- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lazlogogola #4798 üzenetére
Bevállalom, hogy "akksiidőhuszárnak" gondoljatok, van benne valami...
6 nap üzemidő, 7% maradt.
30 perc repülő üzemmódot leszámítva, végig wifi/mobiladat.
Screen: 1 ó. 41 p., hívás: 1 ó. 24 p.
Levelet olvastam rajta, de netezni tablet/noti párost használtam, ezen felül kb. 30 perc Viber, 15 perc navigáció ment rajta, kb. 700 km-t autóztam vele.Számomra a Moto G akksija csúcs, le a kalappal előtte!
-
Tussky
tag
válasz
lazlogogola #4788 üzenetére
Őszintén szólva,eddig semmilyen gondom nem volt vele,de a problémámat úgy fest,hogy a Root okozza. Elég izmos használat mellett is kibír egy napot simán,de akkor halálra van hajtva. Én személy szerint csak ajánlani tudom.
-
válasz
lazlogogola #4801 üzenetére
Elsősorban azért kezdtem el felé kacsingatni, mert most van rá lehetőségem, hogy USÁ-ból, ahol amúgy is akciósan adták, hozzanak nekem egyet. Így a feleségem le tudja cserélni az ő telefonját is egy sokkal jobbra (a G-re)
De tetszik benne az Active Display, a neten található képek szerint a kamerája nagyon sokat javult a 4.4.2 frissítéssel, jól jöhet a több RAM és a nagyobb tárterület( 32GB Dev Edition).De ha nem lett volna ez a lehetőség, akkor a G még nagyon sokáig maradt volna nálam, és a feleségem kapott volna egy ugyanilyet, 8GB tárhellyel.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
lazlogogola #4798 üzenetére
Én is jelentkezem! Nálam sincs semmi root vagy ilyesmi, totál gyári, és tökéletesen meg vagyok fele elégedve. Nekem volt akku gondom, de annyi volt a megoldás, hogy a gyári Motorola Assist nevű appot ki kellett kapcsolnom, mert mint kiderült az szívta le. Azóta tökéletes. Hétvégén 2 napos a készenléti idő, hétköznap, amikor nincs időm nyomkodni, akkor 3-4 nap.
Van hozzá flip tokom is, így a kijelző védelme is meg van oldva mindenféle fólia vagy ilyesmi nélkül, valamint a hátlap anyaga is sokkal jobb lett így.
Magyar nyelv nincs, én németül használom, mert abban vagyok erősebb.
Én csak javasolni tudom. -
caverinha
aktív tag
válasz
Ha szerinted itt sokan panaszkodnak az akksi miatt,akkor nèzz be mondjuk az s4 mini fórumába,hogy ott mennyien.
Am rèszemről is nagyon rendben van a teló akksija úgy,h èn azèrt már elèggè hozzászoktam a razr maxx volt telóm bivaly akksijához,èn sem mókolgatok a telón,minden origi rajta ès ìgy is nagyon jó
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Hát nézd, nekem mókolatlan a telo, veszett gyors,lekopogom de eddig semmi gondom az akksival 2 nap folyamatos wifi es 3g utan meg elment egy napig, igaz ott nem telefonaltam sokat mert melo. De sztem az akksi rendben van. Leginkabb appok miatt merultek a telok, ha elolvasod. Magyaritani a srácok inkabb a kihívás miatt foglalkoznak vele. Ennyit ami ehhez kell barki megtanulhat angolul. Relative olcson ilyen tudású készüléket nem kapsz.
Üdv JimmiTudeszki.
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Nem recoveryzek, nem rootolok, nem babrálok, s teljesen elégedett vagyok vele.
(Az egyetlen, amit el tudok képzelni, hogy valakinek bassza a csőrét az az, hogy nincs benne magyar nyelv, de nekem nem is hiányzik, minden ilyen elektronikai kütyümet angolul használom.)Na jó, ez nem igaz. Január eleje óta két kisebb hibába futottam bele:
- Egyrészt néha csinál ilyet a launcher. Nem tudom miért, mitől, néhány perc múlva megjavul. Alkalmazások ilyenkor is elindulnak, ha esetleg fejből tudom a helyüket.
- Másrészt ha sokszor kapcsolom ki-be (ez olyan három, öt ki-be kapcsolás 10 perc alatt) a GPS-t, egy idő után „megbolondul”, s nem talál jelet. Újraindítom, semmi baja...De pozitívum, hogy a gyári rom gördülékeny, nagyon szépen fut, jönnek rá frissítések (én ma kaptam meg a 176-ot :-D ).
-
Lovi24
senior tag
válasz
Valóban panaszkodnak páran az akksi miatt,de szerintem ez elenyésző. Nálunk 2 moto g is van a családban,egyiknek sincs akksi baja.
Mindenki csak "recoveryzik,rootol,telepítget,javithgat."
Ezt nem értem részedről. Recoveryzés most azért van,mert a rootolt,cwm-es telót nem lehet OTA frissíteni,de már olvashattuk fentebb,hogy van akinek ment így is a frissítés. Túl "sok" a frissítés a telóra
Sokan nem rootolnak,mert nincs rá szükségük. Nem igazán kell mókolni a telót,hogy használni lehessen.
A belső tárhely meg mindenkinek egyéni,mennyire van szüksége. Magyar nyelv alapból valóban nincs,csak egyes romok által elérhető vagy a GPE változatban.(#4791) szabog74
Köszi,ez bíztató. Nálam is csak rootolt a teló,semmi recovery vagy egyéb módosítás. -
KMT
addikt
válasz
Miért, azt várod, hogy mindenki, akinek hibátlan, és elégedett, heti rendszerességgel írja le a fórumba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest