- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
martinkeet
aktív tag
Végig sétáltam az LG Optimus 2X-szel kezdve az androidos csúcsmobilok összes gyártóját (kivéve samsung ,valahogy sosem volt szimpatikus a nyomulása).15 hónapja használok egy Lumia 1520-szat. Teljes lefagyás a droidnál kb minden második héten volt. Ezen a készüléken eddig teljes zárlatom kettőször fordult elő......lehet indítani a csatát
-
-
-
-
-
Note II volt nekem ez előtt, azt a vonalat szeretném továbbvinni. Nekem hiányzik, hogy böngészés közben (ami mondjuk zökkenőmentes és nem pattog ide oda az oldal ha scrollozok) felugrik a cset fej és 1 mp alatt válaszolok és nem kell belépni, meg megvárni, hogy netről betöltsön mindig mindent. Egy normálisan működő értesítési sáv is hiányzik. Ilyen apró kényelmi figyelmességek. Meg ha zenét merek hallgatni ne ugorjon a képembe minden kijelző bekapcsolásnál a nagy egyszínű zene léptetős sáv. Az sem lenne utolsó ha rendesen kezelné a saját UI-ját a rendszer. Beteszek egy képet a csempék mögé erre közelről nézem tiszta rossz minőségőre rontotta a képe... Akkor meg sokat ért a nagy felbontású kijelző. Amit meg a W10 tech prevben láttam az most leszögezem nem fog változni. Okádék.
-
-
-
-
Yoretto
tag
en ezt az egyetlen dogot viselem el rajta, de csakis minosegit... volt hogy nem volt egy egy telefonon es olyan szep karcok jelentek meg rajta hogy ...
inkabb torjon be a kijelzo vagy torjon kette a telefon de a kijelzon karc nelegyen
altalaba ha leteszem valahova kijelzovel lefele, na es meg lehetne sorolni mennyire nem figyelek ra hogy mi karcolhatna es mi nem
en igy vagyok a tokokkal meg a hasonlókkal
-
Yoretto
tag
asszonykam 8 nyelven beszel, ebbol van 4 felsofoku es 3 kozepfoku nyelvizsgaja, (nemreg kezdett el tolmacsnak tanulni mert erdekli a masik szakmai mellett,) en 3 nyelven... 4diket, az anyanyelvet tanitgatja most epp nekem (kisebb nagyobb sikerrel
)... megneztuk mindkettot es embertelen hulyeseget tud sok esetbe forditani, de persze van olyan eset is amikor elmegy, de abba egyeterthetunk hogy a bing gyengebben teljesit (arra amire sok ember szeretne hasznalni szerintem alkalmatlan, mert sok ember szinte mindent szeretne vele forditani, de abba az esetbe ha van aki tudja az adott nyelvet akkor osszetudja rakni hogy mire is "gondolhat" a fordito)
-
Cooley18
aktív tag
Nem érzek jelentős különbséget, azt viszont észrevettem, hogy a billentyűzet néha beszaggat egy picit.
A fülhallgatós dolog meg annyit változott, hogy a fejhallgatómmal nincs semmi baja, ami azért érdekes, hogy ugye a fülhallgatóm (vagyis headset) meg jó a gépen, úgyhogy ma majd kipróbálom másik telón a headsetet illetve egy másik headsetet ezen a telón, aztán meglátjuk, hogy hol a bibi. Nagyon bízom benne, hogy a headsettel történt valami, csak akkor nem értem, hogy miért csinálja ezt akkor is, amikor csak bedugom, és hozzá sem nyúlok. Ettől függetlenül is lehetséges, hogy valami érintkezési hiba lenne?
-
Cooley18
aktív tag
Van, csak nincs vaku alapú, úgyhogy lassú.
Egyébiránt a Denim egyelőre több fejfájást okozott, mint hasznot. Nem kifejezetten vagyok boldog, hogy "végre" megjött a frissítés. A virtuális billentyűzet is csak annyit változott, hogy nincs külön vessző, de idegesít. Na, de majd hozzászokom...
Bár a zenelejátszóhoz nem tudok hozzászokni, hogy szar. -
-
tailor
őstag
Értem. Sajnos nekem is az a problémám, amit gretzky77 ír: ha rákattintok egy "élő" ajánlatra, akkor is bedob egy általános oldalra. Mondjuk tuti valami belső hiba lehet, mert a fiókomban pl. egy telefont sem ad ki hűségidő hosszabbítás mellé... (bakker, ha nekünk ennyi pénzből, mint amennyi a T-nek van, ilyen weboldalunk lenne, a főnököm páros lábbal rúgna sejhajba...
)
-
Próbáltam utánanézni a dolognak, mások is írják a windowscentral-on is, hogy nincs nekik Nokia Camera.
A "poén" az, hogy ha nem vagyok bejelentkezve a store-ba asztali gépen a böngészőben, akkor látom. Ha bejelentkezek, akkor azt mondja, hogy nincs ilyen a store-ban. Kár mert a dng érdekelt volna. -
sszemtelen
őstag
Eddig még csak 1020-akat láttam beégve, volt akinek a Lumia Camera ikonjai voltak
De tény, az általam írt feltételek a lehető leggyorsabb beégést idézik elő. Ettől még természetesen a tömeggyártásból jön ki több-kevesebb rosszabb minőségű panel is, amit sajnos hamarabb, kevesebbtől is hajlamos beégni.. ilyen ez az AMOLED, de a színei kárpótolnak -
jeni
félisten
akkor mégis jól írtam tegnap,hogy a 930 az AMOLED kijelzős és hajlamos a nem megfelelő használat miatt a beégésre!
-
Ati1979
veterán
Persze ebben igazad van.
A meghallgatás a legfontosabb.
"szerintem ez a véleményed ismerethiányból adódott"
Ez nem így van. Pont az ellenkezője igaz. Több fülhallgatós találkozón is részt vettem (a szervezésükben is).
Igyekeztünk minél több fülest meghallgatni, összehasonlítani. Ezen meghallgatások alapján van összeállítva a fülhallgatós topic témaösszefoglalója és fülhallgató vásárlási tanácsokat is ezek alapján adunk.A hifimanból az re 400-at hallottam, annak az árkategóriájában elég jó hangja van.
Az ismereteim természetesen hiányosak, de valamennyi rálátásom van a dologra. Amúgy van egy sony mp3 lejátszóm és az ahhoz csomagolt füles elfogadható az 5-6 ezres árkategóriában. Nem mondom, hogy nincs nála jobb, de nem rossz. A sony viszonylag jó füleseket csomagol a telefonjaihoz is. Ez a többi gyártóra általában nem jellemző.
(#3162) zack
Ok ezzel tényleg inkább menjünk át a füles topicba. Ha kell ott többen alátámasztják majd azt amit most leírtam. Azt hiszem talán az első füles találkozóra hozott az egyik srác egy ie8-at. Ezt teszteltük és akik ott voltak mindenki szerint hangban a vsonic gr06 szintjén volt.
(Ak120-ról hallgatunk össze több fülest. )
Ezzel a fülhallgató tulajdonosa is egyetértett. Az ie8 nem volt rossz füles csak eljárt felette az idő. A sennheiser az a cég aki tud jót alkotni, viszont ezt nagyon drágán teszi. De ezt meg is engedheti magának mert van neve a szakmában.
Én pl. eléggé sokra tartom pl. hd800-as fejhallgatójukat. Az ie800 sem rossz, dinamikusban nem is hallottam jobbat. Viszont 3-4 armatúrás westone vagy egy 4 armatúrás shure ellen nincs esélye hangban.A head fi a sennheiser és más cégek által szponzorált oldal. Természetesen én is olvasom, de az ott leírt vélemények csak iránymutatónak jók.
(#3164) Kavinton75
Pl. én.
Most egy 1000 dolláros shure846-ot használok. Viszont ehhez már megfelelő lejátszó is kell.
Amúgy nem véletlenül kerülnek ezek a fülesek ennyibe.Igem amúgy fül sem árt hozzá.
-
Ati1979
veterán
Ezek nagyon gyenge fülesek hidd el. Ha jó fülest akarsz akkor nézz be füles topicba, ott megmondják milyet érdemes venni.
(#3158) Plazmacucci
Sennheiser? Hát az nagyon nem ok. Az egyedüli elfogadható fülesük az ie800. Az meg elég drága.
Az ie80, ie8 körülbelül a 10-20 ezres kategóriában versenyeznek a hangjuk alapján. Vicces az ár érték arányuk. -
-
-
Yoretto
tag
pedig abba biztos lehetsz hogy vannak kulonbsegek az elelmiszeri szabvanyokba, torvenyekbe, (ami az ilyen ettermekre is nyilvan kihat) mint pl a GMP es ahogy a HACCP is mas szabvanyoknak kell hogy megfeleljen kulonbozo orszagokba (persze eu-n belul azert nagyjabol hasonlo, de azert elteres van)... es igazabol azon kivul akik csinaljak ezt es tesztelik ezeket nem nagyon lat bele senki
de peldaul, eleg sok pekseg megnyitasaba vettem ki a reszem ott magyarba, alban peksegek, a gyartmanylap teljesen ugyanaz volt mindegyikbe, mivel a termekeik is ugyanolyanok/ugyanazok voltak, ennek ellenere megis kulonboztek, persze ez nem a legjobb pelda... nyilvan hiaba ugyanaz a recept, ha mashonnan van beszerezve az alapanyag akkor elterhet egyik a masiktol, es ezekben az esetekben el is tert, volt ahol jocskan
na ez mar tenyleg eleg nagyon off
-
Yoretto
tag
pl meretbeli kulonbsegek is vannak a mekinel, amerikaba es europaba... nemkell messzire menni amugy, hasonlitsd ossze az osztrak mekit es a magyart... a "hus" is teljesen mas... ahogy nemetbe is masabb, ezt annak ellenere irom, hogy nem vagyok egy nagy mekifogyaszto, vagy burger vagy hasonlo, de kostoltam mar mindegyik etelenek nevezett valamiet... plusz eleg nagy kulonbseg van kfc es kfc kozt is... eleve mas szabvanyoknak is kell megfelelni, ami eladhato amerikaba az nem biztos hogy eladhato magyarba vagy osztrakba vagy nemetbe vagy lengyelbe vagy stb stb... de ez csak talalgatas reszemrol
termeszetesen nem "ertek" hozza es nem altok ebbe bele, bar ami azt illeti nem is akarok/erdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged