- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZPKing #16525 üzenetére
Annyi tapasztalatom van vele, hogy felmegy, és az alapokat be lehet állítani... bocsi...
Illetve annyi még, hogy open gapps-ból a micro-val barát, nagyobb csomagok esetén előfordulhat, hogy a play services instant crashel, és az akku ikont nem igazán lehet változtatni a beállításokban... ennyi bugot találtam
Nem elsődleges telefon már nekem... csak érdekességképp raktam fel. -
R19
senior tag
válasz
ZPKing #15438 üzenetére
Sajnos alap, mókolatlan Moto 5.0.2-vel nálam is ez a helyzet, egyet rezeg és utána csak a csengőhang jelzi a bejövő hívást.
Ez zajos környezetben édeskevés!
"Szökőévenként" hajlamos a csengőhanggal párhuzamosan szakaszosan rezegni.(úgy mint a 4.4.4-en is tette)
Email, SMS - hol rezeg, hol nem.
Szerény véleményem szerint ez az 5.0.2-es Loli számlájára írható, KitKat-en nem volt ilyen gondom.Egyre inkább hajlok arra én is, hogy megy vissza a Moto 4.4.4, esetleg egy kis Xposed, GravityBox-al felturbózva.
-
mobilizmo
addikt
válasz
ZPKing #15438 üzenetére
Biztos jól emlékszel? Szerintem nem párhuzamosan rezgett, csak hosszabb volt a rezgés. Emlékeim szerint 3 rezgés, majd kezdődik a csengőhang. Lehet, hogy neked is beüt a rezgőmotor hiba. Az elején ez a tünet, hogy rövidebb ideig rezeg, aztán már csak akkor ha kicsit megütögeted a kameralencse mellett, később már csak néha-néha, aztán végleg meghal. Nekem legalább is így ment le.
-
rjakab
csendes tag
-
purpledonkey
tag
válasz
ZPKing #14950 üzenetére
A Moto G GPE verzióra tudomásom szerint megérkezett az 5.1 április elején, úgyhogy szerintem hamarosan várható a többihez is. Pontos dátumot meg.... "As some of you might know, we've been testing Lollipop 5.0.2 upgrades on Moto X (1st Gen), Moto E (1st Gen) and Moto G with 4G LTE (1st Gen) in several regions. In parallel we have started testing Lollipop 5.1 which was recently released by Google. Given the improvements in Lollipop 5.1, we have decided to move all efforts to upgrade these devices directly from KitKat to Lollipop 5.1."
-
Upo
addikt
válasz
ZPKing #14937 üzenetére
Sima zip file átnevezve, nem is kell kicsomagolni. Sok értelme amúgy nincs, minden le van korlátozva licensszel. Próbáltam egy plusz hangot belerakni, nem látja, térkép, poi, tmc szintén zenész. Ügyes szovjet szoftvermérnökök esetleg tudnának rajta segíteni de ez már nem a tiszta vizeken hajózás.
Ha legálisan játszol akkor ez pont olyan és annyi mint ahogy kiadták, annyit tudsz hozzátenni mint amennyit fizettél érte. -
ghiottone
nagyúr
válasz
ZPKing #14869 üzenetére
Jó, de ne tőle rendeld!!! -mert az a 6-os az eladó mellett nem igazán jó. Inkább innen rendelt 10 napon belül minden cuccuk megérkezett eddig és paypalt is elfogadnak, az ali nem! (épp most egyezkedek az egyik eladóval, mert a droid minim kijelzője gyári hibás, szóval alit nem ajánlom)
-
Uzi74
senior tag
válasz
ZPKing #12746 üzenetére
A moto-k különösen válógatósak, összes többi telefonnal soha nincs gondom - mielőtt elutazik az ember ajánlatos tesztelni a vinni kívánt töltőt, értek már meglepetések minket is. Szinte mindig moto eredeti töltőt viszek, az tölt mindent. (defy volt a legválogatósabb, G azért sokkal jobb - razr maxx-ot/razr i-t meg szinte mindennel tudtam tölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest