- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #30741 üzenetére
Az az újratelepítés, ha gépről telepíted újra azzal, amit letölt neked a program. A HR nem feltétlenül töröl mindent, csak visszaállít dolgokat alapbeállításra, meg törli a felhasználói adatokat, egyébként a már meglévő, frissített fájlok maradnak ugyanott. Ha a HR-re volt időd, akkor az újratelepítésre is lett volna, mert annyi, hogy rádugod a gépre, elindítod a programot, tovább, tovább, és telepít. Ennyi.
Ha emiatt nem akarsz WP-t használni, a te döntésed, de azt azért tudod, hogy a legtöbbünknek nincsen gondja vele? Apróbb hibák előfordulnak, de a másik két rendszeren is ugyanúgy lesznek ilyenek. -
Namelesske
addikt
válasz
StanDoFF #30663 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, arra jutottam, hogy ez a nyomorék nem trimmeli a belső memóriát valami miatt, és belassul minden... amikor meg felülírjuk nullával akkor jó egy ideig... 2-3 hét. Nem tudom mit lehet vele tenni. Most kísérletezgetek, ha visszaolvasol. A dátumot 100 évvel előre, nagytakarítást csinál a telefon, hátha akkor futtatja a trim parancsot is. Meg kitöröl minden temp fájlt.
-
duo
addikt
válasz
StanDoFF #30663 üzenetére
telekomos vagy? vodás/független szofttal nincs jelentős lassulás. persze a cortananak lehet hogy már kevés a vas. nem vitatható hogy a wp termékvonal alja ez a cucc, de amit leírtál azért nem általános.
@Blyan: légyszi 5-10 posztonként jelezd már továbbra is, hogy egy szar az 520, mert még elfelejtjük
-
netpeti98
addikt
válasz
StanDoFF #27373 üzenetére
Véletlenül nem próbáltad ki a Live lock screen betat? Ha igen kidscorner on/off.
Namelesske: nálam a csempék szoktak néha késve betöltődni, sok esetben megjelnik a folytatás felirat a kezdőképernyőre való visszalépéskor. Lehet nekem is kellene csinálni egy HR-t, csak van egy-két játék mentésem.
-
válasz
StanDoFF #26919 üzenetére
Tudod mi kifizettük érte a 35 Mátyás királyt, míg aki a szolgáltatótól vette, az nagy valószínűséggel ingyen hozta el, havi törlesztéssel!
Az megvan, hogy te is megvehetted volna nulla kezdővel, részletre, függetlenül is? Miért zavar az, hogy valaki ingyen hozta el... az is kifizeti a telefon árát, sőt még hűséget is írt alá, szóval többet is (amúgy mi köze van ennek a frissítéshez?).
-
törölt tag
válasz
Én sem idegeskedek, pedig én még 50-ért vettem
A franc se gondolta volna, hogy rá 2 hónappal már 35-ért dobálják. Igaz ennek nincsenek is hibái
De miért idegeskedsz, ha eddig kibírtad 8.0-án? 1-2 hét már nem oszt, nem szoroz, annyit azért nem ad a 8.1, nem lesz tőle 1020 a telefonból.
-
kutga
félisten
válasz
Az enyém is független, várok én is türelemmel, hol türelmetlenül.
Függő nem lesz attól ha a másik szoftvert pakolod fel rá, viszont az tartalmazza a szolgáltató egyes korlátozásait, a szolgáltató specifikus alkalmazásait. Ez mondjuk visszafelé is igaz, nem lesz független a függő telefon ha a független szoftvert teszed fel (már és is belezavarodom).
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #26848 üzenetére
Rakd fel a DP-t, arra is jön a Cyan, és legalább addig is 8.1 lesz a telefonodon
Amúgy én azért vettem függetlent, hogy ne legyek szolgáltatófüggő. Az előző telefonom is fióklakó lett, mert Vodás lettem, az 520-szal viszont hosszabb távra tervezek. Max. 1-2 héten belül tuti jön a független Cyan is amúgy, nem hinném, hogy pont azt húznák el.
-
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #26373 üzenetére
Nem mondtam, hogy értek hozzá, viszont olvasom a fórumokat. Másoknak is vannak problémái, és többféleképpen meg tudták oldani, legalábbis többségében. Például: visszarakod a 8.0-t, majd frissíted 8.1-re, ami lehet DP vagy Cyan. A 8.1-et frissíted 8.1u1-re, vagy hagyod úgy. A frissítések között lehet HR, vagy éppen nem. Az eddig használt programok némelyike helyett keresel másikat, ami ugyanazt tudja (pl. nekem a Metrotube kilépegetett, de volt már restart is miatta, a myTube viszont tökéletesen fut. Másnak meg az előbbi is jó). Felőlem nyugodtan eladhatod, nem akarok beleszólni, csak abból indulok ki, hogy mindenkinek ugyanaz az 520 van a kezében, ugyanazzal a rendszerrel, szóval ha valakinek jobban fut mint a másiknak, akkor utóbbinak minden esélye megvan a javításra.
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #26354 üzenetére
Ez nem egy butafon, amit szoftverhiba esetén vagy szervizbe adsz, vagy eladod, vannak lehetőségeid az upgrade-re vagy downgrade-re. A frissítés meg lehet, hogy 2 hét múlva érkezik, ha eladod addig, így jártál, lehet, hogy bánnád. Én főleg nem tenném úgy, hogy másoknak meg ilyen hibák nem jelentkeznek. Én pont ma konstatáltam, hogy a pattogós-tekerős hangot leszámítva egyetlen hiba sem jelentkezik használat közben, legalábbis az eddigiek közül egy sem, újat még nem találtam. A Live Lock Screen BETA is gondolt egyet, és működik, pedig nem frissült.
-
rob210
nagyúr
válasz
StanDoFF #26150 üzenetére
Örülök, hogy minden topikban van egy zseni szerencsére ide is jutott.
Ne haragudj, hogy beírtam a tapasztalatom, köszönöm, a kritikát sok-sok napig nem fogok tudni aludni miatta, hogy milyen idióta vagyok.
Jah tegnap este már aludtam, akkor ennyi.Akit érdekelt elolvasta, aki született zseni azzal meg nem tudok mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #25890 üzenetére
Nem is kell fizetned. Havonta újratelepíted az appot, és kész, semmi korlátozás nincs. A WP-n semmi sem ellenőrzi, hogy volt-e már fent a program, és ha igen, akkor lejárt-e. Hónapok óta használom a próbaverzióját, és kiváló lejátszó.
A lassan betöltődő csempéknél meg igaz lehet a lassú memóriakártya, nekem egy app sincs a kártyára áthelyezve, és nincs is üres csempém.
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #25633 üzenetére
Nem mondom neked se ezt, se azt....
Igen, itthon csak úgy lehet vállalkozni, ha exportra termel a cég, így nem fizet áfát, cserébe az itt vásárolt alapanyagok után visszaigényliHa meg exportra ennyiért el lehet adni, az az elsődleges, a hazai piac meg csak utolsó minden épelméjű cégnél.
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #25627 üzenetére
Sajnos a kulcsszó: közterhek.
Most nagyon off leszek. Többekkel is beszéltem már, pl. sógorék kollektívan voksoltak a mostani rendszer mellett. Az indok, érzik a rezsicsökkentést, nekik ez így jó. Mindketten a párjával tizenéve alkalmazottként dolgoznak. Ez az egyik véglet, érthető az indokuk. Ugye az ilyen alkalmazotti voksolóból van több.
A másik csapat a vállalkozó. Kis műhely benzinkúttal. Öreg mondja, szar az egész, csökkent a rezsi otthon nála, de a műhelyben ugyanannyi emberre pár éve 270.000ft terhet fizetett, ma meg 400.000-et. Persze a béreket nem csökkenthette, az emberei ugyanazt a pénzt viszik haza. De a szolgáltatásainak az árait nem emelte, a terhei viszont nőttek. Ő szavazott a másik oldalra.
Azt hiszem érthető mindkettő, világosan lejön mindenkinek.
Ebay-ről lehet tartókat venni féláron, nem is mondom, hogy rosszabbak, ez is tény.
De bemész egy CBA-ba, COOP-ba, 1.8-as szorzókkal dolgoznak. Sok, de másképp nem működnének. Kivétel a saját márkás termékeik, ott az árrés kisebb. Vagy nézzük a fuvarozókat. E-Útdíj.... Egy öt kamionnal rendelkező cégnek ez átlagban havi plusz kétmillió. Be is csukta a kaput sok ilyen.Tehát a Magyar termék már csak ilyen drága
nincs mit szépíteni. Abba ne menjünk bele, hogy az így befolyt összegek hol kötnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest