Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz lugosi #3160 üzenetére

Persze ebben igazad van. :) A meghallgatás a legfontosabb.

"szerintem ez a véleményed ismerethiányból adódott"

Ez nem így van. Pont az ellenkezője igaz. Több fülhallgatós találkozón is részt vettem (a szervezésükben is).
    Igyekeztünk minél több fülest meghallgatni, összehasonlítani. Ezen meghallgatások alapján van összeállítva a fülhallgatós topic témaösszefoglalója és fülhallgató vásárlási tanácsokat is ezek alapján adunk.

A hifimanból az re 400-at hallottam, annak az árkategóriájában elég jó hangja van.

Az ismereteim természetesen hiányosak, de valamennyi rálátásom van a dologra. Amúgy van egy sony mp3 lejátszóm és az ahhoz csomagolt füles elfogadható az 5-6 ezres árkategóriában. Nem mondom, hogy nincs nála jobb, de nem rossz. A sony viszonylag jó füleseket csomagol a telefonjaihoz is. Ez a többi gyártóra általában nem jellemző.

(#3162) zack

Ok ezzel tényleg inkább menjünk át a füles topicba. Ha kell ott többen alátámasztják majd azt amit most leírtam. Azt hiszem talán az első füles találkozóra hozott az egyik srác egy ie8-at. Ezt teszteltük és akik ott voltak mindenki szerint hangban a vsonic gr06 szintjén volt.
    (Ak120-ról hallgatunk össze több fülest. )
    Ezzel a fülhallgató tulajdonosa is egyetértett. Az ie8 nem volt rossz füles csak eljárt felette az idő. A sennheiser az a cég aki tud jót alkotni, viszont ezt nagyon drágán teszi. De ezt meg is engedheti magának mert van neve a szakmában.
    Én pl. eléggé sokra tartom pl. hd800-as fejhallgatójukat. Az ie800 sem rossz, dinamikusban nem is hallottam jobbat. Viszont 3-4 armatúrás westone vagy egy 4 armatúrás shure ellen nincs esélye hangban.

A head fi a sennheiser és más cégek által szponzorált oldal. Természetesen én is olvasom, de az ott leírt vélemények csak iránymutatónak jók. :)

(#3164) Kavinton75

Pl. én. :B Most egy 1000 dolláros shure846-ot használok. Viszont ehhez már megfelelő lejátszó is kell. :)
    Amúgy nem véletlenül kerülnek ezek a fülesek ennyibe. :)

Igem amúgy fül sem árt hozzá. :)

Új hozzászólás Aktív témák