- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
630 jó alternatíva és még szép is
730 esetleg, de AMOLED kijelzős (előny vs hátrányokat te döntsd el)
535 kijelző problémás még mindig (hardver hiba?)
530 filléres alternatíva
830 majdnem flagship nekem mindig is a 8-as széria jött be a legjobban tudásra. Azt venném ha lenne pénzem.Esetleg kis idő múlva Lumia 532-es. 1 GB RAM, SNAP200, 5Mpx + VGA kamera, 4" wvga kijelző szerintem a tökéletes 520 utód lesz.
Androiddal:
OpenDott tesco gazdaságos telefon
Huawei Ascend Y550
-
mdraco
őstag
Attól függ mennyit szánsz rá
Én figyelembe venném az 1 gb ramos készülékeket, úgy néz ki ez a tendencia, ha már mostani alsó kategóriások is ennyi memóriával jelennek meg. pl 535 tetszik nekem, de állítólag probléma van az érintés érzékenységével, esetleg 532, csak még nem kapható...
Ha újra 520-at akarnál, nem olcsóbb javítani? Ahogy olvastam 10e feletti összegbe kerülnek, érdemes utána nézni. -
Namelesske
addikt
Szerencsétlen telefon nem tehet arról, hogy így járt.
1, nem gyári szoftverrel használod
2, állítólag gyári alkatrész /magyarul nem/
3, fagyni... szerintem meg a gagyi érintőpanel kezdett meghalni...
4, szoftveres hiba az = az átbaszással/lerázással, olyan nem létezik ez nyilvánvalóan hardveres probléma amit a dzsunka alkatrész okoz.Meglátásom:
Ebből a telefonból gazdaságosan már nem tudsz értelmes telefont varázsolni. Sajnos ez is egy hányatott, jobb sorsra érdemes fiókdarabra kárhoztatott készülék lett. Szabadulj meg tőle, mert csak beárnyékolja majd a Windows Phone-ról és a Lumiáról alkotott véleményedet, idegbetegséget, és akárhányszor ránézel undort fog kiváltani belőled a telefon. Sokszor átéltem már ezt elektronikai eszközökkel. Add be valami GSM boltba mindegy mennyibe veszik be, hozzál helyette egy 620-at vagy 625-öt. Ha szerencséd van, akkor pont annyit kell rá pótolnod mintha panelt vennél bele. Azzal meg járkálhatsz vissza ha baja van
-
miqlas
őstag
... nincs ötletem, DE! Ha már zsebre vágod, akkor vedd már ki mielõtt leülsz ... mert így fogsz járni
Persze azt sem értem, hogy a TE hülyeséged miatt miért „utálod” a telefonodat
Elárulom, hogy a mai telefonok nagy részével ugyanígy járnál, fõleg a nagyobb kijelzõs darabokkal ... az egyik munkatársamnak repedt meg a kijelzõje ugyan ilyen marhaság miatt a vadiúj Samu S5-én ...
-
westcoastog
veterán
Hogy micsoda?
A keretes digitizer is eredeti nokia alkatrész, valószínűleg beszerezhető külön-külön is, de jobb egyben, ne adjisten szarul ragasztja az ember akkor leválik a keretből az üveg és lehet megint szétszedni.Eredetinek tűnik.
-
kutga
félisten
8 alatt is lehet.
Áruházból letöltöd a telepítő fájlt az SD gyökerébe (ne tedd bele semmiféle könyvtárba), majd a Beállítások-Alkalmazások alatt felajánlja a telefon az SD-ről való telepítést.
Arra figyelj, hogy a letöltésnél a régió magyarra legyen állítva, illetve kell némi idő a telefonnak amíg ellenőrzi a telepítőfájlt, csak utána fog menni maga a telepítés - ehhez működő adatkapcsolat (mobilnet vagy wifi) kell.
-
Neurotoxin
őstag
1. Legyen bekapcsolva a bluetooth, mert másképpen nem fog megjelenni a lehetőség a listában. 2. Hosszan tartod az ujjadat a telefonon kiválasztott zeneszámon vagy megnyomod a jobb alsó sarokban a "..." gombot, majd a felugró listában kiválasztod a "megosztás..>bluetooth" opciót. Voilá'
-
-
old rocker
veterán
Lehet. Én úgy jöttem rá, hogy amikor megvettem a telefont, szántam rá egy kis időt és végignéztem pl. a beállításokban vajon mi a lófszt lehet beállítani.
Ha belépsz a beállítások "zárolási képernyő" menüpontba, és scrollozol a legaljára, ott mosolyog rád, hogy "jelszó". Ha ott beállítasz egy jelszót, a kijelzőzárat csak ennek bepötyögése után (számsor!) lehet felfelé húzni.
A telót ki-bekapcsolni az oldalán levő kis pöcökkel lehet.
Van mód az MS fiókból való biztonsági beavatkozásra, ezt meg olvasd el a telón. -
Na mondom inkább csak megjegyeztem a dolgot ,nem tetszett na. Nem nyelhetem be a zöld helyett a kék békát. Énsem akarom őt sem megsérteni amúgy is mikor olvastam még azért most is mosolygok a szövegen, inkább csak páromat védem. De mondom részemről tényleg semmi, nem akarok én senkit bántani. Mint írtam pü ben énsem vagyok százas az biztos.
Csak tudnám már ezt a telefont megvenni végre....
Amúgy kb sehol sincs készleten pláne a kék... majd csak jövő héten lesz.
-
Clemi
veterán
Ehhez kell egy külön kis app amit music stop és hasonló néven találsz meg például így de sok kis egyéb programban is van ilyen beépített funkció, például az Insider is tartalmazza akár főképernyőre kitűzhető formában.
-
br.rak
őstag
K.: Hogyan tudok soft reset-et és hard reset-et elvégezni?
V.: Soft reset-nek elég kikapcsolni, majd visszakapcsolni a telefont.
Hard reset:
Beállítások → névjegy → a telefon alaphelyzetbe állítása
Más módon:
ha a telefon nem tud bekapcsolni, töltsd fel, majd vedd le a töltőről
nyomd le tartsd lenyomva a Hangerő le gombot és így tedd vissza töltőre
ekkor megjelenik egy felkiáltójel a kijelzőn
a következőket nyomd meg egymás után: Hangerő fel, Hangerő le, bekapcsológomb, Hangerő le.Fontos: a hard reset minden adatot törölni fog a telefonról, teljesen gyári állapotba állítva vissza azt, tehát mindenképpen csak a legvégső esetben használd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest