- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
-
Zsolt1
tag
válasz
Lackooo84 #26858 üzenetére
Úgy tűnik, hogy most velem is ezt játssza a telefon
Most is ugyan ott fagyott le az egész... Ha tudtam volna, hogy ez lesz, lehet inkább maradok az ébredés után érzéketlen kijelző + feloldás előtt töltögető lock screennél... Kellett nekem felrakni a Live Lock Screen BETA-t
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #26790 üzenetére
Vagyis csak nyomnám, már vagy 2 órája szarakodok a biztonsági mentés visszaállításával (még 8.1-ről) 25%-nál beragad, és sehova tovább... már 3 hard reset után vagyok, és semmi....a telefon hátulja meg olyan forró már, h tojást lehetne rajta sütni. Hát ez nem igaz.... Megy vissza a független 8.0...
-
kutga
félisten
válasz
Lackooo84 #26749 üzenetére
Nekem sem tört még el egyetlen telefonom kijelzője sem, jókat derülök a buszon a tizenéveseken, alig látni ép telefont.
De jelen esetben ez már lényegtelen, eltört ez van. Ilyenkor viszont nem szabad spórolni az alkatrészen, csak gyárit szabad venni, és szvsz valami hozzáértővel beszereltetni, ami akár lehet a sarki gsm is, én nem vállalnám be.
MOD
pubos
Na igen, egy kijelző törést nem fogadnak el rendeltetésszerű használatnak, márpedig szvsz garancia csak abban az esetben játszik, ha a hiba rendeltetésszerű használat mellett következett be. Akkor csak a cserealkatrésszel van a probléma. -
törölt tag
válasz
Lackooo84 #26278 üzenetére
Ha jelezném valahol, úgyis az lenne, hogy az én készülékem a szar. Meg amúgy már megtették helyettem mások, nagyon sokan. Azon csodálkozom, hogy Joe Belfiore azonnal twitterezett a frissítési hibáról, mikor valamiért nem települ az Update 1, bár még ők sem tudják, miért.
Ja, a WP Central-on sem szóltak róla egyszer sem, szóval nekik vagy szerencséjük van, vagy direkt nem mondták.rbertkrl: Miért, nálad hogy néz ki?
-
Joe.36
addikt
válasz
Lackooo84 #26091 üzenetére
Közben én ezt találtam.... [Call Recorder]
Használta már valaki ? Egy barátom ilyen telefont szeretne venni, de ez nagyon fontos neki, eddig androidost használt....
Joe
-
mdraco
őstag
válasz
Lackooo84 #25975 üzenetére
Legalább ott normálisat adnak. De nem is vártam el a 520-nál. Élvezet lett hallgatni
(#25977) DeniL Ja, április óta különösebb baj nem volt vele...
(#25982) m1lan De kipróbáltam, köszi, most jó
Más: egy újabb anomália:[link] , alig nyomtam az IE-t, s merül mint a fene.
De nem tudom mit csináljak, nagyon megszoktam 8.1-et, rossz látni a 8.0-at. Talán visszatérek 8.0-ra s újra felrakom a Preview-t... -
Namelesske
addikt
válasz
Lackooo84 #24474 üzenetére
Majdnem igazad van, de:
A Windows Phone telefonok a gyártói firmware-ből és a Microsoft-féle OS-ből állnak. Ezeket szoktuk egyben egyszerűen ROM-nak hívni. A ROM kifejezés egyébként sem igaz, mert azt a csak olvasható tárhelyek lemezkép mentésére használják.
A Firmware tartalmaz mindent amit a gyártó készít ahhoz hogy a telefon futtassa a Windows Phone-t Drivereket, OEM szoftvereket módosításokat stb. Az OS pedig az mindig közös forráskódból táplálkozik, ugyan az a Windows Phone fut a low end és a high end készülékeken. A Microsoft megoldotta ezt a dolgot tisztességesen, ellentétben a Google Androidjával.
(#24478) m1lan
Valóban nem lesz sokkal másabb, viszont a Cyan Firmware része elég fontos a teljes élményhez szerintem.
-
glok
csendes tag
válasz
Lackooo84 #24456 üzenetére
Mivel autóvásárlás miatt ki kell fizetnem többek között az átírási díjat, ezért fél telefon árát ki tudom fizetni, azonban egy teljes telefont már nem tudok venni, lévén, hogy égető szükségem van más területeken erre a pénzre.
Abból a + 15 ezerből az autó negyedéves biztosítását fogom kifizetni.
Ha nem lenne szükségem annyira az offline navigációra, ami eddig nagyon bejött nekem a lumiánál, akkor valószínűleg max. 10 ezerért vettem volna egy "buta" mobilt. -
glok
csendes tag
válasz
Lackooo84 #24448 üzenetére
Minek vettem volna még egyet használtan?
Azonkívül a telefon megvásárlása meg a kifüggetlenítése között eltelt majdnem 1 év.
Telóimat meg becsülöm annyira, hogy nem adom el fél év után. (amúgy sem)Nem barátom, ha jól menne vettem volna még egyet használtan vagy akár újonnan.
-
Namelesske
addikt
válasz
Lackooo84 #24227 üzenetére
Hogy miért nem legális ez a módszer sem, arról nem szeretnék bizonyítékot szolgáltatni a moderátoroknak... XD
A régió váltogatásával csak megkerülte az ember a korlátozást, szerintem azzal nincs baj. Ameddig legális a simlock addig kb a szoftverek módosítása is legális a szolgalto részéről. Inkább morális mintsem jogi a probléma. Addig illegális főleg módosítani ameddig törlesztés alatt áll egy telefon mert addig a Szolgáltató tulajdonában áll. Viszont kártyás előfizetés esetén parasztság a Szolgáltatók módosításai.
A simlock meg főleg... -
Namelesske
addikt
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #23901 üzenetére
Igen, ha az alkalmazás hangerőt leveszem, akkor tényleg nincs. Mondjuk érdekes, sima 8-on nem volt ilyen emlékeim szerint, szóval ez egy bug lesz. Hacsak nem a lehetséges zárhangok miatt van a sistergés, mert pl. a videók alatt is van ez leghalkabbra állítva, akkor viszont nem bug.
-
Fenton
tag
válasz
Lackooo84 #23860 üzenetére
Jogos amit mondasz. De vedd figyelembe, hogy eléggé egyértelmű miért csinálják így. A WP8 minden készülék esetében jól fut. Tehát ennél az olcsó készüléknél is. Ami mondjuk egy ilyen árú androidos telónál nem így van. Itt nem lehet ösztönözni a vásárlókat arra, hogy a drágábbat vegyék, azzal ,hogy az erősebb vason jobban megy. Így olyannal kell ösztönözni mint a ledes villanó, a hangszínszabályzó stb...
Legalábbis ez az én meglátásom. -
kutga
félisten
válasz
Lackooo84 #23640 üzenetére
Igen, az outlook.com email címre küldött üzenetben volt a link, megvan a beállítás, próbaképp majd otthon lehúzok egy térképet, hogy tényleg teszi-e a dolgát.
Azért használtam a netes felületet, mert a telefon menüjében rákeresve nem dobta fel az appot, lehet mert előbb a Lumia Pusht kellett volna leszedni, csak nem akarom össze szemetelni a telefont.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #23627 üzenetére
Reinstall után működnek a térkép appok. Szerintem nyomok egy HR-t és mindent letöltök tisztán újra.
Valaki aki tudja leírhatná, hogy mi pattog 8.1-en nincs kedvem visszabogarászni melyik oldalon volt, köszi.A tárterületsegéd és a tárterület ellenőrző különböző adatokat mutatnak, az egyiknél pl 1.90Gb a rendszer, a másikon meg 2.45GB. Az utóbbi "egyéb"-nél ír 900MB-ot, a másikon ez csak 44MB, az mi a szösz?
A biztonsági mentés a csempék helyzetét is elmenthetné, mint asztali Windows 8.1-en.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Lackooo84 #23627 üzenetére
Here Drive + és Here Maps nekem tökéletesen fut, éppen tegnap navigáltam vele hosszab utat. Tárterület ellenőrzésnél semmi gond nincs nálam. Jelerősség elég szeszélyes, hol maxon van, hol pedig nullán, ezen van mit javítani még. Akkuidővel és jelzéssel pedig szintén nincs gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest