- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Még a régi 8.1-es telódról van szó, vagy már az újról?
A Kapcsolatok appban meg lehet adni, hogy miket jelenítsen meg. Outlook, Skype, Fabebook, Titter, és külön el lehet rejteni a telefonszám nélküli névjegyeket.
Nem kehet, hogy eddig is a Skype app által voltak a névjegyek a névjegyzékben, most pedig vagy a Kapcsolatok appban, vagy a Skype ki lett kapcsolva a névjegyzébe vétel? -
starr
őstag
A W10-es telón a Kapcsolatok app beállításainál nézd meg, hogy ott van-e az adott MS fiók.Ha nincs ott add hozzá. A W10-en már más a filozófia, nincs ott alapból, mivel nem kötelező az MS fiók névjegyeinek használata, mint 8.1-en. Van aki pl csak Google fiókot ad csak hozzá a Kapcsolatokhoz.
A weben sincsenek ott a névjegyek? Ha a weben ott vannak, le fog szinkronizálni.
Ha nagyon nem megy: próbáld meg Bluetooth-on átküldeni az Adatávitel appal!
Gyere át ebbe a topicba, ott sokan vannak, tudnak segíteni, és érdemes olvasni naponta:
[link] -
starr
őstag
Gondolom MS fiókkal vagy a telefonon.
Beállítások, biztonsági mentés.Ott legyen bekapcsolva minden.
Weben lépj be a Onedriveba,és nézd meg mikori az utolsó mentés.
Ha túl régi csináltass egyet a telefonon.
Weben meg tudod nézni a névjegyeket is, ha ott megvannak, akkor átszinkronizálódik az új telóra is azonos MS fiók esetén.
A névjegyek a MS fiókkal jönnek vissza, az SMS-ek a biztonsági mentéssel.
Viszont az új telónál nem célszerű ráereszteni a másik teló biztonsági mentését!
Van egy adatávitel app is a telefonon. Azzal SD kártyára tuszd menteni, esetleg ez lehet a megoldás az SMS-ekre. -
llll
senior tag
azt ezen pont nem
csak a véleményeket olvastam el róla az áruházban és le is tettem róla
(mert annyira nekem sem létkérdés, inkább csak kíváncsiságból próbálgatom őket, hogy melyik rendszer mit tud
ráadásul ez az 520 amúgy is csak 2. telefon - a windows-t is kipróbálandó vettem csak meg) -
törölt tag
Nem feltételeztem, hogy rossz szándékkal akartad volna felvenni a beszélgetést, csak jeleztem, hogy valószínűleg jogi akadályai vannak vagy voltak eddig. Nem szeretném teleszemetelni a topikot, de elég könnyen találhatsz ptk-s értelmezéseket, ahol arról van szó, hogy a másik fél tudta nélkül történő hangrögzítés minek minősül és mit lehet tenni vele (Ptk. 80. §), és mivel nem vagyok jogász, így nem mondanék semmit.
Ez ugyan egy régebbi buildre vonatkozik, de biztató lehet. Egyébként több országban is tilos a hangfelvétel készítése, így a legegyszerűbben úgy felelhet meg mindennek az MS, ha nem engedi sehol.
-
miqlas
őstag
... sz@r és fizetős ...
-
törölt tag
Nekem is csak egyszer fordult elő hajnalban, azóta semmi baja. Az is lehet, hogy tök véletlen, mert már hónapok óta nem indítottam újra szerintem
Nekem nem jött frissítés, jelenleg a legfrissebb van rajta (független).
1-2 évig net nélkül? Olyan nem létezik
Ispy: Hát lehet
Én nem akarom most lecserélni, mert amúgy szépen működik, meg a sebessége is megfelel. Majd kiderül, hogy a 10-zel mennyire bírja. Persze a kamerát meg úgy mindent összevetve egy 640-nel elmarad rendesen, de a korához képest még mindig jól szolgál.
Az XL szerintem is nagyon nagy, a sima 640 viszont kiváló, azt tudom taperolni bármikor
-
sp33dypr0
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nekem és a páromnak is ilyen készüléke van, és ma reggel óta tapasztaljuk, hogy időközönként újraindulnak!
Lassan lehet valamilyen összeesküvés-elméletet felállítani? Egyébként mindkét készülék Telenoros.
Update:
Én is találtam egy frissítést, ami a leírás szerinte pontosan ezt a hibát javítja. Az eredményről holnap beszámolok, addig tesztelem. -
törölt tag
Neked a legfrissebb, a Nokia által kiadott rendszer van a telefonon.
Akinek ennél magasabb verziószámú, annak PfD-s (fejlesztői előzetes) verziója van, amit az MS azért küldözget ki, hogy az app-fejlesztők idő előtt tudjanak dolgozni az újabb rendszerrel, meg hibajavítani, ilyesmi. Ehhez külön regisztrálni kell a telefont az SDK-val, plusz kell hozzá egy app is. Nincs dolgod most a telefonnal -
mikersz1
senior tag
-
törölt tag
Vannak appok, amikben külön kell bekapcsolni az átlátszóságot, vannak, amikben nem lehet (pl. Facebook), és vannak, amik arra valók, hogy akár üres csempéket is létrehoznak, hogy úgy rendezgesd a kezdőképernyőt, hogy ne takarja ki semmi a képet. Próbáld átrendezni, rakd a legaljára azokat, amiknek nincs átlátszó csempéje, aztán akkor semmi sem takarja majd ki
-
WD9
csendes tag
Akkor a mágneses toktól meg fogok válni. Mindenképp olyat szeretnék ami egyben a kijelzőt is védi.
Ő lett a kiválasztott, hátha más is hasonlót keres:http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Pull-Tab-Pouch-for-Nokia-Lumia-520-Windows-Phone-Case-Cover-Holder-/141408090547?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item20ec9439b3
-
Neurotoxin
őstag
Én speciel kikapcsoltam. Ma ült mellettem egy csaj a villamoson ránézésre 720as volt a kezében valami tokban 8.1-el, valami egészen királyul ment a cucc. (valszeg 720as volt, mert a nokia logó mellett balról volt az előlapi kamera és nem 925, ahol a logótól jobbra található).
Más: ma fogtam a kezemben egy Samsung galaxy S duos 2-őt, eszméletlen, hogy időnként hogy megakad. WP-t használva nagyon feltűnő. Hát igen, ma is rádöbbentem, hogy mennyire jó és smooth a WP. Csak jelenne már meg a 730 meg a 830...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest