-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
N€T0X|N #26926 üzenetére
Figyelj, amikor én szerezni akartam egy csere készüléket, akkor bementem a T-hez, és azt mondta nekem a hozzá(nem)értő emberke, hogy 25-ér elvihetem 2 év hűséggel azzal a csomaggal, amivel nekem jó lett volna. Ha 3 ezerrel többet fizetek havonta, akkor lett volna 22 ezer a készülék. Na ekkor mondtam neki, hogy hülyének ne nézzenek, inkább megveszem 35-ér függetlenül.
KunEmber: Írtam én ilyet hogy mindenki? Nem mindenki, de azon emberek száma akik szolgáltatótól egyben kifizetve távozik egy készülékkel, az ritka, mint a fehér holló!
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #26733 üzenetére
Az Egyéb mappa annyira hízik meg, amennyire akar, és nem tudod miért. Sajnos a rendszer zártsága miatt (ami egyben áldás és átok) semmit sem tehetsz, csak a HR maradt, hogy biztosan eltüntesd.
(#26720) confuser: Nekem ilyen várakozós dolga az IE-nek csak 8.0 alatt volt, de ott többször is előfordult. Ha pl. linket nyitottam volna meg, akkor is állt és várt, én meg nem tudtam, hogy félrenyomtam-e. A Gmail viszont jó, le is teszteltem véletlenül (egy bekapcsolva hagyott értesítőfunkció miatt), kaptam majdnem 40 levelet, és mindet azonnal nyitogatta sorban.
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #26704 üzenetére
Elméletileg az "others" mappába rakta, mivel nincs hozzátársítva app, amihez nincs 8.0 alatt hozzáférésed. Vagy a tárterületnél próbálod törölni, mint átmeneti fájlokat, vagy csinálsz egy HR-t (nem túl jó megoldás, de az MS sem mond jobbat). Van aki szerint a PFM látja, esetleg próbáld meg.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
N€T0X|N #21390 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy felraktam!
Az 520 érezhetően sokkal gyorsabb lett. Nincsenek a kis akadásai (nekem megvoltak pl. lépkedve a két képernyö között)
Néha akad egy nagyon minimálisat, ha vissza megyek a föképernyőre ie-ből, bár szerintem azért mert teleraktam mindennel.
Az action center nem mindig jelzi az fb-t most, hogy közbe gépről is fb-n vagyok, amikor nem voltam gépen egyből jött minden.
Nálam a gyors aksi merülés nincs.Nekem bejön, szerintem megéri
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
N€T0X|N #19350 üzenetére
Kösz szépen!
Még egy kérdésem lenne, hogy van-e valami program, mint a task manager, amivel le lehet állítani a háttérben futó programokat, alkalmazásokat?
Nekem még win.mobilos omnián , anno la task manager volt és azzal egy nyomásra leállítottam, de ehhez már az a program nincs vagy nem találom.... -
-
-
válasz
N€T0X|N #11971 üzenetére
Ohh köszönöm szépen!
Nem kívánom a gyári fülest használni. Van nagyon jól bejáratott Sony fülesem bár tudom hogy sokkal jobb füles is lehetne helyette!
Basszus tényleg kevesebb?
Továbbá a csempék alá a fekete helyett lehet hátteret rakni?
jajj és alkalmazások közötti váltás hogy van?
továbbá mennyire karcálló a kijelző nagyon köszönöm a segítséget
-
galervin93
addikt
válasz
N€T0X|N #10112 üzenetére
N€T0X|N, Zsolt_72!
Köszönöm!
Sikerült a pittyenést-rezgést előcsikarnom (eddig a hangok-ban ki volt kapcsolva a a Hangjelzések-nél az Emlékeztetők). ...de... ez nagyon harmatos...! Buszon, vonaton sötöbö ezt tuti nem hallom meg.
A régi "buta" Samsungom bezzeg folyamatosan rezgett, csörgött, mintha hívnának - na az tetszett, sokat használtam is! -
old rocker
veterán
válasz
N€T0X|N #3026 üzenetére
Hát, szerintem, ha a skype megy a háttérben, akkor kvázi állandóan lógsz a hálón. Sőt, én arra jöttem, rá, miután feltelepítettem a skype-t, hiába léptem ki az alkalmazásból, amikor a feleségem PC-n hívott, némi késéssel a telefon is elkezdett csörögni, keres a feleségem a szkájpin. Ezzel párhuzamosan a telefon úgy kajálta az akksit, mint néger gyerek a banánfagylaltot. Attól kezdve, hogy beszélgetés befejeztével nem csak kilépek, ki is jelentkezem belőle, megszűnt a jelenség- (mind a kettő.)
Amúgy, őszinte leszek, azért néhány tulajdonságával úgy vagyok ezzel az egyébként qrvajó telefonnak, hogy a qrva anyját a fejlesztő mérnököknek. Ma kb. 10 perces fejtörést okozott, mi a francért nem csörög, ha hívnak. Végül rájöttem, valszeg véletlenül a hangerő-szabályzó billentyűvel csumára le volt halkítva. Micsoda baromság... biztos elképesztően emelte volna az árát, ha ezt nem így oldják meg szoftvere.sen... meg, megjegyzem, ha pl. egy ledet beleraknak villanónak. stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest