- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
SANKADI #25671 üzenetére
Basszus, ha nem linkeled be, akkor rendeltem volna máshonnan sokkal drágábban szellőzőrácsos tartót! Igaz az nano technológiás tapadós módszerrel fogja meg a telefont, vagy táblagépet (ha elbírja). Ennek viszont 10 cm-es a fesztávolsága, ami szerintem elég akármelyik Padfone-nak is.
Lehet hogy holnap megrendelem (attól függ mit mondd a szerelő a kocsi szervó hibájára).
Kössz Sankadi! -
Is-tee
aktív tag
Haladunk...
Lumia 520 [059S102: RM-914 VAR FR ORANGE SL] getting cyan now
-
zuioch
aktív tag
Időjárás előrejelzést szeretnék zárolási képernyőnek beállítani, fennt van a bing is, de hiába állítom be, csak egy kék kép jelenik meg, jobb oldalon nappal, de adat semmi
Tud vki megoldást?
-
Alister71
nagyúr
Mind1, majd kiderül, úgy látom ezekkel a korai hírekkel nem érdemes foglalkozni. Ha nem fog megjelenni az update a telefonon, itt úgy is le lesz írva a megoldás.
De nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz vele gond. Kollégám 630-as Lumiáján ugyan ez a rendszer van, akkor az sem frissítene.
-
Fenton
tag
válasz
Namelesske #25670 üzenetére
Igen jó lenne.
De szerintem az 520 szinte legutoljára fogja megkapni a frissítést. Amennyiben az emlékezetem nem csal így volt az előzőnél is.
-
cattus
addikt
válasz
Nitralgin #25666 üzenetére
Akkor leírom 54894. alkalommal is: A "hivatalos" frissítés majd később jön, akinem már most is 8.1 van, az az ún. fejlesztői verziót rakta fel.
-
Nitralgin
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: Július 9-én vettem egy kártyafüggetlen Lumia 520ast, annak rendje és módja szerint frissítettem is, fel is került rá a Lumia Black. Viszont a szoftververzió WP 8as, és itt többeknél olvastam, hogy nekik WP 8.1 van. Ez mitől függ?
-
Namelesske
addikt
válasz
mdraco #25647 üzenetére
Én nagyon reménykedem benne hogy igen! Én is így szeretném felrakni, már a Nexusomra is a hivatalos Factory Image-et raktam fel, nem az OTA-t. Az a baj a Telekomos kiadásnál még az Amber-t tölti le
Nem reménykedem benne hogy felkerül a Cyan... bár hátha főverzió változás történt...
Ha meg minden kötél szakad, ugyan ezzel a módszerrel felrakom a független firmware variánst, csak ahhoz Nokia Care Suite kell, kicsit kell rajta hackelni, hogy ennek a programnak a login konfigurációját kell bemásolni neki, hogy használhasd.
-
m1lan
őstag
válasz
Rocky975 #25661 üzenetére
Az én 520-asom amióta nincs suli, nem is indult újra.
Egyébként nálam az Internet Explorerrel van a legtöbb gond. Nincs olyan nap, hogy valamelyik oldaltól ne dobna fekete képernyőt vagy villogna. A másik bosszantó dolog a zenelejátszó. 8.0-n 4-5 másodperc alatt el tudtam indítani a zenét, 8.1-en csak az fél perc, mire eljutok a dallistáig.
-
-
m1lan
őstag
válasz
Rocky975 #25656 üzenetére
Az a "sokunk" gondolom csak telefonálásra meg SMS-re használja a telefont. Többen is megerősítettek, hogy náluk is megvan minden hiba, és mivel mindannyian ugyanazt a szoftvert használjuk ugyanazon a telefonon, ezért lehetetlen, hogy bárkinél is kifogástalan legyen. Nem lebeszélni akartam, csak felhívni a figyelmét, hogy ez azért stabilitásban a 8.0-hoz képest Makó-Jeruzsálem távolságra van.
8.0 egyszer sem fagyott le (!) a 8.1PfD meg csak ezen a héten 3x adta meg magát.
-
-
br.rak
őstag
válasz
GGenius #25652 üzenetére
Értem.
Gondolom téged is az 1 giga ram vonz, a WWP-s topickban linkeltek nem nokiás 1 gigás (talán román, de nem biztos) Wp8-as telefont, meg mintha a Prestigo is elkezdene mocorogni WP fronton. . Esetleg ott érdeklődj.(most ránéztem a másik T-s praktikumos áraira és rá kellett jöjjek hogy nem sok eltérés van a két T között, de ez már nagyon off(
-
GGenius
tag
Az a baj hogy nem....Vagyis T-s vagyok csak nem olyan T-s
-
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Tudom nem ide való a kérdés, mert én a lumia 525-ről szeretnék kérdezni.Méghozzá azt hogy ti itt meg vennétek mobilt?:http://ujmobilok.hu/index.php?oid=items&gyarto=4&did=1654
Nem túl olcsó?megbízható bolt?rendelt már valaki innen? -
Alister71
nagyúr
Csak felraktam a 8.1-et, még aznap amikor rákérdeztem. Teljesen rendben működik eddig a telefon, semmilyen hibát nem tapasztaltam. Az értesítési sáv és a hangerő külön állíthatósága rendkívül hasznos. A 8.0-ál szó szerint bosszantó a csak rendszerszinten állítható hangerő.
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #25645 üzenetére
Ha megjelenik a Cyan, vajon ez is azt fogja letölteni? Akkor inkább tisztán ezzel rakatnám fel.
Ha van értelme ennek... -
eddie17
addikt
válasz
Namelesske #25645 üzenetére
Engem mindig riogattak, hogy nem hivatalos. Akkor megnyugodtam.
-
Namelesske
addikt
-
Joker88
őstag
elméleti kérdés :
ha valaki felrakja a fejlesztői 8.1-et a telefonra , az vissza tudja rakni a korábbi 8.0-át ? -
zkiss0
tag
Hi, Nokia carebe ket ora alatt megcsinaljak, 12k ert!
-
zkiss0
tag
Hi!
630 ra allok at, koszi minden segitseget! SMSt hogy tudok atmenteni?
zkiss -
westcoastog
veterán
válasz
halacska80 #25635 üzenetére
Kb 15.000, de kijöhetsz 4-erezből ha ebayről rendelsz és megcsinálod magadnak, feltéve ha csak a digitizer tört be.
-
halacska80
csendes tag
Sziasztok.
Keresgéltem de nem találta választ.
Ma sajnos szeretett telefonom leset. Öszetőrt a kijelző.
Működik,ill egyedül fényképezni lehet vele. Menyi egy kijelző csere.
Segítséget köszönöm. -
törölt tag
válasz
StanDoFF #25633 üzenetére
Nem mondom neked se ezt, se azt....
Igen, itthon csak úgy lehet vállalkozni, ha exportra termel a cég, így nem fizet áfát, cserébe az itt vásárolt alapanyagok után visszaigényliHa meg exportra ennyiért el lehet adni, az az elsődleges, a hazai piac meg csak utolsó minden épelméjű cégnél.
-
StanDoFF
tag
válasz
#27813376 #25629 üzenetére
Tudom, hogy sok mindent fizetniük kell. De! Nekem ne mondd azt hogy egy ilyen cuccot olyan sokba kerül előállítani, hisz az egész szerintem gépek "keze" alól jön ki, és 5 gépre jut 1 fő ember. Van a boltokban egy carbon filteres autós illatosító, én annál a cégnél dolgoztam. Az előállítási költsége (az anyagköltség, összeszerelés, stb) kb. 8-10 ft/db. Ez ki volt téve a faliújságra, bárki elolvashatta, míg nem volt piacon a termék. Menj be egy tescoba, és le fog esni az állad! Majdnem 2 ezer ft-ba kerül 1 db (asszem 1880Ft). Nekem azt ne mondd, hogy 1800 Ft a közteher, szállítás stb, és 60-70 ft haszna van ebből!
Szerintem ugyan ez lehet a Densionnal is: Pár ezerből megvan a termék, plussz egy kis ez+az, és több ezer ft hasznot remélnek, de mivel szerintem itthon a kutya se vesz ilyen drága dokkolókat, így csak a külföldi piacra számíthatnak, és valószínűleg ezért sem mentek még ezidáig csődbe. -
D4v3
őstag
válasz
Namelesske #25630 üzenetére
Olyan könnyű a másikat birkázni meg az éppen hatalmon levő kormányt szidni. Hál isten Mo.-n mindennki gazdasági és politikai szakértő és meg is mondja a véleményét. Lehet itt bármilyen kormány, teljesen mindegy, valakinek az is rossz lesz. Szarból ugye nem lehet várat építeni.
-
Namelesske
addikt
válasz
#27813376 #25629 üzenetére
Nagyon off:
Annyi mi lett volna ha... jön fel ilyenkor bennem.
Lehet ma alap lenne a Dension hangcucc a kocsikba, tuning találkozókon, meg mindenki csak úgy emlegetné a cuccokat, hogy hát igen azok a jó magyar Dension cuccok, a kínai vackok a nyomába se érnek, és milyen árakon adják őket az se semmi. Ezt veszik el saját maguktól a birka magyarok, hogy hagyják hogy ide jutottunk. Nem veszik észre, hogy az importnak mi isszuk meg a levét, hosszútávon
-
törölt tag
válasz
StanDoFF #25627 üzenetére
Sajnos a kulcsszó: közterhek.
Most nagyon off leszek. Többekkel is beszéltem már, pl. sógorék kollektívan voksoltak a mostani rendszer mellett. Az indok, érzik a rezsicsökkentést, nekik ez így jó. Mindketten a párjával tizenéve alkalmazottként dolgoznak. Ez az egyik véglet, érthető az indokuk. Ugye az ilyen alkalmazotti voksolóból van több.
A másik csapat a vállalkozó. Kis műhely benzinkúttal. Öreg mondja, szar az egész, csökkent a rezsi otthon nála, de a műhelyben ugyanannyi emberre pár éve 270.000ft terhet fizetett, ma meg 400.000-et. Persze a béreket nem csökkenthette, az emberei ugyanazt a pénzt viszik haza. De a szolgáltatásainak az árait nem emelte, a terhei viszont nőttek. Ő szavazott a másik oldalra.
Azt hiszem érthető mindkettő, világosan lejön mindenkinek.
Ebay-ről lehet tartókat venni féláron, nem is mondom, hogy rosszabbak, ez is tény.
De bemész egy CBA-ba, COOP-ba, 1.8-as szorzókkal dolgoznak. Sok, de másképp nem működnének. Kivétel a saját márkás termékeik, ott az árrés kisebb. Vagy nézzük a fuvarozókat. E-Útdíj.... Egy öt kamionnal rendelkező cégnek ez átlagban havi plusz kétmillió. Be is csukta a kaput sok ilyen.Tehát a Magyar termék már csak ilyen drága
nincs mit szépíteni. Abba ne menjünk bele, hogy az így befolyt összegek hol kötnek ki.
-
Namelesske
addikt
Persze biztosan igazatok van.
Viszont, 100%-ban magyar termék. Magyar embereknek adsz munkát, és kenyeret vele. Én úgy vagyok vele, aki megengedheti magának, hogy ennyit költ egy termékre, az egyértelműen legyen Dension.
A minőségért, és a magyar szakértelemért, és munkáért fizetni kell. Ez kb. amúgy negyed ilyen drága lenne a kedves kormányunk nélkül.
Egyébként én valami gyári Nokiát vennék, hát nézzük már meg milyen topikban vagyunk
Low end telefonra nem fogunk ennyit költeni. Csak kötelességtudatból linkeltem a Dension-t hogy tudjuk ilyen is van. Hátha.
-
StanDoFF
tag
válasz
Namelesske #25623 üzenetére
Amennyiből veszek egy Car dock for smartphone 2-őt, annyiból veszek egy blútuszos autohifit is, amivel sokkal jobb hangminőséget érhetek el. Hallottam pár fm transzmitternek a hangminőségét, olcsóbb (3 ezer ft), és drágább (15 ezer ft) kategóriában is. Mind a kettő egy hulladék volt, így felesleges pénzkidobásnak tartom.
Tartót, meg 4-5 ezer ftér különbet lehet kapni mint ezek a dension cuccok. -
kopidoo
senior tag
válasz
Ezek bitang drágák
-
monosgeri21
tag
válasz
És még a zenei ízlése is a helyén van
-
törölt tag
válasz
-
Namelesske
addikt
Dension fórumtárs lehet tud valami jó megoldást tartó ügyben: [link]
-
béci83
csendes tag
Sziasztok! Milyen autós tartót ajánlanátok az 520-hoz? Cr 115, cr 123 vagy akár nem gyári is lehet.
-
old rocker
veterán
meg a forecaról, meg még egy pár helyről
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #25616 üzenetére
de... akkor ez is sz@r
-
old rocker
veterán
válasz
StarKiller89 #25598 üzenetére
nekem nem...
-
cattus
addikt
A kezdeti állapothoz képest szinte száguld. Még mindig nem éri el a 8.0-s hub szintjét, de már sokat javult.
-
m1lan
őstag
Jött egy frissítés az Xbox Musichoz, de még mindig rettentő lassú. Szerintem törődjünk bele, hogy ez már ilyen sz*r marad
-
eddie17
addikt
válasz
Maca Nagyi #25610 üzenetére
Jó kérdés. Szerintem már nincsenek hetek. Főleg ha független a telefonod.
-
eddie17
addikt
válasz
Maca Nagyi #25607 üzenetére
Picit vársz és ingyen megkapod.
-
Maca Nagyi
újonc
Kedves fórumozók!
Lumia 520-re szeretném letölteni a Here Drive globális navigációt, de mindig azt az üzenetet kapom vissza, hogy "a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, látogassak vissza később" - más fizetős letöltés működik
mit kell beállítanom ,hogy működjön?
köszi a segítéget
Maca -
Vesztor87
senior tag
A másik meg, ahogy írtam is, elég gagyi hogy azt írja hogy verőfényes napsütés, és az is marad, erre egy óra múlva olyan egész délutános sz@r idő keveredik... De ezt úgy hogy egy órán át zuhog, utána meg 18 fok és szemerkélő eső éjfélig... Mindezidőkőzben az app este se azt irja h eső, csak h helyenként felhős
-
kopidoo
senior tag
Nekem inkább az előrejelzés miatt van időjárás app a telón.
Senki ne várja, hogy helyi zivatart előre esetleg aktuálisan jelezzen a rendszer. -
Kryczek
aktív tag
válasz
StarKiller89 #25601 üzenetére
csatlakozok, próbáltam, rakás sz@r...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest