- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
JackFeryll #27571 üzenetére
Ez tulajdonképp arra jó,hogy beleállítod a telefont ? ergo nem az asztalon fekszik,kábellel a végén ?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
monosgeri21 #27598 üzenetére
Ja, én meg csak a legkisebbet toltam.
DDDDDD
Szerk. ja nem, már tudom miről volt szó...
Én a múltkor nyomkodtam és csak a legkisebbet láttam meg a legnagyobbat és hagytam is ... -
monosgeri21
tag
válasz
tothjozsi96 #27596 üzenetére
Pedig sokkal kényelmesebb ha mellőzöd a legkisebb csempe méretet. A legnagyobb is kiváló méretű, míg a kisebb testvére is pont annyival nagyobb a legkisebbnél, hogy kényelmes legyen használni. Ekkora kijelzőn a legjkisebbnek semmi értelme.
-
válasz
tothjozsi96 #27596 üzenetére
Én használom, igaz a közepes méretű csempékkel, így 3 sorom van. Nekem ez kényelmes (és így nem akad, a kicsiket nem próbáltam).
-
-
Blyan
félisten
Nekem igazából az a bajom, hogy úgy tűnik 520 vagy kevés hozzá, vagy nem túl jól van optimalizálva a 6 soros csempe rá, sokkal jobban akad, mint a sima beállítás.
-
cattus
addikt
válasz
tothjozsi96 #27588 üzenetére
Nálam is, mintha a spash screen után egy kisit megakadna. De nem nagyon zavar, szökőévente egyszer, ha elindítom.
-
ghost364
senior tag
válasz
tothjozsi96 #27584 üzenetére
Nekem meg annak az animációja sokkal gyorsabb mint az Exploreré.
-
törölt tag
Sziasztok! az mitől van, hogy ha le van zárva a telefon es fel akarom nyitni, akkor eloszor kijön egy feher háttér es írja, hogy folytatás es csak ez után kon be a zarkepernyo. Fent volt korabban a live lock screen, de leszedtem. Ez kavarhatott be? Hogyan lehet megoldani, hogy a fwloldo gomb utan rogton a zarkepernyo Jöjjön be?
-
ghost364
senior tag
válasz
tothjozsi96 #27581 üzenetére
A Battery Sense-re gondolsz? Nálam semmi baj az animációval.
-
válasz
JackFeryll #27571 üzenetére
Ezt néztem én is már! Ha megjön, egy beszámolót tarthatnál róla.
-
ghost364
senior tag
válasz
tothjozsi96 #27579 üzenetére
Miért nem veszed meg mondjuk a PC-den, aztán meg másolod át?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #27566 üzenetére
Szia.
Igen, tisztában vagyok vele.
Egy a probléma ezzel, hogy ha nem fizetem elvileg a havi díjat akkor én azokat az albumokat nem fogom tudni hallgatni ...Pont ezért kéne valami olyasmi amibe egyszer megveszem és letöltöm ...
-
JackFeryll
őstag
válasz
Matykoh #27575 üzenetére
Pár hónapja voltam előfizetve azóta lehet frissítették.
A dokkoló annyiban érdekes, hogy jelenleg az asztalon van egy töltő kábel és lefektetve fekszik az egyik monitorom talpán a telefon, ha lesz dokkoló akkor állni fog az asztalon a telefon és egyből látom ha jön egy üzenet pl és ha nem kell komolyabb dolgot csinálni akkor tudom úgy nyomkodni, hogy csak áll a dokkolóban. Meg picit jobban is néz ki. Gépbe is lehet dugni a kábelt és akkor egyből eléred a telefont a gépen is. Nem nagy dolog különben.
-
Matykoh
tag
válasz
JackFeryll #27567 üzenetére
Browse alatt ezt érted?
Van free-trial lehetőség (igaz, csak egy hónapos). Én a WebKártyámmal fizettem rá elő, mert azon úgysincs egy fillér se, és biztos nem vonnak le pénzt, mert elfelejtem lemondani, vagy ilyesmi.
Egyébként annyira nem rossz ez a program, még a zavaros telenorhálózat is lejátszotta a zenét a semmi közepén, ahol a messenger például mesebelien működött (holvoltholnemvolt).
Btw ez a dokkoló mire való?
-
törölt tag
Rendeltem egy ilyet 1 Ft-ért kipróbálni a Wp-t, kíváncsi vagyok rá nagyon milyen a mindennapokban. :-)
-
Tin
veterán
minap szólt a teló (telekomos), hogy elérhető a 8.1 frissítés. rákerestem, láttam hogy kb miket tud.
a kérdéseim:
- mennyire stabil, milyen ismert hibái vannak?
- hogy telepítsem? gyári visszaállítás -> frissítés -> gyári visszaállítás, biztos ami biztos?köszi!
-
trobi28
addikt
válasz
tothjozsi96 #27563 üzenetére
Próbáld ki az All Music Unlimited -et.
Letölti a zenéket, igaz csak programon belül játszható le, de van választék, és ingyenes -
JackFeryll
őstag
Ma vettem egy nagyon olcsó dokkolót az 520-hoz majd beszámolok ha megjön.
-
niki07
csendes tag
Üdv!
Kérdés:
Ha letörlöm a messengert és újratelepítem,
akkor megmaradnak az üzenetek vagy törlődnek?Annyira zabálja az akkut mióta 8.1 van fenn, hátha "megjavul"...
Köszönöm...
-
m1lan
őstag
Reggel megint kicsinálta a beágyazott videó + Internet Explorer a telefont. Fekete képernyőzött, villogott, lefagyott, aztán ilyen hibaüzeneteket dobott:
Restart óta semmi gond, az Időjárás appot sem piszkáltam, és teljesen jól működik. Fura
-
JackFeryll
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #27566 üzenetére
Igaz, hogy egy tüdőbajos szutyok amit csak prémiumként lehet használni, de még így sincs benne browse.
Ez az egy problémám van a windows phone-al. "Alapvető" alkalmazások hiányoznak, vagy ha vannak akkor is closed alpha verzió szintűek.
Ne bántsatok szeretem a WP-t, főleg azt, hogy a legolcsóbb telefonon is smooth élményt kapunk amíg a konkurens oprendszerek mellé csak csúcstelefont vennék. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
tothjozsi96 #27563 üzenetére
Spotify van Lumiára is.
-
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon eddig, orulok, hogy ezt valasztottam!
Az ace-hoz kepest sokkal gyorsabb, roccenes nelkul teszi a dolgat es nekem egyertelmubb a kezelese is. Meg ez mindegyik orszagban azonnal raal a megfelelo halozatra, a samsungnak ez nem sikerult. Azt szeretnem kerdezni, hogy a kepeket pl bluetooth-on keresztul nem tudom megosztani pl a notival? Hogy ne kelljen az adatkabellal szorakozni.
Koszi!
-
tothjozsi96
addikt
Egy olyan kérdésem lenne hogy Lumiára nincs ilyen "zene áruház"?
Nem igazán találkoztam vele ...
Csak mert lenne 1-2 album ami nincs neten és azért érdekelne.
Ha valaki tud valami infót, azt megköszönném. -
ghost364
senior tag
válasz
csipszikutya #27560 üzenetére
Oh, értem. De akkor ők se használták.
-
Den96
csendes tag
válasz
juhasz22 #27552 üzenetére
Próbálkozz másik kábellel és/vagy usb slottal, ha így sem megy, akkor kpcsold ki a tűzfalat és a vírusirtót.
Forrás (#8 hsz) -
polk
csendes tag
Azt vettem észre a frissítés után, hogy nem tudok letölteni semmit az áruházból. Csak kiírja, hogy letöltés, de nem jön le az app. Ez az áruház hibája, vagy a frissítés miatt van valami gebasz? Valaki rápillantana, hogy neki sem jön le semmi? Köszi
-
ghost364
senior tag
válasz
csipszikutya #27554 üzenetére
Ott pihent a fiókban?
-
littlelion21
addikt
Az azért szép volt a Yoda-tól hogy a Data Sense-t nem szedték ki a végleges 8.1-ből.
Btw, a naptárnál tényleg eltűnt a dátumra ugrás funkció, vagy csak én nem találom?
-
juhasz22
aktív tag
-
Mano66
senior tag
válasz
juhasz22 #27548 üzenetére
Én a Nokia Software Recovery Tool használtam.Elsőnek kapcsold be a rejtett mappa megjelenitést.Majd a C meghajton keresdmeg a ProgramData/Nokia/Packages mappát és abba másold be a rom tartalmat.Egy pár oldallal visszább fent volt az EU-s és a Hun rom is zip formában.
-
töltelék
csendes tag
Aminek szélesebb volt a csíkja, mint egy hajszál
az a "Telefon", "Facebook" és "Viber". Engedélyezte a háttérben futást, de rájuk kattintva a nagyja használat közbeni fogyasztás, háttérben minimális. Most ott tart a telója, hogy 73%-on azt írja, kb. 12 óra van még hátra. (nekem a 630 még 43%-on 23 órát jelez).
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Megtudnátok mondani, hogy hova kell rakni a letöltött 8.0BLACK ROM ot hogy a Care Suite felismerje? Importálás lehetőségét nem találom. -
m1lan
őstag
Ha nincs bekapcsolva a mobilnet, akkor mit jelenthet, hogy a térerőnél néha villognak a kis nyilak?
-
törölt tag
válasz
brix1221 #27539 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt. Kézzel kell szinkronizálni: kapcsolatok->...->fiók hozzáadása->facebookra klikk és összekapcsolás, szinkronizálás.
Nekem a szinkronizálás után az összes kép pixeles (elő csempén), ha bemegyek az egyes névjegyekbe, utána lesz csak éles. Egyenként eljátszani ezt macerás. Erre van valami "gyógyír"?
-
brix1221
újonc
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy 8.1 frissítését követően nem jeleníti meg a névjegyekhez a fényképeket, illetve a kapcsolatok csempe is üres. Mivel tudnék ezen változtatni?
Köszönön! -
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #27537 üzenetére
Javítva!
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #27535 üzenetére
A kreszteszt linkja biztosan el van szarva és lehet köztük még ilyen.
http://www.windowsphone.com/%20hu-hu%20/store/app/kresz-teszt-b/64b7227c-363f-4ca7-822c-80aa11024a9b
a kivastagított részben a %20 felesleg -
Namelesske
addikt
Na sikerült ezt a hiánypótló cikket is megírni. Kezdőknek hatha segít
[link]
-
Alister71
nagyúr
8.1 cyan + GDR1 aksi idő: tegnap reggel levettem a töltőről, este 79%-on volt, átlagos használat mellett, azt írta becsült hátralévő idő 20 óra. Jó lesz ez. Háttérben futó programok javát leállítottam.
-
törölt tag
Én azt vettem észre, hogy a 8.1 máshogy jelzi az akksit, mint a 8.0. Időben ugyanannyi idő alatt merül le, viszont 8.0 alatt egyenletesen jelezte a merülést, 8.1 alatt meg 80%-ig alig akar merülni, onnantól meg egy szempillantás alatt 40%-on van. De így is, úgy is 14 óra alatt lemerítem
Azok az appok, amik videót streamelnek vagy az IE-t használják részben (pl. mobil app), azok csúnyán tudják meríteni. A Here Drive töltés nélkül kb. 3 óra alatt lemeríti az akksit.A GT Racing-et meg leszedtem a francba, miután a kis huncut emlékeztetőket írt be a naptárba, amiért csilingelt is a telefon, asztalin meg toast üzeneteket írt, szintén engedély nélkül. A háttérben nem futhattak, mégis.
-
töltelék
csendes tag
Sziasztok,
párom frissítette az 520án a rendszert (vodás felkínált frissítés), be is jön neki a 8.1, viszont rettenetesen merül a teló (éjszaka alatt kb. 50%-ot). Valami beállítás gondja lehet (nem tudom, mi fut/syncel/tölt neki háttérben, de este ránézek), vagy akksi gond (tavasszal vette szolgáltatótól), esetleg bármi egyéb? -
juhasz22
aktív tag
http://nokia-care-suite.en.lo4d.com/ ez a Nokia Care Suite jó lesz?
-
Namelesske
addikt
válasz
JackFeryll #27522 üzenetére
Nem hiszem, rá kell kérdezi! Meg találni mást ami garanciális
Más:
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy rengeteg sikersorozat első évadában Dell meg Microsoft cuccok vannak, de ahogy befut a sorozat, a második évad környékén már mindenki hirtelen Apple Cuccokkal tolja.
A BBC Sherlock jó példa. A Dexter is Dr House, meg még rengeteg ami eszembe sem jut.
-
m1lan
őstag
Beszarás, a Cool-on a Dr. Csontban Windows Phone-ja volt Bones-nak :'D igaz valami WP7-es, de akkor is meglepődtem
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Namelesske #27521 üzenetére
Egy próbát futok holnap a helyi Telenor üzletben... Legfeljebb azt mondják, hogy benyomtam a kijelzőt...
Akkor meg 10ezerért felteszem, majd csak elviszi valaki.
Egyébként sok apró beállítás miatt nagyon korrekt telefon. 1 privát 2 céges email miatt elég magas email forgalmat generálok, amit gyakran telefonról nézek. Nagyon jól paraméterezhető, hogy mikor szinkronizáljon, milyen gyakorisággal, és az email kliens is mérföldekkel jobb! Többi dolog pedig ugye Android-Windows phone különbségből fakad. Ami kifejezetten tetszik, az az ,,ablakos" tok, hozzá párosuló szoftveres beállításokkal!
-
JackFeryll
őstag
válasz
Namelesske #27521 üzenetére
Pici por a kijelző alatt szerintetek garanciális ?
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos/Nem sajnos átadtam az 520 helyét egy LG F70-nek. Egy kijelző probléma miatt, garanciában nem tudom, hogy kezdenének-e valamit, lehet futok vele egy kört. Az biztos, hogy hiányzik a rendszer egyszerűsége, ellenben annyira paraméterezhető, és folyamatos működést biztosít az LG, hogy nem bánom... Majd megszokom újra az Android adta lehetőségeket. Különbségről nem érdemes beszélni, mert nem egy kategória a telefon.
Kijelző esetén passzolom, hogy mi történt, kijelző fólia végig rajta, itt-ott bevilágít a kijelző a sarkakban, illetve ugye ott ez fehér folt. Tökéletesen érzékel, nincs semmi gond csak hát ja...
Szerintetek ezzel kezdenek valamit garancián belül?
-
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96 #27515 üzenetére
Nokia Software Updater
MOD
TOZ
Az árazós topikban inkább megmondják neked, amúgy fogalmam sincs. -
tothjozsi96
addikt
A 8.0-át mivel lehet amúgy vissza tenni?
Bocsi csak eddig Android-os voltam ... -
ghost364
senior tag
Lehet hülye kérdés, de ki lehet küldeni a hangot USB-n?
-
zzola
titán
-
KrAt
veterán
Nem teljesen vagyok biztos benne: az Update 1 még csak PfD-re érhető el, ugye?
-
nemkufar
tag
válasz
Namelesske #27504 üzenetére
http://imgur.com/I9ldrae
Nem igazán megy nekem ide a kép beillesztése(?). :-(
Viszont valaki írt valami betű karakter kisebbítést, vagy mit - azt megpróbálom akkor...
(Kösz.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest