga
félisten
válasz
westcoastog #26755 üzenetére
Ezt én sem értem, pedig már én is ejtettem telefont pofára.
Talán itt írtam hogy 820-at vettem kézbe, jó nehéz jószág. Megvárom a 8.1-et az 520-ra aztán lehet beruházok valami komolyabba.
Ma éppenséggel a koppintásos ébresztést aktiváltam, hogy ezt miért nem használtam eddig, a leghasznosabb funkció.
-
westcoastog
veterán
Pont ma láttam egy full pókhálós kijelzős lg valamit egy fiatalabb gyereknél, hogy nem lehet erre vigyázni, csomó fiatal betört képernyőjű telefonokkal mászkál, és nem is a kétforintos kategóriából.
Viszont reggel a buszon egyből láttam egy másik wp-s telefont, egy 720-at.
-
Namelesske
addikt
Szerencsétlen telefon nem tehet arról, hogy így járt.
1, nem gyári szoftverrel használod
2, állítólag gyári alkatrész /magyarul nem/
3, fagyni... szerintem meg a gagyi érintőpanel kezdett meghalni...
4, szoftveres hiba az = az átbaszással/lerázással, olyan nem létezik ez nyilvánvalóan hardveres probléma amit a dzsunka alkatrész okoz.Meglátásom:
Ebből a telefonból gazdaságosan már nem tudsz értelmes telefont varázsolni. Sajnos ez is egy hányatott, jobb sorsra érdemes fiókdarabra kárhoztatott készülék lett. Szabadulj meg tőle, mert csak beárnyékolja majd a Windows Phone-ról és a Lumiáról alkotott véleményedet, idegbetegséget, és akárhányszor ránézel undort fog kiváltani belőled a telefon. Sokszor átéltem már ezt elektronikai eszközökkel. Add be valami GSM boltba mindegy mennyibe veszik be, hozzál helyette egy 620-at vagy 625-öt. Ha szerencséd van, akkor pont annyit kell rá pótolnod mintha panelt vennél bele. Azzal meg járkálhatsz vissza ha baja van
-
kutga
félisten
válasz
Lackooo84 #26749 üzenetére
Nekem sem tört még el egyetlen telefonom kijelzője sem, jókat derülök a buszon a tizenéveseken, alig látni ép telefont.
De jelen esetben ez már lényegtelen, eltört ez van. Ilyenkor viszont nem szabad spórolni az alkatrészen, csak gyárit szabad venni, és szvsz valami hozzáértővel beszereltetni, ami akár lehet a sarki gsm is, én nem vállalnám be.
MOD
pubos
Na igen, egy kijelző törést nem fogadnak el rendeltetésszerű használatnak, márpedig szvsz garancia csak abban az esetben játszik, ha a hiba rendeltetésszerű használat mellett következett be. Akkor csak a cserealkatrésszel van a probléma. -
pubos
tag
na ja.garis volt a teló kb fél éves.szervizbe azt mondták ez nem számít garanciának.majd olyan árat mondtak javításra hogy majdnem vehettem volna egy újat.majd gondoltam megcsinálom én.De itt a fórumon azt írták bízzuk az ilyent szakira.igy kerestem egyet aki meg is csinálta.És nem bántom mert igazából ő jó fej volt megcsinálta és talán nem is az ö hibája.csak bosszant hogy kidobtam a pénzt a telo meg nem jó.
Lackooo84:erről beszéltem nem tudom ez mért hiba ha zsebemben van volt.
-
pubos
tag
válasz
miqlas #26746 üzenetére
az én hülyeségem?zsebre raktam de nem ültem le!!!!bementem boltba mikor kijöttem el volt törve.És nem ütöttem neki semminek ha most ez jönne.bár ez is az én hibám de talán kicsit többet bírhatna.A telot "utálom"igen kezdem mert azóta csak szívok vele.és igazából még most sem tudom mi az ami ezt a hibát okozza. Tényleg az érintő csere vagy valami egész más.Ettől függetlenül tanácsot kértem,nem kioktatást.már bocsi.
asound :a telo Kanizsa
javítás kicsit messzebb
-
miqlas
őstag
... nincs ötletem, DE! Ha már zsebre vágod, akkor vedd már ki mielõtt leülsz ... mert így fogsz járni
Persze azt sem értem, hogy a TE hülyeséged miatt miért „utálod” a telefonodat
Elárulom, hogy a mai telefonok nagy részével ugyanígy járnál, fõleg a nagyobb kijelzõs darabokkal ... az egyik munkatársamnak repedt meg a kijelzõje ugyan ilyen marhaság miatt a vadiúj Samu S5-én ...
-
pubos
tag
hello.amennyire szerettem ezt a telot az elején kezdem már annyira nem.
mivel megrepedt a kijelző (nem esett le zsebben volt valószínű megfeszült)kénytelen voltam cseréltetni.sokat vacilláltam milyent érdemes olcsót drágát.utóbbinál döntöttem drágább lett állítólag gyári. kezdetben semmi baj sem volt azt leszámítva hogy 8.1 van rajt és dupla koppintásnál nem ébredt a teló.Javítás előtt igen.
majd eltelt egy hét és kezdett szépen fagyni a teló.eleinte napi egy két alkalom,majd egyre sűrűbben.megemlítettem ott is ahol a cserélve lett.szoftveres hibát mondtak rá.na ezután mindent amit lehetett frissítés stb majd végül Recovery Tool telo alap.De sajna igy sem lett jó.valakinek valami ötlet?esetleg érintő csere után találkozott valaki ilyen problémával?Vagy ez tényleg nem is annak a baja.valami olcso ötlet a szervizen kivül?mert kezd kicsit sokba kerülni. -
Lackooo84
nagyúr
Mikor jön már ez a szutyok függetlenre.... Itt várom a legyalult telefonnal, visszatettem a 8-at 0 appal, és semmi...
-
válasz
Namelesske #26737 üzenetére
Hu ezt nem is olvastam eddig, koszi az infot!
-
japy
őstag
De azért a sim kártyára mentést megoldhatnák már végre!
-
-
Muksie92
csendes tag
Egyébként hogy feljött most az 530 a témában, én ha jól tudom nem az 520-nak a folytatása hanem az alá pozícionálták és olcsóbban is kezd. A 630 viszont az ő folytatása és a RAMot leszámítva tényleg fejlődött. Csak kár ez a számozás.
-
Nekem eddig nagyon tetszik a telo, nem is ertem miert samsungot vettem tavaly. Igazibol nekem csak a skype a fontos az okostelefonok tudasabol. Ennek a kulseje, anyaghasznalata sokkal jobban bejon, a rendszert meg meg kell szokni, de abszolute nem bonyolult. Koszi a tippet, van itthoni boltban is, csak kicsit dragabban: [link]
De aztan lehet en se teszem tokba, majd elvalik. Ez amugy kifuto tipus ahogy olvasgatom amit irtok?
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #26728 üzenetére
Ráadásul mentes a szolgáltató esetleges korlátozásaitól.
MOD
Lauda
Ennyit simán megér. Tegnap tapogattam egy 820-at, az is egy jól összerakott darab, csak hát annyit már nem nagyon adnék telóért.Van ilyen. Én mondjuk tokellenes vagyok, egyik telefonon sem használok.
-
L4D1K
őstag
Furcsa egy olyan telefont birtokolni, ami az idő előrehaladtával egyre többet ér...
-
confuser
senior tag
IE szokott olyat csinálni nálatok, hogy rámész egy kedvencre/beírsz egy új weboldal címet, és csak 4-5 mp után kezdi el betölteni az új lapot? Nem újkeletű a dolog, sztem már 8.0-n is ilyen volt, de azért ha már nekiestek az IE-nek 8.1 GDR1-ben, ezzel is kezdhetnének valamit.
A másik meg a beépített levelező. Van egy gmail fiókom csatolva, amin ha egy kb. 10 elemnél hosszabb beszélgetést nyitok meg, iszonyat lassan nyílik meg. A határ pedig nagyon éles, kb olyan szinten, hogy 9 levélnél még pöccre indul, 10-nél már várni kell legalább 5 mp-et. Hasonlóan az előzőhöz, ez is így van már 8.0 óta. Bosszantó :/
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #26704 üzenetére
Elméletileg az "others" mappába rakta, mivel nincs hozzátársítva app, amihez nincs 8.0 alatt hozzáférésed. Vagy a tárterületnél próbálod törölni, mint átmeneti fájlokat, vagy csinálsz egy HR-t (nem túl jó megoldás, de az MS sem mond jobbat). Van aki szerint a PFM látja, esetleg próbáld meg.
-
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyen telot. Azt szeretnem kerdezni, hogy kell-e valamit csinalni vele, aktivalni vagy barmi ilyesmi, vagy bele a sd es a sim es adj neki?
-
válasz
westcoastog #26703 üzenetére
8.0/Black-en vagyok még. Azok a mappák, amik látszanak PC-n, azokban nincs benne a cucc, amit küldtem (egy .rfcmp, szóval a telefon nem tudna mit kezdeni vele, így az appokban sem látszik).
-
vonyarc
tag
Az mitől lehet, hogy a Viber üzenetek csak wi-fi-n érkeznek meg, pedig van adatforgalom a telefonon? És jelzést se ad.
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, üdv
mms beállítások
minden így írtam be és nem működik
a mobil net működik de az mms nemAPN vagy hozzáférési pont: mms.tescomobile.hu
Felhasználónév és jelszó: üres (nem kell beállítani)
MMSC: http://mms.tescomobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
MMS port: 8080
nokia lumia 520
mit rontok el?
előre is köszi ha tudtok segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest