- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én soha a bödös életbe nem vennék amoled kijelzőt. Na az is kb a hangerő csattogás kategória mindenkinél, pedig konkrétan nincs rajta folytonos szürke szín félév után, sávásodik, beég, elkalibrálódik a vörös irányába ahogy öregszenek a kék subpixelek, UV érzékeny, stb.
Mindenki dícséri aki csak nézi, de aki mögé néz a technológiának fejvesztve menekül tőle. Csak nézd meg a nexus 6-ot. [link]
Ez a csaj, végre felmerte emelni a hangját. A motorola megpróbálta eltussolni, hogy adtak egy másikat, de az is beégett.
Szerinted egy alsó-középkategóriás Microsoft device jobb kijelzőt kap? Töredék áron? Jó ha megüti a Galaxy S3 szintjét... Ha van egy kis sütnivalója az embernek gyűjt a 830-ra.
-
duo
addikt
én ilyenkor csináltam egy soft resetet. bekapcs hangerő le 10s-ig akkor újraindul és folytatja a telepítést. de szerintem csak akkor szabad ha tényleg el sem kezd a csík menni alul. pfd-s koromban volt hogy csak így ment a soft reset vagy egy másik pfd frissítés felrakása.
Ettől fűggetlenül kérdezz meg mást is pl a wp topikban, mivan ha nekem csak szerencsém volt 2x is, neked meg elcseszi a telefont. -
törölt tag
A PfD-vel nem a Cyan-t kapja meg az ember, hanem a még ki nem adott MS-féle frissítéseket, ami jelenleg a 8.1.1 (az lesz majd a Denim a Nokiától). Ha az MS kiadja, akkor a Nokia belenyúl valamennyire, majd az jön a nem-PfD-s telefonokra.
galervin93: Nálam ilyen szerencsére nem volt, egyszer fordult elő, hogy csak hangosítani engedett, de egy zárolás+feloldás azt is megoldotta. A kezelőgombok is működnek. Nem lehet, hogy csak egy számot kezdtél lejátszani?
mikersz1: Nekem pont ilyen volt PfD alatt is (8.1.1), sőt, most a fényerőt sem veszi le takarékos módban
Nem foglalkoztam vele, majd megnézem, hátha egy beállítás az oka. Ráadásul Cyan alatt már találtam egy oldalt, amin a beágyazott YT videó elfeketíti a képet, PfD mellett ez megoldódott, legalábbis úgy gondolom. Nem tudom biztosra, mert azt az oldalt azon nem teszteltem. De ezt leszámítva tényleg mindenben ugyanaz
-
Namelesske
addikt
-
pitius
tag
A Here Drive/Here Drive+ a Marketről letölthető, és mintha már WP8 első bekapcsoláskor is csak a "parancsikonja" volt a telefonon és már indításkor navigált is fel a Marketre, hogy töltsd le.
Szó mi szó, Marketről tölthető (WP8.1 alatt meg már a full, megkötések nélküli verzió)
-
Sweet Lou 6
addikt
Live webs felületén könnyebb, majd úgyis szinkronizálódik.
-
Palibá
tag
Ja ezt tanusíthatom, mert én is megfigyeltem egy telenoros bemutatódarabot, valami 3-4 világos folt volt a tetején.
Szóval a Skype és Gtalk működésről mit tudtok tulajok, mert most elbizonytalanodtam. Lehet hogy 8.1-el romlik el, vagy már sima 8-on is? Ez a két funkció lenne a legfontosabb. Amellett hogy akkuüzemidő, meg egy értesítési led sem lenne rossz. L70-en és L7 II-n elvileg mindkettő frankó. előbbinél még a ram is elégnek tűnik és idei, ergo valszeg tovább lesz támogatott, mint a tavalyi. Kicsit félek hogy MS szemétmódon lehúzza a rolót az 520/620/625 triónak, és mondjuk nem lesz skype meg Gtalk kliens egy idő után, ha már most is szemétkedik, és ezelőtt is láttunk már sajons sokszor tőle olyat, hogy keresztbesz*rta a vevőit, hogy tessék innentől kezdve nincs, és vegyél másik telefont. 1GB RAMmal és 4.4-el talán kicsit jobban biztonságban érzem a jövőt az LG-nél. De ha szerintetek nem így van, akkor írjatok bátran! Előre is köszi!
-
kutga
félisten
Butatelefonra ugyanúgy fel tudod másolni a névjegyeket mondjuk google fiókból, éppenséggel én is ezt használom. Kicsit tovább tart mintha SIM kártyát tenném át, meg ugye kell hozzá egy számítógép internetkapcsolattal.
Abban egyetértünk hogy egy ilyen alap dolog bekerülhetett volna a WP-be (sok minden egyéb mellett), de ez van, majd orvosolják. Amúgy meg, a fontos névjegyeket egy fapados telefonban is fel tudod másolni a SIM-re.
MOD
gurabli
DfP-re úgy tudom még nincs 8.1, vissza kell tenni a 8.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest