- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikersz1
senior tag
Hali.
Mai napon elővettem a telefont, hogy megnézzem mennyi az idő. Ki volt kapcsolódva, gondoltam, véletlen benyomtam a nyombot. Sebaj.. bekapcsoltam, kék háttér szomorú szmájlival fogadott. Kicsit utána néztem a dolognak, karak_22 leírása alapján elkezdtem a hard reset-et. Szép lassan töltötte is a fogaskerekek alatt a csíkot. Később fekete képernyő volt, gondoltam, befejezte az újratelepítést. Sajnos nem reagált semmire sem azóta, hiába nyomom a bekapcsoló gombot, vagy a hard reset kombinációját. Így csak a garancia marad, holnap viszem vissza? Esetleg valaki sejti, hogy milyen gond lehet? Talán alaplap hiba?
Szerk.: töltőn van, mégsem kapcsolódik be.asound: Először magam akartam megoldani a problémát, hogy ne kelljen 2 hetet várni a telefonra, de így marad a szerviz.
-
mikersz1
senior tag
-
mikersz1
senior tag
válasz
Apollo17hu #25115 üzenetére
A sufni gsm-ek külföldről hozzák a telefont, általában ázsiából. Náluk a garanciát a bolt vállalja, tehát a saját szervizük javítja, ha javítja..
Gyártói garanciánál pedig a gyártó szervize javítja, ami sokkal megbízhatóbb. -
mikersz1
senior tag
Van olyan lehetőség a telefonon rádióhallgatás közben, hogy külső hangszóróra kapcsoljuk?
-
mikersz1
senior tag
Van valamilyen szintű porálló tok a piacon? Ebay is játszik.
-
mikersz1
senior tag
Nekem az új frissítést nem találja valamiért (8.1), esetleg valaki tudja az okát? Annak lehet köze hozzá, hogy nem független?
-
mikersz1
senior tag
Jelenleg is azzal a problémával küzdök, hogy a számítógépem nem ismeri fel a telefont. Egy illesztőprogramot kellene telepítenie, de nem teszi. Ha jól emlékszem Rinita fórumtársnak is ez volt a problémája. Valaki esetleg tudna dobni egy linket az illesztőprogramról?
-
mikersz1
senior tag
8.1 alatt nem észleli a gépem (win7) a telefont, míg 8.0-nál észlelte. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
mikersz1
senior tag
A windows phone 8.1-es hírnél az van írva, hogy minden készülékre ingyenessé tette a nokia a here drive+. Szóval már az 520 is használható külföldön offline navigálásra?
-
-
mikersz1
senior tag
Fekete hátlapomról a bevonat kezd lejönni, egyik saroknál elég látványosan. Még a jack csatlakozónál is megkezdte leválását.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Namelesske #19428 üzenetére
Én most is úgy keltem, hogy majdnem eldobtam a telefont.
-
mikersz1
senior tag
válasz
kalozhun100 #18935 üzenetére
Igen.
-
mikersz1
senior tag
Hogy van ez a nokia offline navi? Most nézegetem a térképet, mutatja Amerikában az utakat, Kínát is mutatja. Ezek szerint csak navigálni nem tud? Még amikor megvettem, akkor ha ráközelítettem valami külföldi országra, csak nagy fehérség fogadott.
-
mikersz1
senior tag
válasz
kezman #18471 üzenetére
Volt egy kis idő, amikor nem használtam semmi töltöttségmutató appot, utána leszedtem és próbálgattam párat. Most ezt használom, és nem érzem úgy, hogy szívná az akksit. Főleg úgy, hogy egy éjszaka nem merül 1%-ot se. Max, ami szokott lenni az 3%, de akkor wifi be van kapcsolva.
-
mikersz1
senior tag
Felraktam a black-et, ha nem nyomok HR-t, milyen probléma merülhet fel?
-
mikersz1
senior tag
Lehet rosszul írtam.
Na szóval, amikor feloldom a képernyőzárat, nincs térerő, majd egy idő után visszajön. Ezt eljátssza a telefon velem pár naponta. Hozzáteszem a térerő általában meg van 2-3 vonal. Úgy tűnik, mintha a térerő elmenne, mikor a képernyőt lezárom, még egyszer írom, ez csak pár naponta van, de akkor többször egymás után. -
mikersz1
senior tag
Erre valaki?
-
mikersz1
senior tag
Amikor a telefonom le van zárva, a hálózat le van tiltva. Valahogy ezt ki lehet kacsolni? Vagy térerő probléma? Néha csak 1 csíkot mutat, néha meg 3 csíkot.
-
mikersz1
senior tag
válasz
greenmelon94 #17674 üzenetére
Nem.
-
mikersz1
senior tag
válasz
orangutan4 #17665 üzenetére
T-mobile-nál vettem, pixelhibás volt, kicserélték a kijelzőt, és az új kijelző is pixelhibás.
-
mikersz1
senior tag
válasz
old rocker #17578 üzenetére
Pedig biztos vagyok benne, hogy egy személy kb. ennyi időt írt.
-
mikersz1
senior tag
válasz
#40993792 #17258 üzenetére
Ennyire madár nem lehet a T-s vezetősség, hogy nem tudják, hogy gdr3-at adtak-e ki.
Valaki azt tudja, hogy az 520 megkapja-e a 8.1-et? Úgy rémlik, hogy olvastam egy cikket, hogy a jelenleg összes wp8-at futtató készülék megkapja. Rendszer belassulna tőle? Vagy ennyire előre ne menjek?
-
mikersz1
senior tag
válasz
Csokissüti #17195 üzenetére
Nekem van bevilágítás a bal alsóban, nem vészes. Egyébként én is december elején vettem a t-pontban.
-
mikersz1
senior tag
Már csak a t-mobilosoknak kell várni a frissítésre?
Kijelzőm pixelhibás volt, cserélték.
-
-
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #15977 üzenetére
Elmondanád, hogy lehet ilyen screenshot-féleséget lőni?
-
mikersz1
senior tag
Garanciáztatásnál a tartozékok fontosak? Konkrétan a fülhallgatóra gondolok.
-
mikersz1
senior tag
Megnéztem én is a telefonomon sötétben, hogy nálam mutatkozik-e a bevilágítás. A bal alsó sarokban láttam bevilágítást.Ami rosszabb, hogy rengeted kis pixelhibát vettem észre, de nem volt felmelegedve a telefon, mert nem nyomkodtam már 1 órája. Kék színnél 1-2 darab, feketénél rengeteg kisebb a jobb oldalán.
Ez mind most jött ki rajta utólag, mert amikor megvettem, letöltöttem pixel test app-ot.Szerk.: Közepes fényerőn nem lehet észrevenni csak 1 pixelhibát.
-
mikersz1
senior tag
1 gb ramot birtokolni.
-
mikersz1
senior tag
válasz
westcoastog #14979 üzenetére
Kifejtenéd?
-
-
mikersz1
senior tag
válasz
old rocker #14737 üzenetére
Úgy értem, hogy hosszútávon, mennyi idő után hal meg, ha mindkettőt ugyanannyira terheljük.
Az, hogy kevesebbet bír ki egy nap, meglehet mivel 110 mAh-val kisebb a kapacitása. -
mikersz1
senior tag
válasz
old rocker #14731 üzenetére
Igen, ott van, hogy "Milyen készülékhez jó?", a lista szerint jó az 520-ba, X6-ba, 5230-ba, C3-00, 5800-ba.
Ezeknek az élettartama meglehet annyi mint a mostaninak? Gondolom ez előző szériás akksi.
Bár itt olvastam olyat is, hogy az 520 akksija se mai.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Wuthering Waves
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA VI
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest