- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Köszi a videót!
Na ez tipikus példája annak, hogy ha valaki hozzáértő, és van hozzá érzéke, ügyessége, akkor úgy tűnik, hogy úgy csinálja a dolgot, hogy nem tűnik nehéznek, pedig valójában szerintem nagyon is az. Én nem merném megcsinálni (amúgy is ügyetlen vagyok), de örülök neki hogy vannak olyan userek akik ilyen talpraesettek. -
-
-
-
Rob700
senior tag
Jah így már értem.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de ha ne adj isten elejteném vagy más baja lenne a 1520-nak akkor bizony jelenleg ismét 1520-at vennék. Szerintem minden szempontból tartja magát. Full Hd kijelző, erős proci, 2gb ram, bazi nagy akksi, elmezőnybe tartozó kamera...
(inkább ezt venném meg Mégegyszer 80ezerért mint pl egy 950-et vagy xl-t 140-160ezerért...)
Vagy Alma... Ami legalább 160e ft... Droid nálam kizárva... -
FreedomHUN
senior tag
Tőlük rendeltem, de a mikrofon hibás sajna, pont kifogtam. de ettől még jó lehet a következő.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Charging-Charger-Dock-Port-Micro-USB-Connector-Mic-Flex-Cable-For-Nokia-Lumia-1520/1822258845.html
Más:
tegnap előtt vibereztem, lefagyott, ujraindult, majd repülőgép üzemmódban ragadt, Visszaraktam a 8.1-et de ugyan ez a hiba.
Találkozott valaki ilyennel?Mondjuk úgy is eladom, jön az utód, azt hittem 2 ünnep között ideér, de csak az ünnepek után érkezik.
Feleségem meg imádja én most platformot váltok, de sűrűn jövök a topicra, jó a brigád -
FreedomHUN
senior tag
nekem a szalagkábel bug jött elő, remegett alul a touch screen, írták hogy csere és rendben lesz.
Szétszedtem, széthullott atomjaira a mikrofon, rendeltem egyet a sárgáktól, működött a mikrofon kb 3 napigA mikrofonom relatív még mindig nem jó, valakivel beszéltem, annyit hallott mintha ledőlne egy épület mellettem
utána néma lett, viszont a touch screen bug megszűnt.
-
FreedomHUN
senior tag
nekem sokáig fent volt 1 alkatrésznek, szintén digitizer hibával, közben vettem egy másikat, nagyon utána jártam a dolgoknak, én is rendelni akartam digitizert, ha nagyon rutios vagy megpróbálhatod kicserélni, de rohadt nagy szívás, macerás, jópár telefont javítottam már, de ebbe nem mertem belevágni.
-
Cooley18
aktív tag
Na, majd utánanézek. Gondolom ahol nincs negatív visszajelzés, az többnyire megbízható forrás. Örülnék neki, ha fele annyiból megúsznám...
Jó is, hogy szóbajöttek a tokok, melyiket ajánljátok a kijelző védelme érdekében?
Nyitogatós tokot nem kifejezetten szeretnék, de ha csak az a tuti, akkor rászánom magam a kijelzőcsere után (vagy akkor már azt is rendelnék e-bayről).
-
Cooley18
aktív tag
Szurkolok!
Már másodszorra tört be ez a szar, és nem igazán szeretnék megint annyi pénzt kivágni az ablakon, amiből majdnem vehetnék egy másik 1520-at... Mondjuk lehet, most már kihúzom a 940XL-ig törött panellal, aztán csere. Akkor viszont tuti megpróbálom megmókolni, max ha nem sikerül, eladom kijelző nélkül, ha meg sikerül, tökéletes tartalékteló lesz, ha a 940-et is összetörném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged